Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht of directe omgeving.

7826 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder, casco dakopbouwen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

Slopen schoorsteen

Slopen van oude schoorsteen op het dak. Vervangen door dakdoorvoer met pijpje ter behoeve van de mechanische ventilatie. Schoorsteen staat aan de achterzijde van het dak. Betreft een hoekhuis. Schoorsteen is alleen te bereiken met een hoogwerker of eventueel een smalle steiger (vanuit brandgang). Vanaf de straat staat hij 13 meter weg.

Aanbouw en renovatie bestaande chalet

Het betreft een vergunningsvrije aanbouw aan een chalet (betreft slaapkamers): - Betonnen vloer storten - Aanbouw plaatsen met openslaande deuren - Afwerking met verwarming en electra Tevens renovatie bestaande chalet: - Alle kozijnen vervangen / incl schuifpui - Indeling wijzigen (tussenmuren) - Verlaagd plafond verwijderen en dak isoleren - Nieuwe badkamer plaatsen met apart toilet (o.a. aansluitingen verleggen) - Aansluitingen keuken verleggen - Vervangen CV installatie Locatie: “De Berkenhof”: Westbroekse Binnenweg 72b-C107 in Tienhoven

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van een dragende muur op de 1e verdieping van ongeveer 9 m2. Het betreft een bovenwoning dus er dient rekening gehouden te worden met de muur benedenwoning. Er moet nog een berekening voor gemaakt worden en een vergunning voor worden aangevraagd. De onderburen zouden op een later moment hetzelfde willen doen. Daar moet rekening mee gehouden worden. Kunt u dit verzorgen?

Kelder onder een terras plaatsen

Ik zou graag onder het huidige terras en naast en tegen de woning aan een prefab kelder willen bouwen. De ruimte zal 3 bij 4 meter moeten worden met een entree vanuit mijn vrijstaande woning. De kelder mag verder casco opgeleverd worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden samen te bespreken?

Kapverdieping plaatsen

Wij willen een kapverdieping op ons huis in Utrecht. Het huidige dak is plat waarbij er geen volledige verdieping op mag, de goothoogte mag niet worden opgetrokken, maar de helling mag 30 - 60 graden zijn. Het platte dak is nu 4 meter bij 10 meter. Graag zouden wij ook aan de voor en achterzijde een dakkapel willen hebben. Wij hebben al een kleine voorinspectie laten doen door een bouwkundige die ook gekeken heeft naar omliggende gebouwen en daarbij wat er ongeveer zou mogen. Bij de gemeente hebben wij hier ook al navraag over gedaan en een kapverdieping is mogelijk. Meerdere panden in de straat hebben ook kapverdiepingen met dakkapellen. Wij zijn dus nu op zoek naar een uitvoerder en daarbij een prijsopgave. Op de extra verdieping zouden wij 2 (kinder)kamers willen creëren met het liefst ook een ruimte voor toilet + fonteintje. Op de huidige bovenste etage moet dan een extra trap komen, die gaat door de badkamer heen en dat betekend dat er dus een nieuwe badkamer moet komen die mogelijk ook verschoven moet worden.

Verwijderen van asbest golfplaten

Wij willen een asbest golfplaten dak van de schuur laten verwijderen en afvoeren. De oppervlakte is circa 100 m2. De platen zijn geborgd met bouten de werkhoogte is 2 tot circa 4,5 meter. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Verwijderen van asbest tegels

In de gang en de overloop liggen vloertegels met asbest. Deze willen wij graag laten verwijderen. De oppervlakte in ongeveer 6 tot 8 m2. Er is nog geen inventarisatierapport opgemaakt.

Dakopbouw of nokverhoging plaatsen

De derde verdieping van mijn woning heeft een schuin dak met een nokhoogte in het midden van 1.80 meter. Graag zou ik deze nok met 30 cm willen verhogen en de achtergevel recht op trekken. De elektra dient dan te worden door getrokken en de afwerking gedaan. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. Het trapgat van de vlizotrap zal op een andere plek moeten komen. De vloer is van hout. Er zal voor deze werkzaamheden een vergunning aangevraagd moeten worden.

Fundering met combinatievloer storten

Voor onze uitbouw van 6 x 4 meter zijn we op zoek naar een partij die op korte termijn onze fundering kan maken.

Aangetaste strijkbalk voordeur vervangen

De strijkbalk bij de voordeur is aangetast door vocht, er heeft lange tijd wat regenwater gelekt bij de voordeur. Dit heeft de balk achter de voordeur aangetast waar ingang kruipruimte is. Er is al ter versteviging een extra balk bij geplaatst, maar ik wil toch deze beide (deels) vervangen voor een nieuwe balk. Het huis is ongeveer 3,20 meter breed. Werkzaamheden liefst tussen 11 en 15 december verrichten.

Uitbouw realiseren

Uitbouw, 6 meter breed, 4 meter diep, jaren 30 stijl met openslaande deuren.

Poerfundering maken

Het is een woning van 88 vierkante meter met een belasting van 770 kN. Het gaat om de bouw van een geheel huis door studenten van de Hogeschool van Utrecht. De klant wil graag worden gebeld door de vakman om de zaken nog wat verder uit te leggen.

