Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vinkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Vinkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Vinkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Vinkeveen of directe omgeving.

150 klanten uit Vinkeveen bevelen een bij Casius in Vinkeveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vinkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Vinkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vinkeveen:

Nieuw kruipluik maken

Het frame en kruipluik liggen in een betonnen vloer en moeten beiden vervangen worden. Het frame is oud en verroest en het luik van hout. De afmeting is 85 bij 47 cm. Graag laten wij dit vervangen door een vakman.

Uitbouw plaatsen aan de achterzijde

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw van 3 bij 6 meter laten bouwen. Het zal een verlengde van het eetgedeelte worden. De bestaande pui willen wij graag opnieuw laten gebruiken bij de uitbouw. Separaat willen wij graag de kosten weten voor het afwerken van de uitbouw zelf. De vergunning hebben wij al aangevraagd.

Uitbouw achterzijde huis

6m x 3x veel licht in het dak

Betonvloer slopen

Ik wil in mijn tuin graag een betonvloer van ongeveer 20 m² laten slopen. Ik weet niet of er wapening in zit en ook niet hoe dik de vloer is. Optioneel laat ik ook nog wat stoeptegels afvoeren. De tuin is goed toegankelijk. Ik ontvang graag uw offerte.

Funderingsherstel en pui aanpassen bij recreatiewoning

Ik bezit een vakantiehuis in Vinkeveen. In de voorzijde van het huis is de woonkamer. Hier is op diverse plaatsen de vloer aan het verzakken. Deze ruimte is circa 16 m2. In de achterzijde van het huis (2 slaapkamers, gang en badkamer) heb ik geen problemen geconstateerd. Aan de voorzijde is er een schuifpui, die zou vervangen moeten worden door kunststof openslaande deuren. De woning is op veengrond gebouwd op houten balken. Wat is uw advies en wat zou herstel kosten? Dank en vriendelijke groet.

Heipalen plaatsen

Voor het aanleggen van een klein voetgangersbruggetje over de sloot langs Donkereind in Vinkeveen heb ik een offerte nodig van het plaatsen van 4 palen in het water op afstand van 3 en 6 meter van de wegkant (5-8 van de verharde weg). Vermoedelijk houten palen van 7 meter.

Tussenwoning renoveren

Vernieuwen van een tussenwoning. Onder andere: het plaatsen wanden, stucwerk, het vervangen deurkozijnen en deuren, renoveren van de douche en het toilet, WCD's verplaatsen, aansluitingen in de keuken voorbereiden, timmerwerk, schilderwerk, et cetera. De woning is circa 50 m2 per verdieping. Graag maak ik met u een afspraak om dit samen te bespreken.

Serre laten plaatsen

Het betreft een recreatiepark. Ik wil graag een serre laten plaatsen van ongeveer 3 meter diep en met een lengte van 5 meter. Aan achterkant van het huis.

Betonrot verhelpen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen i.v.m. ''betonrot'', dit is in de kruipruimte en ook aan de buitenzijde op borsthoogte bij een vroegere ingang/deur. Totaal gaat het om ongeveer 1 m².

Heien en beton storten in de tuin

Ik wil mijn tuin laten onderheien en laten storten met beton. Het betreft een bestaande tussenwoning in Vinkeveen. De afmeting van het terras is 6.00 bij 10.00 meter. De woning is achterom goed bereikbaar. Ik zal zelf zorgen voor afvoer van de huidige waalsteentjes en zal de tuin "schoon"aanleveren zoals u wenst. Het gaat voor ons om een globale indicatie van de kosten, zodat we rekening kunnen houden met ons budget. Voorlopig hoeven we nog geen concrete afspraken te maken over de uitvoering.

Woonhuis laten slopen

Wij willen weten wat het gaat kosten om een woning te slopen. Het huis is ongeveer 50 m2. Het huis moet volledig gesloopt worden.

Achtergevel laten optrekken

Wij zitten te dubben of we de achtergevel willen laten optrekken naar de eerste verdieping. Vanaf een meter of 2.50 begint ons dak reeds, dit willen we laten optrekken. Aan de ene kant hebben de buren dit reeds al gedaan, de andere kant niet. Radiatoren moeten worden verplaatst. De afwerking zullen we zelf doen. De woning is ongeveer 5.20 breed.

Houtrot laten herstellen

Ik ontvang graag offertes voor herstelwerk van houtrot can kozijnen raam en Schuifpui .. Huis staat in vakantiepark langs A2 op hoogte van Abcoude

Overdekt terras bij de woning trekken

We willen een stukje overdekt terras bij de woning trekken. Het is een recreatiewoning van houtskeletbouw. Hiertoe dient de dwarsbalk in de woning die op de muur rust ondersteund te worden door een paal. De muur wordt vervolgens afgebroken en moet opnieuw worden gebouwd middels houtskeletbouw (geïsoleerd met rockwool). Tevens dient het terras iets te worden opgehoogd door middel van het storten van beton. De verdere afwerking doen we zelf. Er is een plattegrond beschikbaar en daarop is het overdekte terras te zien, op de doorsnede de dwarsbalk waar het dak op rust.

