Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor smalle aanbouw aan linker zijkant woning:

Smalle aanbouw aan linker zijkant woning

Ik wil een aanbouw aan de linker zijkant van mijn woning. Omvang is B 120 cm, L 370 cm H 175 cm. Vergunning aanwezig. Verplaatsen toilet en uitbreiding hal. Offerte op basis van complete oplevering. Prefab is niet mogelijk. De wens is om vlak voor de zomer of na de bouwvak te beginnen.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smalle aanbouw aan linker zijkant woning uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Standaard Uitbouw/aanbouw 3 x 5m achterzijde (met een plat dak) zodat mijn woonkamer groter wordt. 1 deur en 1 brede raam en 1 smalle raam (gebruikt u kunststof kozijnen / glas HR+!!! ) en met ventilatie rooster of iets dergelijks. Graag links/rechts en bovenkant nog metselwerk verrichten (de deuren en de ramen hoeven niet perse tot plafond hoog maar wat is de goedkoopste oplossing) Wat voor isolatie gaat u gebruiken voor de muren/plafond/vloer Graag muren/plafond/vloer afwerken zodat ik muren en plafond zelf kan schilderen en op de vloer zelf laminaat kan leggen. 2 stopcontacten met bij 1 stopcontact een loze leiding naar buiten. 4 inbouw (led) spots Vloerverwarming (momenteel heb ik ook vloerverwarming) U dient waar nodig nog schutting weg te halen. Gaat u de vergunningscheck doen i.v.m. bouwafval (asbest!!!!!! ) Ik heb een achterpad de breedste kant is 85 cm

Fundering voor een 2 onder 1 kap woning plaatsen

Het gaat om een perceel van 660 m2 in Dordrecht. Bestaande 2 onder 1 kapwoning blijft intact zoals je bijgevoegde tekeningen kan zien. Het is de bedoeling dat wij bestaande aanbouw gaan slopen en grotere aanbouw, breder en langer, bouwen. Deze aanbouw wordt gedeeltelijk als woning en gedeeltelijk als bedrijfsruimte gebruikt. - Binnen en buitenmuur wordt van baksteen. Hiertussen komt er isolatie conform huidige standaard. De hoogte van muur tot onder de goot van bestaande 2 onder 1 kapwoning is ongeveer 334 cm hoog - Het wordt een plat dak. Of dak constructie hout of staalconstructie moet zijn, hoor ik graag van mijn constructeur, wordt berekend. - Fundering wil ik op staal/bewapend beton doen. Graag zou ik u willen vragen of u informatie heeft over het grondsamenstelling van dit perceel,sommige bouwkundige kunnen aan deze informatie komen hoorde ik - Maten van ramen en deuren heb ik ongeveer opgegeven. Ze kunnen eventueel iets afwijken. Ik schat: - Betonvloer 19 meter lang x 8.50 meter breed 161.5 m2, 15 cm dik dubbel net Fundering 48.5 m1 balk 40 cm breed x 50 cm hoog basis 4 rond 12o/b bgl rond 8 om de 30 cm - Inclusief beton/wapening/ bekisting/pomp Kunt u uitgaande van bovenstaande informatie een offerte opstellen voor het graven en aanleggen van de fundering. Voor plattegrond en maten, zie bijlagen. Let op: alleen rood omcirkelde gedeelte wordt nieuw gebouwd. Smalle gedeelte buiten rode lijn, ongeveer 38 m2, hoort bij de bestaande 2 onder 1 kapwoning en is geen onderdeel van deze bouw.

Serre of uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een offerte/advies voor het uitbouwen of plaatsen van een serre aan de achterzijde van onze nieuwe woning waarvan wij op 1 februari 2018 de sleutel krijgen. In de bijlage de foto’s en plattegrond. Ons doel is om de nu kleine/smalle dichte keuken open te breken en om aan de achterpui een serre of aanbouw met veel glas met ongeveer 2 à 3 meter uit te bouwen zodat er meer ruimte komt. Eventueel de nu bestaande kleine/smalle serre er geheel of gedeeltelijk bij te betrekken. Er zullen wel draagbalken moeten worden geplaatst. Het dwars muurtje aan het eind van de woonkamer moet ook weg. We gaan voor veel glas in de vorm van schuifpuien of vouwwanden in bepaalde gedeeltes. Heb hiervan een foto gedaan van ons idee daarover indien mogelijk. Isolatie wel belangrijk omdat we het echt als woonkeuken willen gebruiken. Er moet elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, en eventueel ook waterleidingen. Ik wil prefab of stenen uitbouw met veel glas. Met lichtstraat.

Maatwerk kast en bureaublad plaatsen

Ik wil graag een maatwerk kast en bureaublad tegen de zijmuur van onze aanbouw laten maken. Het geheel moet bestaan uit drie delen van rechts naar links (zie vooraanzicht): kast, bureaublad en smalle staander. De kast is ongeveer 1,0 x 0,5 x 2,6 meter (lxbxh), het blad is ongeveer 1,9 x 0,7 (meter lxb) en de staander 0,3 x 0,3 x 2,6 meter(lxbxh). Het blad moet aan de linkerzijde dicht zijn aan de onderkant d.m.v. een plaat en tevens moet het aansluiten tegen de staander. Het geheel is 3,2 meter breed (zie bovenaanzicht). De kast moet voorzien zijn van 4 houten deurtjes en verder legplanken. De staander heeft 2-3 vakken met een deurtje of laatje en verder alleen legplankjes. Het bureaublad moet afgeronde hoeken hebben. Het geheel mag in onbehandeld geschuurd blank hout opgeleverd worden wij willen het zelf lakken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Laminaat leggen met smalle plinten

Laminaat leggen. Het laminaat is in mijn bezit. Met smalle plinten en ondervloer. Het gaat om een ruime woonkamer, keuken, aanbouw en gang. Samen 60 m2.

