Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeeland.

245 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis met kelder bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, nieuwe woning bouwen, parkeerkelder met hellingbaan bouwen, semibungalow bouwen, huis laten bouwen, prefab woning laten bouwen, kelder onder de tuin realiseren, uitbouw en dakopbouw reailiseren, verdieping op een bungalow bouwen, koepelwoning als tiny house neerzetten, woning volledig verbouwen, waterdichte kelder laten plaatsen, dakopbouwen laten bouwen, woning onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeeland:

dinsdag 22 mei 2018

Prefab woning laten bouwen

Ik wil graag de mogelijkheid bekijken voor het laten bouwen van een prefab woning. Uitgaande van het feit dat ik alleen een stuk grond heb. Wat zou dit grofweg kosten om mijn woning te laten bouwen? Ik ga uit van een woning van 200 vierkante meter met keuken, badkamer en 3 slaapkamers.
vrijdag 18 mei 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Graag wil ik hierbij een offerte aanvragen voor het plaatsen van een overkapping met 2 dichte wanden met de maat 270 x 270 cm. Materialen in overleg.
maandag 7 mei 2018

Badkamer renoveren

Leiding en elektrawerk, tegelen, sanitair
maandag 7 mei 2018

Draagmuur slopen en balk plaatsen

De te verrichten werken 1 Het verwijderen van een draagmuur van ongeveer 6. 5 m2 en plaatsen van een draagbalk , Het afvoeren van puin en het afwerken van de draagbalk met een koof voor drie spotjes (deze lever ik) 2 Loodgieterwerk waarbij er gesleufd moet worden zodat er een spoeleiland met warm en koud water, electra voor vaatwasser en Quooker en afvoerpijp kan komen en ook electra voor keuken dus stopcontacten in de wan den geplaatst ongeveer 6 .
dinsdag 17 april 2018

Zolder afwerken

De ragels en gips platen monteren afwerken van de dakkapel en een tussen wand plaatsen met kozijn Alle materialen zijn al zo goed als aan wazig. In dien niet worden deze besteld.
dinsdag 17 april 2018

Betonrotreparatie

Wij willen graag een offerte voor een pand met betonrot. Het pand is ongeveer 700 m2 en daarvan zit in ongeveer de helft van de vloer betonrot. Graag prijsindicatie
zondag 15 april 2018

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

We willen een uitbouw van 3 bij 4 meter aanleggen. We willen de bestaande pui graag hergebruiken. De vraag is wat beter isoleert en wat schappelijker in prijs is, kunststof of baksteen? Dus hier laat ik me graag over adviseren.
zaterdag 14 april 2018

Draagmuur verwijderen

Om een open keuken te realiseren in mijn woning dienen twee draagmuren verwijderd te worden en draagbalken geplaatst te worden. Het gaat om een muur van 2.50 meter en een muur van 2 meter (ongeveer). Kunt u een schatting geven van deze kosten, en of het mogelijk is om een houten balk te plaatsen in plaats van een stalen balk. De vakman mag ook het puin afvoeren tenzij het teveel kost.
maandag 9 april 2018

Schutting plaatsen

Lengte schutting moet worden 15,18 meter. Dat zijn circa 9 schermen van 180 cm breed en 180 cm hoog. Momenteel staat er circa 7 meter schutting die ook door u afgebroken en verwijderd moet worden. Die staat op een laag betonnen muurtje wat over de volle lengte (15,18 meter) aanwezig is. De nieuwe schutting moet ook op dat muurtje geplaatst worden. De palen tussen de schermen zijn 2,20 hoog met een balk erop . Dit wil ik bij de nieuwe schutting ook zo geplaatst zien. Ik zou graag zien dat u de situatie persoonlijk komt bekijken want ik weet ook niet wat voor bevestigingsmateriaal er nodig is. De tuin heeft een achterom.
zondag 8 april 2018

Beton storten voor een fundering

Betonnen fundering/vloer met vorstrand. Afmetingen fundering: 1x) 12 x 4 meter. 1x) 7 x 7 meter. De tuin heeft een achterom van 3 meter breed.
maandag 2 april 2018

2e verdieping op een bungalow plaatsen

Het betreft het plaatsen van een tweede verdieping over het gehele oppervlak van het huis,lelybungalow. De oppervlakte zal 11 bi 12.40 meter moeten worden met een vaste trap naar boven. Verder mag de opbouw wind- en waterdicht opgeleverd worden. Er zal door de vakman een vergunning aangevraagd moeten worden.
vrijdag 23 maart 2018

Doorgang in de gevel voor een deurkozijn

Doorgang in de buitengevel ten behoeve van een deurkozijn in draagmuur met spouw uitgevoerd in witte gevelsteen en binnen kalkzandsteen zagen. Er zou een latei boven moeten geplaatst worden i.v.m. draagmuur, kozijnmaat is circa 210 x 88 cm. Graag prijsindicatie inclusief lateien plaatsen en onder stempellen muur, plaats is van buiten en binnen goed bereikbaar. Afvoeren puin doen we zelf in overleg met u.
vrijdag 16 maart 2018

