Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht of directe omgeving.

7936 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

Trap naar de zolder

Wand demonteren Kozijnen demonteren en herplaatsen Plafond gedeeltijk demonteren Trappengat aanpassen Trap plaatsen Hekje op zolder plaatsen Leuning op de muur plaatsen Wanden dicht maken Plafond vernieuwen Wanden en plafond stukadoren

Zolder verbouwen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn woning. Ik wil een wand demonteren van ongeveer 2 m2. Ik wil 6 kozijnen demonteren en herplaatsen. Ik wil een plafond van 3 m2 gedeeltijk demonteren. Er moet een trappengat aangepast worden en een vlizotrap geplaatst worden. Er moet een hekje op zolder geplaatst worden. Er moeten leuningen op de muur plaatsen. Bij de trap moet dan de wanden dichtgemaakt worden van 2 m2. Het plafond moet vernieuwd worden, deze is ongeveer 25 m2 en de wanden en het plafond moeten gestukt worden.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 2 meter x 5 meter breed. We willen of met een pui die je helemaal kunt openklappen zodat je het makkelijk bij de tuin kunt betrekken of zie foto in bijlage. Onze tuin is nl totaal niet diep en we willen hier zoveel mogelijk ruimte overhouden. We wonen in een jaren 30 woning

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag tzt een dakopbouw realiseren. Veel woningen aan onze kant van de straat hebben al een opbouw, ook vrij recent. Het type opbouw in onze straat ziet er als volgt uit. Aan de voorzijde: eerst ongeveer 1 meter recht omhoog daarna 70 graden model met een dakkapel met houten kozijnen. Aan de achterzijde: recht opgetrokken, met een enkele rij bakstenen muur, en 2 losse raampartijen met houten kozijnen waardoor het mogelijk blijft om de slaapkamer aan de achterzijde op te splitsen in twee aparte kamers. Op dit moment denken we er aan om twee slaapkamers te realiseren op de tweede verdieping (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde) en een overloop plus een “kast” waar de CV en wasmachine geplaatst worden. Onze huidige CV is van december 2016 en staat, net zoals de wasmachine, momenteel op de eerste verdieping in een “kast”. Deze willen we graag omhoog plaatsen (bij voorkeur op dezelfde plek). De afmetingen van de originele woning (zonder uitbouw) zijn 4,77 x 7,85 meter. Tevens overwegen we om een lichtkoepel te laten plaatsen boven de overloop. De trap naar de opbouw mag een simpele houten trap zijn. Bijgevoegde foto laat de achterzijde van ons huis zien en ook een opbouw bij buren van een paar huizen verderop. Onze beide directe buren hebben (nog) geen opbouw.

Draagmuur deels weghalen

Ik heb een tijd geleden een appartement gekocht met de keuken apart. Deze zit naar de woonkamer. Nu zou ik graag een opening in de draagmuur willen laten maken. Op ongeveer 1 meter hoogte zal er een opening gaan komen van 2 meter breed en 1 meter hoog. Er zal waarschijnlijk een steunbalk geplaatst moeten worden maar dat dient de vakman te beoordelen. De keuken kastjes mogen weg tegen deze muur zodat er een bar gecreëerd word. De vakman dient alles netjes af te werken zodat ik zelf hier laten een keukenblad en spotjes kan monteren. Het puin dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Renovatie van het balkon

Ik ben op zoek naar iemand die mijn balkon kan opknappen. Het gaat om een balkon van ongeveer 6 bij 1 meter met een lichte knik erin. Het gaat hierbij om: Het vervangen van betonnen muur door hekwerk. En controle op constructie balkon. Hoor graag of jullie hiervoor een offerte kunnen geven.

Hammam laten bouwen

Ik heb een pand om een hammam in te bouwen. Het gaat om een ruimte van 48 m2. Muren en plafond moeten geïsoleerd worden, vloerverwarming aangelegd, spots inbouwd. Er moeten diverse loodgieterswerkzaamheden verricht worden, waaronder 16 waskommen met kranen plaatsen. In de ruimte ligt een ruimte van 5.4 m2 waar ik een stoomcabine van wil maken.

Nieuw huis op kavel bouwen

Wij hopen binnenkort een kavel te kopen in een project en willen graag een indicatie wat de totale kosten zullen zijn een woning te bouwen.

Plafond vervangen, isolatie en vloer controleren

Woonboot met 3 etages. Op de bovenste etage ligt de badkamer. Hier is de lekkage in het waterreservoir van het toilet ontstaan. Ons Agnes platen plafond is kapot en moet eruit gehaald en vervangen worden, zo ook de houten vloer. Het gaat om een ruimte van circa 30 m2.

