Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeist of directe omgeving.

996 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeist:

Betonvloer met isolatie en vloerverwarming aanbrengen

Onze 'nieuwe' woning had een houten ondervloer welke wij willen vervangen voor een betonvloer inclusief isolatie en vloerverwarming. De houten ondervloer is op de draagbalken na verwijderd. Onder een deel van de keuken en woonkamer bevindt zich een kelder met een oppervlakte van 7 m2. Deze willen wij behouden. De badkamer en 'bijkeuken' hebben al een betonnen ondergrond waarvan de tegels en bovenste betonlaag reeds is verwijderd. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond. De voorkamer en slaapkamers boven blijven over verwarming middels radiatoren beschikken. De ketel hangt achteraan de woning, in de 'bijkeuken'. Het gaat in totaal om ongeveer 36 m2. Kunt u ons een offerte aanbieden om dit werk uit te voeren?

Kelder onder bestaande woning en aanbouw maken

Kelder onder bestaande woning maken. Vergunningen lopen en zijn als concept al goedgekeurd. Een kelder van 25 m2. Het betreft een bestaand huis waar we willen aanbouwen. De keuken is nu onderkelderd, maar moet 100 cm dieper worden, dat is circa 10 m2. En er komt stuk onder de te plaatsen aanbouw, dat is 15 m2. De kelder is dan meteen de fundering voor de aanbouw. In totaal 25 m2 kelder, in trapeze-vorm, wand de buitengevel loopt schuin weg. We willen graag een offerte.

Uitbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw van 4 meter diep bij 6 meter breed. Op zandgrond. Doorbreken achtergevel. Bouwjaar 1971. Geen vergunning nodig. Twee openslaande deuren met ramen ernaast. Dak raam, licht koepel. Waterafvoer. Dakrand zo goedkoop mogelijk. Goedkope gevelbekleding: rabatdelen. Nodig voor elektra een aansluitpunt. En elektra voor het plafond.

Betonnen vloer maken voor een nieuwe garage

Wij zijn momenteel de tekeningen aan het maken voor de bouw van een nieuwe garage. We willen een offerte ontvangen voor het storten van een betonnen vloer van 42 m² met vorstrand, 10 cm isolatie en dubbele wapening. We willen de vloer ook laten vlinderen. We willen bij voorkeur nog dit jaar starten met de bouw, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bedrijven die nog ruimte in de agenda hebben nodigen wij graag uit voor het maken van een offerte.

Asbest schoorsteen verwijderen

Ik wil een tweetal uitstekende asbest pijpen in de schoorsteen graag verwijderen.

Schoorsteen volledig verwijderen

Wij willen graag in ons nieuwe huis in Zeist de schoorsteen volledig laten verwijderen, inclusief schouw en dak. De woning heeft 3 woonlagen en de vloeren zijn van hout. De vloeren en het dak dienen te worden dicht gemaakt. Zou u separaat kunnen aangeven wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Keukenverbouwing

Ik wil het plafond van 7 m2 stucen, een linoleum vloer van 10 m2 plaatsen, verbinden/aansluiting aan de houten vloer van linoleum plaatsen, een waterleiding verleggen en elektra omleiden. Het huis is uit 1900 en u dient samen te werken met de keukenbouwer.

Uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning

Wij zijn onlangs verhuisd naar een tussenwoning en willen daar aan de achterkant een uitbouw realiseren van 2,5 x 5,5 meter. Wij willen een groot deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren, want ik ben zelf loodgieter en dakdekker geweest. We zoek een vakman die voor ons de fundering en betonvloer kan maken, de buitenmuren en het dakbeschot van het platte dak. Ook laten we er door u graag een schuifpui in plaatsen. De verdere afwerking doen we zelf. Aan 1 zijde staat al een uitbouw van de buren, daar is een enkele binnenmuur voldoende. Ik beschik niet over tekeningen van de woning en fundering. Graag maken wij een afspraak en ontvangen daarna uw offerte. We willen de uitbouw nog dit jaar realiseren.

