Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht of directe omgeving.

8116 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, opbouw/extra verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

Badkamer en keuken renoveren

Onze keuken en badkamer zijn erg gedateerd. Deze moeten er allebei uitgesloopt worden en er moet nieuwe elementen in de kale ruimtes geplaatst worden. We hebben een keuken van ongeveer 15 m2 en we hebben een keuken uitgezocht bij de IKEA. Voordat die keuken geplaatst kan worden moet de oude keuken gesloopt worden, moet er gestuct worden, geschilderd en moet er gekeken worden naar de elektra en de wateraansluitingen. De badkamer van ongeveer 3 m2 bevat op dit moment alleen een douche en een wasbak. Deze indeling moet ook zo blijven want het is maar een kleine ruimte. De ruimte moet opnieuw betegeld worden en het plafond moet verlaagd worden zodat de buizen aan het plafond weggewerkt worden. Hier hebben wij nog geen spullen voor uitgezocht maar dit moet zo basic mogelijk blijven. Mogelijk willen we deze lijn ook doortrekken naar het toilet. Wij wonen in een huurhuis en we moeten de offerte dus laten goedkeuren door onze huisbaas en dat kost even tijd. We zouden graag zien dat de verbouwing ergens dit najaar kan plaatsvinden. We horen graag van jullie.

Uitbouw extra verdieping op huis

Ik wil graag een extra verdieping (50m2) laten bouwen boven mijn huidige woning met plat dak. Ben nog oriënterend opzoek naar de mogelijkheden en de kosten. Ik heb nog geen vergunning.

Prijsindicatie huis onderkelderen

Ons huis is 88 m2. Het is aan de kleine kant dus hebben we gekeken of er een verdieping op mocht. Helaas was dit niet toegestaan. Nu willen we graag een offerte om een idee te krijgen hoeveel een kelder onder ons huis kost.

Een recent aangekocht woning uitbouwen

Ik heb een nieuwe woning gekocht en zoek nu een aannemer die, die nieuwe woning kan uitbouwen. De uitbouw moet 6,42 bij 3 meter worden, hoogte ongeveer 2,56/2,60 meter. Achter kunstofkozijnen, openslaande deuren, daarnaast aan beide zijde 1 raam tot aan de grond. De huidige achterdeur en het achterraam met deur moeten opengebroken worden en vrije doorloop worden. 4 aansluitingen dubbele wandcontactdozen, 2 lichtpunten binnen, 2 lichtpunten naast de ramen buiten. Dak 2 lichtstraten d.m.v. glas op afschot. Een mogelijke optie zou een ruimte van 1 meter bij 2 meter zijn waar de wasmachine in geplaatst word met een klein raam. Aan de ene kant staat reeds een uitbouw van de buren. Buitenzijde het liefst metselwerk, binnenzijde afwerking stukadoor klaar.

Nieuw huis gekocht, buiten schilderwerk, badkamer, vloer schuren

- Het buitenschilderwerk in zijn geheel uitvoeren (houtwerk, niet de bakstenen). Deels rekenen op het aanbrengen van een geheel nieuw schildersysteem (kaal maken hout). De glaslatten van de ramen in de keuken zijn aangetast door houtrot, mogelijk de ramen zelf ook. Houtrotreparaties verrichten aan de kozijnen. 2 gewone deuren, openslaande dubbele deur naar tuin. 4 ramen. Zie ook foto's bij link. - Twee ruiten met condensvorming in de spouw, deze vervangen. Bovenramen in de slaapkamer. -Enige kleine barsten en gaatjes in het voegwerk ter plaatse van de douchehoek, geeft vochtproblemen. Vervangen tegels. Er is een verhoogd vochtpercentage gemeten in de vloer van de douchehoek. Herstel/vernieuwing kitwerk badkamer/douche. Het is een kleine badkamer. - Het schuren en oliën/lakken van de houten vloer van de gehele bovenverdieping (ong 40m2). Mocht dat niet meer kunnen, dan overweeg ik nieuwe vloer, maar is een houten vloer. Beneden verdieping hoeft niet. 31/08 is de sleuteloverdracht, 1 september ben ik de hele dag aanwezig. Leifst alles maar in ieder geval de vloer moet gedaan zijn voor de verhuizing op 25 september. Foto's van het huis, en plattegrond beschikbaar. Telefonisch contact niet altijd mogelijk in verband met werk.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Rotte vloerbalken vervangen

In ongeveer 9 vloerbalken zijn in ons huis met kruipruimte bij een inspectie bruinrot dan wel houtworm geconstateerd. Graag ontvangen wij offertes voor het vervangen van deze balken met een vloeroplossing welke niet gevoelig is voor bruinrot, ook zien wij het vochtprobleem in de kruipruimte opgelost. Apart zien wij ook graag een offerte voor het toepassen vloerisolatie. .

Vliering laten bouwen

Wij willen graag een vliering met vaste trap laten bouwen. Op de zolder verdieping zijn al twee kamers met wanden die tot de nok gaan (5,60) en een badkamer waar al een kleine vliering op zit. De vliering zal rond de 65 m2 zijn.

Dakkapel voorzijde

Wij willen samen met onze buren een kunststof dakkapel van 3 meter plaatsen met een helling van 45 graden met minimaal 2 draai kiepramen en 1 gewoon raam. Wij willen al op korte termijn met u samen zitten om de tekening te maken, dan gaan wij starten met de vergunningaanvraag.

Plafond verlagen

Plafond verlagen op gehele verdieping, ca 55-60m2, waaronder: woonkamer+keuken, gang, badkamer en 1 slaapkamer. Gaat met name om esthetiek + mogelijk plaatsen van spotjes in keuken en badkamer.