Sleuf frezen in het betonnen plafond

Ik wil zo'n 3 x een 2 meter sleuf laten frezen in het betonnen plafond. Welke mogelijkheden ziet u hiervoor? Of is dan eventuele bewapening een probleem?

Zijkant huis en kelder uitbouwen

Een uitbouw van 2,5 bij 2,5 meter aan de zijkant van het huis. De vergunningaanvraag loopt. Er zijn dus wel al tekeningen gemaakt. Er zit momenteel een externe betonnen trap vanuit de tuin naar de kelder, 1,80 hoogte, circa 3 bij 4 meter, Wij willen de externe trap weghalen en de kelder doortrekken en verdiepen. Op de begane grond, een uitbouw van circa 2,5 bij 2,5 meter (ook op het stukje betonnen trap) met hout en glas en het doortrekken van jaren '30 glas in lood ramen en pui, 2,5 meter verder. Daarnaast een (interne) trap naar de kelder en een 1 bij 1 meter dikke glasplaat in de huidige granito vloer of in het nieuwe gedeelte voor meer licht-inval en sfeer. Het huis is jaren '30, maar de uitbouw mag moderner.

Bestaande discotheek ombouwen tot nachtclub

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen of u beschikbaar bent in de eerste 2 weken van januari 2018 om de volgende werkzaamheden uit te voeren. Wij schatten dat de werkzaamheden binnen circa 1 week met 2 a 3 personen gereed moeten kunnen zijn. De club is de hele maand januari gesloten en is gevestigd in het centrum van Utrecht en goed bereikbaar met de auto. Rond 1 februari moet de club weer open zijn voor publiek. De club moet een chique moderne uitstraling gaan krijgen. De te gebruiken materialen moeten hierop aansluiten. Dit zijn de uit te voeren werkzaamheden die wij per rubriek aangeven - Entree: De grootte van de entree is ca 30 m2 met garderobe met balie. Deze moeten geschilderd worden ook plafond/muren en twee deuren. Verlagen van het plafond met integreren van led spotjes als u dat kunt. - Begane grond/dansvloer: totaal ca. 150 m2 Hier moeten het plafond en de muren geschilderd worden en er moeten spiegels van de wand gehaald worden. Mogelijk moeten dan de wanden geëgaliseerd/gestuukt worden. Ook 5 steunpilaren moeten ook geschilderd/bewerkt worden. - links voor de bar bevindt zich een rookruimte. Deze rookruimte 4 palen en glaswerk moet in zijn geheel verwijderd worden. De ontstane leemte op de grond/plafond moet worden opgevuld en geseald (grond). Ook hier moeten de muren geëgaliseerd/gestuukt worden. - achter de bar moet geverfd worden (en er moet betere verlichting aangebracht worden en stellages voor de drankflessen, als u dat kunt) Van de bar zelf moet het blad worden voorzien van een nieuwe coating, en de onderzijde/voorzijde van de bar moet mooi worden gemaakt. Zodanig dat het uitnodigt als u deze werkzaamheden aankan. - DJ booth 3m2 Is nu dicht en moet open gemaakt worden en uitgediept zodat het wat groter wordt. Hier dus wat timmerwerk. Als u dat kan. - toiletten: ca 8m2. Schilderen plafond en muren, een paar muurtjes/hoekjes egaliseren en de klapdeurtjes opknappen en beter sluitend maken. Een tussenschot plaatsen bij de mannen urino

Asbestinventarisatie en -verwijdering

Onlangs hebben wij een jaren 30 huis aangekocht in Utrecht en daar willen wij asbest uit laten verwijderen. In de gang (3-4 m2) liggen colovinyltegels die verlijmd zijn op een houten ondervloer, waarschijnlijk met asbestlijm. In de kruipruimte ligt een rioolpijp van asbest. We zijn nog niet in het bezit van een asbestinventarisatie. Kunt u misschien de kosten aangeven voor een asbestinventarisatie en een inschatting geven van de verwijderingskosten?

Zolder in tweeën splitsen

Ik wil graag een muur plaatsen op de zolder voor mijn zoon, want zijn kamer komt nu op de zolder. Ik wil daarom daar nu een muur zetten met een deur er in. Ik zat te denken aan gipsplaten, alleen ik weet niet hoe ik dat moet monteren. Of misschien dat jullie een ander, beter idee hebben. De muur moet ongeveer 8 bij 2.5 meter worden. En ik zou 'm graag volledig afgewerkt willen hebben.

