Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Maarn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Maarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Maarn of directe omgeving.

102 klanten uit Maarn bevelen een bij Casius in Maarn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Maarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Maarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maarn:

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Ik wil een huidige garage tot woonruimte met badkamer laten ombouwen. Eventueel moeten de muren geïsoleerd worden. De huidige vloer bestaat uit laminaat. Er moet een raampje met kozijn en deur geplaatst worden. Verder leidingwerk, elektra en afwerking ten behoeve van het realiseren van een kleine slaapkamer met badkamer. De oppervlakte bedraagt ongeveer 1 x 3,80 meter.

Uitbouw en een opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning een uit- en opbouw kan realiseren. De uitbouw moet 550 bij 600 cm groot worden. Daarnaast dient er op een bestaande bijkeuken een dakopbouw van ongeveer 15 m2 groot gebouwd te worden. Zowel de opbouw als aanbouw moeten woon-klaar opgeleverd worden. Ik zie graag houten kozijnen in beide te uitbouwen. De rest bespreek ik met de vakman. Er moet nog een vergunning voor gerealiseerd worden.

Muur verwijderen

Ik wil graag een muur laten verwijderen van ongeveer 4 meter breed en 2.40 meter hoog. Het is niet duidelijk of dit een draagmuur is. Er zitten in ieder geval geen leidingen en elektra in. Het puin dient te worden afgevoerd.

Woonserre achter aanbouwen

Aan de achterzijde dient er een uitbouw van 6 x 4 meter geplaatst te worden met een glazen dak en een vouwdeur en achterdeur in de nieuwe wand. De achtergevel moet met een I profiel gestud worden over de hele breedte.

Verlenging maken aan een garage

Onlangs hebben wij een nieuwe woning in Maarn (Utrecht) gekocht met een oprit en vrijstaande stenen garage. Deze garage is nu 6.68 meter lang en 2.91 meter breed. Wij willen deze garage aan de voorkant graag verlengen met ongeveer 5.5 meter, zodat de totale lengte ongeveer 11 tot 12 meter wordt, waarvan het voorste stuk van zo'n 7 a 8 meter een kantoorfunctie moet krijgen (met pui en deur aan de voorkant) en de achterste 4 a 5 meter gereserveerd blijft als schuur. Het geheel kan als het goed is vergunningsvrij gerealiseerd worden. Wij waren benieuwd of jullie dit voor ons konden realiseren en of de prijs dan in de buurt van de genoemde € 22000,- inclusief BTW blijft. Wij hebben eventueel een plattegrond waarop de huidige bebouwing en de gewenste startdatum is vanaf 3 oktober.

Betonvloer storten in de garage

Wij willen in onze garage een betonvloer laten storen, deze willen we geïsoleerd en zwevend gestort hebben. De vloer moet netjes vlak afgewerkt zijn, zodat deze eenvoudig bezemschoon is te houden. Afmetingen garage: 3 x 8 meter totale geschatte oppervlakte 24 m2. Er liggen nu stoeptegels op zand. De tegels haal ik zelf weg. Mogelijk wil ik zelf wat graafwerk doen, in overleg met u. De schuur heeft gemetselde halfsteens wanden.

Splitsbare woning nieuw bouwen

Op een kavel, op zand, overwegen wij een woning te bouwen van ongeveer 250 m2, ongeveer 875 m3. Dit moet 1 woning zijn die we binnen kunnen splitsen, gezin 3 kinderen en 1 stel ouders. Kunt u ons een indicatie geven van de minimale prijzen die we bij een dergelijk formaat voor de m2 of m3 in gedachten moeten houden, sleutelklaar? Wij hebben een voorkeur voor de uitstraling van hout. Ik hoor graag van u.

Draagmuur doorbreken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het doorbreken van een dragende binnenmuur in mijn nieuwe huis, tussen de keuken en de woonkamer. De bouwjaar van het huis is 1960, afmetingen van de muur ongeveer 2.5 x 2.5 meter, mogelijk zit er ook een elektrische leiding in. Ik krijg op 15 augustus de sleutel en kan vanaf dan eventueel ter plaatse afspreken. Kunt u mij alvast een grove inschatting geven van de kosten van deze klus?

Zolder isoleren, aftimmeren en afwerken

Wij willen op de zolderverdieping van onze woning graag isolatiemateriaal laten aanbrengen met daarop gipsplaten. Het gaat om ongeveer 60 m² dakbeschot, dat nu helemaal kaal is. Er zijn 2 dakramen en 1 dakkapel. We willen de gipsplaten sausklaar laten afwerken. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte met daarin een aparte post voor alle materialen.

Houten serre laten plaatsen

Ik wil graag een serre van 4 x 9 meter. Ik wil graag een serre van hout.

Veranda met dichte houten vloer bouwen

Ik wil bij een stacaravan een kleine veranda van 15 m² laten bouwen met een plat dak. Ik houd erg van een natuurlijke uitstraling en wil er dan ook een houten vloer in laten leggen. Ik heb een hekel aan koude voeten, dus ik wil een dichte houten vloer waar geen tocht doorheen komt. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte. Ik wil daarin graag een aparte post voor de vloer laten opnemen.

