Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Soest of directe omgeving.

581 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, uitbouw achterzijde en zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Soest:

Dakopbouw op plat dak

Beste aannemer, op lange termijn (in 1 a 2 jaar) overweeg ik, indien financieel haalbaar, een dakopbouw. Zou u een grove prijsschatting kunnen maken voor een opbouw op een plat dak (ca. 5 * 9.5 meter), in dezelfde stijl als de buren? (zie foto). De afwerking mag minimaal.

Uitbouw plus puntdak naast woning

Wij willen naast onze woning een uitbouw. Maten ca 3*9 plus puntdak. Aan de voorkant 1 deur. Aan de achterkant openslaande deuren. doorgang naar hoofdwoning door schuifdeuren. Uitbouw 2 kamers. kamer 1: 3*3 m plus evt. koud en warm water plus afvoer (mudroom). Kamer 2: doorgang naar huiskamer. Er is een vergunning nodig. Qua constructie zijn we ons nog aan het oriënteren en hebben nog geen voorkeur. Er is een fundering nodig, maar we weten niet welke. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, exclusief stucwerk.

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik wil bij mijn toekomstige woning een tuinkelder van 10 bij 10 en 3 hoog. Vergunning graag opnemen in de offerte.

Uitbouw woonkamer

Wij willen graag een uitbouw van 2x3 of 3x3 meter. Aan de ene zijde staat al een muur van onze bijkeuken en aan de andere zijde staat binnenkort een muur van de uitbouw van de buren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ons budget is 15.000 maximaal.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 diep en ongeveer 5.70/5.80 breed. Echter willen we het wel opsplitsen dat 1/3 ongeveer een bijkeuken wordt en het andere gedeelte bij de woonkamer. Graag met tuindeuren en daarnaast ramen waar nog een vensterbank met radiator onder kan. Of ramen tot de grond. Ligt eraan of we vloerverwarming nemen. Daarnaast moet het afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant.

Chalet waterpas laten stellen

Ik wil een L chalet die wat aan het zakken is weer waterpas laten zetten. 4 X 10 meter lang hoekje is 4 X 4 meter.

Extra verdieping realiseren op plat dak

Wij zouden graag een derde verdieping op ons fijne huis willen. We hebben een tussenwoning met aan beide zijden dakkapellen, met deels een plat dak. Het zal gaan om een opbouw van ongeveer 5x5 meter. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, geen stucwerk, en wil ik dat het van kunststof of hout gemaakt word. Er is een vergunning nodig en die ga ik zelf aanvragen.

Uitbouw achterzijde in Zweeds rabat slaapkamer en badkamer

Uitbouw van 12x5 meter. Keuken erbij trekken wordt dan 15 x 5 totaal voor afbouw. Fundering zonder palen. Plat dak 3 meter hoog. Vloerverwarming. Met hout gebouwd. Komt slaapkamer keuken en badkamer in. Apparatuur en tegels halen we zelf. Keuken ook. Alle leidingen moeten gelegd worden voor 2 gaskachels keuken en badkamer inclusief elektriciteit. Afwerking buiten Zweeds Rabat met 2 openslaande deuren 2x2 meter en 2 raamkozijnen. Afwerking binnen met stukwerk 180 m2 badkamer volledig aansluiten leggen. Inbouwspotjes. Nieuw kabels trekken vanaf bestaande meterkast naar achteren voor nieuwe meterkast. Slopen van bestaande schuur en badkamer.

Plaatsen/afhangen van een voordeur

Graag ontvang ik een offerte voor het afhangen deur. De huidige voordeur zou verwijdert moeten worden. Afvoeren kan in overleg. Het type voordeur dat ik wil is Cando ML66 van pokhout. Deze kan ik zelf regelen, of in overleg door de vakman. De maat van het kozijn is: 87 x 207,5 meter. De deur zal ingekort moeten worden. 3 puntsluitingen moeten worden aangebracht.

