Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeeland.

240 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, prefab huis bouwen met 5 slaapkamers, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeeland:

zondag 22 maart 2020

Garage bouwen

Graag wil ik een vrijstaande garage laten bouwen van 6 x 4 x 2,5 m (lxbxh). Dit graag in metselwerk met een plat dak. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra en stucwerk, en een fundering.
zondag 22 maart 2020

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren van de woning. De maten moeten worden 6m x 3m of 6m x 4m. Compleet/casco en afwerking aan de binnenkant is nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 21 maart 2020

Bestaande serre vervangen

Benieuwd naar de geschatte kosten voor het vervangen van de bestaande serre. Dak + dubbele schuifpui. Zijkanten zijn nu muren. Nu wit kunststof, ik wil het in het zwart hebben. Op de huidige serre zit een elektrisch zonnescherm. Dit zouden we graag opnieuw willen. Serre is ongeveer 3 bij 5 meter.
zaterdag 21 maart 2020

Gedeelte steunmuur wegbreken en H balk plaatsen

Ik wil een deel van de vroegere buitenmuur laten weghalen ca. 115 cm. Er blijft dan nog 130 staan. In verleden is er al 3.m. weggehaald, daar ligt een stalen drager. Op begin/einde van 130 wil ik een h balk naar vloer hebben als steun. E.e.a. heeft enige spoed. Hoor graag.
woensdag 26 februari 2020

Prefab woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren om een nieuwbouw prefab woning (sleutelklaar) van ongeveer 150 m2 met 3 slaapkamers boven en een garage te laten realiseren. Wij hebben een kavel op het oog en wij weten wat wij qua hypotheek kunnen krijgen, maar nu zijn wij aan het kijken of het haalbaar is voor ons. Wij willen een normale stijl voor het huis, geen exclusieve dingen of iets dergelijks. Graag grove prijsopgave.
dinsdag 18 februari 2020

Uitbouw achterkant huis van jaar 1930

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbouw van 4.95 meter x 3 meter x 2,67 hoogte, in hout, mag ook kunststof, plat dak met afwatering. Met raam uit een stuk dat open kan. En een openslaande terras deur. Vloer in hout. De aanbouw zou aan de bijkeuken komen te staan en heeft een buiten deur.
woensdag 29 januari 2020

Plafond van garage isoleren

Ik wil het plafond van mijn garage laten isoleren. Garage is ongeveer 3 m bij 6 m. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 28 januari 2020

Complete zolder renovatie; isoleren, dakramen plaatsen, tussenwand plaatsen, vloer leggen enzovoort

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn zolder. Het dakbeschot moet geïsoleerd worden en bekleed worden met gipsplaten, ook moet er 1 of 2 grote dakramen komen. Over het isolatiesoort wil ik graag advies. Nu heb ik nog geen dakramen, dus er zou een doorbraak gemaakt moeten worden. Er moet een tussenwand in komen met deur zodat er een aparte slaapkamer gerealiseerd kan worden. Onder 1 schuine kant moeten schuifkasten komen. Ook moet de vloer bekleed worden. (Een laag op het beton waarop laminaat kan komen) Ook moeten de 2 zijwanden glad gezet worden eventueel met gipsplaten en moet de cv ketel netjes weg gewerkt worden. En er moet een vaste trap komen. (In het beton zit een uitsparing waar deze kan komen) De oppervlakte van de zolder is +/- 50 m2 Oppervlakte van het dakbeschot is +/- 42 m2
zaterdag 25 januari 2020

Draagmuur verwijderen

Ik zou de muur tussen mijn woonkamer en de keuken willen laten verwijderen (deels of volledig, hangt af van de mogelijkheden, ik denk dat het een draagmuur is maar ben dit niet 100% zeker). De muur is +/- 4 m lang en 2,60 meter hoog. Er zit 1 deur, een stopcontact en een licht schakelaar. Mijn huis is een open bebouwing van het jaar 1994. Het plafond is van beton, geen houten plafond. Het huis is opgebouwd met 1 verdieping en een zolder ruimte. Ik heb nog geen constructietekening. Een steunprofiel zou ook nodig zijn als het een draagmuur is. Afwerking doe ik zelf.
vrijdag 24 januari 2020

Serre plaatsen

Graag willen wij een aanbouw/serre aan de achterzijde van onze woning van ca. 2,5 x 4 meter. De serre moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en glas. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 21 januari 2020

Asbest golfplaten verwijderen

Mijn bijkeuken / aanbouw ga ik verbouwen. Daarvoor ben ik op zoek naar iemand die de asbest golfplaten kan verwijderen en afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. Het gaat om ongeveer 10 m2.
woensdag 8 januari 2020

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.
vrijdag 3 januari 2020

Toilet renoveren + gang vloer tegelen

Toilet muurtegels verwijderen daarna nieuwe muurtegels zetten en vloertegels zetten. Toilet ongeveer 8 m2. Gang nieuwe vloertegels laten zetten . Gang is ook ongeveer 4 m2.
zondag 29 december 2019

