Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht of directe omgeving.

8091 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

Renovatie en uitbouw aan tussenwoning

Betreft een uitbouw en renovatie aan een tussenwoning uit de jaren 60 waar lange tijd niets is gedaan. - uitbouw achterzijde huis (6 x 2 m) - eventueel tussenmuur slopen om woonkeuken te realiseren (we zijn er nog niet uit) - vervanging kozijnen hele woning (van hout naar kunststof) - vervanging buitendeuren - renovatie vloer (nieuwe vloer + vloerverwarming) - renovatie trap (28 treden) - renovatie badkamer - schilderwerk - stucwerk - vervanging toilet begane grond Bij voorbaat dank voor reactie.

Het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande woning kan realiseren. Ik heb recentelijk een toezegging gekregen om op een perceel een woning te laten ontwikkelen. Ik zoek nu een aannemer die een woning van 6 bij 11 meter kan bouwen. Dit moet een woning zijn met begane grond, eerste en tweede verdieping. De woning moet een puntdak hebben. Wat betreft het soort oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer. Daarnaast moet er een garage en bijwoning gemaakt worden op het perceel. De bijwoning om te verhuren en de garage voor eigen gebruik.

Extra verdieping bouwen

We hebben ongeveer twee jaar geleden een vergunning aangevraagd voor een extra verdieping op onze huis (plat dak), maar deze is afgewezen omdat het huizen blok was als een geheel ontworpen en er is een raam drie huizen verder op die dan tegen te opbouw zou kijken. Hebben jullie ervaring met het aanvragen en regelen van een vergunning en vervolgens ook het bouwen daarvan? Hoor het graag.

Vervanging kozijn en glas achterzijde garage

Ik heb een kozijn van 235 bij 55 cm met enkel glas in oude, dertig jaar verwaarloosde garage. Pand staat achter mijn woning. Glas is zwart bespoten.

Opbouw plat dak

Wij willen een prefab houten opbouw realiseren op ons plat dak. Veel huizen , inclusief aan één kant de buren, hebben opbouw. Ik ben ook bezig het huis meerwaarde toe te voegen. Een opbouw kan dus interessant zijn. Het gaat om 8 m lang bij 4.33 m breed. Wij laten ons verder graag adviseren.

Dakraam plaatsen, ruit vervangen en meerdere dichte- en opentrappen plaatsen

Voor een net aangekochte woning willen wij een dakraam laten plaatsen, kleine polyester dakraam laten vervangen, 2 trappen laten vervangen en 1 nieuwe plaatsen met de volgende specificaties: 1. Nieuwe Dakraam kantel helder glas 200 cm x 100 cm. 2. Dakraam begane grond helder glas vervangen 50 cm x 50 cm. 3. Dichte Trap begane grond met 1 kwart op de bovenste deel. 310 cm hoog 85 cm breed. Trap gat is 200 cm x 85 cm. 4. Open Trap op 1ste verdieping dubbelkwart. 280 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat is 200 cm x 85 cm en moet 20 cm verplaatst worden. Geen balk die ondersteund moet worden. 5. Open Trap op 2de verdieping dubbelkwart naar dak. 220 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat moet gemaakt worden en is hetzelfde als dakraam. De start van de klus het liefste vanaf 1 maart. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte. Met vriendelijke groet.

Dakopbouw 45 m2

Ik wil boven op mijn huis met plat dak een Dakopbouw realiseren van 9 x 5 meter. Vergunning niet bekend. Graag een casco oplevering, constructie nog niet bekend.

Dakopbouw plat dak

Graag ontvang ik een prijs indicatie voor een prefab dakopbouw plat dak van ongeveer 20 m2, het is een ander adres dan mijn huidige adres waar het om gaat en ik verwacht dat een vergunning geen probleem zal zijn, omdat er al een dakopbouw in dezelfde straat is. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, wel stucwerk, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Huis nog niet aangekocht. Geen achterom, we zien graag een vrijblijvende offerte tegemoet voor een uitbouw achterzijde (alleen begane grond) met openslaande deuren 5m breed en 3m diep. Keuken zal in de uitbouw worden geplaatst. Buren aan één zijde hebben een uitbouw van 1,5m diep.