Buitenblad van de gevel opnieuw bouwen

Het buitenblad van de voor- en zijkant van de woning dient vervangen te worden door extra smalle stenen. Dit zal om ongeveer 70 m2 gaan. - Slopen en afvoeren bestaande buitenblad - Stellijsten van ramen die nu tussen binnen- en buitenblad geklemd zitten aan binnenblad vastmaken zodat ramen op hun plaats blijven. - Stenen, puin, gruis en isolatiemateriaal uit spouw verwijderen en afvoeren. - Binnenblad vanaf de fundering opmetselen met extra smalle steen. - Zorgen voor goede aansluiting met muur van de aanbouw Doel is om een voldoende diepe spouw te creëren en alle koudebruggen te verwijderen zodat de spouw geïsoleerd kan worden.

Aanbouw op heipalen aanbouwen

Graag ontvang ik een kostenindicatie voor plaatsing van een aanbouw aan de achterkant van mijn nieuwe huis in Gouda. Onder de aanbouw moeten heipalen gezet worden. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 6.40 meter breed en 2.50 meter diep. De huidige keukenpui met raam en een buitendeur, kunststof kozijnen, wil ik hergebruiken. Voor het gedeelte van de woonkamer wil ik een schuifpui. Ik wil een plat dak op de aanbouw, waarbij de hoogte binnen gelijk moet zijn aan de huidige hoogte van het plafond. Tussen het gedeelte achter de keuken en de woonkamer wil ik een muur. Ik wil de uitbouw laten afwerken met stucwerk binnenzijde, lichtpunt in het plafond, elektra in muren, mogelijk (een) smalle radiator(en) tegen de zijwanden. Het huidige elektrische zonnescherm aan de gevel wil ik hergebruiken.

Tuin opnieuw straten

Ik wil graag mijn tuin volledig opnieuw laten bestraten. De afmetingen van de tuin is ongeveer 47.5 m2 groot, 12 meter diep, 4.5 meter breed (iets schuin), waarin een stenen aanbouw/bijkeuken staat. Het houten tuinhuis gaat eruit, daarvoor wordt na bestrating een nieuwe gemaakt. Beplanting is verwijderd door ons, zwarte grond moet nog afgevoerd worden. Er is tuinverlichting aangebracht die verplaatst/vervangen moet worden, zal bij bestraten in de weg staan. De tuin is nu grotendeels bestraat, met een paar brede borders. Gewenste bestrating: nog te bepalen, niet al te kleine steen? Mag kleur hebben. Het is een vrij smalle tuin, mag ruimtelijker ogen, dus wat grotere stenen wellicht? Te tuin is bereikbaar achterom. De tuintegels kunnen wij zelf aanschaffen, maar mogen geleverd worden door de stratenmaker.

Woning verlengen inclusief heiwerk

Woning verlengen inclusief heiwerk: - er moet geheid worden (oude sonderingsgegevens +/- 23 meter) - dikte van de 2 palen moet voldoende zijn om een mogelijk terras of uitbreiding van de bovenkamers op de aanbouw mogelijk te maken. (is nu nog niet relevant) - verlenging van woonkamer met 3 meter de achtertuin in - naadloze aansluiting van de nieuwe geïsoleerde betonvloer waar nieuwe groep (hoofd) vloerverwarming in de dekvloer gelegd moet worden Optioneel het leggen van een nieuwe plavuizenvloer - naadloze aansluiting van betonnen plafond met verlegging en uitbreiding van de bestaande elektrapunten - fundering van de uitbouw op de erfgrens naar het achterpad tbv dubbelsteens muur in dezelfde steensoort. - afmeting aanbouw 3 x 5.2 meter en 2 meter hoogte (of lager afhankelijk van de richtlijnen) - achterkant zoveel mogelijk glas (harmonicadeuren of anders) - mogelijk smalle lichtstraat aan de achterzijde, aansluiten op de sponning ten behoeve van meer daglicht - harde zijmuren zo klein mogelijke inspringend, maar met een voldoende isolatiewaarde. De achterzijde van de woning is niet met groot materieel bereikbaar. Er zullen nog wel meer vragen beantwoord moeten worden, maar die hoor ik graag. U regelt, ik betaal uitsluitend aan u (geen gedeelde verantwoordelijkheid).

Aanbouw en zijaanbouw plaatsen

Dit betreft een oriënterende offerte aanvraag voor een gemetselde aanbouw met veel glas. 3 x 4 meter, aansluitend achtergevel en zij-aanbouw, stijl gelijk aan huis uit 1935, 2 x smalle openslaande deur en 1 groot raamkozijn met 2 bovenraampjes, bij voorkeur zodanig verbouwd/gebouwd zodat er in de toekomst een opbouw op kan. Ik weet niet of er een vergunning nodig is.