Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor hammam laten bouwen:

Hammam laten bouwen

Ik heb een pand om een hammam in te bouwen. Het gaat om een ruimte van 48 m2. Muren en plafond moeten geïsoleerd worden, vloerverwarming aangelegd, spots inbouwd. Er moeten diverse loodgieterswerkzaamheden verricht worden, waaronder 16 waskommen met kranen plaatsen. In de ruimte ligt een ruimte van 5.4 m2 waar ik een stoomcabine van wil maken.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hammam laten bouwen uit heel Nederland:

Hammam laten bouwen

Ik wil een hammam laten bouwen van 2 bij 2 meter.

Hammam bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 juli de sleutel. Er is bij de woning een schuur van 90 m² die wij helemaal willen ombouwen naar een Spa/welnessruimte voor ons privé. We hebben al een partij gevonden voor het plaatsen van de sauna en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons een hammam kan bouwen van 3 x 3 meter en 2 meter hoog. We willen de ruimte in zwart natuursteen of vergelijkbaar materiaal. Aan de ene wand komt een verwarmde stenen bank van 300 x 70 cm en in het midden een stenen massagebank van 200 x 70 cm. Ook moet er een mengkraan zijn met een hammam wasbak. Uiteraard moet het verwarmd worden en moet de luchtvochtigheid geregeld kunnen worden. Er mag een glazen deur in. Alle muren en het plafond staan er al. De ruimte moet dus alleen voorzien worden van banken, betegeling, stoom, water, wasbak warmte, verlichting en een afvoer. In de ruimte buiten de hammam willen we vloerverwarming met een tegelvloer laten plaatsen en een douchecabine. Hoewel we pas op 1 juli de sleutel krijgen, hebben we al toestemming gekregen om eerder in de schuur aan het werk te gaan. We maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarna uw offerte.

Hammam bouwen

Ik wil een offerte voor het bouwen van een hammam. Ik heb 75m2 beschikbaar. In deze ruimte moet ook 3 douches verwerkt worden. Hoeveel gasten zouden kunnen plaats nemen in de Hammam ruimte? Voor het businessplan heb ik deze gegevens nodig, gezien ik werkelijk geen inschatting kan maken. 75 m2 betegelen van wanden en vloer. waterleiding aanbrenge afvoer ventilatie systeem aan brengen verwarmde steen in het midden van 4 bij 2, betegel

Kantoorpand verbouwen tot hammam

Graag willen wij in de regio Brabant een hammam bouwen in een bestaand (kantoor) pand. Het pand moet nog aangekocht cq gehuurd worden. Hoeveel m2 aan kantoorpand hebben we nodig? En wat is er nodig voor de verbouwing? Graag willen wij van u een informatief voorstel en plan van aanpak. We zoeken dus iemand die ervaring heeft met het bouwen van een hammam in een bestaand pand. Graag het eerste contact per mail.

Hammam laten bouwen

Voor onze nieuwe locatie voor een kleinschalige vrouwen sportschool heb ik een aparte ruimte over van 14.81 m2 - 4. 21 x 3. 52 meter. Graag zou ik daar een knusse sfeervolle Hammam in willen. Omdat ik nog niet helemaal weet wat er mogelijk is binnen deze ruimte ben ik op zoek naar een aannemer die ervaring heeft met het bouwen van Hammam ruimtes en hier met mij in mee kan denken. De ruimte bevindt zich op de begane grond, er is elektra aanwezig in deze ruimte maar nog geen water toevoer. De ruimte beschikt over een systeem plafond. Vanaf half juli krijgen wij de sleutel van dit pand en medio oktober zal onze nieuwe sportschool geopend worden.

Complete hammam laten bouwen

Ik wil een Hamman laten bouwen met alle benodigdheden. Er moeten ongeveer 15 tot 20 personen tegelijk in kunnen. Dit moet gerealiseerd worden in een bestaande ruimte van 250 m2. Hierin wil ik een Hamman gedeelte, ontspan gedeelte en een horeca gedeelte verwerkt hebben. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak/locatie.

Hammam bouwen

Ik wil heel graag een offerte over een ruimte van 100 m2. De plek is nog niet beslist. Ik heb op dit moment twee ruimtes op het oog. In de ene ruimte zou ik de hammam in de grote kelder van ongeveer 70m2 willen bouwen en de andere ruimte is gewoon gelijkvloers en is 100m2. Periode van bouw is nog niet bekend. Waarschijnlijk over twee maanden.

Hammam laten bouwen

Ik wil graag een prijsofferte hebben voor een hammam. Ik vraag het alleen voor om een indicatie te krijgen voor mijn onderzoek. De grootte van de hammam zal ongeveer 150m2 zijn. Het is de bedoeling dat een woonpand omgebouwd zal worden in een hammam. Ik vraag dit alleen om een inzicht te krijgen voor in mijn onderzoek dus een precies antwoord is overbodig ik wil alleen een schatting. Hoop zo spoedig mogelijk wat van u te vernemen.