Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer:

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Ik wil een huidige garage tot woonruimte met badkamer laten ombouwen. Eventueel moeten de muren geïsoleerd worden. De huidige vloer bestaat uit laminaat. Er moet een raampje met kozijn en deur geplaatst worden. Verder leidingwerk, elektra en afwerking ten behoeve van het realiseren van een kleine slaapkamer met badkamer. De oppervlakte bedraagt ongeveer 1 x 3,80 meter.
Onze klant uit Maarn (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer uit heel Nederland:

Garage ombouwen tot kapsalon

Wij willen de garage ombouwen tot kapsalon. Hiervoor moet gebeuren: wc riolering aanbrengen, wanden (hout) voor afscheiding incl isolering. Isoleren plafond. Garage deur vervangen door houten kozijn met entree. Waterleidingen plaatsen (warm en koud op bestaande cv) stroompunten realiseren.

Carport ombouwen naar trimsalon

Ik wil mijn trimsalon in de voormalige garage verder uitbreiden en daarvoor de bestaande carport gebruiken. Het gaat om een carport van circa 4,00 meter lang en circa 3,00 meter die nu voor de garage staat en dichtgemaakt en geisoleerd moet worden. Er moeten kozijnen in geplaatst worden en een deur. Tevens aanleggen van elektra, water en verwarming. Verder het geheel netjes afwerken en aftimmeren. Vergunning nog niet aangevraagd.

Betonvloer gewapend beton garage 38m2

Wij willen de bestaande garage nu met betontegels ombouwen tot ponystal met gewapende betonvloer die dan ook als stal goed schoon te maken is. Rondom staat de garage op betonblokken. Zelf wil ik alle voorbereidingen doen (tegels eruit en 50mm EPSplaten, bouwfolie, bouwstaalmatten op stukjes straattegel erin). Van u vragen wij de vloer te storten, ik denk 12cm dik. Het gaat om ongeveer 38m2.

Binnenkant garage isoleren met pur (18 m2).

Ik ga een carport ombouwen tot een garageruimte. Ik wil daarvoor graag de onderkant van het dak aan onderkant, van binnenuit dus, met pur geïsoleerd hebben. Het betreft een bitumen dak. De hoogte van het dak is ongeveer 2,5 meter en het is een plat dak. De totale oppervlakte van het dak betreft 18 m2. De garageruimte is goed bereikbaar.

Garage ombouwen naar woonruimte

Wij willen de garage met 84 m2 oppervlakte ombouwen naar een woonruimte/mantelzorgwoning. Hiervoor moet de vloer geëgaliseerd worden en uiteraard opnieuw bekleed worden, voorkeur met vloerverwarming. Het gaat om een natbouw verwarming. Daarnaast moet er PVC over heen.

Garage isoleren en ombouwen tot klusruimte

Wij hebben een garage van 2.70 x 6.00 meter, die we willen ombouwen tot een (kleine) opbergruimte en een klusruimte. Zie foto Hiervoor moeten er voorzetwanden geplaatst worden, en moet de garagedeur vervangen worden door iets anders. Nu is een eenvoudige roldeur die veel kou doorlaat, de nieuwe situatie hoeft niet per se een brede garagedeur te zijn gezien er toch geen auto in hoeft oid. Er moeten ook wat extra elektra punten worden gemaakt.

Garage ombouwen tot werkruimte: geïsoleerde deur en vloer plaatsen en eventueel meerwerk

Het betreft het vervangen van de bestaande garagedeur door een (geïsoleerde) openslaande garagedeur met loopdeur van +/- 2.5 m breed en 2 m hoog. Huidige deur verwijderen en afvoeren. Verder gaat het om het storten van een geïsoleerde betonvloer in plaats van de bestaande tegelvloer. Oppervlakte betreft 17 m2. Meerwerk opties zijn aanwezig, het isoleren van de muren vanuit binnen met platen van 10 cm voor een rc waarde van 4/5 platen, verleggen van elektra vervangen van de bestaande kraan en afvoer. In de garage is al water en elektra aanwezig. Het is mogelijk de klus uit te breiden met het verleggen van de elektra en isoleren van de muren.

Een garage laten ombouwen

Ik zoek een aannemer die onze garage kan ombouwen. Dit is de situatie van de garage: -7 x 3 m -plat dak (houtenbalken met bitumen en dakrand) -betonvloer op zand - halfsteens - 2onder1kap met de garage van de buren - 2 loopdeuren en raampje aan langsgevel - op de kop stalen garagedeur. We willen moderniseren: - langskap erop met dakpannen of zink. - garagedeur eruit. veranda eraan Verder bespreek ik graag met de vakman wat er moet gebeuren.

Geluidsisolatie wand tegen buurvrouw

Ik ben mijn garage tot een muziekkamer aan het ombouwen, en ik wil de wand naar de buurvrouw met geluidsisolatie dichtmaken. Wand is ongeveer 6 meter lang en 3 meter breed. Ik dacht zelf aan steenwol en een zwevend voorzetwand.

Garage ombouwen tot werkruimte

Ik wil van de vrijstaande garage een kantoorruimte maken met een aparte berging. De garage is 6,5m x 3,0m. en likt aan de achterzijde van de tuin. Het gaat om: - isoleren plafond en muren - stucwerk op muren en plafond - waterleiding van woning doortrekken naar garage met simpele fontein en werkblad/kastje (pantry) aanbrengen - stopcontacten aanbrengen (er is reeds electra) - plaatsen tussenwand om de garage te verdelen in werkkamer van ca 4,5 meter (tuinzijde) en berging van ca 2,5meter (straatzijde) - nieuwe grote loopdeur aan straat zijde (ipv ouderwets kanteldeur) - afwerken vloer tbv laminaat (laminaat doen we zelf) - afwerken plafond met inbouwspts Uit te voeren in juni 2020

Partners

Partners van Casius