Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in IJsselstein of directe omgeving.

443 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren, woning bouwen, nieuw huis laten bouwen, bouw (prefab)woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in IJsselstein:

Dak opbouw maken op basis van tekening (vergunning is binnen)

Wij willen graag een dak opbouw realiseren ik heb alle tekeningen en vergunning krijg ik deze week binnen. Zou graag een offerte willen opvragen voor deze dakopbouw. Bouwjaar woning 1999. Betonnen dak onder flauwe hoek. Het wordt een houten opbouw. Bouwtekening heb ik laten maken en kan die nasturen. Ik wil 'm casco met een trap er in. Kalzip-dak zit er nu op. We willen een zelfde dakbedekking op de opbouw Ik werk zelf als loodgieter en maak m zelf af. Afmeting 9 x 4,5 meter. Bij voorkeur in augustus starten.

Schuur deels vervangen

Wij willen graag onze schuur deels weer op laten bouwen ivm verrotte stenen. Het gaat om 1 zijkant en 1 voorkant. Doen jullie dit ook en zo ja wat zijn hier de kosten. Dus geen volledige schuur maar gedeeltelijk? Bijgevoegd zijn de foto's van hoe het er nu uitziet.

4 garages bouwen

Een van mij klanten overweegt achter op een perceel van 17,5 meter breed, 4 garages naast elkaar te bouwen voor de verhuur. De garages moeten gemetselde buitenkanten hebben, en moeten casco opgeleverd worden met alleen elektra en een fundering. Ik weet niet zeker wat de maten zijn, en of hier een vergunning voor nodig is. Welke maatvoering, uitvoering adviseren jullie en wat zijn de kosten hiervoor? Reactie graag per mail.

Slopen en verplaatsen binnenmuur en deur

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de binnenmuur deels verwijderen en de deur iets naar achteren verplaatsen. Bij het verplaatsen van de binnenmuur hoort het verplaatsen van de kabels er ook bij. De deur moet vervolgens naar achter verplaatst worden met mogelijke stukje muur. Zie tekening.

Geïsoleerde betonfundering voor houten schuur realiseren

Wij willen in IJsselstein een houten geïsoleerde schuur laten bouwen van ongeveer 4.8 x 3.2 meter en 3.8 m hoog. Wij willen hier een geïsoleerde fundering onder hebben met een vorstrand. Wat gaat een fundering kosten?

Carport ombouwen tot garage

Wij willen graag de huidige carport ombouwen tot een garage. Carport heeft een afmeting van 6 x 3 meter. Ook willen wij een duur van de nieuwe garage naar het huis (deur in de muur rechts). Zie bijgaand de foto van de huidige carport.

Dakterras bij de woning trekken

Het dakterras van de derde verdieping bij de woning trekken en eventueel in de aangrenzende badkamer een "solar tube" ( of iets soortgelijks ) plaatsen. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie. Afmeting is ca. 5 x 1.50. Huis is gekocht, overdracht 24 april 2020.

Dakterras bij de woning trekken

Het dakterras van de derde verdieping bij de woning trekken en eventueel in de aangrenzende badkamer een "solar tube" ( of iets soortgelijks ) plaatsen. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie. Afmeting is ca. 5 x 1.50. Huis is nog niet gekocht, maar wel onder bod. Vanaf april 2020.

Een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak

We zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. We zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw en of we dat gelijk kunnen betalen. Ons (toekomstige) huis heeft een zadeldak en daar willen we dus nog een verdieping bovenop. Nu willen wij graag weten wat de kosten hiervan zijn. Ons huis heeft een afmeting van 9,66 meter lang bij 4,48 meter breed. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een stenen afwerking of een andere afwerking die zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast willen we natuurlijk ook een aantal ramen in de opbouw. Ook wordt onze douche door de opbouw ontnomen van een raam, we zouden graag willen weten of u met het bouwen van de opbouw, ook een raam kunt maken in de zijmuur van de doucheruimte, in plaats van in het dak waar het raam nu zit. Wat betreft de omgevingsvergunning, er zijn al meerdere huizen in onze straat/wijk die ook een opbouw hebben. Dus ik denk niet dat de gemeente een vergunning voor een opbouw zou afwijzen. Wel willen we natuurlijk ook rekening houden met de kosten die bij de vergunning komen kijken. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Opbouw voor extra kamer 2e verdieping

Wij willen een opbouw bovenop de 1e etage. Afmeting is ongeveer 2,5 x 4 meter Het is een opbouw aan de achterzijde van het huis en doel is om een extra kamer te creëren op de 2e verdieping. Graag complete oplevering, constructie hout. Vergunning wordt zelf geregeld.