Draagmuur openbreken

We plan to make a opening between living room and hal which we would like to make an opening around 2. 5 meter from the load bearing wall. We need drawing and all calculation to submit to VVE. Would you please let me know if you can provide me this information and further how much does it cost? Thanks

Opening maken in dragende muur

We plan to make a opening between living room and hal which we would like to make an opening around 2.5 meter from the load bearing wall. It's the wall between the living room and the hall. We need an opening of 2.5 meter with the door included (removal). We need drawing and all calculation to submit to the VvE. Would you please let me know if you can provide me this information and further how much does it cost?

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om er een 3e woonlaag op te laten maken. De woning meet 11 x 6,5 meter en onze buren hebben al een dergelijke opbouw over de hele woning met aan de voorzijde een stukje balkon van 1 meter diep. We willen graag een prijsindicatie voor een casco opbouw met wel al cv-leidingen erin. De verdere afwerking zal ik zelf dan verzorgen. Ik maak graag even een afspraak voor een gesprek.

Vloer egaliseren en huidige vloer opnieuw leggen

De verdiepingsvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Gaat om circa 80 vierkante meter verdeeld over drie kamers en een hal. De huidige vloer gaat eruit en er dan weer in. De huidige vloer betreft een vrij nieuwe laminaatvloer. Ik overweeg om in één van de drie kamers een nieuwe laminaat te laten leggen (ongeveer 20 m2). Hier zou de vloer dan op maat gemaakt moeten worden en gelegd. Eventueel moeten er wat platen van de ondervloer vervangen worden. Graag inschatting of stuc- en schilderwerk en gelakte muurplinten zullen beschadigingen en wat de kosten voor herstel zouden zijn. De muurplinten zijn ongeveer 12 cm hoog. Verder moet de verdiepingsvloer leeg, bestaande uit de montage van drie kasten en twee bedden. Verder kleinere meubelstukken en dozen. Spullen gaan naar benedenverdieping. Graag als apart onderdeel offreren. Ik heb meer werkzaamheden, dus heb voorkeur voor een wat meer allround klusbedrijf; maken plankjes in diverse inbouwkasten, verplaatsen kasten op andere plaatsen, maken wasmachineaansluiting, lampen ophangen, inbouwspots koppelen aan transformators en bevestigen etc. Eventueel schilderwerk en renovatie hal. Voor nu eerst graag offerte voor de vloer. Aanvangsperiode begin september. Bij geen reactie op de email graag een sms sturen.

Betonrot aan balkon herstellen/inspecteren en coating aanbrengen

De galerijen van ons appartementencomplex (ongeveer 30 a 40 m2 in totaal) vertonen scheuren die aan de onderkant betonrot beginnen te veroorzaken. Dit willen we laten repareren en zorgen dat dit voor de toekomst zoveel mogelijk wordt voorkomen. Naar we hebben begrepen van een betrokken aannemer: door een scheuroverbruggende coating. In verband met werk graag reageren per sms/Whapp of e-mail contact.

Kelder plaatsen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een kelder. De kelder afmetingen zijn 6 x 6 meter inclusief dek en 3 meter diep. De kelder komt onder een uitbouw en mag casco wordt opgeleverd. De vergunning is al aangevraagd.

Asbest inventariseren en verwijderen

Wij hebben asbestpijpen in de schoorsteen ontdekt. Beiden willen wij in zijn geheel verwijderd hebben. Wij willen graag de kosten voor inventarisatie en volledige verwijdering schoorsteen inclusief asbest in kaart hebben.

Schoorsteen met asbestpijp laten verwijderen

Wij willen schoorsteen in zijn geheel laten verwijderen wegens asbest pijp en we zelf een gashaard gaan plaatsen

Schoorsteen met asbestpijp verwijderen

Wij hebben een schoorsteen waar een asbestpijp op staat. Deze willen wij verwijderd hebben. Wij hebben asbestpijpen in de schoorsteen ontdekt. Beiden willen wij in zijn geheel verwijderd hebben. Wij willen graag de kosten voor inventarisatie en volledige verwijdering schoorsteen inclusief asbest in kaart hebben.

Begane grond vloer vervangen

Balken van de begane grond vervangen door houten balken, stalen balken of schuimbeton. Vloerverwarming met als afwerking een pleistervloer/betonlook. Afwerking die we wensen zit in de bijlage. Huidige vloer en balken worden door ons zelf verwijderd. Gaat om ongeveer 35 m2.

