Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Terneuzen of directe omgeving.

113 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, verbouwing 2 onder 1 kap, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, complete woning renovatie, drie balkons en constructie renoveren, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, dakopbouw plat dak, opbouw met 2 dakkapellen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Terneuzen:

Schutting plaatsen

Lengte schutting moet worden 15,18 meter. Dat zijn circa 9 schermen van 180 cm breed en 180 cm hoog. Momenteel staat er circa 7 meter schutting die ook door u afgebroken en verwijderd moet worden. Die staat op een laag betonnen muurtje wat over de volle lengte (15,18 meter) aanwezig is. De nieuwe schutting moet ook op dat muurtje geplaatst worden. De palen tussen de schermen zijn 2,20 hoog met een balk erop . Dit wil ik bij de nieuwe schutting ook zo geplaatst zien. Ik zou graag zien dat u de situatie persoonlijk komt bekijken want ik weet ook niet wat voor bevestigingsmateriaal er nodig is. De tuin heeft een achterom.

Verbouwen

Offertes voor dakkapel, badkamer, klusjes kleine aanbouw.

Schoorsteen afbreken en gat dichten

Schoorsteen afbreken en het gat in het pannendak dichtmaken. Er liggen wat reservepannen. Een gemetselde schoorsteen. Alleen het deel van het dak verwijderen.

Bestaande veranda vervangen

Wij willen een uitbouw vervangen van de woning, de maten zijn ongeveer 2,5 meter bij 6 meter. Hoeveel zou dit kosten?

Fundering maken voor een tuinhuis en garage

Graag ontvang ik een indicatie voor het maken van een fundering van een tuinhuisje en van de garage. De oppervlakte van beide is 35 m2.

Prefab kelder onder een boerenschuur

Wij willen een prefab kelder onder een bestaande boerenschuur. Ongeveer 12 m² en 2.60 m diep. Klant weet niet er een vergunning voor nodig is.

Keuken en bijkeuken verbouwen

Wij gaan een nieuwe keuken plaatsen en wensen er eventueel een grindvloer in te laten plaatsen. Het project beslaat 2 ruimtes, keuken en bijkeuken met een totale oppervlakte van 23.8 m2.

Dakopbouw realiseren op een plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren van 8.80 x 5.50 meter op de tweede etage. Op de tweede etage is er nu een plat dak. Ik weet niet of het huidige dak draagkrachtig genoeg is. Ik heb nog geen tekening of iets dergelijks want ik wil eerst weten wat de kosten zouden zijn als het middels houtskeletbouw gebouwd zou worden.

Nokverhoging plaatsen en dak vernieuwen

Het gaat om het plaatsen van een 4.50 meter brede nokverhoging aan de voor en achterzijde van de woning. Op de zolder is er nu geen mogelijkheid om te staan, de hoogte van de zolder zal maximaal 2 meter moeten zijn. Daarnaast moet het restant van het dak en de daklatten vervangen worden. De vergunning dient ook door de vakman geregeld te worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van de kozijnen en het afwerken van de verhoging. Ook het vervangen van de vlizotrap door een vaste trap zou ik separaat willen ontvangen. De vloer van de zolder is van hout.

Veranda tussen keuken en garage maken

Een houten veranda die deels dicht is aan de achterkant van de woning. Tussen de keuken en de garage. Er hoven geen gevels doorgebroken te worden. De lengte is in totaal 7 meter waarvan de helft dichtgemaakt moet worden. De diepte zal ongeveer 2 meter zijn.

Boktor bestrijden

Ik ben meerdere malen een kever of boktor tegen gekomen in en voor het huis, verder heb ik een foto van het beestje en zou ik graag vrijblijvend willen weten of het een schadelijk beestje is en of deze zich ook heeft genesteld in huis, het betreft namelijk een jaren '30 woning. Mocht het beestje genesteld zijn in of rond mijn huis wil ik graag weten wat daar de bestrijdingskosten van zijn.

Monumentale panden renoveren

Het gaat om een 5-tal hele oude pandjes die in oude glorie hersteld moeten worden. Van alle panden moet het dak vernieuwd worden. Het gaat om schuine daken met dakpannen. Buitenkant panden is gebonden aan regels voor monumentenzorg, de binnenkant niet. Eerste optie is om 3 pandjes te verbouwen tot één geheel, van één pandje zou de muur naar zolder moeten worden uitgebroken en worden vervangen door een trap. De panden zijn in slechte staat. De panden variëren van 25 tot 75 m2.

