Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Soest of directe omgeving.

578 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, uitbouwen achterzijde woning, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Soest:

Opbouw aan achterzijde op aanbouw

We willen 9 m2 uitbreiden aan de achterzijde. De opbouw moet worden gerealiseerd op de bestaande uitbouw. Hierdoor kunnen wij de slaapkamer op de eerste verdieping vergroten. De opbouw dien wind en water dicht opgeleverd te worden, het openbreken van de achtergevel willen wij graag separaat vermeld zien op de offerte. Er is nog gene vergunning aangevraagd.

Smalle aanbouw aan linker zijkant woning

Ik wil een aanbouw aan de linker zijkant van mijn woning. Omvang is B 120 cm, L 370 cm H 175 cm. Vergunning aanwezig. Verplaatsen toilet en uitbreiding hal. Offerte op basis van complete oplevering. Prefab is niet mogelijk. De wens is om vlak voor de zomer of na de bouwvak te beginnen.

Handsondering uit laten uitvoeren

Er wordt een aanbouw geplaatst. Voor de fundering is een hand-sondering nodig.

Handsondering

Voor een kleine aanbouw, 120 x 370 cm, moeten drie stalen buispalen worden geplaatst. Omdat het dicht bij de gevel is, moet dat trillingarm gebeuren. Het is zandgrond maar de wijk is op palen gebouwd.

Aanbouw maken

Ik wil een aanbouw realiseren voor een toiletruimte en een hal. Deze moet 125 bij 360 bij 270 cm worden. De binnenzijde moet 92 cm zijn en het plafond binnen 250 cm. De breedte mag maximaal 125 cm worden. Het gaat om een prefab aanbouw die volledig afgewerkt mag worden inclusief 2x een kusntstof raam met mat dubbel glas van 85 x 110 cm en 40 x 40 cm. Beiden moeten een ventilatierooster hebben.

Verwijderen kolom uitbouw

Ik heb een nieuw huis op het oog, maar daar staat een kolom vervelend in de weg. De benedenverdieping van de woning is aan de achterzijde uitgebouwd, en kolom staat ter plaatse van de oude muur. Deze kolom geeft ongetwijfeld steun aan de buitenmuur van de 1ste en zolder verdieping. Kijkend naar de uitbouw lijkt echter ook een deel van het dak van de uitbouw op de kolom te rusten, middels een balk van de nieuwe buitenmuur richting de kolom. Ik zou deze kolom graag verwijderen. De werkzaamheden betreffen dan ook, in ieder geval, het leveren en plaatsen van een stalen draagbalk ter plaatse van de oude gevel, het slopen en afvoeren van de oude kolom en alle benodigde werkzaamheden t.b.v. de afwerking van de vloer, het plafond, en de muren waar de stalen balk wordt opgelegd. Van deze afwerk werkzaamheden zal ik ook een hoop zelf kunnen doen, maar wat precies is nu niet aan te geven. Ik zou graag telefonisch een indicatie ontvangen.

Asbesthoudend vinyl verwijderen

Wij hebben in de net aangekochte woning asbesthoudend vinyl wat verwijdert dient te worden 4.80 x 2.74 meter. Kunnen jullie hiervoor een prijsindicatie afgeven?

Aangetast balkon met betonrot herstellen

Het balkon lijkt aangetast. Er is lekkage en dat komt naar binnen. Het balkon is 3-5 m2.

Balkon met betonrot herstellen

Het betreft een balkon met zeer zwaar betonrot, grote brokken vallen er af en bewapening zichtbaar zwaar geroest of weggeroest. Het balkon is op de 1e etage en ongeveer 6 bij 1.50 meter groot. Er is al een ondersteuning door 2 metalen draagbalken gemaakt in het verleden.

Verplaatsen van bestaande keuken

Wij denken erover om onze keuken te verplaatsen. Het gaat om een spoeleiland en een semi-los kookeiland (zit aan 1 kant aan de muur). En eventueel ook opslaande deuren en raam partij vervangen door een vouwdeurwand van glas. Het gaat eventueel ook om eerst verleggen van gas, electra en afvoer (dit is deels al aanwezig op de nieuwe plekken).

Betonvloer met kelder voor een recreatiewoning maken

Ik wil een kelder laten plaatsen met dek een standaard maat van ongeveer 400 cm x 300 cm op leeg perceel. De kelder zal ik bestellen. En plaatsen de aannemer het grondwerk voor kelder, gat graven. Tevens betonvloer storten van 100 m2 naast de kelder, 15 cm dik.

Betonvloer storten

Uit mijn hele woning is de vloer eruit gehaald en uitgegraven. Dit is ongeveer 87 m2. Daar wil ik een gewapende betonvloer in hebben op zand met een dikte van 15 cm. De vloer moet vlak uitgevoerd worden zodat ik er later isolatieplaten erop aan kan brengen.

Gelijmd tapijt verwijderen en herstelwerk aan plafond

Wij gaan binnenkort verhuizen en hebben inmiddels de sleutel van ons nieuwe huis. We willen daar graag het gelijmde tapijt, inclusief de tapijtresten laten verwijderen uit 3 slaapkamers van in totaal ongeveer 42 m². In 1 van die slaapkamers is een kast verplaatst en daarbij is een deel van het plafond beschadigd met zaagsneden. We willen dat ook laten repareren en een stukje van ongeveer 10 m² laten glad stuken. Ik ontvang graag uw offerte.

