Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeeland.

240 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand herenhuis bouwen, bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, uit- / aanbouw achter de woning bouwen, opbouw op de woning laten bouwen, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeeland:

donderdag 22 februari 2018

Stacaravan renoveren

Ik wil mijn sta caravan graag renoveren het is een type sunshine 900 ik zou graag een nieuw punt dak laten leggen overal dubbel glas en nieuwe beter isolerende deuren de buiten zijde voorzien van nieuwe plastic planken en isoleren zodat hij er moderner uit ziet en er minder last is van de kou en vocht worden er ook nieuwe plafonds gestoken als er een nieuw dak op komt ? En zou graag interieur en meubels laten vernieuwen of op frissen de stacaravan is gelegen
dinsdag 30 januari 2018

Stenen garage en veranda slopen en afvoeren

Ik wil graag mijn varanda 4 x 3 meter deels steen, deels hout/glas laten slopen. En een garage van 8 x 3 meter met een steen betonnen vloer. Alles moet afgevoerd worden.
dinsdag 30 januari 2018

Muur doorbreken tussen keuken en woonkamer

De muur van 3,17 meter breed en 2,60 meter hoog dient voor 60% doorgebroken worden tussen de keuken en de woonkamer. Hierbij hoeft links, rechts en boven de eerste 40 cm niet verwijderd te worden. In de dan ontstane poort dient een stalen U-profile aangebracht te worden zodat er een soort poort ontstaat, in linker en rechter bovenhoeken bij voorkeur een halfronde vorm. Daarnaast dient de keukendeur uit een zijmuur verwijderd te worden en het gat dat hierdoor ontstaat, dient dichtgemetseld en afgestuukt te worden.
zondag 28 januari 2018

Lekkage bij het dakluik verhelpen en plafond vervangen

In de stacaravan (standplaats Brouwershaven, Zeeland) lekt het dakluik van de badruimte. Waarschijnlijk op de aansluiting dakluik/dak. Gevolg is waterschade in het plafond. Graag offerte voor: - waterdicht opnieuw monteren van het dakluik - aanbrengen van een nieuw plafond.
donderdag 25 januari 2018

Uitbouw van een gastenkamer

Wij willen een uitbouw van een gastenkamer. Deze is 2.15 x 3.59 meter. In de gastenkamer met een keukenblokje komen en een zithoek en eettafel.
woensdag 24 januari 2018

Renovatieklussen binnen- en buitenshuis na verhuizing

Lampen ophangen hele huis, laminaat leggen hele huis, gordijnen en rolgordijnen bevestigen hele huis, schilderwerk binnenshuis o.a. deuren, muren, kozijnen, plafond, radiatoren, kunststof, tegels. Er is geverfd met een donkere kleur door de vorige bewoner, dus een goede dekking is nodig. 1 of enkele wanden dienen behangen te worden, andere dienen een kleurtje te krijgen (verf). In 1 of enkele ruimtes dient een vinylzeiltje over het laminaat gelegd te worden. (los, moet wel netjes ivm rolstoel. ) Drempels dienen netjes weggewerkt te worden in overeenstemming met de vloer (eveneens ivm rolstoel). Apparaten na verhuizing monteren, gas aansluiten. Tuin: tuinhout moet geverfd worden en schutting erfafscheiding geplaatst. In de inpandige berging dient een vliering te worden gemaakt.
maandag 22 januari 2018

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Uitbouw van 3,5 bij 6
maandag 22 januari 2018

Aanbouw aan de achterkant realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren van 3,30 meter diep/lengte en 2,60 meter breed.
zondag 21 januari 2018

Achterzijde woning uitbouwen

Aan de achterzijde willen wij een uitbouw van 4 bij 6 meter laten plaatsen, houtskeletbouw. De ruimte zal als bijkeuken en berging gebruikt gaan worden. Er moeten 5 buitendeuren geplaatst worden en een nieuwe HR CV ketel voor de gehele woning 350 m3 en een maximale CW waarde van 4. De elektra en water moeten worden doorgetrokken, een wasmachine aangesloten en een extra groep geplaatst. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt. De aanbouw moet een gepotdekselde uitstraling krijgen. Er is geen vergunning nodig, wel een meldingsplicht.
woensdag 17 januari 2018

Schoorsteen afbreken en gat dichten

Schoorsteen afbreken en het gat in het pannendak dichtmaken. Er liggen wat reservepannen. Een gemetselde schoorsteen. Alleen het deel van het dak verwijderen.
vrijdag 12 januari 2018

