Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Soest of directe omgeving.

584 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Soest:

Fundering voor uitbouw

Ik wil graag een 60 m2 fundering op staal met vorstrand en cementvloer, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Afdak van glas en aluminium in RAL 1910 boven schuifpui

Graag een afdak boven de schuifpui. Zie foto. Afmetingen: Breedte circa 300 cm x hoog 270 cm (tot strip dak), Uitval 85 cm. Graag aangeven hoogte plaatsen aan muur (onderkant) en hoogte onderkant goot.

Draagmuur vervangen door stalen balk

We willen een draagmuur van 2,60 bij 3,50 meter laten verwijderen en vervangen door een balk. Deze willen wij ook graag laten plaatsen. Vanaf 3 meter is er in de muur een inbouwkast, deze willen wij ook laten verwijderen. Deze loopt tot 3,50 meter. Het gaat om de linker muur van de keuken die aan de eetkamer grenst. We hebben net het huis gekocht waar we 21 juli de sleutel van krijgen.

Fundering ten behoeve van uitbouw realiseren

Ik zou graag een offerte willen voor een fundering voor een uitbouw en een garage (1 geheel). Het wordt een fundering op staal. Er zit al deels een fundering van de huidige situatie (aangegeven in lichtgroen op de tekening). De gehele fundering is aangegeven in donkergroen op de bijgevoegde tekening.

Uitbouw achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw van 5.12 bij 2.50 meter laten realiseren. Het kozijn in de bestaande gevel wil ik graag gebruiken. De ruimte dient te worden gestuukt en de elektra en buitenkraan doorgetrokken. Verder hebben de buren allebei al een uitbouw en zij de zijwanden al aanwezig. Er is geen vergunning nodig.

Complete opbouw drive in woning

Opbouw van ongeveer 4,80 bij 8 meter op een drive in woning (een geheel plat dak). De trap moet komen op de plek van kast naast de huidige trap. Plaatsen van 2 radiators, plaatsen van trap naar derde etage, 5 elektra punten en 3 licht punten. 2 kunststof kozijnen.

Aanbouw aan de woning bouwen achterzijde

Als bijlage treft u de dwarsdoorsnede van de woning, met de locatiewens van de uitbouw. Er rust dus geen gevel op de latei, het schuine dakje is een holle ruimte, rustend op een betonnen plaat. de woning is een hoekwoning van 565 cm breed, de uitbouw bevindt zich op het achtererf, waarvan de ene zijde direct grenst aan de erfgrens met de buren, en de andere zijde grenst aan de buitenwand van de woning. Deze bevindt zich weer ruim 2.5 meter vanaf de tuingrens, welke grenst aan een groenstrook van ca 1 meter breed, met daarnaast de openbare weg. (Deze info m.b.t. het vaststellen of er vergunningsvrij mag worden gebouwd. Zover wij kunnen vinden, is dit inderdaad het geval; mits de max hoogte van de aanbouw niet boven de 5 meter uitkomt, wat hier niet het geval is.) wij willen graag een uitbouw van ca 2 meter diep; 5.65 meter breed, en even hoog als het plafond van de benedenverdieping (binnen hoogtemaat vloer-plafond = 2.59 m) De bodem bestaat uit grotendeels zand zover wij weten; volgens de originele brochure bestaat de fundering van de woning uit betonnen frame op heipalen; schuren e.d. zijn alleen op een betonnen frame geplaatst. Het liefst willen we zoveel mogelijk licht naar binnen laten komen, dus een grote glazen pui, welke geheel te openen is, alternatief kan zijn 2 grote openslaande deuren, gladde kunststof kozijnen, HR++ of hoger. buitenboei van onderhouds- arme materialen, gemetselde buitenmuur aan de zijde van de buren, het hoekje aan de andere zijde voorzien van een raam (de hoek om) Graag ontvangen wij een voorstel voor de plaatsing van een casco uitbouw + geïsoleerde fundering (wind&waterdicht) en een meerprijs voor de binnenafwerking. Prefab mag ook. wij kiezen voor vloerverwarming door het hele huis (wordt naderhand ingefreesd) dus een convectorput is niet nodig. Hopelijk heeft u zo voldoende informatie voor het opstellen van de offerte. onze voorkeur voor plaats

Fundering op staal voor aanbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer die fundering op staal ten behoeve van latere houtskeletbouw kan plaatsen. Het betreft een ruimte van 3,60 bij 4,50 meter, waarvan het grondwerk al gedaan is.

Opbouw op uitbouw achterzijde huis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de eerste verdieping kan realiseren. Het gaat om een opbouw wat op de plaats van ons huidige dakterras moet komen. De opbouw dient 3 bij 4 meter groot te worden en casco te worden opgeleverd. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben met een plat EPDM dak. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Bestaand balkon vergroten

Ik ben woonachtig op de eerste etage en heb een betonnen balkon van 1 meter diep en 3.5 meter lang. Daar waar mogelijk zou ik graag het balkon vergroten naar 3 meter diep en 3.5 meter lang. Er is nog geen toestemming of vergunning aangevraagd. Dit wilde ik doen met de offerte die ik graag van u wil ontvangen.

Opbouw aan achterzijde op aanbouw

We willen 9 m2 uitbreiden aan de achterzijde. De opbouw moet worden gerealiseerd op de bestaande uitbouw. Hierdoor kunnen wij de slaapkamer op de eerste verdieping vergroten. De opbouw dien wind en water dicht opgeleverd te worden, het openbreken van de achtergevel willen wij graag separaat vermeld zien op de offerte. Er is nog gene vergunning aangevraagd.

