Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Goes of directe omgeving.

317 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, poolhouse realiseren bij zwembad, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Goes:

Camera inspectie rookgasafvoer appartementencomplex

Ons appartementsgebouw staat er nu ruim 25 jaar. Inmiddels hebben enkele bewoners hun verwarmingsketel laten vervangen. Maar aan de meeste rookgasafvoerkanalen is nog nooit iets gedaan. Inspectieluiken hebben we niet kunnen vinden. We vermoeden dat ze er niet zijn. Graag willen we laten onderzoeken wat de toestand is van onze rookgasafvoerkanalen. Appartementencomplex van 15 appartementen. 3 Woonlagen. Er zijn 5 schachten waarop 3 rookgasafvoerkanalen zijn aangesloten. In het verleden zijn bij enkele appartementen de rookgasafvoer aangepakt.

Carport aan huis en garage

Graag wil ik een carport vanaf het huis tegen de houten garage. Hij moet 4 meter lang en 2,45 meter diep worden en het liefst van aluminium met polycarbonaat. Er hoeven geen poten aan te zitten. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag!

Vloerverwarming en nieuwe vloer

Wij willen een nieuwe vloer inclusief vloerverwarming laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 42 m2. De nieuwe tegels zijn reeds binnen, 30 x 120 cm. De vloerverwarming moet worden aangesloten op de bestaande cv ketel. Tevens dienen er 2 radiatoren te worden verwijderd.

Aanbouw opvijzelen

De bijkeuken was oorspronkelijk 4 m2 groot en op betonnen heipalen gefundeerd, net als de woning en de garage. Enkele jaren later werd de bijkeuken uitgebouwd met 6 m2 en werd hier een kleine kantoorruimte van 2,5 m2 aangebouwd. Deze aanbouwen rusten op een vorstrand van 70 cm. De vloerplaat van de aangebouwde bijkeuken breekt echter af waar deze tegen de bestaande vloerplaat van de oorspronkelijke bijkeuken is gestort. De vloerplaat van de kleine kantoorruimte is niet verzakt, maar in de buitenmuur is wel een scheur zichtbaar. Zowel de aangebouwde bijkeuken als de kantoorruimte moeten worden gestabiliseerd en daarna opgevijzeld.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur van zo'n 1.5 x 1 meter slopen (is een soort pilaar in het midden van de woonkamer), zonder afvoeren. En een steunbalk plaatsen (ongeveer 5.5 meter overspanning)l.

Terras van beton maken

Betreft 75 m2 terras 12 cm dik Afwerken monolith (vlinderen). Reeds voorzien bekisting met folie en betonijzer. Benodigde beton 11 m3. Graag prijsopgaaf.

Houten garage bouwen

Houtskelet garage op fundering met vorstrand. 65 m2 hoogte max 5. Met puntdak. 1 loopdeur en 1 garage deur 2 ramen. Geïsoleerd.

Tussenmuur laten slopen

Slopen van een tussen muur, woning/ keuken. Gelieve rommel op te ruimen.

Tuinhuis met fundatie maken

Het betreft het metselen van een tuinhuis met de afmetingen 6 x 4 meter. Fundatie aanbrengen en plat dak voorzien van EPDM. Voorzien van dubbele opslaande deuren in hardhout. Metselwerk inclusief spouw, geen boeiboord maar direct aan te sluiten op daktrim. Er is geen vergunning vereist.

Betonvloer in een loods storten

Ik wil een offerte aanvragen voor het leggen van een betonvloer in een bedrijfsloods, een damwand loods met een vloeroppervlak van ongeveer 265 m². Er liggen nu stelconplaten in, maar we willen er een gewapende betonvloer voor in de plaats. We willen graag een offerte ontvangen voor het storten van de betonvloer met bewapening en onderzeil, en eventueel gevlinderd. Er staan foto's op 'Funda in business'.

Draagmuur afbreken en draagbalk plaatsen

Een draagmuur van 3. 5m wordt gesloopt, graag een offete om een balk te plaatsen. We zullen zelf de muur afbreken en de puihoop zelf afvoeren. Mvg

Bijkeuken aanbouwen

Het gaat om het metselen van een bijkeuken inclusief binnen muur. De afmeting van de bijkeuken zal 3 x 3 meter worden en de hoogte ongeveer 3,5 meter, totaal ongeveer 30 m2 buitenmuur. De binnenmuur zal van kalkzand lijmblokken moeten worden, de buiten muur halfsteensverband en het voegwerk platvol geborsteld. De bijkeuken komt tegen een nieuwbouwhuis aan, fundering wordt gelijk mee gestort.

Fundering voor een schuur maken

Graag een prijs opgave voor een fundering met vorstrand van 9 x 4 meter. ( incl uitgraven etc ) Mvg, Michel

Houtrot verwijderen

Mijn schuurdeurkozijn heeft aan de onderkant houtrot. Uit de onderkant is er een stuk uit. Indien mogelijk graag repareren.

