Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leersum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leersum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leersum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leersum of directe omgeving.

54 klanten uit Leersum bevelen een bij Casius in Leersum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leersum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, uitbouw achterzijde aanleggen, opbouw extra verdieping, ophogen van het dak middels houten constructie, dakopbouw casco opleveren, opbouw op garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Leersum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leersum:

Serre of uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een offerte/advies voor het uitbouwen of plaatsen van een serre aan de achterzijde van onze nieuwe woning waarvan wij op 1 februari 2018 de sleutel krijgen. In de bijlage de foto’s en plattegrond. Ons doel is om de nu kleine/smalle dichte keuken open te breken en om aan de achterpui een serre of aanbouw met veel glas met ongeveer 2 à 3 meter uit te bouwen zodat er meer ruimte komt. Eventueel de nu bestaande kleine/smalle serre er geheel of gedeeltelijk bij te betrekken. Er zullen wel draagbalken moeten worden geplaatst. Het dwars muurtje aan het eind van de woonkamer moet ook weg. We gaan voor veel glas in de vorm van schuifpuien of vouwwanden in bepaalde gedeeltes. Heb hiervan een foto gedaan van ons idee daarover indien mogelijk. Isolatie wel belangrijk omdat we het echt als woonkeuken willen gebruiken. Er moet elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, en eventueel ook waterleidingen. Ik wil prefab of stenen uitbouw met veel glas. Met lichtstraat.

Hoekwoning verbouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1975 en krijgen daarvan volgende week de sleutel. We willen de woning op diverse punten laten verbouwen: - aan de achterzijde willen we de woning over de volledige breedte uitbouwen (de woning kenmerkt zich door de afwezigheid van dragende binnenmuren) - vloerisolatie en vloerverwarming laten plaatsen - vergroten van een raam in een zijmuur - de dakkapel aan de achterzijde vervangen - een dakkapel op de voorzijde plaatsen - gevelisolatie aanbrengen We willen een afspraak maken met een aannemer om de woning met ons te bekijken en onze wensen te bespreken. We ontvangen daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte voor de diverse onderdelen van de verbouwing.

Aanbouw/vernieuwing schuur aan garage

Wij willen aan onze garage een nieuwe aangebouwde schuur laten maken, met gebruikmaking van een deel van de fundering van de oude schuur. Wij hebben onze oude schuur, deels van hout en deels met bakstenen muren, reeds gesloopt. Er is al voor 15 % een fundering aanwezig en ook een stuk fundering al uitgegraven. Wij zoeken nu een vakman voor het graven en storten van de fundering, opmetselen van de buitenmuren en 2 tussenmuren, storten van een gewapende betonnen vloer en plaatsen van een nieuw dak. Dat doek moet in het verlengde van het garagedak worden gebouwd en sterk genoeg zijn voor het dragen van zonnepanelen. De totale afmeting is ongeveer 40 m². Ik ben in het bezit van een onprofessionele bouwtekening. Ik laat de klus hier graag even helemaal inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Verdieping bouwen door plaatsing van een nieuw dak

Ons huis is momenteel 6 x 12 meter en bevat alleen een woonlaag op de begane grond met daarboven een klein dak met daaronder 130 cm stahoogte. Wij willen het dak graag laten vervangen door een nieuwe kapconstructie, zodat er meer woonruimte op de verdieping zal ontstaan. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Dakplaten met asbest laten verwijderen

Wij willen een huis kopen waar in het dak eternit platen zijn gebruikt voor afdichting. Hier liggen de dakpannen overheen. De buitenmaten van het huis zijn 8,5 x 12 meter. Het huis heeft een puntdak.

Schoorsteen op asbest controleren

In verband met aanwezige asbest wil ik graag de schouw en schoorsteen in mijn huis laten verwijderen. Ik verneem graag de kosten hiervoor.

Wanden plaatsen

Wij willen vanuit 1 ruimte van ongeveer 45 m2 3 ruimtes creëren door middel van wanden.

Lekkend balkon repareren

Ik wil graag advies en een offerte ontvangen voor de reparatie van mijn doorlekkende balkon van 11 m2. De voorkeur gaat om het opnieuw betegelen of het aanbrengen van een coating.

Kelder onder nieuw te bouwen schuur bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een kelder van 15 x 5 meter en 2.5 meter hoog. De afmeting is de maat van de te bouwen schuur. Als het mogelijk is dit formaat te maken, anders zo groot mogelijk. De kelder dient voorzien te worden van elektra voor verlichting. Na het plaatsen zal er een schuur op de kelder gerealiseerd worden. Te plaatsen in Leersum (+11 nap). We hebben een bos aan de achterzijde, en dus alleen bereikbaar (voor een vrachtwagen) tot aan de voorzijde van het huis. We zitten aan een N-weg, afstand tot het huis is 70 meter. Graven en metselen of prefab? Wat zijn de mogelijkheden en de kosten hiervan? Prefab gaat waarschijnlijk moeilijk worden mbt leveren/plaatsen.

Schilderwerkonderhoud binnen

Uitvoering schilderwerk woonhuis binnen t.b.v. onderhoud. Offerte inclusief (kwalitatief voldoende) verf. Hoeveelheid bij benadering: 60 m2 plafond, wit 35 m2 muur, donkerrood 30 m2 muur, wit 10 m2 muur, keuken, speciale verfsoort (waterafstotend?) Gesloten trap, 12 tredes + incl. kleine leuning. Svp apart offreren als optie: 30 m2 slaapkamer incl plafond, wit 10 m2 slaapkamer, één muur, nader te bepalen kleur Randvoorwaarden: minimale verplaatsing van inboedel, liefst zo veel als mogelijk met afdekken, dit i.v.m. zware meubels en toegankelijkheid.

Opbouw mansarde kap op reeds bestaande uitbouw

Op de reeds bestaande uitbouw(keuken 5mx5m)een opbouw maken aan woning ter vergroting van 1e verdieping, Mansarde dak. Buren zijn reeds bezig met zelfde verbouwing (bijna klaar). Tevens het aanleggen van een badkamer met toilet en bijbehorende riolering op 1e verdieping. Tekening van de buren kan gebruikt worden na enkele veranderingen.

Graag willen we het metselwerk van onze ...

Graag willen we het metselwerk van onze schuur willen voorzien van nieuw voegwerk. Totale oppervlakte van de muur is 8,5 m2. Hans

Achteraanbouw op benedenverdieping aan ...

Achteraanbouw op benedenverdieping aan bestaande woning om een woonkeuken te realiseren. Afmeting circa 600 x 230 cm buitenafm. Hoogte ongeveer 3 mtr. (is aan tussenwoning) Hierin is een deel van circa 2 x 2 mtr. als bijkeuken gereserveerd en dient voorzien te worden van elektriciteit. Verder openslaande deuren en extra deur in bijkeuken. Ook vloerverwarming en vloertegels (oppervlak circa 30 m2). Tussenmuur met openslaande deuren tussen woonkeuken en woonkamer te realiseren.

Nieuwe plafonds in woonkamer, ...

Nieuwe plafonds in woonkamer, openkeuken, hal en slaapkamer. Wanden stucen van woonkamer en hal. Nieuwe douche kamer aanleggen met douche kabine en vaste wastafel. Bijkeuken aanbouwen tussen garage en huis (is: achterwand met deur en kozijn optrekken in metselwek, platdak met lichtkoepel, nieuwe HR ketel plaatsen, aansluitingen wasmachine aanbrengen). In hal voorziening aanbrengen zodat een dragende muur verwijderd kan worden. In woonkamer plavuizen vloer met vloerverwarming aanleggen (bestaande vloer is hout).