Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Soest of directe omgeving.

570 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Soest:

Betonvloer storten

Uit mijn hele woning is de vloer eruit gehaald en uitgegraven. Dit is ongeveer 87 m2. Daar wil ik een gewapende betonvloer in hebben op zand met een dikte van 15 cm. De vloer moet vlak uitgevoerd worden zodat ik er later isolatieplaten erop aan kan brengen.

Gelijmd tapijt verwijderen en herstelwerk aan plafond

Wij gaan binnenkort verhuizen en hebben inmiddels de sleutel van ons nieuwe huis. We willen daar graag het gelijmde tapijt, inclusief de tapijtresten laten verwijderen uit 3 slaapkamers van in totaal ongeveer 42 m². In 1 van die slaapkamers is een kast verplaatst en daarbij is een deel van het plafond beschadigd met zaagsneden. We willen dat ook laten repareren en een stukje van ongeveer 10 m² laten glad stuken. Ik ontvang graag uw offerte.

Deel van draagmuur verwijderen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Verzorgen bouwvergunning: verwijderen deel, 125 cm, van draagmuur woonkamer/keuken. 2. Verwijderen deel van draagmuur woonkamer/keuken. Op dit moment is er een doorgang van 80 cm. Door aan de linkerkant van de doorgang 125 cm draagmuur te verwijderen, ontstaat een doorgang van 205 cm. Er moet dus een balk geplaatst worden van 205 cm. In december wordt de keuken uitgebouwd. Een deel van de huidige buitenmuur blijft staan. Die kan aan de rechterkant als steun dienen voor de ijzeren balk. 3. Afwerken balk en steunen.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder van ongeveer 4 meter bij 2,5 Het kavel is zat ruimte voor een kleine graaf machine en de grond kan er blijven . Graag een concurreerde prijs. De grond is zandgrond

Huis volledig slopen en afvoeren

Ik ben op zoek naar de kosten die horen bij het slopen van een volledige woning van ongeveer 800 m³ met het afvoeren van het sloopwerk. Het is een bungalow die te koop staat en ik heb wel interesse in de aankoop maar daarin nog geen stappen genomen.

Slopen van een draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.25 meter hoog. Graag inclusief het plaatsen van een draagbalk en het maken van een constructieberekening ten behoeve van de omgevingsvergunning. Het puin zullen wij zelf gaan afvoeren en de afwerking zal door derden uitgevoerd gaan worden.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Uitbouw zowel begane grond als eerste verdieping met schuin dak van 7,5 meter breed en 4 meter diep. Gelijk ook dakkapel van 8 meter laten plaatsen. Het is een stenen huis uit de jaren '80. Op de plek waar de fundering komt, ligt nog wel een oude septictank.

Vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag

Wij zijn opzoek naar iemand die ervaring heeft op het gebied van vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag tot ca 28 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie platen direct op balklaag vv zwaluwstaart platen,vloerverwarmings buis als hoofdverwarming en hierover ca 53 mm beton (zie advies leverancier). De vloer dient geschikt te zijn voor afwerking met tegels van natuursteen marmer. Aansluitende beganegromdvloer van beton uitbouw en van holle baksteen tpv aansluitende gang en wc ook vv isolatie, vloerverwarmingsslang en beton/anhydriet ca (18+10) 28 m2 Het verder leveren en aanbrengen van vloer verwarmingsverdeler als optie meenemen. Evtueel kunnen alternatieve offertes bv droogbouw ook ingediend worden. Uitgangspunt is wel afwerking met natuursteen tegels miet mogelijk zijn. De bestaande verwarming bevindt zich nu op de bg. Deze ketel zal vervangen worden door een nieuwe welke op zolder geplaatst wordt. In nader overleg met nog te zoeken installateur zal de vloerverwarming aangesloten worden. Valt buiten offerte, maar hier kan in meegedacht worden. Het aangebrachte dient wel op druk getest te worden opgeleverd. De werkplek is goed bereikbaar.

2e verdieping uitbouwen

Wij willen graag de totale kosten weten voor een uitbouw op de tweede verdieping. Het huidige dakkapel moet er uit. De breedte van de woning betreft 517 centimeter. Beslaat 2 kamers. Onder het dak is op de eerste verdieping een gemetselde gevel met een raam en een deur. Ik weet niet of die voldoende draagkracht heeft. Ik wil een eenzijdige daklift of 'dakkapel 2.0'. Zullen we een afspraak maken?

Fundering voor de aanbouw en garage maken

- aanbouw op zanderige grond. 6 x 4.25 x 2.70 meter. De aanbouw betreft een houten constructie. Er moet ook een grondplaat gestort. - aansluitend een garage 3.50 x 6.60 m x 2.70 m eveneens een houten constructie. Ook hier fundering+ grondplaat. - voor het huis een terras van beton 10 x 3 meter

Achterzijde woning laten uitbouwen

Begin 2018 willen wij onze woning laten uitbouwen. Aan de achterzijde zouden wij graag een uitbouw willen van 3 meter diep en 5,5 meter breed. Dit zal een verlengde van de woonkamer gaan worden en de elektra moet worden doorgetrokken. De uitbouw zal wel onderheid moeten worden. Verder zouden wij separaat een prijs willen weten voor het stuukwerk en het plaatsen van een vloer. Kunnen wij een afspraak maken om de overige mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen?

