Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Montfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Montfoort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Montfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Montfoort of directe omgeving.

112 klanten uit Montfoort bevelen een bij Casius in Montfoort aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Montfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of renovatie in Montfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Montfoort:

Prefab kelder plaatsen

Graag wil ik een offerte van een prefab kelder. De lengte is 9 meter en 3 meter breed. De plek van de kelder is waar nu de garage is. De woning en garage zijn onderheid. We willen alles slopen, de kelder laten plaatsen en dan weer gaan bouwen. Het is een hoekwoning. Komt er onder de kelder nog een vloer? Graag een offerte inclusief transportkosten. Ik hoor graag van u.

Stenen vloer verwijderen

Ongeveer 35 meter stenen vloer verwijderen en glad afleveren zodat er een houten vloer gelegd kan worden. De opbouw van de gehele vloer is broodjesvloer met beton, daarop isolatie met vloerverwarming, dan +/- 10 cm cement dekvloer met vezels en daarop zijn de tegels gelijmd. De tegels zijn met lijm +/- 1,5 cm. De tegels dienen verwijderd te worden in de woonkamer en hal en in de keuken en toilet te laten liggen, de houten vloer moet hier op aansluiten. Hier zit een schuifdeur tussen.

Doorgang in een draagmuur realiseren

Graag zouden we de garage bij de woonkamer betrekken door een doorgang te maken van ongeveer 1.30 meter breed in een draagmuur van 4 meter breed. Met hoogte van standaard deurkozijn Er is nog geen vergunning etc Kunt u mij een richtprijs geven?

Opening in de draagmuur laten maken

Graag willen wij de garage betrekken bij de woonkamer. Daarom willen we een strakke toog in de draagmuur tussen de woonkamer en garage. Er moet een doorgang komen van 120 cm breed en 210 cm hoog. Graag een bedrag ter indicatie.

Betonrot in kruipruimte herstellen

In de kruipruimte betonrot door de balm geconstateerd kwartaal vloer aangetast door chlorideschade

Woning met kelder en berging bouwen

Ik wil graag een prijs van een kelder van ongeveer 11 x 8 meter. Graag een offerte voor zowel onder de garage/berging van 75 m2 als een huis van 600 m3. Vooraf aan de bouw van de woning de kelder maken, dus een prefab bak plaatsen. Of een prijslijst met afmetingen en wat het kost.

Fundering herstellen vanwege woningverzakking

Ik heb een huis op het oog waarvan de fundering wegzakt waardoor het huis nu 13 cm tussen het hoogste en het laagste punt dit is een afstaand van ongeveer 13 meter. Onder het huis zit een kelder. De muren staan op een fundering van 20 cm dik voorzien van betonijzer. De woning is gebouwd in 1974 en volgens de verkopers is het huis gaan zakken de eerste 5 jaar nadat het gebouwd was.

Terrasoverkapping leveren en plaatsen

Een terrasoverkapping leveren en plaatsen. Afmeting 3.5 x 5.5 meter. Bij voorkeur kunststof. Hij moet aan een schuur met gemetselde muren geplaatst worden. Daar is een betegeld terras. Compleet leveren en plaatsen.

Verzakking van de uitbouw stabiliseren

Onze uitbouw is verzakt, dit is duidelijk door een grote scheur aan de muur aan de buiten- en binnenkant van ruim 1 a 1,5 centimeter breed. De aannemer die de uitbouw heeft gebouwd is failliet, hierdoor kan ik niet meer aan bouwtekeningen komen.

Gehele zolderverdieping verbouwen

Het betreft een bestaande dakkapel vervangen en het isoleren van de gehele zolderverdieping, inclusief afwerking. De opdracht betreft een tussenwoning van 6 meter breed. Het gaat om een zolder van 48 m2. De dakkapel is ongeveer 4 meter breed. Ik wil graag dat de gehele raampartij van binnenuit schoongemaakt kan worden.

Houten balklaag ondersteunen met stalen bint

Ik wil graag een dragende wand op de begane grond weghalen, de verdiepingsvloer is een houten vloer, dus een houten balklaag die ik moet ondersteunen. Boven ga ik een badkamer maken, dus een zwaluwstaartplaatvloer met beton. Voorde rest komen er gewoon slaapkamers en geen andere zware dingen. Ik wil graag weten wat voor stalen balk ik onder of tussen de bestaande houten balklaag moet maken, en of er stalen poten bij moeten of dat ik een klein stukje van de bestaande muur laat staan en daar de balk op leg.

Lekkage opsporen en verhelpen

Het achterdeel van ons huis heeft kringen op het plafond door lekkage. Ook onze dakkapellen lekken in periodes waarin het vriest. De plaatselijke loodgieter heeft er in het verleden naar gekeken, maar dat hielp niet.

Betonvloer storten en vlinderen

Betonvloer storten en vlinderen. Het oppervlak is 1500 m2 van 180 mm dik. Eventueel inclusief wapening. Storten op een isolatieplaat. De vloer is binnen in een nader in te delen loods met een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte 10 meter.

