Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maartensdijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Maartensdijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Maartensdijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Maartensdijk of directe omgeving.

30 klanten uit Maartensdijk bevelen een bij Casius in Maartensdijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Maartensdijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Maartensdijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maartensdijk:

Pyriet in beton verwijderen

In twee betonnen vensterbanken zit een roestvlek door pyriet. Zie bijgaande foto's. Uitboren en beton repareren is de enige oplossing.

Huis slopen

Ik ben voornemens mijn vrijstaande jaren '30 woning te slopen met de schuur et cetera. Het is een vrijstaande woning met mansardekap gelegen te Maartensdijk- zie streetview. Ik heb een asbestvrije verklaring en de sloopvergunning ligt bij de gemeente. Bouwafval is geschat op 50/ 60 m3.

Nokverhoging en uitbouw aan de achterzijde

Wij willen graag aan de achterzijde 3,5 meter uitbouwen en we willen de nok van ons dak verhogen.

Serre aanbouwen aan woning

Ik wil graag een niet te dure glazen, serre van 3 bij 5 meter met houtkachel / verwarming laten plaatsen. 1 stenen zijkant (uitbouw buren) is reeds aanwezig. Serre moet goed geïsoleerd zijn wegens gebruik gedurende het hele jaar.

Openhaard en rookkanaal verwijderen

Ik wil graag mijn openhaard en rookkanaal op de benedenverdieping verwijderen. De open haard is later geplaatst. Het onderste deel is gemetseld met grote blokken en later gestuukt. Het bovenste deel zijn houten platen die zijn gestuukt. Daarachter zit een metselstenen rookkanaal, ik vrees ingemetseld in de spouwmuur. Graag had ik de hele haard en rookkanaal verwijderd, zodat een gladde muur ontstaat die weer gestuukt kan worden. Het liefst had ik deze verwijderd zonder dat ik de hele kamer moet leeghalen, en zonder dat alles onder het stof zit. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen. Er is een foto beschikbaar.

Gedeeltelijke renovatie.

Zie toegevoegd document.

Woning slopen en de grond egaliseren

Ik wil graag een woning, een schuurtje en een garage laten slopen. Het gaat om een woning van 8 bij 8 meter met een enkele stenenmuur, een stenen schuurtje van 3 bij 4 meter en een garage van 5 bij 7 meter met twee stenen muren en de rest van houtwerk. Na het sloop werk moet de grond weer worden geëgaliseerd. De aannemer legt vervolgens de fundering. Daarnaast moet er bescherming worden meegenomen voor de stoep (rijplaten bijvoorbeeld). Betreffend de vergunningen wil ik graag weten of dit via jullie geregeld kan worden of dat wij dit zelf moeten regelen. Mochten er verder mee bij komen kijken, dan word ik hier graag over geïnformeerd.

Verandadak beglazen met dubbelglas

Veranda bestaat nu uit enkel glas en moet dubbelglas gaan worden, met verbindingsrails om er een soort serre van te maken. Er is een schets van het dak aanwezig. Het dak is 4.45 meter breed bij 3.15 meter diep. Geleverd moet worden: 6 stroken ongeveer 75 cm breed en 3.15 meter lang.

Dakopbouw met verhoogde nok plaatsen

Het gaat om een dakopbouw met dubbele kant en verhoogde nok. Binnenwerk doe ik zelf. De breedte is ongeveer 5,5 meter lang. Bestaande nokhoogte is nu 1.30 meter hoog vanuit zoldervloer. Het is een rijtjeshuis.

Zolder afwerken

Zolder afwerken, er is net een dakkapel geplaatst. Zijn wat kieren en dergelijke. O.a. knieschotkasten maken, plafond afwerken, spotjes plaatsen, vensterbank plaatsen en schilderwerk. Tevens willen we de mogelijkheid laten bekijken om er een wastafel te laten plaatsen. Zolder is ongeveer 3,5 bij 10 meter.

Ver-, aan- en opbouw

In verband met de mogelijke koop van een huis ontvangen wij graag een offerte voor onderstaande werkzaamheden (bandbreedte van de kosten): - Verhoogde nok (dubbelzijdig), incl. plaatsing vaste trap. - Verplaatsing badkamer (van voorzijde naar achterzijde). Compleet opbouwen van een badkamer met leidingwerk, tegelwerk en sanitair. - Uitbouw achtergevel (ong. 2,5 x 6 meter), aan schuur getrokken. Gemetseld, fundering, plat dak, afwerking binnenzijde etc. Graag verneem ik wat de mogelijkheden zijn om kosten te kunnen besparen. En ben ik benieuwd naar de specificaties van de offertes.

Complete verbouwing

Bestaand twee-onder-een-kap woonhuis van ongeveer 160 m2 met aanbouw verbouwen naar idee van eigenaars. Naar aanleiding van bouwkundig rapport: hout kozijnen vernieuwen, gevels verstevigen, zinken goten vervangen. Plus wand niet zijnde een draagmuur verwijderen, voornamelijk timmerwerk. Oude keuken verwijderen, vloer leggen, waarschijnlijk parket. En nog meer plannen.

