Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wijk bij Duurstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wijk bij Duurstede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wijk bij Duurstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wijk bij Duurstede of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wijk bij Duurstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Wijk bij Duurstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wijk bij Duurstede:

Kelder onder woning realiseren

Ik wil graag mijn woning vergroten door een kelder te realiseren. Het gaat om 8x4 meter. Het zou hier gaan om alleen de water dichte bak. Ik kom graag in contact met een aannemer die mij op weg kan helpen door een prijsindicatie te geven. Mocht dit sowieso te realiseren zijn dan wil ik volgend jaar hiermee starten. Uiteraard ben ik voor vragen bereikbaar.

Bestaande kelder verdiepen en afwerken

Ik wil mijn bestaande kelder verdiepen en afwerken. Afmeting 20 m3. De huidige fundering zit op staal. Diepte onbekend, grondwaterpeil onbekend. Het heeft een oppervlakte van 12 m2.

Uitbouw voorzijde

Ik wil een uitbouw aan de voorzijde van de woning volgens tekening met andere kozijnen. Vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer. Ontvang offertes met complete oplevering.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een prijs indicatie voor een uitbouw aan de achterzijde van 3 meter diep en 6 meter breed. Het zal een verlengde van de woonkamer worden met een schuifpui in de achtergevel. De elektra en verwarming willen wij laten doortrekken en de wanden en plafond laten stucen. Voor zover ik weet is er geen vergunning nodig.

Aanbouw achterzijde woning

Ik wil graag een complete aanbouw van 2x5.5 meter aan de achterzijde van mijn woning.Hiervoor is geen vergunning De grond bestaat uit kleigrond. De reeds bestaande schuifpui van 4.5 meter breed in 2 delen wil ik weer hergebruiken. Oplevering medio april/mei 2019.

Uitbouw achterzijde met hergebruik pui

Graag een offerte met de schatting voor het verwezenlijken van een uitbouw van 5 bij 2 meter met behoudt van de huidige aluminium schuifpui. Deze beslaat de gehele breedte van het huis. Afwerken aan de binnenkant hoeft niet. Ik wil een gemetselde uitbouw.

Nieuwe fundatie maken voor schuren

De bestaande schuren gaan wij vervangen voor nieuwe schuren. De nieuwe schuren zullen totaal 18 bij 15 meter gaan worden. Er zal een funderingsplaat met vloerverwarming geplaatst moeten. Daarnaast willen wij een geïsoleerde vloer die gevlinderd is.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen. Dit gaat gebeuren in week 49 vanaf maandag. Voor die tijd moet de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd worden. Ook moet de plaatsing van de nieuwe keuken voorbereid worden. Gedemonteerd en afgevoerd moeten worden: een aanrecht met 3 onderkastjes, 5 bovenkastjes, een staande servieskast, 2 meter, een vrijstaande vaatwasser, een vrijstaand fornuis, gas/elektrisch, een motorloze afzuigkap. Verder moet wel afgevoerd, maar niet gedemonteerd worden 4 bovenkastjes, 1 onderkastje en een aanrechtblad van 240 x 40 cm. Water en rioolleidingen hoeven waarschijnlijk niet verplaatst te worden. De gasleiding moet worden afgedopt. De elektrische leidingen moeten wel aangepast worden. Er moeten ook 2 of 3 nieuwe groepen gemaakt worden. Daarvoor is ruimte in de meterkast. Er liggen ook 2 loze leidingen van de meterkast naar de keuken. Er moeten 4 vloertegels, 30 x 30 cm, verwijderd worden en een randje nieuwe vloertegels gelegd worden, 10 tegels van 30 x 30 cm. Aan de muren hoeft waarschijnlijk niets gedaan te worden, zij komen bijna volledig achter de nieuwe keuken. Er dient ook een gat gemaakt te worden in een stenen muur voor de afzuigkap.

Brandwerend maken systeemplafond winkelruimte

Het betreft een systeemplafond van plus minus 120 vierkante meter

Schoorsteen in decwoonkamer verwijderen

In onze huurwoning hebben wij in de woonkamer een grote schoorsteen. De verhuurder wil die niet verwijderen en daarom willen wij zelf onderzoeken wat de kosten zijn voor het verwijderen.

Schoorstenen laten afbreken

Wil graag 2 schoorstenen volledig laten verwijderen, wat bedraagt de totaalprijs hier ongeveer voor.

Beton verwijderen uit de tuin

We hebben vorig jaar een huis gekocht, en nu we dit jaar met de tuin aan de slag willen stuiten we op heel veel beton. Tuin is 46 m2 en daarvan moet ongeveer 80 procent van de oppervlakte aan beton verwijderd worden. Achterom hebben we een garage en zal materiaal door een deur naar binnen & buiten moeten, als dit niet lukt dan moet het door de lucht. Wie durft deze klus aan om het beton tot ongeveer 50 cm af te graven en af te voeren?

Houten casco dakopbouw opbouwen

Wij zijn op zoek naar een bouwer die ons kan helpen met onze verbouwing. Wij willen onze bestaande woning uitbreiden met een volwaardige zolder met vaste trap en dakkapellen zodat onze kinderen allen een eigen slaapkamer krijgen. Wij vragen om een handzame casco uitvoering (wind- en waterdicht) met veel hout (binnenconstructie, dakkapellen, kozijnen, trap, verdiepingsvloer). De afmeting van de opbouw 6.30 x 9.70 meter en circa 4 meter hoog met een helling van 54 graden in het dak. De tekeningen hebben we zelf gemaakt (die kan ik u mailen). Wij hebben gezocht naar een lijnenspel en een strakke afwerking waarbij ons jaren 80 huis uiteindelijk wat moderner moet gaan ogen. Wij hopen dat ons plan goed uitvoerbaar is (ook qua budget) en horen graag als het anders of beter zou kunnen. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in ons project. Graag zouden we van u een offerte ontvangen. Mocht u nog vragen hebben of anderszins, dan zijn wij bereikbaar via onderstaande gegevens. Dank alvast!

