Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Middelburg of directe omgeving.

561 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of veranda- en serrebouw in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Middelburg:

Uitbouw aan achtergevel en tegen bijkeuken

Realisatie van een uitbouw en integreren van bijkeuken in binnenruimte. Omtrek is ongeveer 3x3. Doel is om er een serre/tuinkamer van te maken. Hier is (nog) geen vergunning voor aangevraagd. Verzoek aan de vakman die deze klus aanvaard om hiervoor zorg te dragen indien nodig, en ook voor al het bijkomende materiaal te zorgen. Hopelijk kan deze klus in het voorjaar afgerond zijn.

Prefab kelder bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van u van een prefab kelder en het plaatsen hier van. De kelder zal achter het nog te bouwen huis geplaatst moeten worden. De bouw van ons huis start op 1 oktober ten samen met nog 39 woningen. De kelder zal gebruikt gaan worden als muziekstudio, dus zal hier dan geluidsisolatie voor worden gebruikt of is dit niet nodig, omdat de kelder in de grond ligt en misschien alleen het dak/plafond? Ook zou ik graag wat maten willen weten. Ik heb zelf de maten 6 bij 3 meter in gedachten. De hoogte heb ik niet over nagedacht maar dit zou net zo hoog mogen zijn als de gemiddelde kamer. Iets langer mag maar breder liever niet want dan komt het bij de buren. Graag zou ik ook willen weten of er een trap in geplaatst zit. De palen kan door het bouwbedrijf Heijmans geslagen worden tijdens de bouw tenzij jullie dit zelf doen. Het ligt voor mij aan de kosten hier van. De bovenkant van de kelder zal als fundering gelden voor een mogelijke garage.

Serre bouwen

Wij willen een serre realiseren van 5,56 m breed en 1,40 m diep. De woonkamer zijde (zijkant) van glas en het verlengde van de keuken in een dichte muur i.v.m. Schutting aan die zijde. Het betreft een hoekwoning, goed toegankelijk voor zover ik weet.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen een opening tussen de keuken en de woonkamer. Het huis komt uit 1967. De muur die gesloopt moet worden is zo'n 3.50 meter lang en 2.50 meter hoog en is waarschijnlijk een draagmuur. Daarom denkt de klant dat er een aantal steunbalken moeten worden geplaatst.

Garagedeur maken en elektra uitbreiden

Het doorbreken van de buitenmuur van mijn garagebox. Daarnaast het maken van een smalle garagedeur tussen steunbeer binnen- en buitenmuur aan de achterzijde van de garagebox, scharnieren links en naar buiten draaiend. Tevens treden maken om het grondniveau van de tuin met het grondniveau van de garagebox te verbinden (ongeveer 30 cm verschil). Daarnaast het creëren van een dorpel/drempel ter voorkoming van de inloop van regenwater. Graag in de garage een aftakking maken van de elektriciteitskabel naar de nieuwe garagedeur en tot slot een hotelschakelaar maken met lamp. Eventueel uit te breiden (?) met een buitenlamp op sensor (op beweging en licht/duisternis).

Dak van de serre vervangen

Het dak van de serre vervangen: met Fortoplex wit, dubbelwandig. De serre is van aluminium. Afmeting: 4,70 x 3,00 meter.

Schoorsteen van de zolderverdieping verwijderen

Ik wil een loze schoorsteen laten verwijderen. Het deel op het dak tot op de zolder vloer. Dat is ongeveer 2 meter aan schoorsteen. Deze is ongeveer 1 meter breed en 70 diep. Inclusief het afvoeren van materialen.

Betonvloer verwijderen

Betonvloer van 10-12 cm dikte verwijderen. Oppervlakte 15 m2

Casco huis bouwen

Casco huis van 11 x 13, met begane grond + 1 verdieping met plat dak , tevens een aanbouw van 14 x 6 meter, begane grond + 1 verdieping met plat dak en een aanbouw van 12 x 5 meter, alleen begane grond met plat dak. Graag een vrijblijvende m2 en m3 prijs , plafondhoogte 3 m. Het is een groot project, wil eerst met de vakman persoonlijk gesprek voordat project van start kan gaan.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1966 en krijgen daarvan op 18 september de sleutel. Wij willen daar een stuk draagmuur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen van 5 meter breed en een steunbalk laten plaatsen. We zullen zelf zorgen voor het afvoeren van het puin en voor het afwerken van de vloer, de wand en het plafond/de steunbalk. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Ik doe momenteel navraag bij de gemeente naar eventuele bouwtekeningen van de woning. Wij ontvangen graag uw offerte.