Kelder bouwen

Wij krijgen binnenkort de sleutels van onze nieuwe woning. Kelder van 5,5 meter bij 10,5 meter. Eventueel een maat in de prefab. Er kan vanaf volgende week altijd iemand komen kijken, want het is wat lastig om te omschrijven en ik weet niet precies wat er mogelijk is. Volgens mij heb je hier ook vergunningen voor nodig?

Verwijderen draagmuur woonkamer

Vanaf 27 augustus hebben wij een huis gekocht. Wij willen graag de muur van de woonkamer naar de keuken verwijderen, maar dit is een draagmuur. Er is nu een uitsparing gemaakt met een toog maar wij willen zoveel mogelijk van deze muur Verwijderen.

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Woning uitbouwen op meerdere plaatsen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Uitbouw met verdieping en verdieping op garage bouwen

Uitbouw 6 x 4 meter met naast het huis garage van 6. 6x3. 5m. Aan de uitbouw achterzijde komt nog opbouw van 6x2m. Op de garage komt ook een verdieping met dezelfde oppervlakte.

Betonrot aan een balkon repareren

Aan de voorzijde van onze woning bevindt zich op de 1e verdieping een balkon van ongeveer 400 x 120 cm. Aan de onderzijde van de betonnen balkonvloer is door betonrot het betonijzer zichtbaar geworden. Ik laat het ijzer graag behandelen en het beton herstellen. Ik stel uw bezoek op prijs en ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Schoorsteen op het dak verwijderen

Wij hebben midden op het dak van onze twee-onder-een-kapwoning een dubbele schoorsteen staan, die we boven het dak willen laten slopen en afvoeren. Het dak dichtmaken en weer met pannen bedekken zullen we zelf doen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Kelder in de tuin plaatsen

Namens onze zoon die zijn huis aan het verbouwen is in Soest, wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een kelder in zijn tuin. Er is daar zandgrond, er is geen heiwerk nodig. De gewenste afmetingen zijn ongeveer 550 x 300 x 250 cm. Het gaat om een prefab kelder, los van de woning in de achtertuin.

Schoorsteen verwijderen

Graag offerte voor verwijderen/slopen van een schoorsteen. Asbest onbekend. Er liggen naast/onder de schoorsteen zonnepanelen.

Draagmuur en achtergevel verwijderen

De klus betreft het verwijderen van de achtergevel en het plaatsen van een steunbalk. De balk dient dusdanig hoog geplaatst te worden dat het plafond kan doorlopen. Een en ander is dan vrij van leidingwerk. Graag ontvang ik ook een prijs voor een berekening en afvoer puin toevoegen. Het plan is pas om dit volgend jaar uit te voeren. Maar omdat we dit jaar al de bovenliggende badkamer en vloeren gaan aanpakken, oriënteer ik me vast op de doorbraak. Mogelijk dat het plaatsen van stempels veel schade aan de badkamer, -wand en vloeren aanricht. Dan is het wellicht verstandig om een en ander om te gooien. De dagmaat van de doorbraak is 580 cm en de hoogte 280 cm. De woning is uit 1936 en de muren van steen met spouw. Boven de balk is de 1e etage. Daarboven het dak.

Stenen uitbouw of serre bouwen

Wij zijn bezit met de aankoop van een tussenwoning waarvan we naar verwachting op 1 mei de sleutel krijgen. Wij willen de woning gaan vergroten door aan de achterzijde een uitbouw van 2,5 meter diep en 6 meter breed te laten maken. Wij willen ofwel een aluminium serre, maatwerk en prefab, ofwel een gemetselde aanbouw. Er hoeft niet geheid te worden. Voor het serredak is onze wens om deze eerst achter de gevel 1 meter vlak te hebben en daarachter een lichtstraat van 1,5 meter diep, schuin aflopend naar de achtergevel met een schuifpui. Onze bestaande achtergevel willen we laten verwijderen, zodat de uitbouw geheel onderdeel wordt van de woning. Wij kunnen zelf graafwerk verzorgen voor de fundering. We ontvangen graag uw prijsindicaties. De woning is in de 'stille verkoop' en staat niet op Funda.

Erker aan de woning bouwen

Wij willen een erker aan de voorzijde van de woning. Ik wil graag een erker van 4 meter breed en 1.20 meter diep en hoog ongeveer 2.40 meter. Graag offerte met kozijnen en zonder kozijnen. Ik laat in de gehele woning de kozijnen vervangen, dit laat ik door een partij doen, wellicht dat het alleen om het frame gaat. Ik wil graag een betonnen fundering met daarboven een stukje gemetseld, dan een frame en een dakje van EPDM. Ik vraag de vergunning zelf aan.

Garage bouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het bouwen van een garage tegen de woning aan. De ruimte dient 7.50 bij 3.90 meter te worden. De muren dienen te worden gemetseld en een plat dak geplaatst. Er zal een kozijn met loopdeur achter komen en aan de andere kant openslaande deuren. De garage mag casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Renoveren van een woning

De draagmuur tussen de keuken en de woonkamer willen wij graag laten verwijderen. De muur is 2.50 meter hoog en 2.50 meter breed. Er dient een steunbalk geplaatst te worden en de aparte deur in de keuken dient ook dicht gemetseld te worden. Hierna willen wij het laten stuken. Daarnaast heeft de badkamer 2 deuren die niet logisch zijn. Deze willen wij graag dicht laten maken en een deur laten plaatsen richting de gang. Op de plek waar deze deur zit, zit nu een rookkanaal. Deze willen wij graag van de begane grond naar het dak toe laten verwijderen. Hiervoor zullen wij een asbest inventarisatierapport laten aanvragen.