Fundering voor onder chalet aanleggen

Ik wil een houten chalet van ongeveer 7 bij 10 meter laten bouwen op bosgrond. Dakhoogte maximaal 4,50 meter en er moeten 2 zoldertjes op komen. Hier moet een fundering onder. Wat raadt u aan en welke kosten horen hierbij?

Stenen uitbouw bouwen

Gemetselde aanbouw met veel glas. 4x5 meter

Houtrot bestrijden

De houten balk onder het schuine dak van de uitgebouwde garage (heeft twee verdiepingen), boven de dakgoot is verrot. De garage heeft lekkage. Op de balk zit een laag piepschuim en daarop het dak. Ik weet niet hoe diep de balk vermolmd is, maar de dakgoot zat vol rommel en er lekte water naar binnen langs de muur ter hoogte van de balk. Ik heb de dakgoot schoongemaakt, maar ik vrees dat de houtrot de balk verder zal aantasten. Is hier iets aan te doen zonder het dak te verwijderen?

Restbeton laten storten

Graag wil ik 2 m3 rest beton voor onze stapmolen laten storten (paarden). Er zit al een betonnen vloer onder, we zijn bezig om de rand opnieuw te maken, dus er moet nog ongeveer 10 cm gestort worden. Er is al bewapening aanwezig.

Kunststof gevelbekleding Canexel repareren

Wij hebben een met Canexel bekleed chalet. Het Canexel is op zo'n 5 plekken aan de rand beschadigd, iets wat we denken dat niet met Canexel retoucheerverf is op te lossen. Graag ontvangen we een indicatie van de kosten van reparatie. Indien hiervoor meer informatie nodig is dan horen we graag wat u aanvullend nodig heeft.

Serre bouwen aan huis

We willen een serre laten bouwen aan het huis. Werkzaamheden: - Achtermuur eruit. - Steunbalken opvangen met een staalconstructie. - Serre plaatsen van 7 meter breed x 2,5 meter diep. Vanaf begin oktober kan gestart worden met de werkzaamheden. Graag een indicatie van de kosten.

Diverse werkzaamheden in de woning

De zolder van onze nieuwe woning moet geïsoleerd worden, en eventueel worden afgewerkt. Daarnaast willen wij de schacht van de schoorsteen op de 1e verdieping en zolder verwijderen. Ten slotte nog enkele kleine werkzaamheden aan daken en gevels. Dit betreft herstelwerk aan losse stenen, voegwerk en loodslabben. Voor de kruipruimte, dient er een nieuw luik geplaatst te worden de ventilatie moet worden aangepast. Dit alles naar aanleiding van constatering tijdens de bouwkundige keuring. Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden en het bouwkundige rapport te bespreken.

Oude keuken verwijderen, vloer verwijderen, waterleidingen en elektra aanpassen cf. opgaaf keukenbou

We hebben een vakman/mannen nodig die onze oude keuken verwijderd, plavuizen vloer verwijderd, electra en waterleidingen aanpast conform de tekening van de keukenbouwer voor de nieuwe keuken. Ook 8 m2 lamellen vloer leggen.

In jaren 50 huis 2 vaste kasten met ...

In jaren 50 huis 2 vaste kasten met stenen muur in 2 slaapkamers verwijderen, muur en gipsplatenplafond afwerken. We denken niet dat het gaat om een draagmuur.

Aan een verenigingsgebouw een serre ...

Aan een verenigingsgebouw een serre prefab bouwen van 16 x 4 meter. Elementen op een vooraf gegoten ringbalk aanbrengen. Dak moet schuin onder een hoek van ongeveer15 graden afwateren. Om toegang te verkrijgen moeten twee schuifdeuren van minimaal 1.40 meter breed centraal kunnen worden aangebracht. Toegang moet i.v.m. invalidewagens drempelloos zijn. Constructie kan naadloos aan hoofdgebouw worden bevestigd

De gang ik klein moet grooter worden. ...

De gang ik klein moet grooter worden. Garage vergroten en gedeltelijke een gang er maken/bouwen.

1. renovatie; een 'rotte plek' in een ...

1. renovatie; een 'rotte plek' in een raamkozijn (buitenkant voorgevel) moet worden hersteld. de huisschilder zal (als het goed is) komen op 18 augustus, dus er is wel haast bij... 2. sloop; muurtje van 7m lang en 40 cm hoog moet gesloopt (en afgevoerd) worden)

Het plattedak van de garage voorzien van ...

Het plattedak van de garage voorzien van een puntdak, overlopende in een carpoort. Aan de garage/woning bevindt zich een bijkeuken. Deel van het dak (ongeveer 1 meter) van de bijkeuken uitvoeren als balkon. De nieuwe kamer moet worden voorzien van een tussenwand/ verwarming/ elektriciteit / verlichting. Aan voorzijde en achterzijde opbouw voorzien van een raam. De lengte van de opbouw/uitbouw bedraagt 10 meter. De breedte is 3 meter. De kap komt onder een hoek van 45 graden. Kapisolatie kan verwerkt worden in de dakplaten. Leggen van een plafond op een hoogte van ongeveer 2.40 meter.

vervangen en veranderen van ...

vervangen en veranderen van draagconstructie in woonhuis. huidige situatie: draag muur van ongeveer 3.5 mtr en draagbalk van ongeveer 3.5 mtr vervangenv oor draagbalk van ongeveer 3.2 plus steunpilaar en een draagbalk van ongeveen 4 meter