Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor totaal verbouwing van een woonhuis:

Totaal verbouwing van een woonhuis

Ik wil graag een jaar 1900 huis kopen. Maar er moeten totale verbouwing plaats vinden. En ik ben bezig met allerlei prijzen te verzamelen, zodat ik weet wat ik moet uitgeven.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor totaal verbouwing van een woonhuis uit heel Nederland:

Verbouwing van het woonhuis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Keuken verplaatsen staat nu aan de rechterzijde en gaat naar de linker zijde, deze afstand is ongeveer 5 meter - Tussenwandje verwijderen van 3 meter breed en 2,50 meter hoog - Verwarmingsbuizen in de vloer, optie vloerverwarming - Trap naar zolder herzien/verplaatsen, mogelijkheden bespreken - Plafond herstellen/vervangen, 11 meter diep en 3,50 tot 5 meter breed - Afwerken, schilderen/stucwerk We gaan tekeningen maken met een interieurarchitect en zouden rond mei graag de verbouwing willen starten. Tevens willen wij met u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Grote verbouwing van een woonhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1976. De overdracht daarvan zal plaatsvinden in april 2018. We willen die woning laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de keuken en badkamer. We willen een aanbouw van 3 x 4 meter met een schuifpui van 3 meter en een convectorput voor die schuifpui. Er moet een steunbalk in de achtergevel worden geplaatst. In die aanbouw komt een nieuwe keuken met kookeiland. De benedenverdieping van 60 m² moet een nieuwe tegelvloer krijgen met vloerverwarming. Als het mogelijk is moeten de sleuven in de huidige tegelvloer worden aangebracht, zo niet, dan moet die er uit. We willen een nieuwe badkamer van 2,9 x 2,3 meter, met inbouwtoilet, inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Alle wanden en vloeren moeten betegeld worden. De bestaande garagemuur heeft nu een buitendeur. Er moet een raam worden dichtgemetseld en in de muur moet een binnendeur met kozijn worden geplaatst. Vanuit de aanbouw is dat dan de nieuwe ingang van de garage. Verder alles netjes stuken en elektra, water, riolering en cv aanpassen en verleggen in de aanbouw en badkamer zodat alles netjes aangesloten kan worden. De woning staat op internet met plattegronden. Indien er mensen serieus een prijsopgave willen maken hiervoor graag contact opnemen om onze wensen en vragen te bespreken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Verbouwing en renovatie van de woning

Hierbij zou ik graag een offerte willen aanvragen voor een verbouwing van onze aangekochte woning. Recentelijk hebben wij deze woning gekocht in Sint Willebrord. Deze woning dient echter grondig gerenoveerd te worden. Het probleem is dat we hier weinig tijd voor hebben voordat wij zelf moeten verhuizen. Wij krijgen de sleutel van de woning begin Juni. Een snelle (!) verbouwing van het woonhuis is zeer belangrijk voor ons. Huidige contact informatie: In bijgevoegd word document vindt u een beschrijving van de werkzaamheden aan de hand van enkele plattegronden. Ik ben me er van bewust dat niet alle werkzaamheden die in het document vermeld staan door u uitgevoerd kunnen worden. Maar ik wil graag compleet zijn in de werkzaamheden die moeten plaatsvinden.

Woonhuis verbouwen

Ik wil graag offertes ontvangen voor de verbouwing van een woning. Er moet een nieuwe keuken worden geplaatst, een nieuwe badkamer, stucwerk in 3 kamers, schilderwerk en er moeten kozijnen worden vervangen.V

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwing Dak vernieuwen binnen muren vloeren isoleren en nieuwe voorzet muren aangekocht loods is 32 meter lang bij 17 breed woonhuis schuur

