Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor plafond vervangen, isolatie en vloer controleren:

Plafond vervangen, isolatie en vloer controleren

Woonboot met 3 etages. Op de bovenste etage ligt de badkamer. Hier is de lekkage in het waterreservoir van het toilet ontstaan. Ons Agnes platen plafond is kapot en moet eruit gehaald en vervangen worden, zo ook de houten vloer. Het gaat om een ruimte van circa 30 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond vervangen, isolatie en vloer controleren uit heel Nederland:

Bestaande bouw stucen benedenverdieping

Wij hebben een bestaand huis gekocht. Woonkamer en keuken wanden en plafond strak stucen, zit nu granol op wanden. Aanbouw moet plafond vervangen worden door gipskarton en daarna stucen. En wanden aanbouw strak stucen wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vaatwasser aan- en afvoerslangen vervangen

De aan- en/of de afvoerslang van mijn inbouw vaatwasser (siemens, 10 jaar oud) lekken, waardoor er water bij de benedenburen door het plafond komt. Deze moeten vervangen worden, en bij voorkeur ook wat langer dan de huidige. De aanvoerslang bestaat uit onderdelen: een zwarte dunne waterslang vanaf de aansluitkraan, dan een tussenapparaat en dan de gebruikelijke ribbelslang.

Woning renoveren

We willen in deze jaren '20 woning een aantal energiebesparend maatregelen treffen: Dak: -Behandelen van het dak en de tegen houtboorders, waarna op de gehele zolderkap dampremmende laag aangebracht wordt en geïsoleerd wordt met isolatierollen. Verdieping: -Zijwanden verwijderen en onder de pannen dampremmende laag aanbrengen en goed isoleren. Daarna nieuw frame maken met multiplex voor het aanbrengen van gipsplaten welke daarna gestukadoord kunnen worden. - Achterraamdelen vervangen, nieuwe loopdeur plaatsen met therpane beglazing naar dakterras. - Gehele bovenverdieping nieuwe radiatoren en leidingen plaatsen in badkamer voor vloerverwarming. Begane grond: - Vloer verwijderen woonkamer en keuken. Deze aanvullen en isoleren, daarna afstorten met beton en vloerverwarming aanbrengen. - Plafond verwijderen, goed isoleren en met gipsplaat afwerken. - Radiatoren plaatsen en leidingen leggen (geïsoleerd waar nodig). - Achtertuin deuren vervangen en thermopane plaatsen. - Keukenraam vervangen en thermopane plaatsen. Overig: - Plaatsen nieuwe cv-ketel. - Alle buitenmuren spouw isoleren. - Plaatsen zonnepanelen tbv electra.

Badkamer vervangen

Wij willen een nieuwe badkamer. De afmetingen zijn 341 bij 234 bij 238 cm. De badkamer moet gesloopt worden, vervolgens opnieuw betegelen tot aan het plafond. Het oude toilet moet wat lager geplaatst worden. Er moet een dubbele wasbak komen en een douche en vrijstaand bad komen.

Nieuw plafond in de badkamer maken en afwerken

Gipsplaten in de badkamer staan bol en moeten vervangen worden door waterdichte platen plus stucwerk. Plafond ongeveer 1,5 x 2,5 meter. Optioneel is voorwerk en afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Restauratie huis na waterschade

Onlangs heb ik in mijn huis door een verstopte leiding waterschade opgelopen. De leidingen zijn inmiddels door woningbouw vervangen. Ik wil de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - het plafond van de huiskamer en het plafond in de gang repareren - de muren van zowel de begane grond als in de 1e etage laten repareren - laminaat laten leggen in de hal op de begane grond en op de 1e etage.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

In mei ga ik verhuizen en ik wil graag mijn badkamer een beetje renoveren. Vervangen van de huidige douchecabine en kijken wat er mogelijk is met betrekking tot alle witte tegels (deze zitten op vloer, wanden en plafond namelijk), ik zou hier iets anders voor in de plaats willen. Graag een vakman die hierover kan meedenken en wellicht kan adviseren over de mogelijkheden.

Vervangen plafond na waterschade

Ik vermoed dat het plafond gips is, of mogelijk zachtboard. Het plafond (ongeveer 9 m2) heeft waterschade gehad en ik ben ervan overtuigd dat deze vervangen moet worden. De verzekering heeft gevraagd om een gespecificeerde offerte toe te sturen om te kunnen bekijken of ze de kosten hiervoor goed zullen keuren. Mijn vraag is het maken van een gespecificeerde offerte en het uiteindelijk repareren van het plafond zelf. De kamer met waterschade is volledig leeg.

Plafond spackspuiten

Wij hebben ons plafond vervangen voor gipsplaten en zoeken iemand die 40 m2 wil spackspuiten. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spackspuiten

Stalen deur en stalen wand plaatsen

Van de woonkamer naar de gang hebben wij nu een normale standaard deur, met daarboven nog een stukje (ongeveer 15cm) glas tot aan plafond. Dit willen wij graag laten vervangen voor een stalen taatsdeur met 3 vlakken glas erin. Daarnaast hebben wij ook nog een schuifdeur van vloer tot aan plafond naar buiten, dit wordt nu door middel van een glazen wand (ongeveer 1.10 x 1.10) afgescheiden, zodat je niet naar buiten kan vallen. Ook dit willen wij graag vervangen voor een glazenplaat omhuld met staal ( zelfde sfeer als de deur). Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de deur en scheidingswand.

Partners

Partners van Casius