Serre met fundering aan huis bouwen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor een serre van 5 meter breed, 2,5 meter diep, standaard hoogte, waarbij een aantal palen geheid moeten worden, veengrond. Het betreft een hoekwoning, de huidige ruimte is keuken. Aan de achterkant zit een balkon over de hele breedte van 5 meter en is 1,5 meter diep waaraan de serre zal moeten aansluiten. De huidige tegelvloer zal verwijderd moeten worden en te worden voorzien van grote plavuizen van 1 bij 1 meter. Graag advies: denk aan kunststof/aluminium of evt. opmetselen? Geen vergunning nodig, wel meldingsplicht.

aanbrengen zolderisolatie

Graag had ik het dak van mijn huis aan de binnenzijde geïsoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Ik ben al begonnen en grotendeels in bezit van materiaal. Het betreft een hoekhuis.

vrijstaande woning te bouwen op ...

vrijstaande woning te bouwen op veengrond, geheel onderkelderd, met mogelijkheid om in de kelder een auto te parkeren. breedte woning 7 meter, lengte woning 10 meter. begane grond, 1 slaap/studeerkamer, woonkamer, openkeuken, entree en wc. Open trap naar tweede verdieping, badkamer en wc, 3 slaapkamers, inpandig balkon, eenmaal dakkapel, vlisotrap naar bergzolder.

Nieuw hangtoilet plaatsen, wasbak en ...

Nieuw hangtoilet plaatsen, wasbak en tegelwerk.

Aanbouw garage 3 x 5 meter, veranderen ...

Aanbouw garage 3 x 5 meter, veranderen voorgevel (deur in midden plaatsen, daarnaast aan beide zijden ramen en metselwerk voorgevel is 3 meter breed), voorzien van een luifel op twee palen. Achterzijde garage overkapping doortrekken (veranda). Er dient gehijd te worden 3 stalen buispalen 15 meter. Uitgaande van ruwbouw oplevering, afwerking/binnenwerk doen we zelf (elektra, wandafwerking , schilderwerk etc). Als optie meenemen nieuwe schoeing circa 8 meter waar de veranda komt en eventueel het onderheien van voortuin circa 60 m2. Uitgebreide architect tekeningen en construktie berekening aanwezig, 1e fase bouwvergunning reeds aanwezig.

aankoop bestaande woning uit 1989, ...

aankoop bestaande woning uit 1989, waarin de keuken, het toilet, de badkamer, de vloer van de begane grond, de muren van de begane grond en de zolder aangepakt moeten worden. De badkamer dient te worden vergroot en moet worden voorzien van vloerverwarming. Op de zolder moet een slaapkamer gerealiseerd worden met een extra dakraam.

Tuin beschoeiing (±56 strekkende meter), ...

Tuin beschoeiing (±56 strekkende meter), veengrond, de diepte omringende water ligt tussen± 0,80 tot 1,40 mtr. De nieuwe beschoeiing dient aan de buitenkant van de bestaande beschoeiing/steiger geplaatst te worden. De bestaande steigerplanken/palen zijn verrot en kunnen als 'opvulling' worden gebruikt. Er is 14,5 meter steiger (3 planken met een plankbreedte van ± 20cm) benodigd. Er is 11,5 meter steiger (2 planken met een plankbreedte van ± 20cm) benodigd. Er is eventueel 25 meter dekplank nodig voor het beschoeiingsgedeelte zonder steiger. Er zijn delen van de tuin die opgevuld/opgehoogd dienen te worden (houtsnippers/bagger/aarde). (de bestaande ethernietplaten in laagveen duwen ). ps: dit is de enige manier waarop ik deze klus via de website aangemeld krijg!!

BG: sloop: oude badkamer en ...

BG: sloop: oude badkamer en keuken aanleg: badkamer incl douche, wastafel, af/toevoer wasmachine, (wanden, tegelwerk, raam en deur) aanleg: aparte WC (wanden, tegelwerk, raam en deur) aanleg: keuken (electriciteit, water af/toevoer, tegelwerk en raam) vervanging: raam door tuindeur Verdieping: aanleg: nieuwe badkamer incl douche, wastafel, wc en bad (wanden, tegelwerk, raam en deur) aanleg: slaapkamer creeeren op open zolder (wanden en deur)

We hebben een rijtjeshuis die erg krap ...

We hebben een rijtjeshuis die erg krap is een aanbouw van de achterzijde, een soort bijkeuken is de bedoeling om te laten maken ( 2x3 mtr) . Er is geen ruimte binnen onze hypotheek, hierdoor is er een beperkt budget. Graag zou ik een eerlijk advies willen van wat het zal gaan kosten.

We willen een uitbouw, met boven een ...

We willen een uitbouw, met boven een balkon-terras.

Recreatiewoning verbouwen ivm mogelijke ...

Recreatiewoning verbouwen ivm mogelijke status ‘permanente bewoning’ moet voldoen aan woningwet 2003 Slopen: serre, binnenmuren (BG) Fundering: stabiliseren Vernieuw: cv, electriciteit, leidingen dak dakkapel Verplaats: meterkast Aanleg: badkamer (BG+1e) keuken (BG) kapverdieping (+ ramen) 3 paar tuindeuren trap (BG+1e) houten vloer (BG+1e) externe schoorsteen aanleggen+open haard