Smalle aanbouw aan linker zijkant woning

Ik wil een aanbouw aan de linker zijkant van mijn woning. Omvang is B 120 cm, L 370 cm H 175 cm. Vergunning aanwezig. Verplaatsen toilet en uitbreiding hal. Offerte op basis van complete oplevering. Prefab is niet mogelijk. De wens is om vlak voor de zomer of na de bouwvak te beginnen.

Handsondering uit laten uitvoeren

Er wordt een aanbouw geplaatst. Voor de fundering is een hand-sondering nodig.

Handsondering

Voor een kleine aanbouw, 120 x 370 cm, moeten drie stalen buispalen worden geplaatst. Omdat het dicht bij de gevel is, moet dat trillingarm gebeuren. Het is zandgrond maar de wijk is op palen gebouwd.

Aanbouw maken

Ik wil een aanbouw realiseren voor een toiletruimte en een hal. Deze moet 125 bij 360 bij 270 cm worden. De binnenzijde moet 92 cm zijn en het plafond binnen 250 cm. De breedte mag maximaal 125 cm worden. Het gaat om een prefab aanbouw die volledig afgewerkt mag worden inclusief 2x een kusntstof raam met mat dubbel glas van 85 x 110 cm en 40 x 40 cm. Beiden moeten een ventilatierooster hebben.

Verwijderen kolom uitbouw

Ik heb een nieuw huis op het oog, maar daar staat een kolom vervelend in de weg. De benedenverdieping van de woning is aan de achterzijde uitgebouwd, en kolom staat ter plaatse van de oude muur. Deze kolom geeft ongetwijfeld steun aan de buitenmuur van de 1ste en zolder verdieping. Kijkend naar de uitbouw lijkt echter ook een deel van het dak van de uitbouw op de kolom te rusten, middels een balk van de nieuwe buitenmuur richting de kolom. Ik zou deze kolom graag verwijderen. De werkzaamheden betreffen dan ook, in ieder geval, het leveren en plaatsen van een stalen draagbalk ter plaatse van de oude gevel, het slopen en afvoeren van de oude kolom en alle benodigde werkzaamheden t.b.v. de afwerking van de vloer, het plafond, en de muren waar de stalen balk wordt opgelegd. Van deze afwerk werkzaamheden zal ik ook een hoop zelf kunnen doen, maar wat precies is nu niet aan te geven. Ik zou graag telefonisch een indicatie ontvangen.

Asbesthoudend vinyl verwijderen

Wij hebben in de net aangekochte woning asbesthoudend vinyl wat verwijdert dient te worden 4.80 x 2.74 meter. Kunnen jullie hiervoor een prijsindicatie afgeven?

Aangetast balkon met betonrot herstellen

Het balkon lijkt aangetast. Er is lekkage en dat komt naar binnen. Het balkon is 3-5 m2.

Balkon met betonrot herstellen

Het betreft een balkon met zeer zwaar betonrot, grote brokken vallen er af en bewapening zichtbaar zwaar geroest of weggeroest. Het balkon is op de 1e etage en ongeveer 6 bij 1.50 meter groot. Er is al een ondersteuning door 2 metalen draagbalken gemaakt in het verleden.

Verplaatsen van bestaande keuken

Wij denken erover om onze keuken te verplaatsen. Het gaat om een spoeleiland en een semi-los kookeiland (zit aan 1 kant aan de muur). En eventueel ook opslaande deuren en raam partij vervangen door een vouwdeurwand van glas. Het gaat eventueel ook om eerst verleggen van gas, electra en afvoer (dit is deels al aanwezig op de nieuwe plekken).

Betonvloer met kelder voor een recreatiewoning maken

Ik wil een kelder laten plaatsen met dek een standaard maat van ongeveer 400 cm x 300 cm op leeg perceel. De kelder zal ik bestellen. En plaatsen de aannemer het grondwerk voor kelder, gat graven. Tevens betonvloer storten van 100 m2 naast de kelder, 15 cm dik.

Betonvloer storten

Uit mijn hele woning is de vloer eruit gehaald en uitgegraven. Dit is ongeveer 87 m2. Daar wil ik een gewapende betonvloer in hebben op zand met een dikte van 15 cm. De vloer moet vlak uitgevoerd worden zodat ik er later isolatieplaten erop aan kan brengen.

Gelijmd tapijt verwijderen en herstelwerk aan plafond

Wij gaan binnenkort verhuizen en hebben inmiddels de sleutel van ons nieuwe huis. We willen daar graag het gelijmde tapijt, inclusief de tapijtresten laten verwijderen uit 3 slaapkamers van in totaal ongeveer 42 m². In 1 van die slaapkamers is een kast verplaatst en daarbij is een deel van het plafond beschadigd met zaagsneden. We willen dat ook laten repareren en een stukje van ongeveer 10 m² laten glad stuken. Ik ontvang graag uw offerte.

Deel van draagmuur verwijderen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Verzorgen bouwvergunning: verwijderen deel, 125 cm, van draagmuur woonkamer/keuken. 2. Verwijderen deel van draagmuur woonkamer/keuken. Op dit moment is er een doorgang van 80 cm. Door aan de linkerkant van de doorgang 125 cm draagmuur te verwijderen, ontstaat een doorgang van 205 cm. Er moet dus een balk geplaatst worden van 205 cm. In december wordt de keuken uitgebouwd. Een deel van de huidige buitenmuur blijft staan. Die kan aan de rechterkant als steun dienen voor de ijzeren balk. 3. Afwerken balk en steunen.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder van ongeveer 4 meter bij 2,5 Het kavel is zat ruimte voor een kleine graaf machine en de grond kan er blijven . Graag een concurreerde prijs. De grond is zandgrond