Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Middelburg of directe omgeving.

552 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Middelburg:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van 3 meter diep over de lengte van de woning van 7 meter breed laten maken. Om te bouwen moet de achterzijde van de gevel moet opengebroken worden. Er is geen vergunning nodig. De constructie graag wat het goedkoopste is. Oplevering graag compleet, dus inclusief stucwerk en elektra. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 2,5×5,4 meter. aan de achterzijde van ons huis. Of wij een vergunning nodig hebben weten we niet zeker, we zouden hier graag advies over krijgen. De buren hebben wel een uitbouw. De constructie moet waarschijnlijk ter plaatse gebouwd worden. Is het mogelijk op de offerte een casco oplevering en een complete oplevering te vermelden? Elektra is niet nodig. Is het mogelijk om de kosten voor het stucen apart te vermelden?. Er moet geheid worden voor de fundering. Tekeningen van de buren zijn aanwezig, maar niet van ons zelf.

Kelder in tuin bouwen

Wat zou de prijs van een kelder zijn in de tuin. Afmeting plus minus 4 m x 7 m x 2.5 hoog van beton. Ik wil het als mancave gebruiken dus ook met ventilatie elektriciteit en water. Het moet casco opgeleverd worden, en er hoeft niet gestuct te worden. Er is ook een vergunning voor nodig. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Een dakopbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de eerste verdieping van mijn woning kan realiseren. De opbouw moet 666 bij 590 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw en wil ik dat de opbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Het moet op een houten dak van de woning gerealiseerd worden. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Opbouw platdak

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak. Met 2 kamers. De lengte van ons huis is 10.95 meter en de breedte is 4.45 meter. Het moet prefab zijn. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in komen, en er hoeft geen stucwerk gedaan te worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervoor zowel prefab als andere mogelijkheden.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil een stuk draagmuur verwijderen (2 meter) en een stalen balk plaatsen.

Broodjesvloer plaatsen

IK zoek een vloerenbedrijf die mijn huidige vloer op de begane grond kan voorzien van een broodjesvloer. De oppervlakte komt neer op 40 m2. De huidige vloer is van hout, wellicht verwijder ik die zelf.

Uitbouw aan achtergevel en tegen bijkeuken

Realisatie van een uitbouw en integreren van bijkeuken in binnenruimte. Omtrek is ongeveer 3x3. Doel is om er een serre/tuinkamer van te maken. Hier is (nog) geen vergunning voor aangevraagd. Verzoek aan de vakman die deze klus aanvaard om hiervoor zorg te dragen indien nodig, en ook voor al het bijkomende materiaal te zorgen. Hopelijk kan deze klus in het voorjaar afgerond zijn.

Prefab kelder bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van u van een prefab kelder en het plaatsen hier van. De kelder zal achter het nog te bouwen huis geplaatst moeten worden. De bouw van ons huis start op 1 oktober ten samen met nog 39 woningen. De kelder zal gebruikt gaan worden als muziekstudio, dus zal hier dan geluidsisolatie voor worden gebruikt of is dit niet nodig, omdat de kelder in de grond ligt en misschien alleen het dak/plafond? Ook zou ik graag wat maten willen weten. Ik heb zelf de maten 6 bij 3 meter in gedachten. De hoogte heb ik niet over nagedacht maar dit zou net zo hoog mogen zijn als de gemiddelde kamer. Iets langer mag maar breder liever niet want dan komt het bij de buren. Graag zou ik ook willen weten of er een trap in geplaatst zit. De palen kan door het bouwbedrijf Heijmans geslagen worden tijdens de bouw tenzij jullie dit zelf doen. Het ligt voor mij aan de kosten hier van. De bovenkant van de kelder zal als fundering gelden voor een mogelijke garage.

Serre bouwen

Wij willen een serre realiseren van 5,56 m breed en 1,40 m diep. De woonkamer zijde (zijkant) van glas en het verlengde van de keuken in een dichte muur i.v.m. Schutting aan die zijde. Het betreft een hoekwoning, goed toegankelijk voor zover ik weet.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen een opening tussen de keuken en de woonkamer. Het huis komt uit 1967. De muur die gesloopt moet worden is zo'n 3.50 meter lang en 2.50 meter hoog en is waarschijnlijk een draagmuur. Daarom denkt de klant dat er een aantal steunbalken moeten worden geplaatst.

