Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeeland.

241 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, nieuwe woning op een kavel bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, huis bouwen t-kap, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, bouw en nieuwbouw of renovatie in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeeland:

zaterdag 2 december 2017

Dak van de serre vervangen

Op onze huidige serre van 4 x 7 meter willen wij graag het dak laten vervangen. Momenteel liggen er 6 semi-transparante polycarbonaat platen op het dak, in/op houten kozijnen. De kozijnen zijn nog in prima staat, echter geven de platen erg veel geluidsoverlast: bij een flinke regenbui is een gesprek in onze woonkamer die in open verbinding met de serre is, niet meer te voeren. Graag ontvangen wij uw advies over de mogelijkheden, meer geluidsisolatie en bijkomende kosten.
donderdag 30 november 2017

Ruwbouw HSB leveren

Om een schuur te isoleren zijn wij op zoek naar een partner/leverancier die voor ons de ruwbouw aan kan leveren. Voornamelijk de buitenwanden met verdiepingsvloer. Fundering, indeling binnen, trap en meer zullen we zelf verzorgen.
maandag 27 november 2017

Balkon met lichte lekkage renoveren

Mijn balkon heeft lichte lekkage, dit wil ik graag laten verhelpen voordat het erger word. Er ligt een bitumen laag in, wat er onder zit weet ik niet. De randen van mijn balkon zijn van baksteen en afgewerkt met beton. Graag hoor ik zo snel mogelijk een aannemer die langs wilt komen voor een prijsopgaaf/offerte.
donderdag 23 november 2017

Golfplatendak en dakbeschot verwijderen

Ik heb een golvend platendak van zo'n 100 m2 met een dakbeschot aan de binnenkant ook van asbest dat ik verwijderd wil hebben. Er is vrij makkelijk bij te komen. Het is in buitengebied niet in een woonwijk
woensdag 22 november 2017

Draagmuur ondersteunen met een H-balk

Het verdere slopen kunnen we zelf en het puin hoeft ook niet afgevoerd Muur is 3 meter lang en het is een kleine 1 gezins woning
dinsdag 21 november 2017

H-balk berekenen en plaatsen

Overspanning tussen de woonkamer en de keuken plaatsen. Afmeting is ongeveer 3 meter en er rust een verdieping en het dak boven op. Het gaat om een kleine eengezinswoning.
donderdag 16 november 2017

Dubbele nokverhoging laten plaatsen

Wij willen graag een dubbele nokverhoging (afmetingen ongeveer 7 x 6 m) op ons huis laten plaatsen. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd hiervoor, wij zoeken een vakman die ons kan adviseren met een strak ontwerp.
woensdag 15 november 2017

Heipalen leveren en slaan voor een nieuwe woning

Ik verwacht zeer binnenkort de vergunning te ontvangen voor de bouw van mijn woning in HSB. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die voor mij heipalen kan leveren en slaan. Het gaat om 14 palen van het type 29 x 29 x 325 cm. Belangrijk is of uw installatie geschikt is voor deze paalmaat. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 13 november 2017

Asbest uit een dak verwijderen

Het gaat om een te verwijderen van 70 m2 asbest dak. Het schuurtje is langs alle kanten met een kraan te bereiken of met een hoogwerker. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De platen dienen ook afgevoerd te worden.
vrijdag 10 november 2017

Betonvloer verwijderen uit een recreatiewoning

Ik heb een recreatiewoning uit bouwjaar 1965 die in een vakantiepark staat. Ik wil daar de betonvloer van 50 m² en 50 cm dik laten verwijderen. Het is onduidelijk wat voor wapening daar in zit. Er is geen vloerverwarming. Ik wil hiervoor graag een offerte ontvangen. De klus moet vóór half februari zijn afgerond.
woensdag 8 november 2017

Uitbreiden van een bungalow

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een bungalow uit bouwjaar 1972. We vragen een architect om een bouwtekening te maken voor een uitbouw van ongeveer 12 m² aan de voorzijde van de huidige slaapkamer cq garage tot aan de huidige rooilijn. Daarin moet een slaapkamer en badkamer gerealiseerd worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
maandag 6 november 2017

Grote uitbouw maken aan een vrijstaande woning

Wij hebben dit jaar een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1964. We willen daar aan de achterzijde een uitbouw met plat dak laten maken van 835 x 900 cm. We hebben de vergunning hiervoor al gekregen. We zullen zelf de fundering uitgraven. In de uitbouw komen een hobbykamer, badkamer, toiletruimte, bijkeuken en woonkamer. We zoeken een aannemer die in januari kan starten met de bouw. We nodigen u graag uit voor een gesprek en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 2 november 2017

