Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeeland.

235 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken, kelder met garage bouwen, budget kubuswoning bouwen, kelder tegen woonhuiskelder bouwen, mantelzorgwoning laten bouwen, kelder in tuin maken, uitbouw en dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeeland:

zaterdag 14 oktober 2017

Stacaravan slopen en afvoeren

Ik wil graag dat de oude caravan wordt gesloopt en het puin wordt afgevoerd. Het gaat om een oorspronkelijk houten caravan die tegenwoordig bedekt is met steenstrips en een aanbouw aan de achterkant heeft. De caravan is 2.90 bij 9 meter.
maandag 9 oktober 2017

Verwijderen van asbest van garageboxen

Verwijdering van 103 m2 asbesthoudende golfplaten op 5 garageboxen en vervangen door Eternit golfplaten NT Ecolor. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman gooit zelf alles weg.
maandag 9 oktober 2017

Fundering voor recreatiewoning maken

Wij willen in de tuin een vakantiewoning realiseren. Het word een gebouw van 6 x 6 meter. 1 verdieping hoog en de buitenmuren worden gebouwd van Ytong blokken. De muren worden ongeveer 280 cm en het puntje van het dak ongeveer 350 cm. Hiervoor hebben we een fundering nodig. We zoeken dus iemand die een goede fundering kan leggen voor ons en vragen ons af wat dit kost. De woning hebben we nu nog niet in ons bezit dus kan geen foto's o.i.d. geven.
zondag 8 oktober 2017

Draagmuur tussen woning en uitbouw verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een draagmuur. De uitbouw staat al en waar destijds de deuren en het raam zat is al een doorgang. De muren er tussen staan nog. Deze moeten weg. Tevens dient er een H balk geplaatst te worden die het geheel weer moet dragen. De woning is 5.20 meter breed en aan beide zijde en in het middag staat nog een stuk muur. Deze 3 stukken zullen totaal 2.50 meter zijn en 2.50 meter hoog. Ik verneem graag van u.
zaterdag 7 oktober 2017

Terras van beton maken

Betreft 75 m2 terras 12 cm dik Afwerken monolith (vlinderen). Reeds voorzien bekisting met folie en betonijzer. Benodigde beton 11 m3. Graag prijsopgaaf.
zaterdag 7 oktober 2017

Houten garage bouwen

Houtskelet garage op fundering met vorstrand. 65 m2 hoogte max 5. Met puntdak. 1 loopdeur en 1 garage deur 2 ramen. Geïsoleerd.
vrijdag 6 oktober 2017

Draagmuur slopen en ondersteunen

Slopen van 8 m2 draagmuur en steunbalk plaatsen en koog maken met verlichting en afwerking en verwijderen sloopafval . Vergunning en constructieplan lever ik zelf
vrijdag 6 oktober 2017

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur van 8 m2 verwijderen en steunbalk plaatsen alsmede alles netjes afwerken en eventueel koog met verlichting plaatsen . Afvoer van sloopafval Vergunning en constructieplan is al geregeld
donderdag 5 oktober 2017

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen. Daar moet vloerverwarming in, een vide, 3 slaapkamers, en dit moet en klassiek Zeeuws type worden. Het gaat om 650 m3 en het grondoppervlak is 96 m2 met 2 verdiepingen.
donderdag 5 oktober 2017

Dak van loods saneren

Ik wil het dak van mijn loods laten saneren. De loods is 12 meter x 20 meter nokhoogte is ongeveer 6,75 m. De loods is alleen via voorzijde bereikbaar. Asbesthoudende platen vervangen door sandwichplaten.
zondag 1 oktober 2017

Dragende muur verwijderen

Ik wil een deel van een draagmuur laten verwijderen. Het betreft een draagmuur waarop een muur van de bovenste verdieping rust, en de balken van de vloer op de eerste verdieping. In de muur zit reeds een deuropening van 93,5x208,5cm. Het is de bedoeling dat het deel van de muur naast de deuropening tot aan de buitenmuur wordt weggehaald tot aan de hoogte van de deurpost. In totaliteit gaat het om 1,75m x 2,08m wat weggehaald moet worden. Dit staat ook op de foto's. Er moet een ondersteuning geplaatst worden om het verwijderen van de muur op te vangen, en er moet een constructieberekening worden gemaakt voor de vergunning. Alles mag stuc klaar opgeleverd worden en afvoer van de stenen is niet nodig maar mag wel. Graag een mail met offerte, en werkzaamheden kunnen per direct beginnen of later in overleg.
vrijdag 29 september 2017