Balkon verdiepen

Mijn balkon aan de achterzijde is ongeveer 7 meter lang en 90 cm diep. Graag zou ik het balkon willen verdiepen naar 1.90 meter. Kunt u aangeven of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn? Het bouwjaar van de woning is 1933. Het is nu een balkon van beton op de eerste verdieping. Onder het balkon is de tuin van de beneden buren. Moeten de buren toestemming geven? Het neemt in beginsel licht weg en komt boven hun terras te hangen.

Uitbouw aan de woning aan de achterzijde maken

Wij willen gaan uitbouwen aan de achterzijde van de woning. De uitbouw zal 5.16 meter breed worden en 2.50 meter diep. Het kozijn wat nu in de achtergevel zit willen wij hergebruiken. Het plafond dient te worden afgewerkt en een betonvloer gestort. Verder zullen wij de afwerking zelf gaan doen. De uitbouw mag casco geplaatst worden.

Houten vloer vervangen door schuimbeton

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, gebouwd tussen 1906 en 1930. We krijgen de sleutel op 1 juni en willen daar direct gaan verbouwen. Omdat er vocht zit in de balkkoppen onder de houten vloer, overwegen we om de gehele beganegrondvloer te laten vervangen door schuimbeton met vloerverwarming en een afwerking met woonbeton. Het gaat om 43 m² en de hoogte in de kruipruimte is 50 cm. Wij zullen zelf de houten vloer en de balken verwijderen. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al in de loop van juni tijd voor hebben.

Balkon dichtbouwen

Ik ben eigenaar van een woon- winkelpand. Ik wil daar op de 1e verdieping twee woningen met elkaar gaan verbinden door een balkon van 630 x 283 cm breed dicht te laten bouwen. Er moet een plat dak op komen en een gevel met meerdere ramen. We willen er bovendien alvast een buitendeur in voor een toekomstige trapopgang. De uitbouw moet aansluiten op beide bestaande woningen en zal als gang gaan fungeren. Eén kant is reeds voorzien van een enkelsteens muur. De onderkant van het balkon is voorzien van H-profielen die steunen op een U-profiel. De uitbouw zal geïsoleerd moeten worden en van binnen schilderklaar afgewerkt. Qua gevelbekleding denken we aan onderhoudsarme panelen. Wij zoeken een bedrijf met ervaring in dit soort werkzaamheden die ons van begin tot eind kan helpen. Er is nog geen bouwtekening of constructieberekening voor deze verbouwing. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden en onze wensen hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Keuken slopen en afvoeren

Klant wenst de keuken inclusief tegelwerk te laten slopen en afvoeren. Afwerking van de ruimte is in eerste instantie niet nodig, denkt klant. De nieuwe keuken komt op dezelfde plaats en mogelijk hoeft er ook niet verlegd te worden. De nieuwe keuken komt 21 of 22 juni 2017. Klant wenst de oude keuken gesloopt te hebben in de week van 12 tot 17 juni 2017. Graag een kort bezoek om het werk te inventariseren en een offerte op te maken voor de sloopwerkzaamheden.

Casco uitbouw aan een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning gekocht, gebouwd in de jaren '40-'50 en krijgen daarvan op 5 juli de sleutel. We willen de woning aan de achterzijde over de gehele breedte van 6 meter gaan uitbouwen. Een deel wordt 2,5 meter diep en een ander deel 4 meter diep. We willen daarbij aan de linkerzijkant een bijkeuken. De uitbouw kan casco worden gebouwd, wij zullen de afwerking in eigen beheer verzorgen. We hebben al onderzocht dat de gewenste uitbouw hier vergunningsvrij mag worden gebouwd. Omdat de oplevering in de vakantieperiode valt, willen we nu al graag met aannemers in gesprek over de mogelijkheden en kosten. We maken graag een afspraak. Er staan foto's van de woning op Funda.

Uitbreiding aan dakopbouw maken op tweede verdieping

Wij willen graag een uitbreiding aan de opbouw op ons platte dag realiseren. Eventueel inclusief zonnepanelen. De verdieping bestaat al deels (opberghok en CV), de trap naar de tweede verdieping bestaat dus ook al. De zijgevel is tot bovenaan toe gemetseld en loopt schuin toe. Aan de achterzijde van de woning willen we ongeveer 7 x 4 meter laten uitbouwen. Op welke wijze dat gedaan kan worden horen we graag van u, evenals de kosten hiervan.