Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor casco woonlaag op plat dak bouwen:

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om er een 3e woonlaag op te laten maken. De woning meet 11 x 6,5 meter en onze buren hebben al een dergelijke opbouw over de hele woning met aan de voorzijde een stukje balkon van 1 meter diep. We willen graag een prijsindicatie voor een casco opbouw met wel al cv-leidingen erin. De verdere afwerking zal ik zelf dan verzorgen. Ik maak graag even een afspraak voor een gesprek.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor casco woonlaag op plat dak bouwen uit heel Nederland:

Casco verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We willen op dat dak volgende zomer graag een extra woonlaag laten bouwen van 4 x 8 meter. We willen een casco opbouw die wij zelf zullen afwerken. We willen de opbouw van dezelfde materialen als bij de opbouw van onze buren. Wij zien uit naar uw offerte.

Casco huis laten bouwen

Wij willen een casco huis laten bouwen van 10 bij 20 meter met 1 woonlaag. We willen aansluitingen voor 2 keukens, 2 badkamers en 2 toiletruimtes. Er moet een plat dak op of lichte dakhelling met dakpannen. We willen graag een prijsindicatie.

Extra verdieping maken op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak, gebouwd in november 2015. We willen daar in het voorjaar van 2018 graag een 3e woonlaag op laten bouwen met een plat dak. De maat van ons huis is 8,5 x 5 meter, het dak mag volledig bebouwd worden. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en beschikken over bouwtekeningen. We willen een offerte voor een casco opbouw en zien ook graag wat de meerprijs is voor een eventuele binnenafwerking. We willen een afspraak maken met een aannemer om onze wensen te bespreken.

Flatgebouw optoppen met extra bouwlaag

Er is een plan in ontwikkeling om op een flatgebouw een 5e woonlaag te bouwen op ongeveer 12 woningen. Namens de VvE zijn er al tekeningen gemaakt en gesprekken gevoerd ter voorbereiding van de bouwaanvraag. Ik wil nu in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben over de verschillende varianten die voor deze woonlaag mogelijk zijn, waarbij we uitgaan van casco oplevering ergens in 2018. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw prijsopgave.

Verdieping op een tussenwoning bouwen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Ik wil hierop graag een extra woonlaag laten bouwen van 40 tot 50 m². Het gaat om een casco opbouw die ik zelf aan de binnenzijde zal afwerken. Er zijn in de wijk al diverse woningen waar tijdens de bouw al een extra verdieping op is gezet. Het verkrijgen van een vergunning zal daarom geen probleem zijn. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarna uw prijsopgave.

Extra woonruimtes op appartementen bouwen

Op 2 appartementen in Amsterdam willen wij graag een extra woonruimte bouwen van elk 30 m². Het gaat om de 4e woonlaag. De bouwtekening is beschikbaar, de vergunning is binnen. Het gaat om een appartement dat ons eigendom is en dat van onze buren. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen met afzonderlijke posten voor de afwerking. Zo kunnen wij eventueel besluiten om de ruimtes casco/gedeeltelijk casco te laten opleveren. De VvE beslist daarover mee. We maken graag een afspraak.

Opbouw op een plat dak bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met een plat dak en 2 woonlagen. Wij willen er een extra woonlaag op laten bouwen van 6 meter lang en 5 meter breed. Ik wil de opbouw casco laten opleveren, waarbij het installatiewerk binnen wel wordt verzorgd. Ik heb al enkele tekeningen opgevraagd bij mijn buren, die een dergelijke opbouw ook hebben. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarna hun gedetailleerde offerte. Omdat we gezinsuitbreiding krijgen willen we dit in september hebben afgerond.

Extra woonlaag op 3 appartementen bouwen

Namens 3 bewoners van naast elkaar gelegen appartementen op de 6e verdieping, wil ik in gesprek gaan met aannemers. Wij willen een extra woonlaag op het platte dak van onze appartementen in een complex uit bouwjaar 1998. De huidige oppervlaktes zijn ongeveer 76, 88 en 95 m² en we willen er een zo groot mogelijke casco verdieping op. We willen bovenop de opbouw ook ieder een eigen dakterras. De maximale bouwhoogte is hier vermoedelijk 19 meter. We willen ook in het onderzoekstraject naar de haalbaarheid graag gebruik maken van de expertise van de aannemer en zoeken daarom dan ook naar bedrijven die bekend zijn met dergelijke projecten. Ik maak graag een afspraak.

Uitbouw op een dakterras maken

Wij zitten in het aankooptraject van een hoekwoning met 4 woonlagen uit bouwjaar 1995. Er is daar op de 4e woonlaag een kamer met een dakterras. We willen graag een prijsindicatie voor het uitbreiden van die kamer op dat dakterras, zodat daar een uitbouw komt van 451 x 301 cm. We willen daar dan een extra slaapkamer maken. We gaan uit van een casco opbouw met goede isolatie en lichtinval. We denken dat dit op zijn vroegst in augustus gerealiseerd zal kunnen worden. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Casco bouw van een extra woonlaag

het gaat om de casco bouw van een extra woonlaag. Casco. Electrificatie Verwarming Ramen voor en achter