Uitbouw achter het huis realiseren

Wij zouden graag aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren van ongeveer 22 m2 met een plat dak en muren met aan iedere zijde een blinde spouwmuur. De achterzijde zal grotendeels een glazen pui worden met 1 stukje metselkolom. De afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Schuur met overkapping plaatsen

Wij hebben aan de achterkant van onze tuin 55 m² snippergroen gekocht. Aan de linkerzijde is dat 6 meter lang, aan de rechterzijde is dat 11 meter lang. De nieuwe erfafscheiding aan de achterkant komt daardoor schuin te lopen. Dit vinden we op zich niet mooi. We denken daarom achterin de tuin aan een driehoekige schuur, waardoor het aangezicht uit het woonhuis weer recht wordt. Vervolgens denken we aan een open overkapping aan de schuur van ca 3 meter lang met glazen lichtkoepels. Graag willen we een keer met u van gedachten wisselen over deze plannen, uw ervaringen en de mogelijkheden. Wat mij betreft kan dat bij u op kantoor, maar wellicht is het handiger bij mij thuis af te spreken in Wijk bij Duurstede zodat we gelijk de situatie ter plaatse kunnen bekijken.

Badkamertegels verwijderen

We hebben een badkamer van 2 x 2 meter. Wat er verwijderd en afgevoerd moet worden: - de wanden zijn betegeld tot aan het plafond (2.45 meter) - de tegels van de vloer - het toilet in de badkamer - de douchecabine Graag uw prijsopgave hiervoor.

Verzakking van de aanbouw herstellen

De aanbouw van 3 meter verzakt, hij is aan het huis verankerd, maar ik zie in tekeningen niets terug van heipalen. De aanhechtingsscheuren worden nu groter en er komen scheuren in het plafond (aan de nieuwe gevel zijde). De aanbouw is in 2005 gemaakt.

Kelder voor kantoor onder de woning bouwen

Een kelder voor kantoor onder de woning bouwen

Garage en huis aan elkaar verbinden

Ik wil graag de garage verbouwen en dat deel bij de woonkamer betrekken. De garage zit aan de woning vast. Wat zijn de mogelijkheden en wat zou gaan kosten? De garage is niet geïsoleerd. We willen een deel van de garage als garage laten bestaan. De garage is 6.03 x 3.48 meter. Ik heb een schets van hoe we het voor me zie. Op zolder willen we op termijn een dakkapel laten plaatsen. Voor beide klussen willen we een tekening laten maken. Per december hebben we de sleutel van het huis.

Draagmuur verwijderen en portaalbalk inbrengen

Wij willen een draagmuur verwijderen tussen de garage en het huis. De muur is 5 meter lang. Waarvan 1 kant van beton is en de buiten kant van baksteen. Er is al een berekening gemaakt (zie bijlage). De ruimte is makkelijk toegankelijk door de garagedeur. Graag willen wij een complete offerte.

Asbest pijpen in haard en schoorsteen verwijderen

Ik zit in het aankooptraject van een bungalow, waarvan het voorlopig koopcontract inmiddels getekend is. Morgen vindt er een asbestinventarisatie plaats van twee asbesthoudende rookkanalen van de beide haarden in de woning. De pijpen zijn ingebouwd in de schouw en het open haardkanaal en lopen door tot in de schoorsteen op het dak. Ik schat dat het per pijp om 3 tot 4 meter lengte gaat. Op 11 augustus zal een bedrijf een asbestinventarisatie uitvoeren, compleet met laboratoriumonderzoek en daarna een rapport verzorgen. Ik wil in dit stadium graag op heel korte termijn een prijsindicatie ontvangen voor het verwijderen van het asbest. De termijn is belangrijk in verband met het aflopen van een termijn in het voorlopig koopcontract. Als de aankoop definitief wordt, kunt u het werk uitvoeren in de 1e week van november. Er staan foto's van de woning op Funda.

Schade aan muren en vloer herstellen

Badkamer muur een stukje opnieuw betegelen naar aanleiding van waterleidinglekkage. Slaapkamer muur opnieuw stuken en gat dichten en eventueel laminaat leggen.

Schoorstenen afbreken

Ik wil mijn beide schoorstenen afbreken en wil hier een graag prijs voor weten

Uitbouw laten bouwen

Wij zouden graag een uitbouw van 2 meter willen aan de achterkant van ons toekomstige huis. Er zitten pas nieuwe kozijnen, ramen en deuren in. Dus deze willen we graag houden en weer terug geplaatst hebben in de uitbouw. Het huis is in aankoop, een bod is reeds uitgebracht. Het is mogelijk de woning met een aannemer te bezichtigen.

Casco kelder bouwen of plaatsen

Het gaat om een casco opdracht. Ik wil graag in een kelder van 7.50 bij 20 meter (150 m2) 3 slaapkamers en badkamer laten plaatsen. In 2 delen te leveren. Ik wil graag een prefab kelder. Ik ben al bezig met de aanvraag voor vergunningen.