Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeeland.

244 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeeland:

dinsdag 17 september 2019

Uitbouw woonruimte en keuken in 1 stuk

Aanbouw van 6 meter breed x 4 meter diepte, plat dak zonder lichtkoepel, vaste zijwanden zonder glas, vooraanzicht volledig glas met ramen die open kunnen. Foto is van de woning waar de uitbouw aan moet komen, van aan kleine venster tot de scheidingswand van de buren. Graag offerte voor casco en complete oplevering. Geen vergunningen, onderling overleg mbt constructie.
zaterdag 14 september 2019

Uitbouw serre

Ik wil graag een uitbouw serre van 4 x 3 m (prefab aluminium). Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
dinsdag 10 september 2019

Houten uitbouw

Ik zou graag meer willen weten over de kosten van een casco houten uitbouw van 5 x 6 mtr, graag meer info. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen. Ik heb geen vergunning nodig.
dinsdag 3 september 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van 3 meter diep over de lengte van de woning van 7 meter breed laten maken. Om te bouwen moet de achterzijde van de gevel moet opengebroken worden. Er is geen vergunning nodig. De constructie graag wat het goedkoopste is. Oplevering graag compleet, dus inclusief stucwerk en elektra. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.
zondag 1 september 2019

Nieuwbouw notariswoning bouwen

Ik wil een notaris woning gaan bouwen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Compleet of casco oplevering is in overleg. Er hoeft in ieder geval geen stucwerk of elektra gedaan te worden. Er moet wel een fundering in komen. Verder wil ik dat het huis 2 verdiepingen krijgt, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken en 1 garage. De kavel is 600 m2. Hoe groot het huis moet gaan worden overleg ik graag nog even met de aannemer. Ik heb nog geen bouwtekeningen en ook nog geen vergunning aangevraagd.
zaterdag 31 augustus 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 2,5×5,4 meter. aan de achterzijde van ons huis. Of wij een vergunning nodig hebben weten we niet zeker, we zouden hier graag advies over krijgen. De buren hebben wel een uitbouw. De constructie moet waarschijnlijk ter plaatse gebouwd worden. Is het mogelijk op de offerte een casco oplevering en een complete oplevering te vermelden? Elektra is niet nodig. Is het mogelijk om de kosten voor het stucen apart te vermelden?. Er moet geheid worden voor de fundering. Tekeningen van de buren zijn aanwezig, maar niet van ons zelf.
zondag 25 augustus 2019

Balkon verwijderen of repareren

Ik heb een balkon met betonrot en ik zou het balkon graag geheel verwijderd hebben. Weet niet wat goedkoper is repareren of verwijderen. Het balkon is 2,5 bij 1 meter.
zaterdag 24 augustus 2019

Fundering voor bungalow

Ik wil graag advies voor het storten van een betonnen fundering voor een prefab houtskelet bouw bungalow. 9 x 13 m.
donderdag 15 augustus 2019

Kelder in tuin bouwen

Wat zou de prijs van een kelder zijn in de tuin. Afmeting plus minus 4 m x 7 m x 2.5 hoog van beton. Ik wil het als mancave gebruiken dus ook met ventilatie elektriciteit en water. Het moet casco opgeleverd worden, en er hoeft niet gestuct te worden. Er is ook een vergunning voor nodig. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
woensdag 14 augustus 2019

Prefab uitbouw achtergevel

Ik wil graag een prefab aanbouw van 5 bij 3m. Verwijderen van de achtergevel en het plaatsen van een stalen bind moet nog gedaan worden. Daarnaast moet er ook een fundering gelegd worden. Indien mogelijk, elektra/leiding werk ter info op de offerte erbij zetten.
dinsdag 6 augustus 2019

Een tuinatelier realiseren

Wij willen een (aan)bouw realiseren van een tuinatelier van 7 x 5 meter, in de vorm van een uitgerekte U. Het liefst willen we dit achter in de tuin, mocht dit te duur blijken dan aangebouwd aan schuur. De schuur is nu 4 x 3 meter en zou dan 4 x 7 moeten worden. Het materiaal dat we willen is afhankelijk van de prijs, het liefst zo goedkoop mogelijk. Aan de voorkant willen wij glas en aan de achterkant ook een deel. Wij hebben kleigrond, graag ontvangen we advies over welke fundering geschikt is hiervoor. Afhankelijk van de prijs of het compleet opgeleverd moet worden. Er is geen vergunning nodig. De tuin is 45 meter diep, en er is een smalle tuinpoort aanwezig.
maandag 5 augustus 2019