Stalen balk berekenen en plaatsen

Wij hebben een bungalow gekocht waarvan de overdracht over 3 tot 4 maanden zal plaatsvinden. Ik wil daar een muur gaan doorbreken van 300 cm breed en 11 cm dik. De muur staat op een fundering van 16 x 40 cm. De muur draagt een houten vloer met balken van 8 x 20 cm. Op die vloer is een kalkzandsteen muurtje gemetseld, die onder de kap van de woning eindigt. Ik wil graag een berekening laten maken voor de stalen balk en deze laten plaatsen. Het sloopwerk kan ik zelf verzorgen. Ik ontvang graag een offerte voor de berekening en de plaatsing.

Dak met Polycarbonaat platen door glas vervangen

Ik heb nu een serredak van polycarbonaat platen. Ik wil de huidige platen vervangen door dubbel glas, de afmeting is 5,00 x 4,80. De dragende delen zullen waarschijnlijk ook vervangen moeten worden.

Keuken verbouwen

Wij hebben een keuken gekocht en die wordt in overleg geplaatst. Echter voor de plaatsing van deze keuken, moeten een aantal klussen gedaan worden: 1. Leggen van een vloer, inclusief egaliseren 11 m2. 2. Muren stucadoren 22 m2. 3. Elektriciteit (ver)plaatsen 4. Loodgieters klussen zoals leidingen verplaatsen 5. Er moet gekeken worden of het plafond gestuct of geïsoleerd moet worden (10.6 m2) Afhankelijk van de kosten willen wij misschien ook de wc aanpassen, deze grenst aan de keuken. Wij willen dan een hangend toilet in plaats van het huidige staande toilet. Kunt u ons bedrijven adviseren in de omgeving van Goes die deze klussen kunnen doen met Gamma producten?

Diverse onderhoud en verbeteringen in huis

Keuken. Doorkijk opening met afwerking maken Garage. Boeiboord reparatie Badkamer; kozijn weghalen nieuwe plaatsen. Tegels+sanitair weghalen alles+afvoeren stort. Nieuwe tegels douchecabine,hangtoilet,wastafel, bad,leidingen+afvoeren aanbrengen+aansluiten mechanische ventilatie, 2x slaapkamers laminaatvloer leggen uit oude huurders huis weghalen. Zolder voorzieningen voor plaatsenwasmachine en droger Alle buiten deuren 4x beneden nieuwe sloten plaatsen. Graag zo snel mogelijk voor offerte.

Serre aan woning laten bouwen

Wij willen een serre laten bouwen van 2.50 bij 6 meter en 2.70 hoog. De zijkanten moeten opgemetseld zijn en er moet een deur in zitten, daarnaast een grote schuifpui. Verder dient er beton gestort te worden voor de vloer, leidingen verlegd voor de convectorput, 10 m2 wanden stuken en in de achtergevel het verwijderen van het kozijn en de deur daarnaast.

Houten garage bouwen met fundering

Wij hebben een kavel gekocht, waar binnenkort onze woning gebouwd zal worden. Wij willen op die kavel in eigen beheer een garage/schuur laten bouwen van 10 x 6 meter. Er moet een strokenfundering worden geplaatst. Daarop moet een houten schuur worden geplaatst, met een verdiepingsvloer en een puntdak. Er moeten keramische dakpannen worden geplaatst. De wanden zijn enkele wanden, gepotdekseld opgetrokken. Er moet een brede sectionaaldeur in als toegangsdeur.

Aanbouw met openslaande deuren plaatsen

Wij willen een gemetselde aanbouw van circa 5 bij 3 meter realiseren met aan een zijde openslaande deuren. In de aanbouw moet achterin een soort van washok en toilet komen en het wordt een verlengde van de keuken. Er is nog geen fundering. Een meter van het huis staat een berging die moet worden gesloopt. Elektra, water en dergelijke is al op de juiste plek. Als alternatief wil ik graag weten wat de kosten zijn voor een niet gemetselde aanbouw.

Herstellen van de fundering

Huis staat te koop, betonrot in de fundering.

Draagmuur verwijderen

Slopen van een draagmuur in de keuken, met een lengte van 3 meter. Het is een hele muur. Daarna een draagbalk plaatsen. Afwerking doe ik zelf.

Veranda in de tuin laten plaatsen

Ik zou graag een veranda in mijn tuin laten plaatsen. Aan beide zijden van mijn tuin zijn al muren aanwezig. Ik wil graag of doorzichtige- of melkglas platen. De stellingen dan in antraciet. Afmeting van de veranda wordt ongeveer 5 x 3 m.

Advies over dakkapel en vaste trap plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen en graag wat informatie over de mogelijkheden en de kosten en dergelijke. Naast een dakkapel willen wij ook een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Ook hier zouden we graag wat meer informatie over willen hebben wat betreft de mogelijkheden aangezien wij niet heel veel ruimte op de eerste verdieping hebben. Op dit moment zit daar een vlizotrap.