Garagedeur maken en elektra uitbreiden

Het doorbreken van de buitenmuur van mijn garagebox. Daarnaast het maken van een smalle garagedeur tussen steunbeer binnen- en buitenmuur aan de achterzijde van de garagebox, scharnieren links en naar buiten draaiend. Tevens treden maken om het grondniveau van de tuin met het grondniveau van de garagebox te verbinden (ongeveer 30 cm verschil). Daarnaast het creëren van een dorpel/drempel ter voorkoming van de inloop van regenwater. Graag in de garage een aftakking maken van de elektriciteitskabel naar de nieuwe garagedeur en tot slot een hotelschakelaar maken met lamp. Eventueel uit te breiden (?) met een buitenlamp op sensor (op beweging en licht/duisternis).

Dak van de serre vervangen

Het dak van de serre vervangen: met Fortoplex wit, dubbelwandig. De serre is van aluminium. Afmeting: 4,70 x 3,00 meter.

Schoorsteen van de zolderverdieping verwijderen

Ik wil een loze schoorsteen laten verwijderen. Het deel op het dak tot op de zolder vloer. Dat is ongeveer 2 meter aan schoorsteen. Deze is ongeveer 1 meter breed en 70 diep. Inclusief het afvoeren van materialen.

Betonvloer verwijderen

Betonvloer van 10-12 cm dikte verwijderen. Oppervlakte 15 m2

Casco huis bouwen

Casco huis van 11 x 13, met begane grond + 1 verdieping met plat dak , tevens een aanbouw van 14 x 6 meter, begane grond + 1 verdieping met plat dak en een aanbouw van 12 x 5 meter, alleen begane grond met plat dak. Graag een vrijblijvende m2 en m3 prijs , plafondhoogte 3 m. Het is een groot project, wil eerst met de vakman persoonlijk gesprek voordat project van start kan gaan.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1966 en krijgen daarvan op 18 september de sleutel. Wij willen daar een stuk draagmuur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen van 5 meter breed en een steunbalk laten plaatsen. We zullen zelf zorgen voor het afvoeren van het puin en voor het afwerken van de vloer, de wand en het plafond/de steunbalk. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Ik doe momenteel navraag bij de gemeente naar eventuele bouwtekeningen van de woning. Wij ontvangen graag uw offerte.

Schuur bouwen

Bij een nieuwbouw woning willen wij een schuur plaatsen van 3,90 bij 5 meter. Punt kap. Zolder erin(3/4 deel) deur en raam. Lage muur en verder hout wel geïsoleerd. Rood Pannen dak Koramic Narvik Alegra. Gevelbekleding Eternit Sidings Zwart (Eis bestemmingsplan)

Dakopbouw laten opbouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw- De ruimte zal ongeveer 10 meter lang moeten worden en 4,5 meter breed. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de leidingen doorgetrokken. Er is een bouwtekening aanwezig en de vergunning moet nog worden aangevraagd. Echt zal dit geen probleem mogen opleveren daar de buren deze opbouw al hebben. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Slaapkamerplafond vernieuwen

Ik wil de plafond in mijn slaapkamer vernieuwen, de kamer is 3.90 x 3.50 nu zit er een verlaagd plafond, die moet er uit en een gipsplafond terug op die oorspronkelijke hoogte (2.40 meter). Het gaat om een woning uit 1965.

Houten woonkamervloer vervangen door beton

Ik wil in de woonkamer mijn houten vloer vervangen voor een betonnen vloer. Het gaat om een vloer van ongeveer .... Er zit een kruipruimte onder.

Houten vloer vervangen door een betonvloer

Houten vloer vervangen door een betonnen vloer. Benedenverdieping; hal, woonkamer, keuken en bijkeuken. Bij elkaar om en nabij 45 m2.

Betonnen vloer maken

Ik ben benieuwd naar de kosten wanneer ik de houten vloer van 28 m2 laat vervangen voor een betonvloer. Het betreft een vloer op de begane grond van mijn woning.

Uitbouw voor doucheruimte laten maken

Ik wil graag een multifunctionele ruimte maken van mijn huidige garage met betonnen wanden en vloer, met puntdak en gepotdekseld met hout. Daartoe wil ik aan de zijkant ter hoogte van de zijdeur een douche- en toilet aan laten bouwen. Binnenafmeting 1.50 x 1.75 meter. Isolatiewaarde dak Rc 5, tenminste. Bijgesloten is de tekening van de garage zonder uitbouw.

Aanbouwen over hele breedte van het huis

Aanbouw huis, 2 meter lengte over de gehele breedte van het huis. Het huis is 5 meter breed. Verwijdering van de helft van de achtergevel. Deze verder uit te breiden met een extra raam. In de aanbouw kan het kozijn met glazen zijpanelen en deur van de achtergevel geplaatst worden.