Vervangen trap en toilet op begane grond

Graag vraag ik een offerte aan voor het vervangen van de trap en de wc in ons huis op de begane grond. Na het verwijderen van de trap en toilet, zou ik deze graag van plaats laten wisselen, zodat de wc op de oude plek van de trap komt en de trap op de oude plek van de wc. In de bijlage heb ik een bouwtekening opgenomen hoe het er nu uit ziet. Meer specifiek betreffen de werkzaamheden: - Verwijderen oude trap & wc - plaatsen nieuwe trap - plaatsen nieuwe wc en wastafel - tegelen & stucwerk - verleggen van de leidingen die nu in de kast onder de huidige trap zitten

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw met daarop een dakterras realiseren die past bij mijn huis uit 1895. De breedte van mijn huis is 5,30 m en de diepte van mijn huidige balkon/toekomstige dakterras op de uitbouw is 1,5 m diep. Fundering, het is een metselskelet dat gaat worden. Ik zal graag een mooie afwerking met zwarte stalen palen. Inclusief bouwtekening, vergunningen. Ik ga graag in gesprek met een partij die mij volledig kan adviseren en dit proces kan uitvoeren.

Vloerbalken controleren na aanleiding van bouwkundig rapport

In het midden van de kamer voel ik de vloer soms trillen, bewegen als iemand loopt. Tijdens het bouwkundig rapport kwam naar voren dat de stenen palen onder de houten balken beter opgebouwd moeten worden. We hebben een kruipruimte, deze is vrij hoog, goed bereikbaar en ook droog. Het gaat om ongeveer 40 m2. Een balk lijkt voornamelijk door te zakken. Zouden jullie een keer willen komen kijken of er met de vloer aan de hand is?

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning. De maten zijn 5,5 meter bij 2 meter. Er is geen vergunning nodig. Graag een complete oplevering, constructie nog niet bekend.

Uitbouw met serre

We willen een complete, glazen uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning, naast de keuken. De grootte 220 × 420. De muur naar de keuken moet voor een deel worden doorgebroken, de openslaande deuren van de woonkamer naar buiten moeten eruit om de doorgang naar de serre te maken. Aan de kant naar de buren willen we een muur, de kant naar de tuin serredeuren (evt harmonicadeuren) en tevens het dak met zoveel mogelijk raam/serre. Ik verwacht dat er fundering benodigd is. Aanvullende werkzaamheden zijn een koppeling naar het riool vanaf de keuken, en het afwerken van de keuken, en het aanleggen van elektra.

Prefab serre aanbouw

Zie bijlage. Ik wil graag een serre die doorloopt vanuit huis (dus aanbouw en doorbreken woonkamer richting ere). Graag zo goedkoop mogelijk maar wel voldoende kwaliteit en mooie uitstraling. De serre moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag per mail eerst contact opnemen en daarna bellen. Alvast dank. Afmeting huis: lengte 4.8 meter diepte aanbouw 2,5 meter en hoogte 2,2 meter.

Opbouw bungalow

Wij hebben recent een huis gekocht (bungalow gelijkvloers). We willen hierop een opbouw gaan maken, en willen graag jullie interesse peilen voor een dergelijk project. Offerte hoeft niet direct, maar als 1 van jullie (liefst vandaag) even 10 minuten heeft om richting te geven zouden we dat heel fijn vinden. Dit in verband met financiering waar we mee bezig zijn nu. We zoeken een raming om mee te kunnen rekenen nu - verzoek tot offerte volgt zodra we tekening gemaakt hebben. Achtergrond: Bouwjaar 1975 Houten dakconstructie op stenen muren, 200 m2 betonnen fundering Muren opbouw bovenop bestaande muren, zie schets Toegang tot verdieping met te plaatsen wenteltrap Oppervlak opbouw plm 80 m2 - 2 slaapkamers, werkkamer, toilet Materiaalkeuze - houtskelet of anders naar jullie voorkeur Afwerking buitenzijde: we denken bakstenen van bg met crepi te willen na isoleren, dus een materiaal wat daarbij past voor de opbouw. Isolatie muren en dak conform nieuwbouweisen huidige bording naar boven verplaatsen Afwerking binnenzijde: elk van de 3 kamers 1 raam vanaf 1 m hoogte muurbreed cf foto. In juni 2020 krijgen wij de sleutel en in juli 2020 willen wij er gaan wonen. Dus zo snel mogelijk na juni willen wij beginnen met de bouw van de opbouw. Mijn vraag is hoelang de bouw gaat duren en of dit prefab kan? Ik zoek iemand die dit project volledig kan aannemen, van opbouw tot afwerking. Dus graag een complete oplevering. Ik ga ervan uit dat de trap realiseren bij de klus hoort.