Asbestverwijdering van schuur

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van het verwijderen van asbestleien van een oude schuur. De leien dienen hierna te worden afgevoerd. De oppervlakte van het dak is 196 m2 en er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.
donderdag 28 september 2017

Asbest leien dak verwijderen

Betreft 196 m2 asbest leien dak verwijderen. De schuur word uiteindelijk gesloopt.
woensdag 27 september 2017

Verwijderen van een schouw

Graag wil ik weten een prijs voor het verwijderen van de schouw op de begane grond.
woensdag 27 september 2017

Verwijderen van een schouw

Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van 2 maal een schouw op de begane grond. Bij 1 moet het rookkanaal blijven bestaan voor een allesbrander bij de ander gaat het om een oude schouw met rookkanaal in de keuken. Het gaat om een huis uit 1950. Ik zoek een betaalbare mogelijkheid om de schouwen te verwijderen.
maandag 25 september 2017

Stacaravan renoveren

Ik heb een stacaravan van het Merk Atlas type Sahara Super met afmeting 3,60 x 10 meter, wens interieur te re-stylen: Grote zitbank verwijderen of nieuwe stoffering (bekijken wat het voordeligst is). Plafond in woonkamer vernieuwen, deurposten vervangen, nieuwe vloerbekleding in gehele caravan, (geen stof, maar laminaat of soort marmoleum). De wanden eventuele schroefgaten na verwijderen bank herstellen en geheel opnieuw verven. Gordijnplanken herstellen.
maandag 25 september 2017

Betonrot aan balkon repareren

Wij willen graag het betonrot aan ons balkon laten repareren. Op meerdere plekken is het beton al aan het afbrokkelen.
vrijdag 22 september 2017

Fundering maken voor Kroftman loods

Wij zijn bezig met het aankopen van een bouwterrein, er is overeenstemming maar nog geen koopcontract getekend. Hier willen wij een Kroftmann E509 loods plaatsen. De loods heeft een nokhoogte van 340 cm, de zijhoogte is 277 cm en de lengte is 916 cm. Voor de fundering van deze loods willen wij graag advies. Dit zou een betonfundering kunnen worden of bijvoorbeeld met grondpennen.
maandag 18 september 2017

Dragende muur uitbreken en afwerken

Ik wil in een draagmuur tussen keuken en woonkamer een opening ter grootte van een deuropening van 100 x 210 cm. Wellicht moet er een latei in. Waarschijnlijk zitten er in dit stuk geen leidingen. Tevens offerte voor het vervangen van de achterpui door kunststof ramen en deuren. Er zijn twee deuren en ernaast twee raampartijen. Daartussen staat de dragende muur die we weg willen breken. Ik verwacht dat dat stuk moet blijven ter ondersteuning? Of kan dit ook met een balk opgevangen worden?
maandag 18 september 2017

Renovatieklussen in en om huis

Enkele problemen : 1. Vervangen van een slang in gasaansluiting door permanente aansluiting 2. Hulp met leegpompen van kelder waar bij regen water in terechtkomt 3. Oplossen van enkele kleine problemen met elektrische verlichting en schakelaar 4. Impregneren van houten schuur met beits 5. Nakijken geiser en gasbrander in kachel. De werkplekken zijn goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant gedaan.
zaterdag 16 september 2017

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?
donderdag 14 september 2017

Dakkapel met nokverhoging realiseren

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van een dakkapel met een nokverhoging met een borstwering van 100 cm. Een dakkapel van 8 meter breed en circa 2.5 meter diep. Afwerking binnen is niet nodig. Materiaalkeuze heb ik nog niet gemaakt.
maandag 11 september 2017

Doorvoeren maken in beton en dak

Er moet een doorvoer komen in 2 plafonds en een zadeldak ten behoeve van een rookkanaal en toevoer voor verse lucht. Het zijn betonnen verdiepingen en het dak is een zadeldak met dakpannen. Op dat moet alles gedaan worden, de rest in eigen beheer.
vrijdag 8 september 2017

Betonvloer voor tuinhuis leggen

Graag wil ik een beton vloer laten leggen voor een houten tuinhuisje. Deze is 7 bij 3 bij 0.15 meter met 1 keer gaas bewapening. De vloer moet geschikt zijn voor het aanbrengen van tegels in lijm of cement.
zondag 3 september 2017

Uitbouw met badkamer aanbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren voor een badkamer . De bruto maten zijn 5 meter bij 2. 8 meter met een plat dak aan sluitend op de bijkeuken

Partners

Partners van Casius