Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oudewater te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oudewater heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oudewater u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oudewater of directe omgeving.

56 klanten uit Oudewater bevelen een bij Casius in Oudewater aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oudewater bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een vrijstaande notariswoning bouwen, opbouw uitbouw met zijbouw, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, uitbouw achterzijde, complete verbouwing appartement, uitbouw achterzijde en zijkant, kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis, dubbele uitbouw achterzijde, funderingherstel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Oudewater staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oudewater:

Verbouwing binnen het huis

Ik zoek een aannemer die een aantal (herstel)klussen in mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om: - Een poortje maken in een draagmuur. - Een poortje maken in een muur in de woonkamer. - Een wandje er tussen zitten. Daar een wastafel maken en een deur voor. - Elektra vervangen en stoppenkast uitbreiden - Badkamer betegelen. - WC betegelen en zwevende pot maken. - Open geizer vervangen - Plek voor de wasmachine maken (afvoer). - Herstel werkzaamheden in buitenpui (nieuwe deuren en kozijnen of herstel). - Bouwtechnisch onderzoek is uitgevoerd.

Dakkapel of nokverhoging en verdieping inbouwen inclusief trap

Wij zijn overwegen om een extra verdieping in onze dak van het huis te maken met direct een nok verhoging zodat de verdieping gelijk een volwaardige slaapkamer wordt. Afmetingen nog onbekend, vanwege de complexe situatie. Het huis is zelf 5,5 meter breed. Vergunning durven we niet te zeggen of deze wel of niet nodig is. In eerste instantie lijkt het van niet, maar er zitten vast en zeker haken en ogen aan. Graag ontvangen we hier advies over. We willen graag het prijsverschil weten tussen een casco en een complete oplevering. Elektra en stucwerk is afhankelijk van de prijs. Over het soort constructie ontvangen we graag advies. Ik heb begrepen dat kunststof mogelijk is? Anders hout met een antraciet afwerking vinden we ook een interessante mogelijkheid.

Funderingsherstel aan scheve woning

Het huis staat helemaal scheef en heeft scheuren in de gevel.

Uitbouw achter het huis bouwen

Afmeting 10 m l 5 m b 2. 50 h maten zijn +_ 1 voorkant 5 m br moet open zijn.

Stuc- en schilderwerk op de gevel

Verwijderen oude metalen olievensters. Stuc/schilder werk flink nodig. Van laatste offerte werkhaamzeden: *afnemen ontvetter *machinaal schuren *gronden *repareren woodfull *reparatie plekken schuren en gronden *voorlakken *kitten *afschilderen *betreft al het houtwerk aan woning deuren/ramen *houtrot vervangen *3 jaar garantie *dakterras Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Opbouw op ons platte dak

Opbouw op woning. Op bestaande woning een opbouw maken (houtskelet) over hele breedte huis (5.40) en +/- 7 meter diep. Inclusief trap en drie zijdes zinkafwerking. Zie foto bestaande opbouw bij buurtgenoten. Binnenzijde afwerken: stucwerk, vloer, elektra, CV etc. Uitvoeringstermijn flexibel, kan op korte termijn, maar kan ook over een aantal maanden.

Schuur vergroten tot garage

Huidige schuur vergroten en uitbouwen tot garage. Vergunning is al in bezit. Oppervlakte vergroting van 22,5m2. Grond afgraven, betonvloer storten, metselen, dak verlengen etc...

Bestaande hooiberg om te bouwen als ...

Bestaande hooiberg om te bouwen als schuur/garage. Huidige staat beoordelen en offerte maken. Schuur met een rietendak momenteel. Is heel erg oud. Moet gebruiksklaar gemaakt worden. Gaat om betonvloer storten, deur er in, isoleren van binnen, dakwerken, gevelwerken. Bouwkundige constructie beoordelen. Is het de moeite waard dit te renoveren? Of anders compleet nieuw bouwen.

modern huis in landelijke omgeving

modern huis in landelijke omgeving

Ik wil graag een uitbrieding van ...

Ik wil graag een uitbrieding van woonkamer richting de achertuin met ongeveer bxl van 5x3 m2 aanvragen. Het huis is rijtjeshuis en de vloer van woonkamer is betegeld met plavuizen en onderaan vloerverwarming. De heijen zijn aanwezig omdat onze buren bij de levering van het huis met uitbreiding van woonkamer gekregen hebben.