Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuwegein of directe omgeving.

1678 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, verdieping opbouwen, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, achterzijde woning uitbouwen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuwegein:

Dakopbouw realiseren op een plat dak

Dakopbouw, waarbij ik graag 2 offertes ontvang. Een offerte voor een casco opbouw en een offerte inclusief afwerking. Voor de afwerking wil ik de opbouw in 2 splitsen. Aan de ene kant een slaapkamer, inclusief ruimte voor een kleine badkamer / toilet. Aan de andere kant een woonkamer. Zie als bijlage een voorbeeld van hetzelfde huis waarbij dakopbouw al gerealiseerd is. Het gaat om een prefab opbouw. De dakopbouw moet ongeveer 15-20 m2 worden.

Achterkant woning uitbouwen

Ik wil een uitbouw van 5 bij 3 meter laten bouwen aan de achterzijde van de woning met een lichtstraal van 1 bij 3 meter. Deze moet gemetseld worden, met een plat dak, en de openslaande deuren moeten worden hergebruikt. Er is ook een stalen balk nodig en er moet geheid worden.

Tweede verdieping opbouwen

Wij zijn benieuwd naar de kosten van een stenen opbouw van 6 × 8 meter. Bijgevoegd vindt u een plattegrond van de woning (1e verd.). Met vriendelijke groet,

Uitbouw aan de zijkant van het huis plaatsen

Wij willen weten wat de prijs is voor een uitbouw van 4 meter breed en 10 meter lang met aan 1 kant een groot raam van 3 meter en aan de andere zijde een schuifdeur of openslaande deuren. Met daaraan vast een schuur van 4 meter breed en 5 meter lang

Uitbouwen aan achterzijde

Aan de achterzijde van onze woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De afmetingen zullen 5 meter breed en 3 meter diep moeten gaan worden. De openslaande deuren die nu aanwezig zijn willen wij graag opnieuw gebruiken. Verder zal er geheid moeten worden en mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig.

Dakkapel afwerken en toilet plaatsen

We hebben een dakkapel geplaatst. Ik wil graag het dakkapel van binnen af laten werken met gipsplaten. Verder moet er een muur geplaatst worden met een deur voor een compleet nieuwe ruimte. Deze ruimte is bedoeld om een toilet te worden. Het plaatsen van een toilet, de tegelwerk, de leidingen en de rioolbuis plaatsen zijn de werkzaamheden wat ik graag door de aannemer wilt laten uitvoeren.

Funderingherstel aan schuur

Er is een schuur van circa een centimeter ontstaan tussen de muur van de aanbouw en het plafond. De aanbouw (5 x 5 meter) staat al dertien jaar. Wellicht dat deze aan het verzakken is. Ik zou graag willen dat iemand er naar kan komen kijken en naar aanleiding daarvan kan adviseren wat te doen.

Stenen uitbouw maken

Wij willen een uitbouw van 3 meter. Ons huis is 5.60 breed. Wij hebben al openslaande deuren, dus een nieuwe raampartij is niet nodig. We willen stenen uitbouw. Ons huis staat op veengrond. De muren zijn wit gestuukt en moeten worden doorgetrokken op die manier. Graag een complete offerte met materialen en manuren totdat het mooi is afgewerkt.

Realiseren van een uitbouw

Het betreft een uitbouw van 5.4 meter x 3 meter. De gevelmuur dient doorgebroken te worden (misschien dat hier een vergunning voor nodig is). In ieder geval moet er gefundeerd worden en de muren gemetseld. Ik ben er nog niet uit wat voor soort pui er gaat komen, schuif of harmonica, 'laat me graag adviseren.

Opbouw op de garage bouwen

Wij willen een opbouw op de garage van 3 meter breed bij 7 meter lang laten plaatsen. Aan de voorkant zal er een schuin dak geplaatst worden met aan de bovenkant een plat dak en aan de achterkant recht naar beneden gelijk lopend met de muur van de garage. Er zal een deur geplaatst moeten worden nar de opbouw op de eerste etage. Verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Woning compleet verbouwen en uitbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: Uitbouw: Aan de achterzijde van de woning wil ik de woonkamer verlengen met een uitbouw van 5 meter breed en 4 diep. De wanden en plafond moeten worden gestuukt en de verwarming en elektra doorgetrokken. Er komt of openslaande deuren of een schuifpui en een overkapping van 5 meter breed en 3 diep Schuur: Voor de schuur moet er een vergunning aangevraagd worden. Deze zal 5 bij 4 meter groot worden, gemetseld en eventueel geïsoleerd. Hier komt een overkapping aan van 5 meter breed en 2 meter diep. Zolder: Er moet een nieuw waterafvoer geplaatst worden en de zolder in 2 ruimtes gedeeld. Er moeten nieuwe geïsoleerde gipsplaten geplaatst worden en daarna gestuukt. Badkamer: De badkamer is 2 bij 3.50 meter en die volledig te worden gestript, De indeling veranderd dus leiding aanpassen. De wanden en vloer betegelen en daarna een ligbad, separate douche, toilet, wastafel en radiator plaatsen.

Zolderverbouwing

Wij willen graag een kleine kamer maken op zolder met een dakkapel. Laminaat neer legen. 1 nieuwe radiator. Als het ook kan een oven inbouwen. Onze plafond heeft hout en kijken of wij dat kan schuren en witwassen of mat wit schilderen.

