Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een prijs indicatie voor een uitbouw aan de achterzijde van 3 meter diep en 6 meter breed. Het zal een verlengde van de woonkamer worden met een schuifpui in de achtergevel. De elektra en verwarming willen wij laten doortrekken en de wanden en plafond laten stucen. Voor zover ik weet is er geen vergunning nodig.
Onze klant uit Wijk bij Duurstede (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde uit heel Nederland:

Uitbouw/serre achterzijde woning

Volgens afbeelding op jullie site uitbouw ca. 5 x 6 mtr. 2 kanten glas, andere kant is muur (al aanwezig).

Uitbouw achterzijde

Ik overweeg de aanschaf van een nieuwe woning. Hier zou ik graag een uitbouw van 1. 5m x 4. 5m plaatsen. Ik zie het liefst een eenvoudige uitbouw met dubbele openslaande (houten) deuren. Zie foto voor soortgelijke woning. Graag contact via e-mail ivm werk buitenland.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een complete uitbouw van 5,5 meter bij 2,5 meter diep laten plaatsen. Er moet elektra, stucwerk en een fundering in komen. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat is nog in overleg. Er is geen vergunning voor nodig. Graag een offerte.

Grote complete aanbouw

Ik zoek een aannemer voor een grote uitbouw (metselwerk) met plat dak aan de zijkant en achterzijde van de woning. Dit is met muurdoorbraak. Het huis is 5,5 m breed. De uitbouw moet 3 meter de tuin in. Inclusief openslaande deuren en lichtstraal van 4 m breed. Verder willen we aan de zijkant van het huis (vergunningsplichtig) een speelkamer/bijkeuken (uitbouw)van 2,45 m breed en 7 meter lang met raam aan voorzijde en deur raam combi aan de achterzijde inclusief dakraam van 1x1 m. (Dit zit in een L vorm aan elkaar). Tevens moet er een binnenmuur komen met deur naar de speelkamer/bijkeuken. Daarnaast mogelijkheid voor zonnepanelen. En rolschermen en een groot zonnescherm (5 m breed)

Vervanging serre voor uitbouw achterzijde dijkwoning

Wij willen de gehele benedenverdieping van ons huis verbouwen waarbij een schoorsteen verwijderd moet worden. Verder moet de huidige serre verwijderd worden, de dragende muur daartussen doorgebroken en ondersteund worden en wij willen een kelder onder de uitbouw aanbrengen. Deze kelder wordt een woonunit op zichzelf, bereikbaar via het woongedeelte boven. Huidige afmetingen: Woonkamer/ keuken: 5 x 8 m serre: 5 x 3 m Gewenste afmetingen: Woonkamer/ keuken 5 x 12 m kelder: 5 x 7 meter. Wij wonen op een dijk van de ringvaart dus zal er een damwand moeten komen om de afgraving van de dijk voor de kelder te compenseren. Svp de kelder apart opnemen in de offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een uitbouw realiseren van 700 x 360 cm, bestaande uit bijkeuken, badkamer en slaapkamer. Er is geen vergunning nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, fundering en een keralit buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Een casco uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze woning. De uitbouw moet 5 bij 2,5 meter groot zijn en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de uitbouw. De uitbouw moet een houten constructie hebben.

Een uitbouw realiseren achter een twee-onder-een-kap-woning

Ik zoek een aannemer die een casco uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en met kunststof kozijnen en een dicht dak worden opgeleverd. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe radiatoren nodig in de uitbouw.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een casco, stenen uitbouw bovenop de uitbouw die in 2002 geplaatst is, zodat wij op de bovenverdieping extra kamers kunnen maken. Het liefst zouden we een uitbouw (opbouw) willen met 2 schuine daken indien mogelijk (passend bij het huis zoals het nu is) Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn. De maten van de beneden uitbouw zijn 10 x 4 meter

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een uitbouw willen aan de achterzijde van de woning 2,5 x 6 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet casco opgeleverd worden en van beton en steen zijn. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.