Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nigtevecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nigtevecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nigtevecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nigtevecht of directe omgeving.

12 klanten uit Nigtevecht bevelen een bij Casius in Nigtevecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nigtevecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde, onderkelderen bestaand huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Nigtevecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nigtevecht:

Offerte voor uitbouw en afwerking

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een uitbouw van onze nieuwe woning: - Gaat om een uitbouw van 3 x 8 meter breed, volledig afgewerkt. - De draagmuur van de garage en huidige keuken eruit en moet verstevigd worden met een draagbalk. - De huidige badkamer moet ook verbreed worden met 2 meter boven op de bestaande garage. - Op de uitbouw van de begane grond eventueel verbreding van de eerste etage.

Uitbreiding huis over volle breedte aan de achterzijde

Aan de achterzijde een uitbouw van 2. 5 a 3. 0 m diep en circa 5 meter breed. Met aan de achterzijde openslaande deuren. Eventueel de rest van de woning op de begaande grond voorzien van vloerverwarming circa 55 m2.

Nieuwe verdiepingsvloer met vloerverwarming aanbrengen

Houten vloer eruit en balken eruit (wordt door klant zelf gedaan). Nieuwe liggers erin met platen erop, vloerverwarming aanleggen inclusief unit 2 secties en betonvloer erop storten. Werkplaats goed bereikbaar. Afval afvoeren doet de klant zelf.

Opbouw op de uitbouw achter bouwen

Bovenuitbouw van 5 bij 3 meter.

Uitbouw inclusief badkamer bouwen

Op 1 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We zouden hier graag voordat we verhuizen een uitbouw willen plaatsen. De uitbouw zal 6 meter breed en 3 meter diep gaan worden en word tegen de hal en de berging aangebouwd. Hiervoor zal er een deel van de berging gebruikt gaan worden waardoor er een wand verplaatst moet worden. Voor de badkamer zal er alleen de voorbereidingen getroffen moeten worden, het sanitair en tegels worden door een ander bedrijf geplaatst. De aanwezige openslaande deuren dienen te worden verplaatst en in het deel van de badkamer dient er een kozijn geplaatst te worden. De wanden dienen te worden gestuukt. Er is een vergunning al aangevraagd, hiervoor hebben wij al een mondelinge goedkeuring ontvangen.

Huis van dochter en schoonzoon volledig verbouwen

Het is een oud huis van 1935 dat volledig verbouwd moet worden. Onder andere: - de voor- en achtergevel vervangen - een nieuwe funderingssbalk onder de voorgevel - aanbouw van 3 x 7 meter van drie verdiepingen aan de zijkant van de woning - de zij-aanbouw voorzien van een puntdak met pannen - de verdiepingen moeten onder andere ingericht worden met bad- en slaapkamers - aanbouw aan de achterzijde van 5 x 12 meter - achter-aanbouw voorzien van een plat dak met lichtkoepels - op de begane grond een betonvloer storten. Het huis van is van 1935 en heeft deels een betonnen vloer. Het huis is over de kelder verzakt. Alle tekeningen en berekeningen zijn aanwezig, die kan ik u mailen. Er is ook een sonderingsrapport. Goedkeuring van de welstand is er. Vergunning van de gemeente zal in de tweede helft van maart binnen zijn.

Gat in niet-dragende muur vergroten

Ik wil graag een gat in een niet dragende muur laten vergroten. In de woonkamer staat nu een (oude) ATAG inbouw Amerikaanse koelkast met de afmetingen 170 hoog x 82 breed x 75 diep. Dit gat dient groter te worden gemaakt, aangezien de tegenwoordige Amerikaanse koelkasten hoger en breder zijn. Gewenste afmetingen: 185h x 95b x 75d

Kelder maken onder een nieuw te realiseren woning

Betreft kelder bouwen onder een nieuw te realiseren woning. Er is een hoge grondwaterstand. De kelder is globaal genomen een rechthoek met een uitbouw aan de twee lange zijdes (kruisvorm). De oppervlakte van de kelder is circa 150m2 en de omtrek is ongeveer 62 meter. Verder 5 keer een zogenaamde koekoek realiseren. Graag ontvang ik een offerte.

Schoorsteen renoveren en lood vervangen

Schoorsteen staat op schuin gedeelte van het dak. Is ruim 35 jaar oud. Oude voegen moeten uitgeklopt worden en opnieuw gevoegd. Lood moet indien noodzakelijk vervangen worden. Indien mogelijk moet schoorsteen geïmpregneerd worden. Gaarne referenties meesturen van eerdere vergelijkbare renovaties

Tussenwand plaatsen

In de scheidingswanden op zolder willen we schuifdeuren aanbrengen. Dit betekent dat de gehele wand opnieuw moet worden opgebouwd/ geplaatst (gipswand), enig elektra moet worden verplaatst en het geheel glad moet worden gestuct. Het betreft een wand van 5,50 breed en oplopend in een punt en een wandje van 220 breed en circa 250 hoog.

Uitbreiding huis over volle breedte ...

Uitbreiding huis over volle breedte middels aanbouw met gedeeltelijk uitbreiding 1 hoog, dus dakverlenging. Compleet nieuwe indeling 1e verdieping met 4 slaapkamers en nieuwe badkamer. Op begane grond compleet nieuwe inrichting met nieuwe keuken, bijkeuken, woonkamer en studeerkamer. Eventueel als optie onder nieuwe aanbouw (11m breed en 4m diep) een kelder. Huis is van 1925 en dient geheel gemoderniseerd te worden.

OP zolder een dakraamje in zetten en een ...

OP zolder een dakraamje in zetten en een hekje om het trapgat Op de tweede verdieping een slaapkamer stucwerk en elektra punten maken Op de tweede verdieping een inloopkast maken ( tussenwanden) In de badkamer op de tweede verdieping een douchebak en glaswand en een badkuip plaatsen

Uitbreiding van de entree. Aan de woning ...

Uitbreiding van de entree. Aan de woning is boven de voordeur reeds een afdak (schuin met pannen) van 2*1m. Het plan is om deze 2m2, dicht te bouwen en de voordeur te verplaatsen. Indier er gekozen wordt voor een lichte bewouwing hoeft er niet gehijd te worden.