Asbestzeil verwijderen

We hebben 2 verdiepingen van ongeveer 40 m2 waar asbestzeil ligt onder laminaat en vloertegels. We willen het zeil laten verwijderen. Men kan er goed bij want we zijn nog niet in het huis getrokken.

Stenen schuur maken

Wij willen een stenen schuur laten metselen (2,50 meter breed x 4,00 meter lang en normale hoogte van ongeveer 2,30-2,40 meter). Ik wil een plat dak, geen ramen en 1 deur. De stenen zijn wel gebonden aan ons huis (glad crème wit en terracotta). Daarnaast een muurtje van met een poortdeur van 1,50 bij 1,80 meter worden.

Uitbouw achterzijde woning

De woning is uit 1976 en is 5 meter breed. Wenselijk een uitbouw van 4 meter. De bestaande muur, raam en deur afbreken en afvoeren. Zijkanten van de huidige gevels wat versmallen door middel van de muren aan beide zijden af te zagen/snijden. Ik wil graag een egaal plafond met aan het plafond dimbare spotjes verspreid over het geheel. verder moet er een wandradiator komen (vloerverwarming als optie en meerprijs aangeven) De vloer graag helemaal klaar afleveren zodat er linoleum gelegd kan worden (dit wordt gedaan door derden). Graag een lichtstraat (circa 3 meter lang) boven op het dak aanbrengen. En aan weerszijde 2 stopcontacten plaatsen. Ik wil graag goed overleg over het heien. Wat de duurzaamste oplossing is: Schroefpalen of hameren? En er moet een kruipruimte onder de uitbouw komen. Er komen kozijnen/deuren en een schuifpui in, maar deze hoeven niet mee genomen te worden in de offerte. Dit wordt gemonteerd door een externe partij die graag na akkoord met jullie nader wil overleggen.

Dakopbouw op een dakterras bouwen

Bestaand dakterras van 4 meter bij 2 meter. We zouden graag hier een slaapkamer van willen maken.

Heipalen slaan voor uitbreiding bergruimte

Ik wil 2 heipalen slaan voor de uitbreiding bestaande bergruimte. Breedte doorgang is 1,70 meter. De ruimte is goed toegankelijk vanaf de weg.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

Wij willen onze woning aan de achterzijde laten uitbouwen. Hij moet 2 meter lang worden en 5,2 meter breed. Er staan al 2 muren, er moet dus alleen een overkapping en een voorkant komen.

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb in mijn woonkamer 34 m² rotte balken die vervangen moeten worden door nieuwe. Waarschijnlijk liggen de oude balken op het zand met daaronder een laagje beton. Deze zou er ook uit moeten om mijn hele woonkamer geheel gelijk te krijgen. Verder zit er in mijn aanbouw keuken een betonnen vloer die er ook uit moet en hier zouden dan ook nieuwe balken in komen. Gaarne hiervoor een offerte voor de vloer.

Houtkachel weghalen en rookkanaal afdichten

Ik wil graag de rookkanaal laten uitvegen en hierna laten afdichten (boven en onder) om ongedierte te weren. Hierna zal ik zelf zorg dragen voor het verplaatsen van de houtkachel en bijbehorende buis.

Binnenmuren slopen

Graag ontvangen we een indicatie of dit klus kan en indien ja een offerte voor het volgende klus in onze nieuw aangekochte woning. Het betreft verwijderen van 2 binnenmuren, zie eerste plaatje, rode lijn, het plaatsen van een nieuwe binnenmuur, blauwe lijn, rekening houdend met de draagbaarheid van de nieuwe binnenmuur, zodat de woonkamer nog groter wordt. De muur is 2.71 meter groot en daar haaks op staat een muur van 3 meter. Indien het verwijderen van de 2 binnenmuren niet zomaar mogelijk blijkt, graag advies hoe het wel kan. Er hoeven geen leidingen getrokken te worden. Afwerking, afstucen en schilderen hoeft niet opgenomen te worden. Wilt u het wel doen, dan graag los specificeren. Bijgevoegd de huidige situatie en onze gewenste situatie. Deze opdracht zouden wij graag willen uitbesteden zodra wij de sleutel krijgen, 1 februari 2018. Graag ontvangen wij een verwachte prijs voor deze opdracht. Prijs per uur, prijs voor het materiaal en totaal prijs.

Schouw in woonkamer verwijderen

Wij hebben een nieuwe woning op het oog met een schoorsteen. Wij willen graag de schouw in de woonkamer laten verwijderen inclusief afvoer van afval. Het rookkanaal mag na het verwijderen van de schouw wat afgedicht worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Buitendeur maken in uitbouw

Wij willen een buitendeur creeren in een uitbouw. Er is nu geen deur. Het twijfelen over het plaatsen van een enkele of dubbele deur. We ontvangen graag een overzicht van de prijzen.

Prefab kelder onder garage

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die kan helpen bij het aanleggen van een kelder. De oppervlakte zal ongeveer 5 bij 3 meter moeten worden. Er zal een gedeelte onder de garage komen en vanuit hier zal er ook een trap naar beneden gemaakt moeten worden. Verder mag de kelder casco opgeleverd worden.

Vermoedelijk asbesthoudend zeil verwijderen

Er bestaat een kans dat het zeil wat gelijmd is asbest bevat, dit weet ik niet zeker. Het is een kamer van 12 m2.