Draagmuur door stalen balk vervangen

Sloopgigant, Wij hebben een woning gekocht en we zijn van plan om openslaande deuren te maken. We moeten dus een stukje draagmuur verwijderen en ik denk om het huis staande te houden dat we een stalen balk moeten plaatsen ? Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit traject door jullie uit te laten voeren. Hieronder kunt u een link vinden van onze gekochte woning het gaat om het stukje muur aan de tuin kant waar nu een kast voor staat. Zie link voor foto's: maarschalklaan-36/fotos/#groot&foto-6 Gelieve te mailen i.p. v bellen.

Convectorput dicht maken

In verband met aanschaffen tegelvloer met vloerverwarming willen wij de huidige convectorput dicht laten maken zodat daar de vloer overheen kan.

Asbest opruimen

Ik heb veel asbestafval. Ik heb mijn platen geverticuteerd met een verticuteermachine. Nu heb ik veel rommel, kunnen jullie dit opruimen?

Vergroten van een zijraam

Wij willen van een hoog klein zijraam een groot zijraam maken die tot aan de grond doorloopt. In dat raam moeten ook uitzet ramen komen om extra te kunnen ventileren.

Uitbouw aan woning van 5,10 * ...

Uitbouw aan woning van 5,10 * 2,40.1. Uitbouw met fundering, metselwerk, plat dak dus vrij standaard. Slopen twee buitenmuren 1 * 5,10 en 1 maal 2,40 Maken toilet, afvoer al aanwezig.

Het betreft het vervangen van ...

Het betreft het vervangen van dorpelstenen: De begane grond: 1 x aan de voorzijde onder hoog kozijn, vrijwel op de grond, van plm. 60 cm breed De begane grond: 1x aan de voor/zijkant onder het keukenraam in een hoek van plm. 110x110 cm breed De 1e verdieping (toegankelijk via het dak van de garage): 2x aan de zijkant (badkamer/slaapkamer) van plm. 60 cm breed De 1e verdieping (deels toegankelijk via het dak van de garage): 2x aan de achterkant (slaapkamer/werkkamer) van plm. 60 en 90 cm breed De 2e verdieping: 1x aan de voor/zijkant (onder het raam van de zg. torenkamer) in een hoek van plm. 60x60 cm breed De 2e verdieping: (toegankelijk via een ladder op het dak van de garage) 1x aan de zijkant van plm. 60 cm breed

Hallo Kunt u mij zeggen wat het zal ...

Hallo Kunt u mij zeggen wat het zal kosten van het onderheiden (fundering leggen) van veengrond Of een offerte uitbrengen Aanvang werzaamheden zullen ongeveer na medio 2 maanden zijn Dit zal 150 m2 veengrond in vinkeveen bij het water Doel voor fundering zal zijn voor serre en parkeerplaats Op verharde grond Als u ook vloerverwarming doet Zal dit 40m2 zijn vanuit twee bungolo`s 20m2 daar is al vloerverwarming 20m2 daar is cv aanwezig Electrice of op water wat is voordeligger Groet Ronald

inrichten van de zolder dmv ...

inrichten van de zolder dmv scheidingswand met deur, zolder in twee gedeeltes indelen ( 1 x wasgedeelte en 1 x opslag gedeelte) en de schuine wanden als opberg gaan gebruiken met scheidingswanden

Ik wil de zolderkamer verbouwen tot ...

Ik wil de zolderkamer verbouwen tot kinderkamer. Door het plaatsen van een tussenwand met deur dient de wasruimte gescheiden te worden van de slaapkamer. Ik heb reeds een dakkapel, deze moet afgetimmerd worden. Ik wil plafondplaten met inbouwspots (halogeen). De verlichting moet worden omgezet (andere groep). Aan de ander kant zit een Velux-raam, deze moet nog worden geisoleerd. Verder moet er een klein betonnen vloertje worden gestort (onder dakkapel 5.10 x 1.00 m) en de zolder moet wit worden geschilderd (muren en plafondplaten).

Vervangen van 2 verrotte draairamen voor ...

Vervangen van 2 verrotte draairamen voor nieuwe Zolder voorzien van gipsplaten, tevens maken en plaatsen van wandkast achter knieschot (circa 3 meter breed). Scheidingswand voorzien van gipsplaten, plaatsen nieuwe dichte tussendeur en kozijn.

Een aluminium serre van 5,5 bij 3. De ...

Een aluminium serre van 5,5 bij 3. De eerste meter moet een plat dak zijn

De keuken moet in zijn geheel ...

De keuken moet in zijn geheel gemoderniseerd worden, inclusief nieuw stuk aanbouw van +/- 12 m3 en electriciteit voor de keuken moet aangelegd worden. De keukenvloer moet hoogstwaarschijnlijk vernieuwd worden. Tevens zal de keuken voorzien moeten worden van vloerverwarming. De plafonds moeten in het gehele huis vernieuwd worden en ook de tussenwanden moeten opnieuw gestuct worden. Een kleine lekkage aan het dak en een kleine lekkage bij het toilet moeten gerepareerd worden. Zowel beneden als boven moet er dubbelglas gezet worden. (in bestaande kozijnen). Het toilet (beneden) moet gemoderniseerd worden. We denken erover om huisventilatie te laten installeren.