Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bestaande veranda vervangen:

Bestaande veranda vervangen

Wij willen een uitbouw vervangen van de woning, de maten zijn ongeveer 2,5 meter bij 6 meter. Hoeveel zou dit kosten?
Onze klant uit Terneuzen (Zeeland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande veranda vervangen uit heel Nederland:

Dakplaten veranda vervangen

Het vervangen van 2 stuks 4 meter lange en een meter brede eloxaandakplaten die reeds ter plaatse zijn met het ook vastschroeven hiervan op de overkapping/veranda evenals het plaatsen van een rubberafdichtingsstrop, ook ter plaatse verbindingsmateriaal, afdeklijsten schroeven en geboorde gaten zijn aanwezig, bewoner kan gemakkelijk meewerken want heeft een en ander zelf geplaatst. Zonder afvoeren van de materialen.

Erker vervangen en wellicht veranda bouwen

VERVANGEN VAN ERKER + EVENTUEEL VERANDA BIJBOUWEN

Dakreparatie aan golfplaten op de veranda

Ik wil na stormschade het nieuwe golfplaten op veranda laten leggen het betreft ca 22 vierkante m ook moeten de oude platen afgevoerd worden en moet ca 2m goot vervangen worden

Veranda aan een tuinhuisje maken

Ik wil een veranda aan mijn tuinhuis maken en het dak vervangen. Het tuinhuisje is 4 bij 2,80 bij 2,28 meter. Het huidige dak heeft 6 zelfdragende dakdelen en het dak moet plat worden en de afmetingen zijn 4 bij 2,80 meter. De voorkant moet daarna worden uitgebreid met 3 bij 2,80 meter. Er moet 1 dichte wand in de aan te bouwen veranda geplaatst worden en de wandplaten zijn tong/groef en 28 mm dik.

Dakgoten vervangen

Bij 3 tussenwoningen dienen de zinken dakgoten en beugels vervangen te worden. Het gaat om 36 meter dakgoot, 18 meter voorzijde en 18 meter achterzijde waarbij opgemerkt dat aan de achterzijde bij alle 3 de woningen een veranda is gesitueerd waarvan een met plat dak en 2 met schuin aflopende daken. De goten hangen op 5 meter hoogte.

Polycarbonaatplaten vervangen op verandadak

Wij willen graag onze platen op de veranda laten vervangen, omdat de oude platen veel vlekken vertonen (vocht aan de binnenkant?? ) of kan dit misschien schoongemaakt - droog geblazen worden? Het gaat om 6 platen van 250 cm bij 100 cm en om 5 platen van 250 cm bij 80 cm. Dan nog drie schuine stukken (spieën) en twee staande platen 1 van 207 cm bij 100 cm en 1 van 207 cm bij 94 cm. (zie de foto's)

Vlonder vervangen in de tuin en schutting vervangen

Aan de achterkant van de tuin is een sloot. Naast deze sloot is een aantal jaren geleden een vlonder gemaakt. Deze is helaas dusdanig verzakt, dat deze vervangen moet worden. De vlonder is ongeveer 6 bij 2 meter groot. Om de vlonder staat een schutting tegen de veranda aan en deze dient ook vervangen te worden. Dit zijn 2 schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter.

Onderste balken van het tuinhuis vervangen

Wij hebben een tuinhuis/blokhut van 3 x 3 meter met veranda ( 2 x 3 meter). De onderste balken zijn verrot en moeten vervangen worden (liefst zonder het hele tuinhuis af te breken). De tuinhuis is goed van buitenaf te bereiken. Het zijn dikke, houten balken van 4,5 cm.

Beplanting in de achtertuin vervangen door bestrating

In het middenstuk van de achtertuin (32 m2) staat beplanting die deels opgeruimd moet worden. Dit zouden we eventueel zelf kunnen doen. De tuin bestaat momenteel uit zand. De oude betegeling moet worden verwijdert. Er moet opnieuw zand gestort worden en geëgaliseerd. Vervolgens moet er bestraat worden. Wij willen een natuursteen en hebben al iets op het oog. De tuin is van buitenaf goed te bereiken. Er zit een veranda in die moet blijven. Wij willen ook graag een put in de tuin (met water) De bestrating zal z.s.m. gedaan moeten worden i.v.m. de vakantieperiode en drukte.

Verandadak vervangen

Wij hebben op het afdak van onze veranda 6 dubbelwandige polycarbonaat kanaalplaten in opaalkleur van 305 cm lang en 1 cm breed. De platen zijn erg lelijk geworden en we willen ze graag laten vervangen. Hiervoor ontvangen we graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius