Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor trap naar de zolder:

Trap naar de zolder

Wand demonteren Kozijnen demonteren en herplaatsen Plafond gedeeltijk demonteren Trappengat aanpassen Trap plaatsen Hekje op zolder plaatsen Leuning op de muur plaatsen Wanden dicht maken Plafond vernieuwen Wanden en plafond stukadoren
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap naar de zolder uit heel Nederland:

Vaste trap naar zolder laten maken

Wij willen graag een vaste trap na zolder laten maken en het oude gat dicht laten maken. De zoldervloer is van beton. De trap moet komen in een oude badkamer. Oud trapgat moet dicht gemaakt en een nieuwe opening waar de trap gaat komen.

Schouw op zolder slopen

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn zolder. De vlizo trap wordt vervangen met een vaste trap en zolder wordt geïsoleerd. Ik wil graag extra ruimte door de schouw te verwijderen. De schouw op de begane grond is er al uit. Ik heb de opzichter ernaar laten kijken en die gaf aan dat er asbest achter zit en dat de schoorsteen wordt gedeeld met de buren. Het kan dus zo zijn dat bij het verwijderen van de schouw, wij de binnenkant van de zolder van de buren krijgen te zien, maar de opzichter was daar niet zeker over. Het is jaren 30' woning. Ik wil de schouw 2 meter boven de grond verwijderen en de schoorsteen laten staan. Overige schouw zal dus verstevigd moeten worden.

Trapgat maken op zolder

Heer/mevrouw, Ik zou graag een trapgat willen maken voor een vaste trap naar de zolder (betonvloer) toe. Het gaat hierbij om een gat van 2 meter bij 1 meter.

Zolder verbouwen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn woning. Ik wil een wand demonteren van ongeveer 2 m2. Ik wil 6 kozijnen demonteren en herplaatsen. Ik wil een plafond van 3 m2 gedeeltijk demonteren. Er moet een trappengat aangepast worden en een vlizotrap geplaatst worden. Er moet een hekje op zolder geplaatst worden. Er moeten leuningen op de muur plaatsen. Bij de trap moet dan de wanden dichtgemaakt worden van 2 m2. Het plafond moet vernieuwd worden, deze is ongeveer 25 m2 en de wanden en het plafond moeten gestukt worden.

Vaste trap laten plaatsen

Wij beschikken nu over een vlizo trap. Wij zouden graag een offerte willen, voor een vaste trap naar zolder inclusief het gat maken naar zolder, incl dicht maken van huidige flisotrap. Afmetingen voor een eventuele trap is: 2kwart trap rechts 265 hoog Trapgat 180/102cm

Zolder verhogen en dakkapel plaatsen

De oppervlakte is ongeveer 6 bij 4 meter. Er is een vlizotrap en we willen dan ook een vaste trap.

Vlizotrap en bedrading naar zolder maken

Wij willen graag de ruimte onder het dak gaan verbouwen als zolder maar willen graag een vlijt trap laten aanleggen en wat bedrading voor elektriciteit aanleggen.

Zolder ombouwen tot bruikbare slaapkamer

Onze zolder heeft een laag plafond. Wij willen graag een grote dakkapel van zo’n 8 meter breed. Of een gesplitste dakkapel voor de slaapkamer en de overige ruimte waar de trap zich bevindt (trap in het midden van de ruimte). Er loopt een stalenconstructie op meerdere plaatsen, deze moet aangepast worden, zodat de dakkapel geplaatst kan worden. De vloer is een simpel vloertje, deze heeft versteviging nodig en moet geïsoleerd worden. De overige dakdelen moeten nog goed geïsoleerd worden. De ruimte is 10.77 meter lang. De slaapkamer moet ongeveer. 6 meter lang worden. De trap bevindt zich aan de andere zijde. De breedte is 5.87 meter land. Vanuit de kant waar de dakkapel moet komen ligt de 1.50 meter lijn op 1.79 meter vanaf de kant. De dakkapel moet komen op het zuiden. Wij zouden graag een prijsindicatie krijgen en een beeld van hoeveel werk het is zodat we weten wanneer we de klus kunnen laten uitvoeren.

Vaste trap naar zolder inclusief trapgat maken

Graag wou ik weten of jullie ook vaste trap naar een zolder plaatsen, en of jullie ook die trapgat maken. Mocht dat wel zo zijn kan ik dan een offerte krijgen wat dat gaat kosten. Plafond is beton. De trap heeft zal waarschijnlijk een standaard afmeting krijgen. We willen hier graag medio mei mee beginnen.

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar zolder er heeft er al eentje gezetten maar om één of andere reden is die vervangen met een vlizotrap.

Partners

Partners van Casius