Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tekening, fundering en vloer maken:

Tekening, fundering en vloer maken

Ik heb in de achtertuin een stenen schuur van ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Deze wil ik over de gehele breedte van de tuin hebben ongeveer 5 x 2,5. Nu heb ik daar alleen een tekening, de fundering en de betonnen vloer voor nodig. Metselen en het dak is geen probleem.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tekening, fundering en vloer maken uit heel Nederland:

Garage van steen bouwen

Op dit moment hebben we een kleine berging met carport. Wij zouden garage willen laten bouwen van 5100 mm breed en 8000 mm lang zie eventueel tekening. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met een stenen buitenkant en een fundering. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. Graag zouden we een offerte willen hebben met plat dak en een offerte met schuin dak (met zolder) als dat mogelijk is.

Fundering ten behoeve van uitbouw realiseren

Ik zou graag een offerte willen voor een fundering voor een uitbouw en een garage (1 geheel). Het wordt een fundering op staal. Er zit al deels een fundering van de huidige situatie (aangegeven in lichtgroen op de tekening). De gehele fundering is aangegeven in donkergroen op de bijgevoegde tekening.

Tuinmuur metselen

Wij willen een tuinmuur van 31 meter laten metselen met 4 poeren van 65 bij 65 met een rollaag bovenop. de tuinmuur wordt 1800 cm. hoog. Er dient ook nog een fundering gestort te worden kunnen jullie daar ook een prijs voor opgeven? wij hebben een tekening van de te metselen muur. stenen worden door onszelf aangekocht. Over kleur voeg etc.. graag van tevoren goed overleg.

Dakverhoging en uitbouw

Wij willen graag offertes voor een dak opbouw en een uitbouw. De tekeningen zijn vrijwel klaar. Het zou gaan om de periode vanaf 16 september. - Vergunning: Uitbouw niet, opbouw wel, is in aanvraag - Casco - Het materiaal waar het van gemaakt moet worden: Zie tekening - Elektra: Nee, in de uitbouw misschien wel - Stucwerk: In de uitbouw wel - Fundering: Er hoeft niet geheid te worden - Afmetingen: Dak opbouw 19 m2, uitbouw 4,24 bij 2,75 meter. Ik hoor graag van u. Als u contact met mij opneemt kan ik de tekeningen naar u toe sturen.

Fundering en vloer voor aanbouw storten

Ik ben bezig met een aanbouw voor mijn woning, houtskeletbouw, totaal 13 m2, en ik wil hier graag een fundering en vloer voor laten storten. Ik ontvang graag een offerte. Zie bijgaande tekening.

Fundering maken

Wij gaan een studio aanbouwen aan onze garage achter ons woonhuis. De bouwtechnische tekeningen zijn klaar. Wij zoeken een aannemer / bedrijf dat onze fundering kan komen maken en storten conform de bouwtechnische tekening. Separaat zou ik ook de kosten ontvangen voor het realiseren van de bekisting. De studio zal ongeveer 8 bij 4 meter gaan worden en de vergunning is reeds verkregen.

Fundering inclusief beton

Ik ben op zoek naar een bedrijf die voor mij de fundering kan maken. Het moet 12 bij 6 meter worden. Ik heb het al uitgegraven. Betreft bekisting, wapening en beton. Het ligt 45 meter van de weg af. Graag hoor ik u reactie nadat u mijn tekening heeft bestudeerd.

Fundering onder garage plaatsen

Ik ga een losstaande garage bouwen. Daarvoor heb ik een fundering nodig. Zie bijgaande plaatje. Hoofddeel circa 4x7 meter. Uitbouw circa 3x3.5 meter. Ik kan u ook een tekening van de fundering sturen. Kunt u in eerste instantie een prijsschatting geven (±10%)?

Fundering garage naast huis

Ik wil een fundering plaatsen (broodjesvloer) voor een garage. De heipalen zitten al in de grond, die constructie berekening tekening hebben we ook. Het gaat ons alleen om het plaatsen van de fundering aan huis. Fundering van 7,5 meter x 4,2 meter.

Uitbouw achterzijde

Wij willen: - offerte aanbouw 2m bij 5 m - verschillende opties - 3d tekening Ik heb hier geen vergunning voor nodig, en we willen nog even overleggen over of het compleet opgeleverd moet worden of niet. We weten ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus daar zouden we ook wat meer advies over willen krijgen. Er moet wel een fundering in.

Partners

Partners van Casius