Een uitbouw achter een hoekwoning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van mijn hoekwoning. De uitbouw moet 350 bij 400 cm groot worden en casco worden opgeleverd. Daarnaast wil ik dat de uitbouw een hout skelet en een licht doorlatend dak krijgt.
zaterdag 3 augustus 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer compleet verbouwen. Er moet leidingwerk worden omgelegd, nieuwe tegels, inbouw thermostaatkraan (douche), en een hangtoilet worden geïnstalleerd. Er is al een nieuwe afvoer voor het toilet. De ruimte bedraagt ongeveer 10 M² Het sloopwerk willen wij graag zelf doen. Wat zouden hier de kosten ongeveer voor zijn? Personeelskosten en materiaal? Alvast bedankt!
dinsdag 30 juli 2019

Een dakopbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de eerste verdieping van mijn woning kan realiseren. De opbouw moet 666 bij 590 cm groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw en wil ik dat de opbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Het moet op een houten dak van de woning gerealiseerd worden. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.
maandag 29 juli 2019

Achterkant huis uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 13 x 3.20 aan de achterzijde van ons huis. Hierin moeten 2 x openslaande (tuin) deuren opgenomen worden met een zijlicht aan weerskanten (totaal ongeveer 3 tot 4 m breed. En 2 x raam van 1 m bij 1,50. Uitbouw heeft een plat dak. Er zullen 2 draagbalken geplaatst moeten worden om de achtergebleven open te kunnen maken. Deze zullen ongeveer t,t tot 6 meter zijn. Constructie mag hout-skelet zijn met planken (kunststof houtlook) of gemetseld met een witte steen.
vrijdag 26 juli 2019

Draagmuur verwijderen en H balk plaatsen

Het gaat om het verwijderen van het laatste deel van de draagmuur van de keuken naar de uitbouw. *omschrijving klus: plaatsen balk met een overspanning van binnenmaat van 7 meter tot en met het plaatsen van de balk wil ik graag uitbesteden de keuken en andere zaken haal ik voor die tijd al weg. puin van het laatste deel van de muur voer ik ook zelf af.
donderdag 18 juli 2019

Een houten prefab dakkapel plaatsen op een schuin pannendak

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn vrijstaande woning een prefab houten dakkapel kan plaatsen. De dakkapel moet 338 cm breed worden. De dakkapel moet in een schuin pannendak geplaatst worden. Op de plek waar de dakkapel moet komen zit een velux raam wat eerst verwijderd dient te worden.
donderdag 18 juli 2019

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een casco uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 2,4 bij 5,1 meter groot worden. Het moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de bestaande kunststof kozijnen hergebruikt worden in de uitbouw.
zaterdag 13 juli 2019

Opbouw platdak

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak. Met 2 kamers. De lengte van ons huis is 10.95 meter en de breedte is 4.45 meter. Het moet prefab zijn. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in komen, en er hoeft geen stucwerk gedaan te worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervoor zowel prefab als andere mogelijkheden.
woensdag 3 juli 2019

Woning bouwen

wij willen nieuwbouw realiseren. Het betreft een woning van ongeveer 650 kubieke meter inhoud. Het gesplitste zadeldak wordt verbonden door een lichtstraat. Het moet een semi bungalow worden, met een uitbouw. De oppervlakte zal 80 m2 worden. Verder moet het sleutelklaar opgeleverd worden met een fundering, elektra, en stucwerk. Er moeten 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 badkamer, 1 toilet en 1 keuken in komen. Een schets meezenden was niet mogelijk. Deze hebben we wel beschikbaar.
zondag 16 juni 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een casco, stenen uitbouw bovenop de uitbouw die in 2002 geplaatst is, zodat wij op de bovenverdieping extra kamers kunnen maken. Het liefst zouden we een uitbouw (opbouw) willen met 2 schuine daken indien mogelijk (passend bij het huis zoals het nu is) Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn. De maten van de beneden uitbouw zijn 10 x 4 meter
vrijdag 14 juni 2019

Binnenmuur optrekken

Het gaat om een binnenmuur van ongeveer 7 meter die gekoppeld zit aan een ander huis. Daar moet een brandmuur komen muur is. Dat moet gedaan worden als wij dat huis kopen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
donderdag 13 juni 2019

Serre dak vervangen

Het kunststof dak van mijn serre (ongeveer 21 m2) is door de storm beschadigd. Ik wil dit graag op redelijke korte termijn laten vervangen en advies inwinnen om de hitte tijdens de zomer te verminderen.
donderdag 13 juni 2019

Drie palen tussen schutting vervangen

Er zijn drie palen verrot tussen mijn schuttingen, deze zou ik graag willen laten vervangen. Het moeten houten palen zijn en ik wil dat de oude palen afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 10 juni 2019

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil een stuk draagmuur verwijderen (2 meter) en een stalen balk plaatsen.

Partners

Partners van Casius