Tuinkelder plaatsen

We zijn voornemens een tuinkelder te laten plaatsen in de afmeting 5.5 x 4.5.2.9m in de voortuin. Graag ontvang ik een richtprijs voor een geplaatste kelder. Het mag of een constructie worden of een prefab Verdere afwerking, trap etc hoeven niet in de prijs meegenomen te worden.

Herstellen vochtplekken plafond na lekkage

Ik wil graag vochtplekken in het plafond laten herstellen na lekkage. Afmeting van de vochtplek is ongeveer 1 a 1,5 m2. Dit stuk zal ook opnieuw gestuct moeten worden. Ook zouden we graag willen weten of er nog vocht aanwezig is in het plafond.

Verbouwing jaren 30 woning

Wij hebben recentelijk een mooie jaren 30 woning in Utrecht gekocht waaraan nog wat moet gebeuren: - Gedeelte muur tussen keuken en eetkamer eruit (is een dragende muur en gedeelte is er reeds uit) - Fonteintje in toilet begaande grond. (er is er momenteel geen) - Trap op zolder verplaatsen (staat nu in het midden van de eerste verdieping en moet naar de zijkant boven de trap vanaf de begaande grond) - Dakkapel aan de voorkant - Vloerisolatie begaande grond Wij zouden graag weten wat de kosten van deze projecten zijn en op welke termijn dit uitgevoerd kan worden.

Veranda aanleggen achter een woning

Aan de achterkant van ons huis willen we graag een veranda op het bovenste stuk laten plaatsen. Dit waarschijnlijk van hout. Het is ongeveer 4 bij 6 meter.

Vervangen schuifpui en overkapping serre

Wij willen de bestaande achterpui met lichtstraat vervangen door een tweedelige schuifpui met daarboven een nieuwe lichtstraat. De pui is 1,30 meter lang en 2,90 meter hoog.

Draagmuur verwijderen en stalen balk laten plaatsen

Draagmuur verwijderen van ca 9 m2 en stalen balk plaatsen incl puin zelf meenemen.

Veranda aan stacaravan laten bouwen

Wij hebben een stacaravan gekocht in Biddinghuizen en willen daar een veranda voor laten bouwen. Ik zal een foto bijvoegen van de stacaravan en de (ongeveer) gewenste veranda.

Kozijnen en ramen vervangen van een uitbouw

Ik zoek een kozijnenspecialist die een tiental kozijnen van een uitbouw kan vervangen. De bestaande kozijnen hebben houtrot. Ik zou deze 5 rechte en 5 schuine ramen inclusief kozijnen willen laten vervangen door nieuwe/kunststof kozijnen. Ik wissel graag verdere informatie uit met de vakman.

Eenzijdige nokverhoging achter

We willen graag een eenzijdige nokverhoging met dakkapel aan de achterkant van ons huis. De vergunning is al aanwezig (zie tekeningen). De dakkapel en nokverhoging willen we ongeveer 4.50 m breed. Het plafond is op dit moment ongeveer 1.85 hoog. Kunststof qua materiaal zou ons goed uitkomen. Dit willen we naar ongeveer 2.20 m trekken. We zien een passend voorstel graag tegemoet. Mag casco worden opgeleverd.

Balkons repareren en waterdicht maken

We willen 4 balkons (2 locaties) laten repareren en waterdicht maken. De balkons zijn ongeveer 5 vierkante meter per stuk.

Vloerbalken met houtrot repareren/vervangen

Bij het aanbrengen van bodemisolatie in onze kruipruimte is houtrot bij 1 van de vloerbalken geconstateerd en zijn gaatjes van (mogelijk) houtworm gezien. Graag maak ik met u een afspraak voor een inspectie hiervan en het opstellen van een offerte voor de evt. werkzaamheden die nodig zijn om dit te herstellen.

Toilet verplaatsen / nieuw toilet

Ik wil graag kijken of ik mijn WC kan verplaatsen om zo een grotere keuken te creëren. Zie plattegrond. Ik weet niet waar de afvoer van de WC momenteel zit.

Dak opbouw

We willen een dakopbouw. De tekeningen zijn allemaal klaar en ook de vergunning. Wat zal ons alleen de dak kosten dus de bedekking. Het moet 34 m2 worden en een casco oplevering.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw (met plat dak en 2 lichtkoepels) op ons huidige platte dak. (maatvoering circa 8,00 meter x 5,00 meter) Liefst prefab Houtskelet met verzinkte platen want dat zou een mogelijke voorwaarde kunnen zijn van de gemeente. Vergunning nog niet aangevraagd maar situatie komt elders in de straat al voor dus moet geen probleem zijn. Ook moet er een wasmachine-aansluiting komen.

Verbouwing van onze nieuwe woning

Voorbereiden leidingwerk nieuwe keuken. Verplaatsen deur van de keuken naar de gang. Vervangen verlaagd plafond in de keuken. Nieuwe badkamer vloerverwarming in de badkamer. Vragen van een klapraam in de badkamer. Wegwerken afvoer en leidingwerk in de badkamer. Plaatsen openslaande deuren achterzijde. Vervangen kozijn eerste verdieping achterzijde. Moderniseren meterkast en bijplaatsen extra groepen. Waterdicht maken schoorsteen, voegen en loodslabben. Vernieuwen/repareren van 1 drager van het balkon en reparatie van de gevel ter hoogte van deze drager. Vervangen balkondeur. Vervangen mastgoten voor en achter. Vervangen 4 lekke ramen. Verbeteren ventilatie kruipruimte. En nog wat werkzaamheden. Periode waarin dit niet gebeuren tussen 17 augustus en 15 oktober. Voor foto's kan Funda gebruikt worden. Betreft de woning op Hessenweg 28 in de Bilt