Serre aan achterzijde woning bouwen

Wij willen graag zelf een volledig geïsoleerde serre tegen onze achtergevel plaatsen. De voorzijde een geïsoleerde schuifwand en t dak met hr++ glas de zijwanden zijn gemetselde muren. De afmetingen zijn 5 meter breed en 3 meter diep.
donderdag 15 maart 2018

Fundering voor tuinhuis leggen

Een fundering, bekisting en beton plaatsen voor tuinhuis 6 x 4 meter met vorstrand. Achtertuin is lastig bereikbaar, er zal vanaf de straatkant cement gepompt moeten worden, circa 30 m afstand. Uitgraven gebeurt door derden.
donderdag 15 maart 2018

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur van zo'n 1.5 x 1 meter slopen (is een soort pilaar in het midden van de woonkamer), zonder afvoeren. En een steunbalk plaatsen (ongeveer 5.5 meter overspanning)l.
woensdag 14 maart 2018

Erker plaatsen aan zijkant van woning

Graag wil ik aan de zijkant van de woning een erker van 4 meter lang bij 1.20 meter breed laten plaatsen. Er dient een gemetselde borstwering van ongeveer 60/70 cm hoog te komen met kozijnen hierboven en een plat dak. De binnen zijde willen wij graag laten afwerken en ontvangen hier graag advies over. Het is ons nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.
zaterdag 10 maart 2018

Chalet uitbouwen met een serre

Wij willen ons chalet in Burgh Haamstede uitbreiden met een serre van ongeveer 3 bij 3 meter. Het moet een uitbreiding zijn van aluminium. Ik wil verder nog bespreken wat er allemaal nog gedaan moet worden na de uitbreiding.
dinsdag 6 maart 2018

Draagmuur verwijderen en balk installeren

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen Draagmuur van 8 m2 verwijderen en steunbalk plaatsen alsmede alles netjes afwerken en eventueel koog met verlichting plaatsen . Afvoer van sloopafval
zondag 4 maart 2018

Verbouwen

Offertes voor dakkapel, badkamer, klusjes kleine aanbouw.
woensdag 28 februari 2018

Fundering voor tuinhuis

Fundering ten behoeve van een tuinhuis. De maten zijn 3. 5 x 4 meter.
zaterdag 24 februari 2018

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen een opening tussen de keuken en de woonkamer. Het huis komt uit 1967. De muur die gesloopt moet worden is zo'n 3.50 meter lang en 2.50 meter hoog en is waarschijnlijk een draagmuur. Daarom denkt de klant dat er een aantal steunbalken moeten worden geplaatst.
donderdag 22 februari 2018

Stacaravan renoveren

Ik wil mijn stacaravan graag renoveren het is een type "Sunshine 900". Ik zou graag een nieuw puntdak laten leggen overal dubbel glas en nieuwe beter isolerende deuren, de buitenzijde voorzien van nieuwe plastic planken en isoleren, zodat hij er moderner uit ziet en er minder last is van de kou en vocht worden er ook nieuwe plafonds gestoken als er een nieuw dak op komt? En zou graag interieur en meubels laten vernieuwen of op frissen de stacaravan is gelegen. De oppervlakte is ongeveer 3.50 bij 10 meter.
woensdag 21 februari 2018

Garagedeur maken en elektra uitbreiden

Het doorbreken van de buitenmuur van mijn garagebox. Daarnaast het maken van een smalle garagedeur tussen steunbeer binnen- en buitenmuur aan de achterzijde van de garagebox, scharnieren links en naar buiten draaiend. Tevens treden maken om het grondniveau van de tuin met het grondniveau van de garagebox te verbinden (ongeveer 30 cm verschil). Daarnaast het creëren van een dorpel/drempel ter voorkoming van de inloop van regenwater. Graag in de garage een aftakking maken van de elektriciteitskabel naar de nieuwe garagedeur en tot slot een hotelschakelaar maken met lamp. Eventueel uit te breiden (?) met een buitenlamp op sensor (op beweging en licht/duisternis).
dinsdag 30 januari 2018

Stenen garage en veranda slopen en afvoeren

Ik wil graag mijn varanda 4 x 3 meter deels steen, deels hout/glas laten slopen. En een garage van 8 x 3 meter met een steen betonnen vloer. Alles moet afgevoerd worden.
dinsdag 30 januari 2018

Muur doorbreken tussen keuken en woonkamer

De muur van 3,17 meter breed en 2,60 meter hoog dient voor 60% doorgebroken worden tussen de keuken en de woonkamer. Hierbij hoeft links, rechts en boven de eerste 40 cm niet verwijderd te worden. In de dan ontstane poort dient een stalen U-profile aangebracht te worden zodat er een soort poort ontstaat, in linker en rechter bovenhoeken bij voorkeur een halfronde vorm. Daarnaast dient de keukendeur uit een zijmuur verwijderd te worden en het gat dat hierdoor ontstaat, dient dichtgemetseld en afgestuukt te worden.

Partners

Partners van Casius