Serre van achteren bouwen

Wij willen een serre aan de achterkant van de woning. Op de foto kunt u zien dat de serre tussen de 2 muren moeten komen. Het gaat om de afmetingen van 3 meter breed en 150 cm diep. Als deze afmetingen te klein zijn dan zouden we graag ook een offerte willen voor 3 meter breed en 340 cm diep. Dit loopt dan gelijk met de achterkant van de garage. Muren breken en beton storten plus afwerking willen we zelf doen.
donderdag 2 november 2017

Fundering slopen van (gewapend) beton

Het slopen van een betonnen fundering circa 30 cm (waarschijnlijk bewapend) van een tuinhuis, achterin de tuin. Oppervlakte 31.5 meter. Er moet over het gazon gereden worden en er is een laag trapje, waar we eventueel een helling van kunnen maken voor de afvoer van het puin.
dinsdag 31 oktober 2017

Nok verhogen

Wij willen graag op de zolder meer ruimte krijgen en zijn daarom geïnteresseerd in een nokverhoging. Voordat we een vergunning hiervoor kunnen aanvragen, moet er een bouwkundige tekening komen. Vandaar dat we graag een offerte willen voor beide zaken. De nokverhoging en de bouwkundige tekening.
woensdag 18 oktober 2017

Achtergevel doorbreken en aanbouwen

De maten van de aanbouw zijn 3 meter bij 8 meter. Het is tegen een woning (achtergevel). Deze moet doorbroken worden en er moet een stalen balk geplaatst worden. De afvoer van het afval is voor de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.
zaterdag 14 oktober 2017

Stacaravan slopen en afvoeren

Ik wil graag dat de oude caravan wordt gesloopt en het puin wordt afgevoerd. Het gaat om een oorspronkelijk houten caravan die tegenwoordig bedekt is met steenstrips en een aanbouw aan de achterkant heeft. De caravan is 2.90 bij 9 meter.
maandag 9 oktober 2017

Verwijderen van asbest van garageboxen

Verwijdering van 103 m2 asbesthoudende golfplaten op 5 garageboxen en vervangen door Eternit golfplaten NT Ecolor. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman gooit zelf alles weg.
maandag 9 oktober 2017

Fundering voor recreatiewoning maken

Wij willen in de tuin een vakantiewoning realiseren. Het word een gebouw van 6 x 6 meter. 1 verdieping hoog en de buitenmuren worden gebouwd van Ytong blokken. De muren worden ongeveer 280 cm en het puntje van het dak ongeveer 350 cm. Hiervoor hebben we een fundering nodig. We zoeken dus iemand die een goede fundering kan leggen voor ons en vragen ons af wat dit kost. De woning hebben we nu nog niet in ons bezit dus kan geen foto's o.i.d. geven.
zondag 8 oktober 2017

Draagmuur tussen woning en uitbouw verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een draagmuur. De uitbouw staat al en waar destijds de deuren en het raam zat is al een doorgang. De muren er tussen staan nog. Deze moeten weg. Tevens dient er een H balk geplaatst te worden die het geheel weer moet dragen. De woning is 5.20 meter breed en aan beide zijde en in het middag staat nog een stuk muur. Deze 3 stukken zullen totaal 2.50 meter zijn en 2.50 meter hoog. Ik verneem graag van u.
zaterdag 7 oktober 2017

Terras van beton maken

Betreft 75 m2 terras 12 cm dik Afwerken monolith (vlinderen). Reeds voorzien bekisting met folie en betonijzer. Benodigde beton 11 m3. Graag prijsopgaaf.
zaterdag 7 oktober 2017

Houten garage bouwen

Houtskelet garage op fundering met vorstrand. 65 m2 hoogte max 5. Met puntdak. 1 loopdeur en 1 garage deur 2 ramen. Geïsoleerd.
vrijdag 6 oktober 2017

Draagmuur slopen en ondersteunen

Slopen van 8 m2 draagmuur en steunbalk plaatsen en koog maken met verlichting en afwerking en verwijderen sloopafval . Vergunning en constructieplan lever ik zelf
vrijdag 6 oktober 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur van 8 m2 verwijderen en steunbalk plaatsen alsmede alles netjes afwerken en eventueel koog met verlichting plaatsen . Afvoer van sloopafval Vergunning en constructieplan is al geregeld
donderdag 5 oktober 2017

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen. Daar moet vloerverwarming in, een vide, 3 slaapkamers, en dit moet en klassiek Zeeuws type worden. Het gaat om 650 m3 en het grondoppervlak is 96 m2 met 2 verdiepingen.

Partners

Partners van Casius