Schoorsteen binnen verwijderen

Wij hebben op het dak de schoorsteen al laten verwijderen en vervangen door een modern aluminium geval. De binnen schoorsteen op zolder is ook weg, met alleen een aluminium pijp als rookkanaal voor een open haard op de begane grond. Op de eerste en tweede verdieping zit de schoorsteen nog evenals op de begane grond in de woonkamer. In de woonkamer willen we een alles brander met alleen een eenvoudig rookkanaal in plaats van een grote schouw. Op de 1e en 2e etage idem dito. Graag contact en eventueel een offerte om dit te laten doen.

Muurtje plaatsen en afwerken en deuren monteren

Ik wil graag: - Een muurtje plaatsen/stucen tussen de woonkamer en eetkamer zodat dit twee gescheiden woonruimten worden. - Een binnendeur plaatsen (in gipswand) naar de woonkamer aangezien die niet meer toegankelijk is door het plaatsen van het muurtje. En ik overweeg: - Een (extra) deur naar het balkon, die heeft er naar waarschijnlijkheid al gezeten want er bevind zich momenteel geschilderd hout op de plek waar bij andere appartementen een deur zit of een stenen muur. Op 31 januari krijg ik de sleutel van de woning. Dan zo snel mogelijk dit uitvoeren.

Draagmuur slopen

Graag ontvang ik de offerte voor het verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een H-balk, inclusief een constructieberekening. Het oppervlak ligt om en nabij de 8 m2 en is een doorbraak van de woonkamer naar keuken in een huis uit 1965. De woning is nog niet definitief gekocht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit mee te nemen in de plannen voor de verbouwing. Ik kijk uit naar uw reactie.

Schuur in de tuin bouwen

Ik wil een schuur laten bouwen in de tuin van 3 x 4 meter voor het huis van mijn dochter. De muren zullen worden gemetseld en er moet een plat dak boven komen. Ook moet er een lichtschakelaar en stopcontact komen en er moet een deur en een raam in. De regenwaterafvoerpijp naar het riool is aanwezig in de tuin voor de aansluiting. Mogelijk willen de buren meedoen met de klus.

Asbest zijwanden en vloerluik verwijderen

2 m2 asbest zijwangen van dakkapel verwijderen (risicoklasse 2) en een asbest vloerluik 50x70 cm verwijderen (risicoklasse 1).

Oude betonvloer badkamer verwijderen

Ik wil graag mijn oude betonnen vloer uit mijn badkamer verwijderen. Het is een gebouw die in het jaren 1984 gebouwd is. Sindsdien is het de badkamer niet verwijderd. Afmeting ongeveer 2 x 2 meter.

Rookkanaal slopen op zolder

Slopen rookkanaal op zolderverdieping. * Afmetingen circa: 70 cm breed, 30 cm diep, 250 cm hoog * Schoorsteen wordt op het dak gedeeld met buren, dus deze graag wel laten staan op dak * Het dak ondersteunen * Afvoeren puin * Rookkanaal op begane grond is reeds verwijderd, dus rookkanaal zolder wordt nog gedragen door 1e verdieping Ik ben vooral benieuwd naar de kosten hiervan.

Casco op te leveren winkelpand afbouwen

Winkelpand Nieuwe Leidsche Rijn Centrum met oppervlakte van totaal 215m² wordt casco opgeleverd Q1 2018. Bij oplevering; ruwe betonvloer en standaard bouwkundige meterkast, voorzien van afgedopte wateraansluiting, afgedopte warmte en koude- voorziening (EODI), afgedopte riolering voorziening en elektra-aansluiting. Inrichting en afbouw zal vrij minimalistisch worden, bij voorkeur gietvloer of coating betonvloer, toilet en keuken, magazijnruimte creëren, wanden en plafond et cetera. Ik wil graag informatie over verwachtte kosten voor de afbouw en contact leggen met een bedrijf dat in Q1 2018 beschikbaar is.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven en leegzuigen (circa 55 m2) van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, maar dit is afhankelijk van funderingsmuren, anders graag naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen en kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen. Stalen steunbalken aanbrengen. Vanuit een bestaande kelder werken die reeds 6 m2 is en 1. 80 meter hoog.

Extra etage bouwen op een plat dak

Ik heb een tussenwoning en wil op een plat dak een extra etage laten plaatsen.

Stucwerk in kelderruimte opknappen

Wij willen graag de muren langs de kelder trap laten opknappen. Het pleisterwerk en verflaag brokkelt enorm af. Ook is er een klein stukje op de grond,0.5 m2, waar een laagje overheen moet. Binnen de opdracht zouden we graag het oude stuukwerk willen laten verwijderen, tot ongeveer de witte buis. Aan de ene kant zit er een trapleuning, waarvan ik niet zeker weet of die er makkelijk af kan. Aan de andere kant, gaat het alleen om het stukje onder de tegels. Graag zo opleveren dat het gelijk geschilderd kan worden. De startdatum is flexibel. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)