Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak:

Een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak

We zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. We zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw en of we dat gelijk kunnen betalen. Ons (toekomstige) huis heeft een zadeldak en daar willen we dus nog een verdieping bovenop. Nu willen wij graag weten wat de kosten hiervan zijn. Ons huis heeft een afmeting van 9,66 meter lang bij 4,48 meter breed. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een stenen afwerking of een andere afwerking die zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast willen we natuurlijk ook een aantal ramen in de opbouw. Ook wordt onze douche door de opbouw ontnomen van een raam, we zouden graag willen weten of u met het bouwen van de opbouw, ook een raam kunt maken in de zijmuur van de doucheruimte, in plaats van in het dak waar het raam nu zit. Wat betreft de omgevingsvergunning, er zijn al meerdere huizen in onze straat/wijk die ook een opbouw hebben. Dus ik denk niet dat de gemeente een vergunning voor een opbouw zou afwijzen. Wel willen we natuurlijk ook rekening houden met de kosten die bij de vergunning komen kijken. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat de verschillende mogelijkheden zijn.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak uit heel Nederland:

Dakopbouw op plat dak realiseren

Dit betreft een dakopbouw op een plat dak van ongeveer 45 m2 en 2.5 m hoog. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw, dus ik neem aan dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is nodig. Mocht de vakman dit regelen, zouden de kosten daarvoor apart vermeld mogen worden op de offerte. We willen graag een complete oplevering, zonder elektra en stucwerk. Graag een houten constructie. Bouwtekeningen moeten nog. Ook zou er een trap naar de opbouw gemaakt moeten worden.

Uitbouw op de keuken realiseren

Wij willen boven op de keuken graag nog een extra kamer creëren van 5 bij 3 meter. Officieel is er geen berekening gemaakt of dat het dak sterk genoeg is. Wel heeft iemand de keuken verbouwd en die gaf aan dat een dakopbouw mogelijk is. Vergunning is waarschijnlijk nodig, deze laten we graag door de vakman regelen. We willen een casco oplevering, met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie zal waarschijnlijk van hout worden.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die onze dakopbouw 35 m2 kan realiseren. De huidige situatie is nu dat we een plat dak hebben en we willen graag een platdak met aan beide kanten een dakkapel (zie foto's). We zouden graag geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden en de casco prijzen en meerprijs. – Constructieberekeningen – Bouwvergunningen – Vloer – Trap – Dakkapellen - Kunststof kozijnen met dubbel glas - Goede dik dakisolatie en muurisolatie omdat we dichtbij Schiphol wonen. Vergunning moet nog worden aangevraagd, omdat ik de tekening van de opbouw hiervoor nodig heb (ik heb wel een hard-copy van mijn buurman)

Dakopbouw realiseren

Het betreft een dakopbouw op een slaapkamer. Het is een vrije ruimte op de tweede verdieping boven de slaapkamer. De binnenruimte van de bestaande slaapkamer is 5150 bij 3320 cm. Het dak boven de slaapkamer zijn betonnen platen. Het dak is sterk genoeg. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw. Wel zou het grind en het teer verwijdert moeten worden. Dit graag ook afvoeren. We willen een complete oplevering. Buitenafwerking en binnen glad stucen van plafond en muren. Ook de vloer met zandcement storten. Er moeten 3 stopcontacten en een lichtpunt geplaatst worden. En er moet een loze buis geplaatst worden voor internetaansluiting en TV. Verdere afwerking doen we zelf. Het betreft de woning (zie foto) waar een deken uit het slaapkamerraam hangt. Er moet tevens een radiator verplaatst worden en een radiator geplaatst worden. Vergunning regelen we zelf. De constructie maakt ons niet uit, maar het moet er hetzelfde uit te komen zien als bij de buren. Ik zou nog meer foto's kunnen sturen. Bouwtekeningen zorg ik zelf voor. Graag ontvang ik van u een offerte.

Een dakopbouw realiseren op een appartement

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een appartement. Dit moet ongeveer 70 m2 groot worden. De opbouw moet een houten skelet hebben en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Een opbouw realiseren op een tussenwoning

We zoeken een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze bestaande woning. Het betreft een ruimte boven de 1e verdieping. De opbouw moet casco/ standaard bouw (basis afwerking binnen) worden. De opbouw moet op een plat dak komen en ongeveer 500 bij 800 cm groot worden. Het betreft een tussenwoning. Daarnaast zien we graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een prijsindicatie voor een dakopbouw op ons platte dak. 3 x 5 m2 met een trap langs buiten. We weten niet of een dak sterk genoeg is. Een vergunning is misschien niet nodig, omdat het om het buitengebied gaat. We willen een casco oplevering, met ramen en een buitenafwerking. Elektra en stucwerk hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De constructie is heel erg prijs afhankelijk, daar willen we graag meer over weten. Graag ontvangen we een prijs indicatie.

Dakopbouw realiseren

Betreft een dakopbouw over het gehele oppervlakte van het huis. (48 m2). 9,60 m bij 5,60 m. De vergunning moet nog geregeld worden, in overleg wie dit doet. Er is nog geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is, maar hier in de buurt is op hetzelfde type dak gebouwd. We willen een deels complete oplevering. De ramen en buitenafwerking willen wel, eventueel binnen een aantal muren geplaatst en elektra. Stucwerk wel graag vermelden op de offerte, maar daar ben ik nog niet zeker van. Tekeningen van standaard dakopbouw zijn verkrijgbaar bij de gemeente, deze zouden opgevraagd moeten worden. In mei 2020 hoopt meneer te kunnen beginnen, wel in overleg.

Opbouw op plat dak realiseren

Ik wil een dakopbouw van 24 m2 op een plat dak realiseren + een trap. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik wil graag weten wat het kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een opbouw realiseren aan de bovenkant. Wij hebben een plat dak en op dit moment 2 verdiepingen. Wij willen graag nog een derde verdieping erbij creëren. Geschat ongeveer 40 m2. In de wijk hebben heel veel ook een dakopbouw, dus we vermoeden dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is vrij gemakkelijk, deze vragen we zelf aan. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Verdere binnenafwerking is niet nodig. De constructie willen we van prefab met metselwerk aan de buitenkant als dat mogelijk is. Mocht dat niet zo zijn, dan metselwerk alleen. Bouwtekeningen zouden nog gemaakt moeten worden.