Bekisting maken en beton storten

Ik wil graag een betonnen fundering laten maken voor mijn huis, houten vloer, kruipruimte. Afmeting circa 6.87 x 11.93 meter (begane vloer). Afstand van straat is 5 tot 10 meter. Ik wil graag een prijs voor grondwerk, bekisting, wapening, beton storten en afwerken en opruimen.

Oude stuklaag verwijderen

Afkappen oude stuclaag van twee dragende binnenmuren totaal 35 m2. In de offerte graag ook een bedrag voor de plaatsing van stofschermen en afval verwijderen.

Binnenmuur beoordelen en verwijderen

We willen de gipsen muur tussen onze keuken en woonkamer verwijderen om vervolgens een nieuwe keuken te plaatsen. We denken dat er een stalen balk boven loopt maar weten dit niet zeker. Aan een kant zit ook nog een hoekwandje van 30 centimeter waarvan we niet weten of hij dragend is - daarvoor zal dus iemand moeten komen kijken. Het gaat om een wand van 2.86 meter. Mensen die ook het stucwerk kunnen uitvoeren hebben een streepje voor. Er zijn geen (oude) tekeningen van de bouw of verbouw.

Dragende muur slopen en steunbalk plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen een dragende tussenmuur te slopen. Er moet een vergunning aangevraagd worden waar bouwtekeningen en berekeningen voor nodig zijn. Graag willen we daarom snel een offerte en bruikbare tekeningen zodat we de aanvraag kunnen starten. We ontvangen 8 december de sleutel van onze nieuwe woning. Dus we willen iemand die ons helpt met de aanvraag, de muur verwijderen en afvoeren, de bovenbalk plaatsen en het vervolgens ook netjes kan stuken. Het betreft een draagmuur van ongeveer 3.50 meter lang (zie ook bijlage). Boven deze verdieping zit nog een woonlaag met slaapkamers.

Steenstrips metselen op betonnen binnenmuur

Ik wil graag op een binnenmuur van 2.62 x 6 meten steenstrips van baksteen laten metselen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen inclusief al het materiaal. Bijgevoegd vindt u een voorbeeld van hoe ik het wil hebben.

Asbest verwijderen in kruipruimte

De asbesthoudende losse rioolpijpen moeten worden verwijderd, klasse 2, tussen puin en in de kruipruimte (ongeveer 35 vierkante meter). Kruipruimte is goed toegankelijk en ongeveer 1 meter hoog. Voor gedetailleerde info stuur ik u graag het rapport toe, maar dan moet u eerst even contact met mij opzoeken.

Deur vervangen door raam

Op dit moment heeft onze keuken een uitslaande deur naar de voortuin. Deze willen we graag vervangen door een raam, waarbij het onderste deel van waar nu de deur zit dichtgemetseld (?) dient te worden. Het gaat hier om een standaard formaat deur met aansluitend een glazen ruit - beide moeten vervangen worden door ruit op keukenblad hoogte.

Plat dak opbouwen

Wij willen graag een opbouw dak op ons platte dak en de afmetingen zijn ongeveer 8.50 meter lang en 6 meter breed. De klant wil een nieuwe verdieping op het platte dak. De afwerking mag zowel plat als in een punt zijn, de vakman speelt daarin als een adviserende rol. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan de auto voor zijn deur kwijt. De afvoer van het afval mag apart op de offerte worden gezet.

Draagmuur deels verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden(zie foto's). Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken (zie plattegrond).

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden. Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken. Er is nog geen draagkrachtberekening gemaakt. Er is een PDF met foto en plattegrond.

Houten balk onder de vloer vervangen

Voor een huis uit 1906 in Lombok wil ik aan zijde van de voorgevel één houten balk onder mijn vloer laten vervangen (ongeveer 4,5 meter). Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor inclusief materiaalkosten, plaatsingskosten en de kosten voor het weghalen van de huidige balk. De kruipruimte is toegankelijk, maar slechts zeer beperkt en het gat is onvoldoende om een dergelijke balk doorheen te voeren. De vloer zal ergens moeten worden opengemaakt (dat kan ik zelf doen). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Draagmuur verwijderen en H-profiel plaatsen

Draagmuur verwijderen van Lengte 6 meter Hoogte 2,8 meter Plaatsen H profiel Afvoeren puin Ik wil een draagmuur in mijn woning slopen. Deze is 2,8 bij 6 meter. Ik wil dat er erna een H balk geplaatst wordt en het puin wordt afgevoerd.

Opbouw op een plat dak

Wij willen een oppervlakte van ongeveer 30 m2 graag gebruiken voor een aanbouw. Het komt op een plat dak. Ik wil dat de aanbouw gemetseld wordt. Aan de voorkant wil ik 1 raam en aan de achterkant een deur en twee ramen, zodat ik een dakterras kan creëren. Er moeten ook water/elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, omdat ik daar ook een badkamer zou willen plaatsen met toilet en eventueel een radiator.