Verbouwing in een woonhuis

In onze bestaande woning willen wij het een en ander gaan laten verbouwen. Daarvoor oriënteren wij ons voor ideeën en wat er kan. Wij willen het volgende doen: * Op de 1e verdieping willen we een bestaande badkamer van 3 x 2 meter groot verbouwen met in ieder geval: - Douche (geen bad); - Dubbele wastafel; - Spiegelkast; - Wasmachine- en droger aansluitingen; - Sierradiator; - Vloerverwarming; - Afzuiging. * Op de zolder van ongeveer 8.5 x 4 meter groot; - Aan de straatkant een dakkapel met maximale afmetingen; - Van de enkele kamer, 2 slaapkamers maken met schotten bij het lage gedeelte tbv kastruimte; - Van een kleine kamer een badkamer maken met: - Douche (geen bad); - Dubbele wastafel, als niet mogelijk een enkele wastafel; - Spiegelkast; - Een wc (eventueel een sanibroyeur); - Vloerverwarming; - Sierradiator; - Afzuiging; - Airconditioning: * Doortrekken kabels tbv internet en eventueel ook tv van beneden naar zolder zodat er een router op de 1e verdieping en 2e verdieping aangesloten kan worden. Doet u dit en wilt u een afspraak maken om te kijken en een offerte maken?

Verbouwing in het woonhuis

Verbouwing in huis.

Interne verbouwing woonhuis

Wij zouden graag een extra slaapkamer willen realiseren, maar we weten niet goed wat de mogelijkheden zijn bij onze woning. Uitbouwen behoort niet tot de mogelijkheden (geen vergunning). We hebben een jaren '30 hoekhuis van ongeveer 100 m2. Beneden is zeer ruim, maar door een zeer schuin dak is het boven een stuk kleiner. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een slaapkamer van ongeveer 14 m2, een van ongeveer 7 m2, een ruime badkamer (apart ligbad en douche, toilet en wastafel, oppervlakte is ongeveer 8 m2). Op de tweede verdieping hebben we een kleine voorzolder en een zolderkamer met ongeveer 15 m2 vloeroppervlak, maar ongeveer 2 m2 hiervan is 1.50 meter of hoger. Is er iemand die in staat is een ontwerp voor ons te maken waardoor wij er een extra slaapkamer bij krijgen?

Woning laten strippen en verbouwen

Op 21 juli ondertekenen wij het koopcontract van de helft van een dubbel woonhuis uit bouwjaar 1920. Naar verwachting zal de overdracht eind augustus gaan plaatsvinden. Het is een woning van 90 m² die we helemaal willen laten strippen. Er zijn op wanden en plafonds betimmeringen met schrootjes en houten plaatwerk. Op de vloeren ligt linoleum of tapijt en er zijn ook enkele muren behangen. Verder zijn er twee grote muren voorzien van steenstrips. Ook willen we het tegelwerk in de badkamer en het toilet laten verwijderen. Wij maken graag een afspraak na 21 juli om de woning te laten bekijken en ook een eventuele verbouwing te bespreken.

Verbouwing van het woonhuis

Betreft een verbouwing binnen 6-12 maanden diverse bouwwerkzaamheden **in de hal, van hal naar woonkamer. huidige klapdeuren gaan eruit en dit gat moet dichtgemaakt worden. Op de plaats waar nu het muurtje staat moet een deur komen, glazen schuifdeur en dus een gat gemaakt worden. **in de woonkamer, tussen woonkamer en keuken doorbreken van de muur tussen woonkamer en keuken opvangen van dak en balkenlaag (plat dak, bungalow) plaatsen draagbalk voor opvangen plafond, deze balk wil ik graag IN het plafond laten wegvallen, 2x U balk ipv H balk? **in de keuken, tussen keuken en overdekt terras verwijderen huidige pui en deur verwijderen betonnen balk boven pui plaatsen nieuwe glazen pui, 150*250, gelijk met achtergevel Als gevolg hiervan dient ook een 140 m wanden gestuct te worden en wellicht 90 meter plafonds gestuct te worden, prijsafhankelijk dit kan eventueel meegenomen worden in de aanbesteding, maar kan net zo goed door een andere partij worden uitgevoerd. Graag eerst een grove indicatie afgeven alvorens afspraken worden ingepland. Prijzen per onderdeel vermelden in verband met mogelijke keuzes. Dit om tijd van zowel vakman als opdrachtgever te besparen. Er zijn foto's en een tekening beschikbaar.

Partners

Partners van Casius