Draagmuur vervangen door stalen balk

In de woonkamer moet een stuk muur vervangen worden door een stalen balk zodat die muur weg kan. De kamer is 5,65 breed, het stuk muur dat er nog staat is 2,20 breed. Er moet een top kwaliteit H-balk in. En langs de muren moeten er poeren gemetselt worden die de balk mede gaan dragen. Indien extra info nodig: mail me.

Een tweede huisje in de tuin. ...

Een tweede huisje in de tuin. Oppervlakte 50 mtr2, Hoogte 5 meter, Gebroken kap. De helft van het oppervlak gaat tot de kap. De andere helft is verdeeld in een begane grond en boven. Functies van het gebouw: de hoge ruimte atelier met open keukenhoek, de lagere ruimte (beganegrond) werkplaats, boven opslagkamers. Onderkant gebouw gemetseld boven pannendak. Tekeningen goedgekeurd door gemeente en zijn beschikbaar.

We willen een plafond in de keuken laten ...

We willen een plafond in de keuken laten maken, er zitten nu houten balken en er moeten gipsplaten komen. Er is alleen haast bij want het is een spontane zwangerschaps actie volgende week komt de schilder!

woning wordt met ca 30 m2 uitgebreid, ...

woning wordt met ca 30 m2 uitgebreid, overige deel van de woning ten dele nieuw ingedeeld en opnieuw ingericht. Met name advies voor de inrichting en de indeling van de begane grond (ca 150 m2)

Onze woning willen wij aan de ...

Onze woning willen wij aan de achterzijde ca. 3 meter uitbreiden (op begane grond en eerste verdieping). Tevens in de woning enkele aanpassingen, te weten; kozijnen, vensterbanken, wanden, natuurstenen vensterbanken en openhaardplaat, parket, badkamer (een nieuwe en een bestaande), bestaand toilet.

Zijaanbouw aan het huis incl 3 meter aan ...

Zijaanbouw aan het huis incl 3 meter aan de zijaanbouw naar achter. +/- 3,2 meter buitenmuur zijkantopen maken +/- 3 meter binnenmuur oppenbreken (dragend). Oppervlakte uitbouw: lente 8,4 meter breedte voorkant 3,30 meter wat taps afloopt naar 2,10 meter. Aanbouw geheel isoleren met een platdak (zinkenlijsten). Aansluiting voor nieuwe keuken incl nieuwe groepenkast. Vloerverwarming als hoofd verwarming incl isolatie vloer. Incl een bijhokje waar wasmachine, droger enz geplaatst moet worden. Ook nieuwe vloer leggen in bestaande gedeelte met vloerverwarming. 1 deur dicht maken incl de muur opnieuw stucen. 1 deur vervangen door een schuif deur. Bestaande keukendeur en raam vervangen voor ramen( gehele hoogte). enz

Achter een bestaande woning is een ...

Achter een bestaande woning is een uitbouw gesitueerd. Op en mogelijk naast deze uitbouw dient ook de 1e verdieping te worden uitgebreid. Hiervoor is mogelijk een aanpassing op begane grond noodzakelijk. Het geheel zou moeten worden opgetrokken uit metselwerk waarbij het bestaande zadeldak moet worden doorgezet. Behoudens de ruwbouw zou ook de afbouw moeten worden gerealiseerd. Voor deze aanpassing en mogelijke enkele andere aanpassingen in de woning zouden wij advies willen ontvangen van een architect.

1) gehele bovenverdieping van woonhuis ...

1) gehele bovenverdieping van woonhuis vernieuwen: in 3 slaapkamers en de overloop de plafonds vervangen door gestucte plafonds (nu schrootjes), daarnaast alle wanden afbikken (scheuren in bezetlaag) en opnieuw bezetten. Badkamer en toilet geheel vernieuwen incl vervangen tegels. Verplaatsen tussenwand toiletruimte. Op 2 slaapkamers wastafels plus betegeling. Alle deuren vernieuwen. Bij dit geheel diverse aanpassingen aan elektra, water en verwarming. Alle schilderwerk bovenverdieping. 2) begane grond: toilet vernieuwen, in garage aansluitingen voor was en droogmachine aanleggen

Zolder: houten tussenwand ...

Zolder: houten tussenwand weg/verplaatsen, kastruimte met schuifdeuren creëren onder schuin dak. Badkamer geheel vernieuwen (met toilet, douche, wastafel, liefst ook badkuip). Begane grond: (nieuwe) open keuken plaatsen op andere plaats dan nu, tussenwanden kamer en hal daarop aanpassen. Nieuwe vloer over hele begane grond leggen (kurk of parket). Kurkvloer over hele 1e verdieping leggen. Stucwerk in hele huis aanbrengen (muren en plafonds). Radiatoren en verwarmingsleidingen geheel vervangen. Als budget het toelaat: alle binnendeuren en deurstijlen vervangen; open houten trap naar 1e verdieping vervangen.