Aanbouw achterzijde woning

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbouwen aan de achterzijde van een vrijstaande woning. De woning is circa 7 mtr breed. De aanbouw moet circa 3 meter diep zijn. Aan de achterzijde willen we graag openslaande tuindeuren met zijlichten en rolluiken. Incl vloerverwarming/ cv en Electra. Stucwerk doen we zelf. We zitten te denken aan een houten of gemetselde uitbouw, kunt u de kosten hiervan apart vermelden in de offerte? Ik hoor het graag.
zaterdag 28 december 2019

Garage verlengen

Ik wil graag de bestaande garage (metselwerk) met 3.30 meter verlengen. Hoogte 2.70. Plat dak. Vergunning hebben we al.
donderdag 26 december 2019

Uitbouw achterzijde hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 5160 bij 2000 mm groot worden. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en casco worden opgeleverd. De bestaande (kunststof) kozijn dient hergebruikt te worden. Het betreft de achterzijde van een hoekwoning die goed bereikbaar is.
dinsdag 10 december 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een complete uitbouw realiseren van 2 bij 3 meter met openslaande deuren, een fundering, stenen buitenkant, elektra en stucwerk. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 30 november 2019

Aanbouw met opbouw realiseren

Mijn huis wil ik graag vergroten, het liefst met een opbouw op het platte, aangebouwde stukje van 1.57 m bij 6 m en, dit wil ik uitbouwen met 2 m naar voren. Daarboven op wil ik een houtskeletopbouw van 6 bij 2 m uitbouw in totaal. De uitbouw en de opbouw graag van metselwerk en graag isoleren. Zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk. Vergunning is denk ik niet nodig, maar wellicht wel. Mijn makelaar zei dat er tot helemaal achteren uitgebouwd kan worden. Graag de prijzen voor de casco- en de complete oplevering apart benoemen. Momenteel staat mijn huis te koop, maar wellicht met een vergroting dat ik dan niet hoef te verhuizen. Graag uw advies. Als u foto's nodig heeft stuur ik ze graag toe als u zegt wat u nodig heeft. In de bijlage de brochure van de verkoop, het gaat om de achterkant. Graag een offerte voor de opbouw, zonder de uitbouw; een offerte van de opbouw met uitbouw en een offerte van alleen de uitbouw.
vrijdag 15 november 2019

Dak opbouw op garage

We willen een dakopbouw op de garage zetten. 6a8 x 3 meter met dakkapel. De opbouw moet casco opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en het materiaal waar het van gemaakt word moet onderhoudsvrij zijn. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag een offerte.
maandag 11 november 2019

Fundering leggen

Er komt een houtenskeletbouw achter aan mijn huis. Ik wil graag offerte voor de fundering. Maat 5 bij 10 meter.
vrijdag 8 november 2019

Garage kelder onder woning

Garage kelder onder bestaande woningen realiseren. 6 meter breed op 8 meter lang met 5 meter brede inrit. Het moet casco opgeleverd worden met elektra, en een fundering. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen.
woensdag 30 oktober 2019

2 Hardhouten openslaande dubbele ramen in blinde muur

In blinde muur 2 ramen van hardhout 1.60 cm x 0.70 cm laten zetten die ook open gezet kunnen worden.
woensdag 30 oktober 2019

Dubbele nokverhoging

Graag wil ik een dubbele nokverhoging laten uitvoeren. Het moet 5,80 meter van schoorsteen tot schoorsteen worden, en 2,80 meter van dakgoot tot dakgoot. De binnenkant hoeft niet afgetimmerd te worden. De buitenkant wel. Er is een vergunning nodig en die wil ik graag via u aanvragen.
vrijdag 18 oktober 2019

Verzakking pand

Naar aanleiding van een verzakking van mijn garagepand doe ik u dit bericht toe. Mogelijke oorzaak van het verzakken van het pand is grondwateronttrekking. Hierdoor zijn flinke scheuren in het pand ontstaan. Ook is de tegenovergelegen woning van mijn moeder aan het verzakken. Hiervoor zijn reeds stempels geplaatst. Blijkt dat de flinke aanbouw aan het verzakken is en hierbij het huis meetrekt. Het garagepand aan de voorkant is 70 m2 en de 4 garageboxen aan de achterkant zijn bij elkaar 75 m2. De woning van mijn moeder is 200 m2. Ik hoor graag van u of u hierin iets zou kunnen betekenen dan wel wat hier de kosten van zijn.
vrijdag 18 oktober 2019

Overkapping/ veranda laten plaatsen

We willen graag een vrijstaande veranda in de tuin. Hij moet geschikt zijn voor ca 12-15 personen en af te sluiten met een glazen schuifwand. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar kunststof, en zouden we er graag een houtkachel in willen hebben. Ik denk aan een afmeting van 7.5 bij 2.5 meter, maar ik ontvang graag uw advies.

Partners

Partners van Casius