Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw:

Dakopbouw

Ik wil graag een offerte voor een dakopbouw van circa 40 m2 met de volgende aanvullende werkzaamheden: kunststof kozijn hardhout trap elektriciteit leidingen badkamer inclusief tegels (circa 20 m2) tussenmuur afwerking vloer laminaat afwerking muur stuc plafond afwerking panelen antraciet buiten Afhankelijk van uw offertebedrag wil ik nog de volgende aanvullende werkzaamheden laten uitvoeren: muurtje keuken terrasoverkapping (circa 5x3 meter) tegels in keuken (circa 8 m2) tegels in entree (circa 12 m2) Vergunning nodig? Ja, moet ik nog aanvragen Complete oplevering? Ja
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw uit heel Nederland:

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. Het gaat om een toekomstige 4e verdieping. De uitbouw moet 5 bij 8 meter groot zijn, een houten constructie hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Dakopbouw volledige verdieping

Wij willen een casco dakopbouw voor een extra verdieping. De maten zijn 485 x 895. Ik denk niet dat hier een vergunning voor nodig is omdat de buren het ook hebben, maar mocht dit nodig zijn, dan zal ik het zeker aanvragen. Er hoeft geen elektra in te komen en er hoeft geen stucwerk gedaan te worden. Van welk materiaal de buitenkant gemaakt moet worden is in overleg. Graag een offerte.

Dakopbouw om slaapkamer te realiseren

Wij willen een dak op bouw van ongeveer 20 m2. om een slaapkamer te realiseren. Van binnen casco, van buiten afgewerkt. Constructie in overleg bespreken. Inclusief trap en verwarming. Vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer.

Complete dakopbouw garage

Wij willen een extra slaapkamer op de garage laten bouwen van ongeveer 20 m2. Inclusief een deur naar een aan te leggen dakterras. Donderdag hebben wij een 2e bezichtiging en willen wij de aannemer alvast meenemen.

Dakopbouw zolder plat dak

We onderzoeken een uitbouw op de zolderverdieping. Daar bevindt zich momenteel een zoldervliering zonder trap maar met ladder, en daarnaast een groot plat dak (zie foto). Vliering is ongeveer 15m2, plat dak ongeveer 30-40 m2. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is. Complete oplevering en van welk materiaal het gemaakt moet worden is in overleg. Er moet wel elektra in komen en stucwerk gedaan worden. Graag een offerte.

Dakopbouw garage

Wij willen een Franse kap op de garage laten zetten. Garage is 5. 5 bij 6 meter. Er moeten dakpannen op komen. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw plat dak

We willen een complete opbouw laten realiseren van ongeveer 5 a 6 meter huisbreed en ongeveer 6 meter van voorzijde naar achterzijde en verdiepingshoogte. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Er moet elektra en stucwerk gedaan worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden maar ik heb interesse in baksteen of zink. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw realiseren

Het gaat om een dakopbouw van ongeveer 8 meter lang bij 5 meter breed. Foto van de dakopbouw is van de buren. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik aanvragen. Het moet casco opgeleverd worden met een houtskelet binnenkant en keralit buitenkant. Ik ontvang graag een prijsindicatie hiervoor.

Casco dakopbouw met optioneel dakterras

Graag zouden wij een houten, casco dakopbouw willen ( 8,5 bij 5 meter ), hiervoor willen we weten wat er mogelijk is. Eventueel zouden we een opbouw willen met een dakterras ervoor. We zijn dus op zoek naar iemand die het voor ons kan berekenen, aanvragen en uiteindelijk ook plaatsen.

Gevel controleren

Vele jaren geleden hebben wij een dakopbouw laten plaatsen. Deze is aan de gevel afgewerkt met houten platen. Deze platen (lees schroeven / bouten) beginnen los te raken. Ik zou dit graag willen laten controleren voor dat er schade komt door middel van slecht weer. We hebben in het verleden al een aantal keer waterschaden gehad aan het dak zelf maar dit is recentelijk verholpen maar we zitten uiteraard niet te wachten op extra (water)schade. De oppervlakte is 100 m2.