Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw of nokverhoging plaatsen:

Dakopbouw of nokverhoging plaatsen

De derde verdieping van mijn woning heeft een schuin dak met een nokhoogte in het midden van 1.80 meter. Graag zou ik deze nok met 30 cm willen verhogen en de achtergevel recht op trekken. De elektra dient dan te worden door getrokken en de afwerking gedaan. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. Het trapgat van de vlizotrap zal op een andere plek moeten komen. De vloer is van hout. Er zal voor deze werkzaamheden een vergunning aangevraagd moeten worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw of nokverhoging plaatsen uit heel Nederland:

Casco dakopbouw plaatsen

Wij willen een 3e verdieping (nokverhoging) dak opbouw met aan 2 zijden kozijnen met een vaste ,open trap naar de 2e verdieping. Het oppervlakte van de opbouw moet ongeveer 6 x 4.5 meter worden. De oplevering mag casco. Binnenafwerking, leidingen en kozijnen regel ik zelf. Graag een offerte hiervoor.

Prefab dakopbouw op schuin dak plaatsen

Wij willen extra ruimte creëren door een prefab dakopbouw te plaatsen. Het dak loopt schuin. We willen het zo snel mogelijk realiseren. Met andere woorden we willen een nokverhoging. Ik wil namelijk geen dakkapel. Ik wil een hele extra verdieping creëren.

Nokverhoging met dakopbouw

Een zo compleet mogelijk afgewerkte dakopbouw, van ongeveer 6 bij 7 meter, plaatsen.

Tweezijdige dakopbouw realiseren

Ik wil graag een tweezijdige nokverhoging van 4.50 bij 5 meter. Voor en achter wil ik graag een dakkapel, maar dan is de stahoogte niet meer toereikend, dus het dak zal verhoogd moeten worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw met nokverhoging opbouwen

Dakopbouw met nokverhoging. 1 of 2 zijdig. De nok moet ongeveer 1 meter omhoog. Het huis is 5,5 meter bij ongeveer 9 meter. De opbouw mag van prefab zijn. Er lopen al leidingen.

Dak volledig vernieuwen

Wij hebben een dakopbouw laten plaatsen, maar helaas de aannemer heeft het verprutst. Mijn vraag is: We willen een nieuw dak op ons huis. Het dak is 7.20 meter bij 3.80 meter. We willen een schuin dak (75 graden) met pannen met aan weerskanten 2 dakramen. Mijn vraag is wat dat ongeveer gaat kosten per m2? We kunnen eventueel het bestaande afbreken, zodat er een platdak is. Er was een lage, kleine zolder met een schuin dak (1.20 meter hoog). Er is hier een nokverhoging geplaatst. Enkelzijdig. De aannemer heeft de vergunning niet aangevraagd, dus dit moet afgebroken worden. Alles moet nu verwijderd worden en een nieuw dak zal erop moeten. We willen een schuin pannendak (3 meter hoog). De vergunning is inmiddels geregeld.

Nokverhoging of dakopbouw uitvoeren

Wij willen graag een nokverhoging of een dakopbouw aan twee zijdes. De zolder is nu waarschijnlijk te laag en omdat ik op de hoek woon, heb ik aan drie zijdes een schuin dak. Het hoogste punt is nu 2.30 meter, dus ik denk zelf dat een nokverhoging een betere oplossing is. Kan er iemand komen kijken om mij te adviseren en een offerte op te maken? Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw aan de voorzijde maken

Ons schuine dak is al aan de achterzijde verhoogd en stijler gemaakt met een nokverhoging. Nu zouden we dat ook aan de voorzijde willen als dat kan, zodat we er 2 volwaardige kamers van kunnen maken. Ons jaren '30 huis is 5 meter breed en 8,5 meter diep. Het oorspronkelijke dak heeft een hoek van 30 graden.

Dakopbouw of nokverhoging laten maken

Wij hebben de wens voor een dakopbouw/nokverhoging met 2 dakkapellen. Graag zouden wij bij jullie een offerte hiervoor opvragen. * Optrekken etage achterzijde; * Nokverhoging 1.30 meter; * Plaatsing dakkapel achterzijde ongeveer 5 meter breed; * Plaatsing dakkapel voorzijde ongeveer 3 meter breed; * Hoekwoning (Bloemenlust 2) zijgevel geheel gemetseld. De opdracht voor officiële tekeningen en aanvraag vergunning bij de Gemeente is reeds gegeven. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om een offerte aan te bieden. Bij de woning op nummer 2 gaat om een casco oplevering en bij de woning op nummer 4 volledig afgewerkt.

Dakopbouw door middel van verhoogde nok

Een dakopbouw door middel van een dubbele nokverhoging. Zowel bij mij als de buurman, dus bij twee woningen. Twee-onder-een-kap woning. Boven de eerste verdieping hebben we nu een erg lage zolder, de nokhoogte is 1.57 meter. Het dak geheel liften zodat er een volledige, beloopbare verdieping ontstaat.

Partners

Partners van Casius