Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kockengen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kockengen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kockengen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kockengen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kockengen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Kockengen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kockengen:

Metselwerk herstellen

Ik wil graag een stuk muur van mijn monumentale pand laten repareren. Tevens heb ik een gemetseld opstapje bij de voordeur die aan vervanging toe is. 2 stukken muur. De afmetingen weet niet niet.

Uitbouw achter het huis plaatsen

Wij willen graag een uitbouw van de woning aan de achterzijde. Deze zal 2 meter diep zijn en 5 meter breed. Bijgevoegd een foto van de achterzijde. We zouden graag een lichtstraat in het dak willen en zoveel mogelijk glas (plus schuifpui) aan de achterzijde. Ik zie de offerte graag tegemoet. Hoe eerder we kunnen starten met de bouw, hoe beter.

Tweede verdieping opbouwen

We willen de slaapkamer aan de achterzijde van het huis vergroten door het dakterras, 3.50 x 4 meter, te bebouwen. We denken daarbij aan houtskeletbouw en zijn geïnteresseerd in casco bouw en doen de afbouw zelf. We denken aan onderhoudsarme (en bij het huis passende) wandbekleding (bijvoorbeeld kunststof met houtlook). We zoeken nog advies over de stenen afscheidingswand, die weg te halen of in de constructie te verwerken. In juni krijgen we de sleutel.

Schoorsteen slopen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor het verwijderen van de schoorsteen in onze aangekochte bestaande woning. Bouwjaar van de woning is 1980, er zit nog een gemetselde schoorsteen/schouw in. Nu kan wat ons betreft de schoorsteen grotendeels gesloopt worden. Alleen loopt de schoorsteen ook door achterin de badkamer. En liever laten we de badkamer onbeschadigd. Is dit mogelijk? Graag willen we een vrijblijvende offerte (ongeveer) voor het totaal als de schoorsteen geheel gesloopt en verwijdert word, en een offerte voor het verwijderen en de badkamer in huidige staat houdende. Mochten er vragen zijn om een goed beeld te krijgen dan hoor ik het graag.

Betonvloer verwijderen

50 m2, 15 cm dikte betonvloer en 0,5 cm dikte tegelvloer verwijderen en afvoeren. oppervlakte gaat om 2 grote kamers + gang + wc

Draagmuur slopen en opvangen

I.v.m. uitbouw van de keuken moet de draagmuur (buitenmuur) worden gesloopt en opgevangen over een lengte van 5.3 meter. Van links geheel aansluitend op de woning naar rechts de openslaande deuren. Zie foto voor achtergevel en (draagbalk tegen plafond, staanders en draagbalk over fundering plaatsen).

Aanbouw bouwen

Een aanbouw van 6.70 bij 3.40 meter. Een draagbalk om kozijn in achtergevel te verruimen (circa 350 cm). De fundering is al aanwezig. Zijmuur aan 1 zijde is aanwezig (gemetselde). Zijmuur aan andere zijde is aanwezig maar niet lang genoeg, er zal +- een meter glazen zijpaneel geplaatst moeten worden. Vormgeving en design: We willen graag een aluminium of kunststof constructie, waarbij de pui en het schuine dak bestaan uit profiel+glas. Het geheel moet isolerende waarde hebben aangezien deze onderdeel uit gaat maken van de woonoppervlakte. De voorkeur gaat uit naar een harmonica deurensysteem, deze is idealiter over de hele breedte maar mag ingekort worden, ook een systeem met dubbele schuifdeur is een optie. We zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het plaatsen van de draagbalk, - Het zetten van de Serre (ex fundering en zijmuur) - In uitvoering met schuifdeur en harmonicadeuren

Serre verbouwen

Wij hebben een woning gekocht waarbij de serre verouderd is. Deze zullen wij verwijderen en daarna zal er een nieuwe serre geplaatst moeten worden. De fundering zal grotendeels aanwezig zijn maar wel iets lager dan de woonvloer. De nieuwe serre zal geïsoleerd moeten zijn en word 4 bij 6.5 meter groot. De achtergevel van de woning dient verwijderd te worden.

Boktor in de garage bestrijden

Het gaat om het dak van de garage. Er zit ook één boktor in. Het gaat om één gat.

Serre met fundering plaatsen

De breedte van de serre moet worden 3700 de diepte 2000 en de hoogteer moet een vloertje gestort worden en twee heipalen geslagen. Het is voor een klant in Baarn. Graag wil ik van u een nette prijs ontvangen.

Opnieuw aanbrengen snijvoeg

Voor een woonhuis moeten in de voor-, achter- en zijgevel in het totaal ca. 57 m2 voeg worden uitgehaald, schoongemaakt en opnieuw voorzien worden van een snijvoeg. Tevens zullen er een aantal bakstenen vervangen moeten worden.

het aanbouwen van een tuinkamer met ...

het aanbouwen van een tuinkamer met rietendak en openslaande deuren op een betonnenvloer. Intern : plaatsen van verwarming, plaatsen van houtenvloer, doorbreken van enkele muren zodat een openkeuken wordt gecreerd, verplaatsen van toilet en het geheel afwerken (stucwerk)