Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonplaat storten voor een overkapping:

Betonplaat storten voor een overkapping

Wij willen een overkapping realiseren met een houten dak van 4 x 3.50 meter. Daar hebben we een fundering voor nodig. Een betonplaat met wapening en gestort op eventueel een druk vaste isolatielaag op zand. Ik denk circa 15 cm dikke plaat.
Onze klant uit Kapelle (Zeeland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonplaat storten voor een overkapping uit heel Nederland:

Beton storten voor tuinhuisje

Ik wil mijn tuinhuisje (staat al op betonplaat) iets vergroten. Er moet dus een aansluitende gewapend betonplaat komen, dikte 15 cm) voor een oppervlak van 2.6x1.6. Daaronder 10cm piepschuim voor isolatie.

Betonplaat storten voor een jacuzzi

Ik wil een gewapende vloer storten voor het plaatsen van een jacuzzi. De grond bestaat uit veengrond. De afmeting is circa 300 x 280 cm. De vloer moet 13 cm dik worden.

Geïsoleerde fundering maken

Ik wil graag weten wat een geïsoleerde fundering van 40 m2 maken kost aan een bestaande fundering. Het betreft betonplaat op zand. Ik hoef geen kruipruimte, gewoon storten en en volgooien. Er moet ook een afvoer komen. Ik doe zelf het voorwerk.

Betonplaat storten voor jacuzzi

Betonplaat storten voor jacuzzi, afmeting 3.50 x 3.50 meter. Waarschijnlijk 15 cm dik worden. Komt in grasveld naast woning. Gras moet worden uitgegraven en afgevoerd.

Bestaande fundering van het tuinhuis uitbreiden

Ik wil een vijfhoekige tuinhuis fundatie (betonplaat) naar een vierkant (circa 2,4 x 2,4 meter) maken. Aan te storten driehoek circa 0,9 x 0,9. Wapening/stekken inboren in bestaande plaat. Er moet een houten bekisting aan beide kanten worden gezet, er moeten gaten geboord worden aan het bestaande beton en daar moet ook een driehoek gestort worden zodat het een vierkant wordt.

Betonplaat storten voor een tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter dat te openen is.

Fundering of betonplaat voor zeecontainer leggen

Er moet een fundering gemaakt worden voor een zeecontainer die geplaatst moet worden. Het is nu nog zachte grond. Het volgende moet gebeuren: - Hekjes weghalen en afvoeren, - Uitgraven grond en afvoeren. Zand?, - Fundering storten c.a. 10-12 cm?, - Met bewapening stalen net?, - Lengte c.a. 12,5 meter breedte c.a. 1,5 meter, - Tegen Stelcon platen aan, - Alles zelf verzorgen ook afvoer materialen, Alternatieven zijn welkom. Het is altijd mogelijk om in overleg langs te komen, om de opties en mogelijkheden te bespreken.

Tuin bouwrijp maken en betonplaat storten voor tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter die te openen is.

Betonvloer voor een te bouwen garage maken

Ik wil naast/achter mijn huis een garage bouwen. Hiervoor wil ik een betonplaat laten storten van ongeveer 3 meter x 10 meter x 15 cm. Ik heb al een bekisting gemaakt en zal zelf zorgen dat de isolatie, folie en bewapening aangebracht wordt. Graag wil ik een prijsopgaaf voor het storten van het beton, het aantrillen en eventueel vlinderen van het beton. Het verste punt van de plaats waar een vrachtwagen kan staan en waar gestort moet worden is ongeveer 20 meter. Het storten van het beton wil ik 27 of 28 juni 2017 laten gebeuren, als dit niet kan dan hoor ik graag wat de mogelijkheden dan zijn. Graag hoor ik herop uw antwoord.

Betonplaat storten voor een jacuzzi

Voor het plaatsen van een jacuzzi op een plavuizen vloer heb ik een gestorte gewapend betonnen plaat nodig met een minimumdikte van 10 cm. De afmeting van betonplaat moet 2050 mm x 1550 mm worden. Op de begane grond, een overdekt gedeelte van de tuin. Goed bereikbaar. graag een offerte voor de klus.

Partners

Partners van Casius