Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw of nokverhoging plaatsen:

Dakopbouw of nokverhoging plaatsen

De derde verdieping van mijn woning heeft een schuin dak met een nokhoogte in het midden van 1.80 meter. Graag zou ik deze nok met 30 cm willen verhogen en de achtergevel recht op trekken. De elektra dient dan te worden door getrokken en de afwerking gedaan. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. Het trapgat van de vlizotrap zal op een andere plek moeten komen. De vloer is van hout. Er zal voor deze werkzaamheden een vergunning aangevraagd moeten worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw of nokverhoging plaatsen uit heel Nederland:

Tweezijdige dakopbouw realiseren

Ik wil graag een tweezijdige nokverhoging van 4.50 bij 5 meter. Voor en achter wil ik graag een dakkapel, maar dan is de stahoogte niet meer toereikend, dus het dak zal verhoogd moeten worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw met nokverhoging opbouwen

Dakopbouw met nokverhoging. 1 of 2 zijdig. De nok moet ongeveer 1 meter omhoog. Het huis is 5,5 meter bij ongeveer 9 meter. De opbouw mag van prefab zijn. Er lopen al leidingen.

Dak volledig vernieuwen

Wij hebben een dakopbouw laten plaatsen, maar helaas de aannemer heeft het verprutst. Mijn vraag is: We willen een nieuw dak op ons huis. Het dak is 7.20 meter bij 3.80 meter. We willen een schuin dak (75 graden) met pannen met aan weerskanten 2 dakramen. Mijn vraag is wat dat ongeveer gaat kosten per m2? We kunnen eventueel het bestaande afbreken, zodat er een platdak is. Er was een lage, kleine zolder met een schuin dak (1.20 meter hoog). Er is hier een nokverhoging geplaatst. Enkelzijdig. De aannemer heeft de vergunning niet aangevraagd, dus dit moet afgebroken worden. Alles moet nu verwijderd worden en een nieuw dak zal erop moeten. We willen een schuin pannendak (3 meter hoog). De vergunning is inmiddels geregeld.

Nokverhoging of dakopbouw uitvoeren

Wij willen graag een nokverhoging of een dakopbouw aan twee zijdes. De zolder is nu waarschijnlijk te laag en omdat ik op de hoek woon, heb ik aan drie zijdes een schuin dak. Het hoogste punt is nu 2.30 meter, dus ik denk zelf dat een nokverhoging een betere oplossing is. Kan er iemand komen kijken om mij te adviseren en een offerte op te maken? Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw aan de voorzijde maken

Ons schuine dak is al aan de achterzijde verhoogd en stijler gemaakt met een nokverhoging. Nu zouden we dat ook aan de voorzijde willen als dat kan, zodat we er 2 volwaardige kamers van kunnen maken. Ons jaren '30 huis is 5 meter breed en 8,5 meter diep. Het oorspronkelijke dak heeft een hoek van 30 graden.

Dakopbouw of nokverhoging laten maken

Wij hebben de wens voor een dakopbouw/nokverhoging met 2 dakkapellen. Graag zouden wij bij jullie een offerte hiervoor opvragen. * Optrekken etage achterzijde; * Nokverhoging 1.30 meter; * Plaatsing dakkapel achterzijde ongeveer 5 meter breed; * Plaatsing dakkapel voorzijde ongeveer 3 meter breed; * Hoekwoning (Bloemenlust 2) zijgevel geheel gemetseld. De opdracht voor officiële tekeningen en aanvraag vergunning bij de Gemeente is reeds gegeven. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om een offerte aan te bieden. Bij de woning op nummer 2 gaat om een casco oplevering en bij de woning op nummer 4 volledig afgewerkt.

Dakopbouw door middel van verhoogde nok

Een dakopbouw door middel van een dubbele nokverhoging. Zowel bij mij als de buurman, dus bij twee woningen. Twee-onder-een-kap woning. Boven de eerste verdieping hebben we nu een erg lage zolder, de nokhoogte is 1.57 meter. Het dak geheel liften zodat er een volledige, beloopbare verdieping ontstaat.

Dakopbouw en uitbouw laten bouwen

We willen een huis kopen, maar we hebben meer ruimte nodig. Dan gaat het om een uitbouw aan de woonkamer en een dakopbouw (of nokverhoging). Op zolder willen we 2 slaapkamers en badkamer realiseren. De zolder is 5.20 x 7.50 meter. En aan de woonkamer een uitbouw van circa 3.50 x 3 meter, tot aan de bijkeuken. Kunnen jullie een richtprijs geven?

Tweezijdige nokverhogende dakopbouw maken

Wij willen graag over de breedte van 5 meter een dubbele nokverhoging op ons dak laten bouwen. Gelieve uw prijs voor de meest onderhoudsarme materialen met in totaal 4 draaikiepramen, twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. Verder het raamwerk gelijk houden met de verdieping eronder. Graag het verschil laten zien qua casco of volledig afgetimmerd. Voor of na de bouwvak moet het uitgevoerd zijn. Vanaf 1 mei kan er gestart worden met het werk.

Dakopbouw op een hoekwoning bouwen

Ik wil op mijn hoekwoning een dakopbouw van 489 x 370 cm laten maken en heb hiervoor inmiddels een omgevingsvergunning ontvangen. Het gaat om een nokverhoging, waarbij de gemetselde zijgevel moet worden opgetrokken tot de nieuwe hoogte. De uitvoering moet in HSB worden, met hardhouten kozijnen, houten rabartdelen en Trespa boeiboorden. De wanden moeten geïsoleerd worden, Rc waarde 4,5 en het dak met Rc-waarde 6. Op het dak komen dakpannen als bestaand. Er komen pvc hemelwaterafvoeren aan. Ik bespreek hier graag de tekeningen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius