Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor en suite herstellen in jaren dertig huis:

En suite herstellen in jaren dertig huis

In mijn jaren 30 huis wil ik graag de en suite herstellen met de volgende indeling: - Kamer en suite uitgevoerd in jaren 30 stijl met vlakke panelen en facetprofielen - Schuifdeurhoogte circa 240 cm - Schuifdeuren van heldere glas in lood ramen - Voorkamer - Geen kasten, vlakke wand met profilering rondom schuifdeur opening - Achterkamer - Half open kasten - Kastdiepte 30 cm binnenmaats - Kastopening circa 220 cm hoog - Plafond hoogte van de kamer 266 - Totale breedte van de kamer 285
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor en suite herstellen in jaren dertig huis uit heel Nederland:

En suite deuren herstellen

We hebben tussen de woonkamer en keuken en suite deuren met glas in lood. Onze hond heeft de hele stijl afgekrabd en kapot gemaakt, met name aan de onderkant is er een groot deel van de lijst helemaal weg. We zijn nu op zoek naar een timmerman die de deuren kan ophalen en in zijn werkplaats helemaal wil opknappen. We laten de deuren ook graag afschilderen. We laten de deuren graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

En suite kast, schuifdeuren en garagedeuren plaatsen

Ik ben me aan het oriënteren om in ons jaren '30 huis en suite kasten inclusief schuifdeuren te laten maken. Maten van de kast zijn 2,8 meter x 2,7 meter. Tevens wil ik de garagedeur (nu een elektrische schuifdeur) weer in oude glorie laten herstellen door houten loopdeuren met glas. Maten deur 3,6 meter x 2,4 meter.

kleine aanpassingen in bovenwoning

Het vakkundig dichtmaken van een suite (kamer en suite die dubbel bewoond gaat worden) op zo'n wijze dat dit t.z.t. weer ongedaan kan worden. Het aanbrengen van een ontluchtingssysteem in een kleine doucheruimte (op zolder)en het herstellen van de deur van deze doucheruimte (door vocht is schilderwerk aangetast). Bij voorkeur afspraak voor het maken van een offerte op vrijdag 9 juli.

Renovatie van een benedenwoning van twee ...

Renovatie van een benedenwoning van twee verdiepingen. Electra, CV en verwarming, badkamer en keuken, vloer en schilderwerk. Specifiek per verdieping: BG: sloopwerk keuken, nieuwbouw badkamer en bouw garderobe 1e: sloopwerk keuken, plafond herstellen en en suite herstellen 90 m2 per verdieping. Schilderwerk met veel details.

Het betreft een dubbel benedenhuis huis ...

Het betreft een dubbel benedenhuis huis in Amsterdam centrum, 2 jaar geleden gesplitst. De totale oppervlakte is 165 m2 verdeeld over 2 etages. CV, electriciteit, water en afvoer, fundering allemaal in goede staat. De huidige bewoners wonen al meer dan 40 jaar in het pand en hebben het goed onderhouden, maar is erg gedateerd. Werkzaamheden zullen bevatten: nieuwe keuken, badkamer, inloopkast bouwen, muur van de keuken verwijderen, deurposten veranderen, plafond in originele staat herstellen, stucken, schilderen, open haard plaatsen+luchtschacht, en suite schuifdeuren aanpassen. Daarnaast willen we het souterrain uitgraven. Nu kleine kelder en 60 cm kruipruimte onder de hele woonkamer (60m2?). Niet bekend of fundering dat aankan, buren hebben al een souterrain, waarschijnlijk origineel?

De volgende werkzaamheden moeten ...

De volgende werkzaamheden moeten verricht gaan worden: * Dragende muur tussen keuken en woonkamer moet doorbroken worden, plafond keuken verlaagd en leidingwerk aangepast op basis van tekening keukenleverancier. * Deur en raam in keuken moeten eruit en vervangen worden door kleiner(e) ramen, incl. metselwerk. * Schuifpui in woonkamer vervangen door openslaande tuindeuren. * Woonkamer en suite maken dmv schuifdeuren. * Deur van gang naar keuken dichtmaken. * Rookkanaal inspecteren, herstellen voor houtkachel (loopt nu van dak t/m 1e verdieping) * Eventueel dubbele beglazing in ramen aan voorzijde huis benedenverdieping Start na overdracht huis begin mei, wat (makkelijk mogelijk is) willen wij zelf doen uit kostenoogpunt