Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor pyriet in beton verwijderen:

Pyriet in beton verwijderen

In twee betonnen vensterbanken zit een roestvlek door pyriet. Zie bijgaande foto's. Uitboren en beton repareren is de enige oplossing.
Onze klant uit Maartensdijk (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pyriet in beton verwijderen uit heel Nederland:

Pyriet in beton verwijderen

Bij ons wooncomplex van 38 appartementen (8 jaar oud) hebben wij totaal ongeveer een 65 tal plekken op de galerij vloeren waar nu de uitwerking van pyriet zijn werk doet, deze plekken zouden wij willen laten behandelen. graag wil ik 3 offertes ontvangen voor herstel, deze offerte,s kan ik dan voordragen op de algemene jaarvergadering van de eigenaren,te houden in april dit jaar.

Pyriet uit het beton verwijderen

De galerij met een oppervlakte van ongeveer 250 m2, in ons appartementencomplex, zit vol met pyrietvlekken. Na verwijdering en uitboren dient de oppervlakte weer geheel te worden hersteld met anti-sliplaag. Er zijn foto´s beschikbaar.

Pyriet in beton verwijderen

Meerdere bewoners van ons complex hebben sinds afgelopen jaar veel last van pyrietvlekken en zelfs schade aan de balkons hierdoor. (nieuwbouwproject afgerond eind 2011). Het zit ook op de galerij van het complex en op de zijgevel. Wie kan mij een globale offerte sturen van de eventuele kosten om dit uit te laten boren en op te vullen? Zeker 11 appartementen hebben deze plekken op het balkon.