Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw 45 m2:

Dakopbouw 45 m2

Ik wil boven op mijn huis met plat dak een Dakopbouw realiseren van 9 x 5 meter. Vergunning niet bekend. Graag een casco oplevering, constructie nog niet bekend.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw 45 m2 uit heel Nederland:

Dakopbouw inclusief dakterras

Goedendag, wij willen een dakopbouw en dakterras realiseren voor een appartement dat wij hebben gekocht. Het dak is ongeveer 45 m2, de dakopbouw zou ongeveer 17 m2 moeten worden en dakterras ongeveer 25 m2. Van welk materiaal we de opbouw willen weten wij nog niet. Het doel van de opbouw is het vergroten van de woning en er een kleine woonkamer van te maken. De opbouw komt dus vast aan de woning. Vergunning is nodig. Complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Voor het dakterras wollen wij vlonders en een hek eromheen. In mei willen wij beginnen.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een extra verdieping van 45 m2 dat compleet afgewerkt dient te worden. Het doel is om onder andere meerdere slaapkamers te creëren. Wij hebben een plat dak. De vergunning hiervoor besteed ik uit aan de architect of aannemer. Onze voorkeur voor de constructie gaat uit naar prefab of metselwerk. Oplevering in overleg maar bij voorkeur medio voorjaar.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Dit betreft een dakopbouw op een plat dak van ongeveer 45 m2 en 2.5 m hoog. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw, dus ik neem aan dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is nodig. Mocht de vakman dit regelen, zouden de kosten daarvoor apart vermeld mogen worden op de offerte. We willen graag een complete oplevering, zonder elektra en stucwerk. Graag een houten constructie. Bouwtekeningen moeten nog. Ook zou er een trap naar de opbouw gemaakt moeten worden.

Dakopbouw plat dak

Een dakopbouw met rondom stenen muur (eventueel steenstrips), ongeveer 45 m2. Wel prefab. De binnenmuren graag gipsblokken. De directe buren aan 1 kant hebben al een opbouw (zijkant Trespa). Graag het gehele traject meenemen in de offerte (constructieberekening, vergunning, etc). Eventueel (optioneel) zonnepanelen. Het betreft de woning met blauw-grijze deur op de foto. De oplevering graag compleet, inclusief elektra. Ik denk dat het huis een dakopbouw kan houden, maar wij hebben wel een uitbouw aan de achterzijde. Het is voor een extra etage. De kamers en muren worden hetzelfde als op de 1e verdieping.

Dakopbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte dak. Maten zijn +/- 45 m2 aan beide zijden van het schuine dak, inclusief afwerking. Het is een tussenwoning met 2 verdiepingen en een platdak. Het doel is extra slaapkamers te maken. Er is een vergunning nodig, dit laat ik graag door de vakman regelen. Er is twijfel of het huis het houdt, daar laat ik graag naar kijken. Ik denk dat ik de constructie van hout wil. De oude materialen graag afvoeren.

Dak opbouw plaatsen

Hierbij wouden wij graag een prijsopgave doen of info voor eventueel in de toekomst een plat dak, dakopbouw te laten plaatsen? En van de werkingen van hoe en wat. Wij zijn een blokje van 6 rijwoning met plat dak, 2 laags. Het moet een casco opbouw worden met een trapgat, afwerking aan de binnenkant doe ik zelf. Het moet 45 m2 worden. Zoals de buren van mij links, voor de woning zijn wel erg benieuwd wat het ook zou gaan kosten als wij het tegelijk zouden gaan doen? Ik hoop op nader bericht.

Dakopbouw bungalow

We willen graag een licht gewicht dakopbouw realiseren van ongeveer 45 M2 op onze bungalow. De vergunning heb ik nog niet maar ik heb graag dat de vakman mij hier mee helpt. Verder weet ik ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, het mag in ieder geval niet te zwaar zijn. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stuc of metselwerk. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Dakopbouw maken op schakelwoning

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op een plat dak. De oppervlakte is tussen de 40 en de 45 m2. Voor en achterkant een dakkapel. Wij wonen in een schakelwoning. Zie foto. Wij zouden de buitenkant standaard willen en de binnenkant casco wel graag electra naar boven trekken en wij willen graag verwarming boven. De trap naar boven mag een houten open trap zijn. Er hoeft geen kamerindeling gemaakt te worden. Of er een bouwvergunning nodig is, is bij mij onbekend. Op de foto is de voorzijde van het huis te zien met een deel van de dakopbouw van onze buren. De muur van de buren staat op de volledige draagmuur. Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte.

Dakopbouw op plat dak

Op onze tussenwoning met plat dak willen wij graag een dakopbouw laten plaatsen. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal 45 m2 groot moeten worden. De ruimte dient te worden ingedeeld in 2 slaapkamers en de elektra en verwarming doorgetrokken. De wanden en plafond willen wij laten stucen. De buitenzijde moet zoveel mogelijk in de zelfde stenen doorgetrokken moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw

Ik wil een casco dakopbouw van 45 m2 laten realiseren. Wij zijn nu bezig met de vergunning aanvraag en willen graag een offerte voor de werkzaamheden. Type opbouw in overleg.