Dragende muur wegnemen

We willen een open keuken realiseren en daarvoor dient er een dragende muur weggehaald te worden. Opening wordt +/- 300 cm.

Dragende muur muur

Wij willen een dragende muur van ca. 300 cm weghalen. Wat kost het beoordelen en uitvoeren hiervan?

Houten terrasoverkapping laten plaatsen

Vrijstaande overkapping EIK ART NR. EIK:544667 2800mm-5880mm.

Draagmuur slopen

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3.50 meter bij 2.60 meter en 10 cm dik. Wel beton muur. Wat zal het mijn kosten?

Aanbouw achter het huis bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Ik wil graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Ongeveer 6.7 meter breed en 3.5 meter diep. Kozijnen van kunststof.

Leidingen verleggen en plat dak vernieuwen

De leidingen van de huidige keuken moeten verlegd worden naar de bijkeuken. Betreft gas, water en elektra. Ook moet er een nieuw(plat) dak op de bijkeuken komen

Werkzaamheden in huis en tuin

Ik wil bij mij graag al het houtwerk buiten laten bijwerken en schilderen. Nieuwe voordeur plaatsen. Voortuin leegruimen. In de voortuin een muurtje metselen, vergelijkbaar met de rest van de straat. Voortuin en achterplaats opnieuw betegelen. Grote vochtplek aan de zijkant veroorzaakt door de schoorsteen verhelpen.

Dakterras laten maken

Ik wil graag een dakterras laten maken. Het gaat om een terras van 6 bij 3 meter. We hebben een dakterras van 2 x 6 meter ongeveer (in een L-vorm) met daaraan een stuk pannendak. Dat schuine deel willen we bij het dakterras betrekken zodat het een dakterras 6 x 3 meter wordt. Wat zou dat kosten?

Tussenwand met deur op zolder maken

Op zolder zouden we een wand willen. Nu ligt er op de lijn van de muur een deurpost en/ of een raam. Dus 1 van de 2 zal moeten verkleind worden? De muur zal ongeveer 3 meter hoog en 3 meter breed moeten worden.

Aanbouw van metselwerk laten bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. 5 bij 4 meter

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur tussen woonkamer en keuken. Er staat een wasmachine tegen die muur in de keuken, i.v.m. leidingen. Wasmachine komt op zolder te staan na het slopen van de muur.

Kleine woningrenovatie

Een 10 tal binnendeuren vervangen met hang- en sluitwerk. 2 deurdoorgangen verbreden en voorzien van glazenschuifdeuren. Stuckwerk in woonkamer en gang.

Appartement renoveren

Betreft volledig strippen en renovatie van een appartement. Totale oppervlakte ca. 95 m2 (zie bijlage). Het betreft onderstaande werkzaamheden. De letters verwijzen naar de plattegrond (zie bijlage). A: nieuwe keuken; B: verplaatsen keuken naar woonkamer; C: nieuwe badkamer met inloopdouche, wastafel, badmeubel en wasmachine aansluiting; D: verwijderen tussenmuur; E: verwijderen tussenmuur; F: nieuwe wc; G: verwijderen tussenmuur; H: deur verplaatsen, zodanig uitvoeren dat minimale breedte slaapkamer 328 cm bedraagt; I: dichtmaken deur; J: dichtmaken deur. Verder nog onderstaande zaken en aandachtspunten: 1. Draagmuur: mogelijkheid onderzoeken om stuk draagmuur te verwijderen; 2. Afzuigkap: in het appartementencomplex is het verplicht de afzuigkap van de keuken aan te sluiten op het centrale afvoerkanaal. Wellicht ivm verplaatsing keuken mogelijkheid onderzoeken om gebruik te maken van zgn 'recirculerende' afzuigkap; 3. Stopcontacten: zijn er voldoende stopcontacten en op de juiste plaatsen in het gehele appartement? Wellicht nog aanvullend freeswerk nodig? 4. Deuren: de huidige deuren vervangen door nieuwe deuren (stelpost); 5. Lichtinval: de 3 deuren in de 2 hallen met uitzondering van die naar de woonkamer bij voorkeur uitvoeren met glas boven deur (extra kozijn tot aan plafond) ten behoeve van lichtinval; 6. Vensterbanken: de huidige vensterbanken vervangen (stelpost). Graag een afspraak om het samen door te lopen en een vrijblijvende offerte waarin de kosten voor alle werkzaamheden en materialen zijn opgenomen.