Betonvloer aanbrengen

Wij willen graag een indicatie voor het aanbrengen van een betonnen vloer van ongeveer 57 m2, inclusief fundering en isolatie. Het gaat om de woonkamer 4 x 8 meter, keuken 2 x 4 meter, badkamer 2 x 2,5 meter en een aanbouw woonkamer 4 x 3 meter. Nu is de woonkamer voorzien van een houten vloer, de andere ruimtes zijn voorzien van beton, maar is niet geïsoleerd. Wij zijn van plan alles te laten verwijderen en volledig te laten voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer. Graag een geschatte prijsopgave.
donderdag 11 januari 2018

Oud stalletje en 2 houten schuurtjes met aantal asbest plaatjes

Ik heb een heel oud paardenstalletje en 2 houten schuurtjes met asbest dakplaatjes. Dit moet allemaal gesloopt worden en afgevoerd door de vakman. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter asbest.
donderdag 4 januari 2018

Asbest golfplaten verwijderen van schuurtje

De asbest golfplaten op het dak van een schuurtje van 400 x 300 cm, 20 m2 beplating inclusief nokstukken dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De schuur is tot 5 meter afstand goed te bereiken met een auto. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.
donderdag 4 januari 2018

Serre achter de woonkamer bouwen

Wij willen een serre achter de woonkamer van 4 x 5 meter
dinsdag 2 januari 2018

Bestaande veranda vervangen

Wij willen een uitbouw vervangen van de woning, de maten zijn ongeveer 2,5 meter bij 6 meter. Hoeveel zou dit kosten?
dinsdag 2 januari 2018

Dak van de serre vervangen

Het dak van de serre vervangen: met Fortoplex wit, dubbelwandig. De serre is van aluminium. Afmeting: 4,70 x 3,00 meter.
zondag 17 december 2017

Cementdekvloer slopen

Het betreft het verwijderen van een cementdekvloer. De oppervlakte is 65 m2 en de container is aanwezig.
donderdag 14 december 2017

Betonvloer storten met vloerverwarming

Ik denk dat het ongeveer 40 vierkante meter is en ik wil een vloer van 12 cm dik beton. Dan vloerverwarming en afdekvloer erover. Het geheel aanbieden graag.
zaterdag 2 december 2017

Dak van de serre vervangen

Op onze huidige serre van 4 x 7 meter willen wij graag het dak laten vervangen. Momenteel liggen er 6 semi-transparante polycarbonaat platen op het dak, in/op houten kozijnen. De kozijnen zijn nog in prima staat, echter geven de platen erg veel geluidsoverlast: bij een flinke regenbui is een gesprek in onze woonkamer die in open verbinding met de serre is, niet meer te voeren. Graag ontvangen wij uw advies over de mogelijkheden, meer geluidsisolatie en bijkomende kosten.
donderdag 30 november 2017

Ruwbouw HSB leveren

Om een schuur te isoleren zijn wij op zoek naar een partner/leverancier die voor ons de ruwbouw aan kan leveren. Voornamelijk de buitenwanden met verdiepingsvloer. Fundering, indeling binnen, trap en meer zullen we zelf verzorgen.
maandag 27 november 2017

Balkon met lichte lekkage renoveren

Mijn balkon heeft lichte lekkage, dit wil ik graag laten verhelpen voordat het erger word. Er ligt een bitumen laag in, wat er onder zit weet ik niet. De randen van mijn balkon zijn van baksteen en afgewerkt met beton. Graag hoor ik zo snel mogelijk een aannemer die langs wilt komen voor een prijsopgaaf/offerte.
donderdag 23 november 2017

Golfplatendak en dakbeschot verwijderen

Ik heb een golvend platendak van zo'n 100 m2 met een dakbeschot aan de binnenkant ook van asbest dat ik verwijderd wil hebben. Er is vrij makkelijk bij te komen. Het is in buitengebied niet in een woonwijk
woensdag 22 november 2017

Draagmuur ondersteunen met een H-balk

Het verdere slopen kunnen we zelf en het puin hoeft ook niet afgevoerd Muur is 3 meter lang en het is een kleine 1 gezins woning
dinsdag 21 november 2017

H-balk berekenen en plaatsen

Overspanning tussen de woonkamer en de keuken plaatsen. Afmeting is ongeveer 3 meter en er rust een verdieping en het dak boven op. Het gaat om een kleine eengezinswoning.
donderdag 16 november 2017

Dubbele nokverhoging laten plaatsen

Wij willen graag een dubbele nokverhoging (afmetingen ongeveer 7 x 6 m) op ons huis laten plaatsen. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd hiervoor, wij zoeken een vakman die ons kan adviseren met een strak ontwerp.

Partners

Partners van Casius