Schuur bouwen

Bij een nieuwbouw woning willen wij een schuur plaatsen van 3,90 bij 5 meter. Punt kap. Zolder erin(3/4 deel) deur en raam. Lage muur en verder hout wel geïsoleerd. Rood Pannen dak Koramic Narvik Alegra. Gevelbekleding Eternit Sidings Zwart (Eis bestemmingsplan)

Dakopbouw laten opbouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw- De ruimte zal ongeveer 10 meter lang moeten worden en 4,5 meter breed. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de leidingen doorgetrokken. Er is een bouwtekening aanwezig en de vergunning moet nog worden aangevraagd. Echt zal dit geen probleem mogen opleveren daar de buren deze opbouw al hebben. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Slaapkamerplafond vernieuwen

Ik wil de plafond in mijn slaapkamer vernieuwen, de kamer is 3.90 x 3.50 nu zit er een verlaagd plafond, die moet er uit en een gipsplafond terug op die oorspronkelijke hoogte (2.40 meter). Het gaat om een woning uit 1965.

Houten woonkamervloer vervangen door beton

Ik wil in de woonkamer mijn houten vloer vervangen voor een betonnen vloer. Het gaat om een vloer van ongeveer .... Er zit een kruipruimte onder.

Houten vloer vervangen door een betonvloer

Houten vloer vervangen door een betonnen vloer. Benedenverdieping; hal, woonkamer, keuken en bijkeuken. Bij elkaar om en nabij 45 m2.

Betonnen vloer maken

Ik ben benieuwd naar de kosten wanneer ik de houten vloer van 28 m2 laat vervangen voor een betonvloer. Het betreft een vloer op de begane grond van mijn woning.

Uitbouw voor doucheruimte laten maken

Ik wil graag een multifunctionele ruimte maken van mijn huidige garage met betonnen wanden en vloer, met puntdak en gepotdekseld met hout. Daartoe wil ik aan de zijkant ter hoogte van de zijdeur een douche- en toilet aan laten bouwen. Binnenafmeting 1.50 x 1.75 meter. Isolatiewaarde dak Rc 5, tenminste. Bijgesloten is de tekening van de garage zonder uitbouw.

Aanbouwen over hele breedte van het huis

Aanbouw huis, 2 meter lengte over de gehele breedte van het huis. Het huis is 5 meter breed. Verwijdering van de helft van de achtergevel. Deze verder uit te breiden met een extra raam. In de aanbouw kan het kozijn met glazen zijpanelen en deur van de achtergevel geplaatst worden.

Achterkant van de woning uitbouwen

Ik wil graag de achterkant van mijn woning uitbouwen. 6m breed ongeveer 2m diep. Ik denk aan een plat dak en gemetselde zij muren. Liefst zou ik mijn huidige kunststof kozijnen hergebruik in deze uitbouw. Het betreft een draag muur.

Boerderij met asbest slopen

De klus betreft het slopen van een boerderij(tje) in jaren '20 stijl met bijgebouwen. Asbest op de daken van de boerderij en in de bijgebouwen. Het oppervlakte met asbest is totaal zo'n 60 m2. De totale gebouwen zijn zo'n 150 m2.

Doorbreken van draagmuur naar woonkamer

Wij willen een draagmuur doorbreken over een breedte van ongeveer 4 meter (de complete muur is ongeveer 6 meter). De muur is nu de muur tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een pand uit de '70 jaren en in de woonkamer is het plafond voorzien van zware houten draagbalken, waarvan er 1 in de betreffende muur uitkomt.

Achterzijde van woning uitbouwen

Ik wil graag de achterkant van mijn woning uitbouwen. In de breedte 6 meter en de diepte 2 meter. Ik wil een plat dak, gemetselde muren en het liefst mijn huidige kunststof kozijnen behouden (2 meter verplaatsen). Het betreft een draagmuur, verwarming en kabel/internet zal verplaatst moeten worden. Het is voor mij belangrijk dat de koste waar mogelijk beperkt blijven.

Divers onderhoud aan een woning

Er dienen diverse werkzaamheden aan mijn woning uitgevoerd te worden. Ik heb bij een hoek van 1 bij 1 bij 1 meter schade. Hier liggen een aantal stenen los in de buitenmuur waardoor er water lekt via de spouwmuur naar de buren. De lekkage dient te worden opgelost en de stenen vastgezet. Daarnaast heb ik 4 ramen met diverse afmetingen waarvan 3 ramen lekt zijn en 1 gebarsten. Deze ramen wil ik graag laten inmeten, leveren en plaatsen. Verder dient de buitenzijde geschilderd te worden. Het gaat om de houten zijkanten van het dak, 2 dakkapellen, openslaande deuren, de voordeur en de kozijnen.

Fundering voor houtskelet laten storten

Een betonplaat van 12 x 15 m op kleigrond voor een hout skelet gebouw.

Funderingen laten maken

In ons bedrijf willen we 2 funderingen maken waarop machines moeten komen te staan. Nu ligt er asfalt en een laagje beton welke eerst uitgezaagd en weggehaald dient te worden. Daarna moet er een bewapening en beton geplaatst worden. De afmeting is 4 x 12 meter. En dit zal op 2 verschillende plekken gestort moeten worden. Kunt u mij een indicatie geven?