Deel van draagmuur verwijderen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Verzorgen bouwvergunning: verwijderen deel, 125 cm, van draagmuur woonkamer/keuken. 2. Verwijderen deel van draagmuur woonkamer/keuken. Op dit moment is er een doorgang van 80 cm. Door aan de linkerkant van de doorgang 125 cm draagmuur te verwijderen, ontstaat een doorgang van 205 cm. Er moet dus een balk geplaatst worden van 205 cm. In december wordt de keuken uitgebouwd. Een deel van de huidige buitenmuur blijft staan. Die kan aan de rechterkant als steun dienen voor de ijzeren balk. 3. Afwerken balk en steunen.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder van ongeveer 4 meter bij 2,5 Het kavel is zat ruimte voor een kleine graaf machine en de grond kan er blijven . Graag een concurreerde prijs. De grond is zandgrond

Huis volledig slopen en afvoeren

Ik ben op zoek naar de kosten die horen bij het slopen van een volledige woning van ongeveer 800 m³ met het afvoeren van het sloopwerk. Het is een bungalow die te koop staat en ik heb wel interesse in de aankoop maar daarin nog geen stappen genomen.

Slopen van een draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.25 meter hoog. Graag inclusief het plaatsen van een draagbalk en het maken van een constructieberekening ten behoeve van de omgevingsvergunning. Het puin zullen wij zelf gaan afvoeren en de afwerking zal door derden uitgevoerd gaan worden.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Uitbouw zowel begane grond als eerste verdieping met schuin dak van 7,5 meter breed en 4 meter diep. Gelijk ook dakkapel van 8 meter laten plaatsen. Het is een stenen huis uit de jaren '80. Op de plek waar de fundering komt, ligt nog wel een oude septictank.

Vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag

Wij zijn opzoek naar iemand die ervaring heeft op het gebied van vloerverwarming aanbrengen op houten balklaag tot ca 28 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie platen direct op balklaag vv zwaluwstaart platen,vloerverwarmings buis als hoofdverwarming en hierover ca 53 mm beton (zie advies leverancier). De vloer dient geschikt te zijn voor afwerking met tegels van natuursteen marmer. Aansluitende beganegromdvloer van beton uitbouw en van holle baksteen tpv aansluitende gang en wc ook vv isolatie, vloerverwarmingsslang en beton/anhydriet ca (18+10) 28 m2 Het verder leveren en aanbrengen van vloer verwarmingsverdeler als optie meenemen. Evtueel kunnen alternatieve offertes bv droogbouw ook ingediend worden. Uitgangspunt is wel afwerking met natuursteen tegels miet mogelijk zijn. De bestaande verwarming bevindt zich nu op de bg. Deze ketel zal vervangen worden door een nieuwe welke op zolder geplaatst wordt. In nader overleg met nog te zoeken installateur zal de vloerverwarming aangesloten worden. Valt buiten offerte, maar hier kan in meegedacht worden. Het aangebrachte dient wel op druk getest te worden opgeleverd. De werkplek is goed bereikbaar.

2e verdieping uitbouwen

Wij willen graag de totale kosten weten voor een uitbouw op de tweede verdieping. Het huidige dakkapel moet er uit. De breedte van de woning betreft 517 centimeter. Beslaat 2 kamers. Onder het dak is op de eerste verdieping een gemetselde gevel met een raam en een deur. Ik weet niet of die voldoende draagkracht heeft. Ik wil een eenzijdige daklift of 'dakkapel 2.0'. Zullen we een afspraak maken?

Fundering voor de aanbouw en garage maken

- aanbouw op zanderige grond. 6 x 4.25 x 2.70 meter. De aanbouw betreft een houten constructie. Er moet ook een grondplaat gestort. - aansluitend een garage 3.50 x 6.60 m x 2.70 m eveneens een houten constructie. Ook hier fundering+ grondplaat. - voor het huis een terras van beton 10 x 3 meter

Achterzijde woning laten uitbouwen

Begin 2018 willen wij onze woning laten uitbouwen. Aan de achterzijde zouden wij graag een uitbouw willen van 3 meter diep en 5,5 meter breed. Dit zal een verlengde van de woonkamer gaan worden en de elektra moet worden doorgetrokken. De uitbouw zal wel onderheid moeten worden. Verder zouden wij separaat een prijs willen weten voor het stuukwerk en het plaatsen van een vloer. Kunnen wij een afspraak maken om de overige mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen?

Kelder bouwen

Wij krijgen binnenkort de sleutels van onze nieuwe woning. Kelder van 5,5 meter bij 10,5 meter. Eventueel een maat in de prefab. Er kan vanaf volgende week altijd iemand komen kijken, want het is wat lastig om te omschrijven en ik weet niet precies wat er mogelijk is. Volgens mij heb je hier ook vergunningen voor nodig?

Verwijderen draagmuur woonkamer

Vanaf 27 augustus hebben wij een huis gekocht. Wij willen graag de muur van de woonkamer naar de keuken verwijderen, maar dit is een draagmuur. Er is nu een uitsparing gemaakt met een toog maar wij willen zoveel mogelijk van deze muur Verwijderen.

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.