verbouwen woonkamer, slaapkamers(groot, bad kaemr)

We are buying a house and would like to know cost of renovation for below area. 1. woonkamer, stucwerk 2. slaapkamer (master room big one), stuc en schilderwerk 3. bad kamer in bad kamer we would like to have one bubbelbad, douchecabine, toilet, wastafel and radiatoren. I also would like some advice about how we are going to do the renovation.

Roof extension

I am looking for a construction company to expand my house with another floor. Currently the house consists of two floors with a flat roof. I want a complete, wood extension with elektricity and plastering on the inside. The extension needs to be around 25 square meters. Building permit has been already approved! Architectural drawings available upon request.

Een prefab dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een prefab dakopbouw op mijn woning kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 890 bij 640 cm groot worden. De opbouw moet casco worden opgeleverd en daarnaast zie ik er graag houten kozijnen in. De opbouw gaat een 2e verdieping worden.

Muren plaatsen op zolder

Graag laat ik mijn zolder in 2en splitsen. Ik wil 2 muren op de open zolder (met trap in het midden) laten plaatsen, zodat er een zo klein mogelijk overloop komt. Dan komt links en recht een kamer. Voor en achter zit een dakkapel. De kamers worden beiden ongeveer 4 bij 3 m. Ik weet nog niet of er een schuifdeur in moet, of dat een normaal openende deur ook kan.

Badkamer renoveren en herstelwerk uitvoeren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Ik heb een lek bij mijn douchedrain. Deze is op een foutieve manier bevestigd aan de afvoer. De douchedrain moet dus vervangen worden en liefst ook op een andere plek worden gelegd. Verder zit er vocht onder mijn badkuip. Voor de werkzaamheden dient de vloer waarschijnlijk opengebroken te worden.

Balkon verwijderen

Voor een woning heb ik een specialist nodig die betonnen balkon kan verwijderen. Het balkon valt uit elkaar. Het balkon is ongeveer 3 m2. Graag het bouwafval meenemen. Het liefst zou ik zo snel mogelijk beginnen.

Een compleet opgeleverde (prefab) dakopbouw realiseren

We willen aan de voorzijde van ons huis een dakopbouw plaatsen van circa 16 m2-20 m2. Het is daar nu schuin en laag (0 tot 50 cm tot 160 cm). Aan de achterzijde zit al een opbouw. We gaan binnenkort een extra hypotheek aanvragen. Het dak is sterk genoeg. De voorkant willen we ophogen dat we daar een kamer kunnen creëren. We willen het liefst een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Waterleidingen zijn niet nodig. Vergunning moet worden aangevraagd, graag apart op offerte door vakman. We willen een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke constructie, we denken misschien aan prefab. De buren hebben tekeningen deze zouden we mogen gebruiken, eigen moeten dan nog wel gemaakt worden. Ik ben op dinsdagen het beste bereikbaar. Per mail kan uiteraard ook. In september zouden we graag starten.

Toog in een bestaande muur maken

Van bestaande muur tussen keuken en woonkamer een toog laten maken. Wij weten niet of er steun aanwezig is. In de bijlage ziet u de plattegrond van het huis. De keuken moet verbonden worden aan de woonkamer, zodat er een open keuken ontstaat. Wij willen dit doen d.m.v. een toog.

Schuur vergroten

We willen onze extra schuur vergroten. Er zit nu een overkapping tussen de originele schuur en de later bijgebouwde schuur. De zijwand van bijgebouwde schuur open maken (deze planken hergebruiken voor de nieuwe wanden). Onderaan dient een opsluitband te komen waarop de wanden komen. Tevens moet de bestaande deur vervangen worden voor een dubbele deur met minimale doorgang van 140 cm, hierdoor moet ook de elektra aangepast worden.