Fundering voor uitbouw

Ik wil graag een 60 m2 fundering op staal met vorstrand en cementvloer, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Afdak van glas en aluminium in RAL 1910 boven schuifpui

Graag een afdak boven de schuifpui. Zie foto. Afmetingen: Breedte circa 300 cm x hoog 270 cm (tot strip dak), Uitval 85 cm. Graag aangeven hoogte plaatsen aan muur (onderkant) en hoogte onderkant goot.

Draagmuur vervangen door stalen balk

We willen een draagmuur van 2,60 bij 3,50 meter laten verwijderen en vervangen door een balk. Deze willen wij ook graag laten plaatsen. Vanaf 3 meter is er in de muur een inbouwkast, deze willen wij ook laten verwijderen. Deze loopt tot 3,50 meter. Het gaat om de linker muur van de keuken die aan de eetkamer grenst. We hebben net het huis gekocht waar we 21 juli de sleutel van krijgen.

Fundering ten behoeve van uitbouw realiseren

Ik zou graag een offerte willen voor een fundering voor een uitbouw en een garage (1 geheel). Het wordt een fundering op staal. Er zit al deels een fundering van de huidige situatie (aangegeven in lichtgroen op de tekening). De gehele fundering is aangegeven in donkergroen op de bijgevoegde tekening.

Uitbouw achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw van 5.12 bij 2.50 meter laten realiseren. Het kozijn in de bestaande gevel wil ik graag gebruiken. De ruimte dient te worden gestuukt en de elektra en buitenkraan doorgetrokken. Verder hebben de buren allebei al een uitbouw en zij de zijwanden al aanwezig. Er is geen vergunning nodig.

Complete opbouw drive in woning

Opbouw van ongeveer 4,80 bij 8 meter op een drive in woning (een geheel plat dak). De trap moet komen op de plek van kast naast de huidige trap. Plaatsen van 2 radiators, plaatsen van trap naar derde etage, 5 elektra punten en 3 licht punten. 2 kunststof kozijnen.

Aanbouw aan de woning bouwen achterzijde

Als bijlage treft u de dwarsdoorsnede van de woning, met de locatiewens van de uitbouw. Er rust dus geen gevel op de latei, het schuine dakje is een holle ruimte, rustend op een betonnen plaat. de woning is een hoekwoning van 565 cm breed, de uitbouw bevindt zich op het achtererf, waarvan de ene zijde direct grenst aan de erfgrens met de buren, en de andere zijde grenst aan de buitenwand van de woning. Deze bevindt zich weer ruim 2.5 meter vanaf de tuingrens, welke grenst aan een groenstrook van ca 1 meter breed, met daarnaast de openbare weg. (Deze info m.b.t. het vaststellen of er vergunningsvrij mag worden gebouwd. Zover wij kunnen vinden, is dit inderdaad het geval; mits de max hoogte van de aanbouw niet boven de 5 meter uitkomt, wat hier niet het geval is.) wij willen graag een uitbouw van ca 2 meter diep; 5.65 meter breed, en even hoog als het plafond van de benedenverdieping (binnen hoogtemaat vloer-plafond = 2.59 m) De bodem bestaat uit grotendeels zand zover wij weten; volgens de originele brochure bestaat de fundering van de woning uit betonnen frame op heipalen; schuren e.d. zijn alleen op een betonnen frame geplaatst. Het liefst willen we zoveel mogelijk licht naar binnen laten komen, dus een grote glazen pui, welke geheel te openen is, alternatief kan zijn 2 grote openslaande deuren, gladde kunststof kozijnen, HR++ of hoger. buitenboei van onderhouds- arme materialen, gemetselde buitenmuur aan de zijde van de buren, het hoekje aan de andere zijde voorzien van een raam (de hoek om) Graag ontvangen wij een voorstel voor de plaatsing van een casco uitbouw + geïsoleerde fundering (wind&waterdicht) en een meerprijs voor de binnenafwerking. Prefab mag ook. wij kiezen voor vloerverwarming door het hele huis (wordt naderhand ingefreesd) dus een convectorput is niet nodig. Hopelijk heeft u zo voldoende informatie voor het opstellen van de offerte. onze voorkeur voor plaats

Fundering op staal voor aanbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer die fundering op staal ten behoeve van latere houtskeletbouw kan plaatsen. Het betreft een ruimte van 3,60 bij 4,50 meter, waarvan het grondwerk al gedaan is.

