Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil een stuk draagmuur verwijderen (2 meter) en een stalen balk plaatsen.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen, stucwerk en deuropening sluiten

Het gaat om een huis dat wij binnenkort kopen en alvast de kosten en de benodigd tijd willen weten. Het is ook belangrijk voor ons, dat jullie op 22 oktober kunnen beginnen. We krijgen de sleutels op 21 oktober, op die dag kunnen we samen naar ons nieuw huis langs gaan om alles te bespreken. Het is een appartement van 1951 in Rotterdam Blijdorp. 1 Een muur van 159 cm uitbreken (niet dragend)- tussen de keuken en de eetkamer 2 Deur en muur tussen de eetkamer en de hal verwijderen (107 cm) (niet dragend) 3 Een nieuwe deur en muur bouwen - 107 cm (blauw op de tekening) 4 Dubbele deur en muur tussen de eetkamer en de woonkamer verwijderen (365 cm) 5 Deuropening tussen de keuken en de hal dichtmaken (90 cm?) (groen op de tekening) 6 Een inbouwkast (VK) verwijderen 7 Stukadoren - prijs per m2? 8 Een haard verwijderen (misschien)

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Het gaat om het zoveel mogelijk verwijderen van een (dragende) boog, om een ruime keuken te kunnen plaatsen. Wij zouden dan een steunpilaar over willen houden, of indien mogelijk alles weg met een stalen draagconstructie als vervanging. De boog is ongeveer 2.5 meter lang met een doorgang van 1 meter. De hoogte is ongeveer 2.50 m. Oude materiaal kunnen wij zelf afvoeren. Wij zouden graag willen weten welke opties er zijn, en het geschatte prijsverschil daartussen. Dus graag 2 offertes, 1 voor de steunpilaar en 1 voor de stalen draagconstructie.

Stalen pui aan de achterzijde huis plaatsen

We willen graag een stalen buitenpui aan de achterzijde van het huis laten plaatsen. De ruimte zal aan de woning getrokken worden. Dit betekent dat er dus ook sloopwerk plaats moet vinden (gehele achterzijde huis, draagmuur blijft staan); daarnaast verwijderen huidige overkapping), vloerverwarming gelegd dient te worden etc. De afmetingen van de pui zijn 5,17 m bij 2,5 m. De hoogte is aflopend van 3 m (huiszijde) tot 2,2 m (einde pui). Het geheel is van glas en staal (dus ook bovenkant). Kozijnen zijn van dun staal (industrieel, grote rechthoekige kozijnen). Aan de zijkant komt een deur (dit wordt dan nieuwe achterdeur). De achterkant is bij voorkeur geheel open te breken (graag verschil in kosten bij alleen twee grote schuif- en open te klappen deuren en mogelijkheid tot gehele achterkant open te schuiven. Bijgevoegde documenten geven een schets van wat in ons hoofd zit (dunnere kozijnen dan op foto).

Draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren. Er is een steunbalk nodig. - Wand verwijderen tussen keuken/woonkamer - I-balk leveren en monteren t.b.v. ondersteuning plafond - I-balk afwerken met stucplaat - Bestaande deursparing dichtzetten (Gibo) - Voorstrijken en stucwerk dichtgezette deursparing, koof en restant wand 18m2 - Tegelwerk vloer aanhelen incl. lijm en voeg (tegels levert cliënt)

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte

Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer om een open keuken te creëren. Er is een steunbalk nodig. De muur is ongeveer 2.64 breed x 2.5 hoog m.

Draagmuur verwijderen met plaatsing dwarsbalk

Ik wil een draagmuur laten verwijderen. Betreft een L muur van 3.5 bij 2 m. Moet in de breedte van muur naar muur een balk geplaatst worden. Breedte is 5.75 m. Het puin voeren wij zelf af. Ik ben bezig om de bouwconstructietekening van de gemeente te krijgen.

Een draagmuur verwijderen in een woonkamer

Ik zoek een aannemer die een draagmuur tussen een woonkamer en eetkamer kan verwijderen. Het gaat om een muur van 255 bij 327 cm. Hiervoor moet er waarschijnlijk nog wel een constructiebereking gemaakt worden.

Constructie berekenen en indien mogelijk draagmuur verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand die de constructie kan berekenen en indien mogelijk de (vermoedelijke) draagmuur kan verwijderen. De muur is ongeveer 2.5 x 3 meter tussen de keuken en de eetkamer die weggehaald moet worden.

Constructie berekenen en indien mogelijk draagmuur verwijderen

We hebben een huis uit de jaren 30. We willen graag een tussenmuur verwijderen (is draagmuur) en een constructieberekening laten maken. Is deelwoning (2 etages boven ons). De ene kant van de muur is 3 meter lang en de andere kant is 2,5 meter lang (zit een schoorsteen tussen). Graag een offerte hiervoor.

Constructieberekening en weghalen draagmuur

Ik wil een constructie berekening laten maken voor het weghalen van een draagmuur op de bovenste etage van een appartementen complex. Tevens mag er offerte gedaan worden voor het daadwerkelijke verwijderen van de muur. Op de tekening is te zien welk muren er weggehaald dienen te worden. De bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente zijn helaas niet gespecificeerd voor de bovenste etage. Het is dus onduidelijk of het dak door de muren ondersteund wordt.

Partners

Partners van Casius