Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming:

Houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming

Balken onder het huis (circa 48 m2) dienen verwijderd te worden en vervangen door een betonvloer inclusief vloerverwarming.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten grondvloer vervangen door beton inclusief vloerverwarming uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geinstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben recent een woning gekocht uit 1928 en overwegen een warmtepomp. We hebben een houten balken begane grond vloer en een kelder van ongeveer 1,5 meter hoogte. De vloeren en gevel moeten we isoleren. Het dak is geïsoleerd en overal voorzien van dubbel glas. We willen graag op de begane grondvloer vloerverwarming installeren. We vragen ons af of het mogelijk zou zijn een grond - water warmtepomp te plaatsen in de kelder. Wat raden jullie ons aan als meest passende warmtepomp voor dit project en wat zijn de bijbehorende rendementen en kosten?

Houten trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Van begane grond naar kelder, steektrap met 2 bordessen, 1 op begane grondvloer en 1 circa 50 cm boven de keldervloer hoogte.

Kruipruimte laten isoleren

Ik heb een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan rond eind februari de sleutel. Ik wil de kruipruimte van de houten begane grondvloer graag laten isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m². De ruimte is droog en het is er niet erg hoog. Ik weet niet of alle delen goed bereikbaar zijn. Ik denk zelf aan isolatiekorrels maar sta open voor uw advies. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

VBI PS renovatievloer leggen

Ik ontvang graag vrijblijvende offertes voor het vervangen van een houten grondvloer (benedenwoning uit 1924) door een VBI PS renovatievloer. Een deel van de woning is aanbouw en heeft al een betonnen vloer. Het te vervangen oppervlak is circa 40 m2. De sleuteloverdracht van deze woning is open ik laat de vloer graag spoedig daarop vervangen, zodat ik daarna met de overige werkzaamheden verder kan.

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

VBI-vloer aanbrengen

Een vloer renovatie met de vbi semi droge methode uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond, de bestaande houten begane grondvloer word gesloopt door ons, en de vloer word gelegd door u. De woonkamer is 5 x 5 meter, de hal 2 x 5 en de keuken 4 x 5 meter.

Broodjesvloer aanbrengen

Begane houten grondvloer vervangen voor een broodjesvloer in jaren '70 woning. Dit inclusief het aanbrengen van een betonvloer op deze broodjesvloer en eventueel vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 45 m2. De oude vloer is dan al verwijderd. Het betreft een woning in aankoop, de bouwkundige keuring adviseert vervanging van de vloer, naar verwachting krijgen wij eind december de sleutel.

Houten beganegrondvloer vervangen en uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van een houten begane grondvloer van een bestaande woning (6 x 7 m2) voor een geïsoleerde betonvloer. Keuken/toilet hoeven niet behouden te blijven. Graag ook een indicatie voor de realisatie van een uitbouw tw uitbreiding woonkamer 6 x5 m2, bijkeuken 3 x 3m2 en berging 3 x 4 m2 (zie tekening). Uitgangspunten: geïsoleerde betonvloer; geïsoleerde spouwmuur; geïsoleerd dak (hout) met dakbedekking; stelkozijnen (dus geen complete kozijnen); gipsplaten plafond; geen elektra; geen cv; geen stucwerk; geen voegwerk. Omdat funderingsgegevens nog niet bekend zijn vooralsnog exclusief heiwerk.

Uitgebreide renovatiewerkzaamheden

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden aan een woning die ik, afhankelijk van de renovatiekosten, wens aan te kopen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1965 met 2 verdiepingen en een pannendak. Er moet een volledig nieuwe CV-installatie worden aangelegd. Leveren en monteren van een beschoeiing over een lengte van 45 m1. Het hoogte verschil tussen maaiveld en water is circa 60 cm. Over circa 25 m1 staat nu een oude beschoeiing. Vervangen van een houten begane grondvloer van de woning (6 x 7 m2) voor een geïsoleerde betonvloer. Keuken/toilet hoeven niet behouden te blijven. Graag ook een indicatie voor de realisatie van een uitbouw tw uitbreiding woonkamer 6 x5 m2, bijkeuken 3 x 3m2 en berging 3 x 4 m2 (zie tekening). Uitgangspunten: geïsoleerde betonvloer; geïsoleerde spouwmuur; geïsoleerd dak (hout) met dakbedekking; stelkozijnen (dus geen complete kozijnen); gipsplaten plafond; geen elektra; geen cv; geen stucwerk; geen voegwerk. Omdat funderingsgegevens nog niet bekend zijn vooralsnog exclusief heiwerk. Tevens ontvang ik graag een indicatie voor het vervangen van een zadeldak. Verwijderen bestaande pannen, dakbeschot en goot. Leveren en monteren van geïsoleerde dakplaten, betonpannen, nokvorsten, goten en hwa. Afwerking binnen niet van toepassing. Afmeting dak breedte 8,0 meter; lengte 2 x 4,0 meter.

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb een huis uit 1955 gekocht en de houten vloerbalken van de woonkamer (begane grond) blijken op veel plekken verrot. De vloer is +/- 40 m2 groot met 8 balken. De vloerbalken zijn waarschijnlijk verrot door een veel te vochtige kruipruimte, ik vermoed door onjuiste of geen ventilatie. Graag wil ik de begane grondvloer vervangen voor een balken-broodjesvloer, zodat de kruipruimte begaanbaar blijft. Het slopen van de huidige vloer doe ik zelf. Graag ontvang ik uw prijs voor de werkzaamheden. De geplande uitvoering is zo snel mogelijk.

Partners

Partners van Casius