Opbouw op uitbouw achterzijde huis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de eerste verdieping kan realiseren. Het gaat om een opbouw wat op de plaats van ons huidige dakterras moet komen. De opbouw dient 3 bij 4 meter groot te worden en casco te worden opgeleverd. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben met een plat EPDM dak. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Bestaand balkon vergroten

Ik ben woonachtig op de eerste etage en heb een betonnen balkon van 1 meter diep en 3.5 meter lang. Daar waar mogelijk zou ik graag het balkon vergroten naar 3 meter diep en 3.5 meter lang. Er is nog geen toestemming of vergunning aangevraagd. Dit wilde ik doen met de offerte die ik graag van u wil ontvangen.

Opbouw aan achterzijde op aanbouw

We willen 9 m2 uitbreiden aan de achterzijde. De opbouw moet worden gerealiseerd op de bestaande uitbouw. Hierdoor kunnen wij de slaapkamer op de eerste verdieping vergroten. De opbouw dien wind en water dicht opgeleverd te worden, het openbreken van de achtergevel willen wij graag separaat vermeld zien op de offerte. Er is nog gene vergunning aangevraagd.

Smalle aanbouw aan linker zijkant woning

Ik wil een aanbouw aan de linker zijkant van mijn woning. Omvang is B 120 cm, L 370 cm H 175 cm. Vergunning aanwezig. Verplaatsen toilet en uitbreiding hal. Offerte op basis van complete oplevering. Prefab is niet mogelijk. De wens is om vlak voor de zomer of na de bouwvak te beginnen.

Handsondering uit laten uitvoeren

Er wordt een aanbouw geplaatst. Voor de fundering is een hand-sondering nodig.

Handsondering

Voor een kleine aanbouw, 120 x 370 cm, moeten drie stalen buispalen worden geplaatst. Omdat het dicht bij de gevel is, moet dat trillingarm gebeuren. Het is zandgrond maar de wijk is op palen gebouwd.

Aanbouw maken

Ik wil een aanbouw realiseren voor een toiletruimte en een hal. Deze moet 125 bij 360 bij 270 cm worden. De binnenzijde moet 92 cm zijn en het plafond binnen 250 cm. De breedte mag maximaal 125 cm worden. Het gaat om een prefab aanbouw die volledig afgewerkt mag worden inclusief 2x een kusntstof raam met mat dubbel glas van 85 x 110 cm en 40 x 40 cm. Beiden moeten een ventilatierooster hebben.

Verwijderen kolom uitbouw

Ik heb een nieuw huis op het oog, maar daar staat een kolom vervelend in de weg. De benedenverdieping van de woning is aan de achterzijde uitgebouwd, en kolom staat ter plaatse van de oude muur. Deze kolom geeft ongetwijfeld steun aan de buitenmuur van de 1ste en zolder verdieping. Kijkend naar de uitbouw lijkt echter ook een deel van het dak van de uitbouw op de kolom te rusten, middels een balk van de nieuwe buitenmuur richting de kolom. Ik zou deze kolom graag verwijderen. De werkzaamheden betreffen dan ook, in ieder geval, het leveren en plaatsen van een stalen draagbalk ter plaatse van de oude gevel, het slopen en afvoeren van de oude kolom en alle benodigde werkzaamheden t.b.v. de afwerking van de vloer, het plafond, en de muren waar de stalen balk wordt opgelegd. Van deze afwerk werkzaamheden zal ik ook een hoop zelf kunnen doen, maar wat precies is nu niet aan te geven. Ik zou graag telefonisch een indicatie ontvangen.