Uitbouw achterzijde

Ik zoek iemand voor een uitbouw van 400 cm diep, 590 cm breed. Casco afgewerkt. Water- en winddicht. Graag een houten constructie.

Kelder bouwen

Wij willen een kelder laten bouwen onder onze nog te realiseren uitbouw van de garage. Afmetingen plm 4,2 mtr br en 4,5 mtr lang, hoogte inwendig plm 2,4 mtr. Ventilatie zodat ruimte als speel en slaapruimte gebruikt kan worden. Geen watertappunten in de kelder. Het moet compleet opgeleverd worden en er moet elektra aangelegd worden. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.

Uitbouw achterkant woning

Aan de achterkant voor onze woning willen wij 2,50 meter uitbouwen. De uitbouw komt tussen de garage en de uitbouw van de buren. De uitbouw komt over de volledige breedte 5,70 meter. In de nieuwe ruimte komt en keuken en eettafel. De deur van de garage komt binnen de inbouw te zitten. Water en electra voor de keuken moet aangelegd worden en er komt een convectorput voor verwarming. De pui moet uit dubbele deuren bestaan en veel glas met in het dak een lichtstraal. Verder moet er een fundering in komen, elektra in overleg, en een fundering. Er hoeft niet gestuct te worden.

Verdiepingopbouw

Wij willen extra verdieping opbouwen van 5 meter breed 8 meter lang. De opbouw mag casco worden geplaatst, ook de vaste trap naar boven zullen wij zelf plaatsen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw op garage

Wij zijn benieuwd naar de prijs naar een dakopbouw op een garage. Ik hoop dat je genoeg informatie hebt dmv de foto. De buren hebben het al wel vandaar. De afmetingen weet ik niet dus ik heb graag dat ik dat nog even met de vakman overleg. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word van steen, met elektra en stucwerk. De vergunning moet ik nog aanvragen. Zou het mogelijk zijn om het in juli te realiseren?

Woning uitbouwen door pui te verplaatsen en vloer egaliseren

Ik wil mijn woning laten verbouwen door de pui aan beide kanten van de woning te verplaatsen. De pui is nu 50 cm naar binnen geplaatst. Ik wil graag de pui gelijk met de buitenmuur trekken. Daarnaast moeten de muren ongeveer 48 m2 opnieuw gestuct worden en het plafond in zijn geheel 55 m2 gestuct. De radiatoren 3 stuks moeten verzet en de vloer geëgaliseerd. De bestaande pui met een groot raam, een kleiner raam en een deur kan aan beide kanten opnieuw gebruikt worden.

Fundering schuur realiseren

Ik zou graag een fundering willen hebben voor de uitbouw van een schuur. Het betreft een uitbouw van 2 bij 2,5 meter. 2 Buispalen 9 meter fundering met 3 zijden vorstrand en vloer.

Dakopbouw

Ik wil graag een offerte voor een dakopbouw van circa 40 m2 met de volgende aanvullende werkzaamheden: kunststof kozijn hardhout trap elektriciteit leidingen badkamer inclusief tegels (circa 20 m2) tussenmuur afwerking vloer laminaat afwerking muur stuc plafond afwerking panelen antraciet buiten Afhankelijk van uw offertebedrag wil ik nog de volgende aanvullende werkzaamheden laten uitvoeren: muurtje keuken terrasoverkapping (circa 5x3 meter) tegels in keuken (circa 8 m2) tegels in entree (circa 12 m2) Vergunning nodig? Ja, moet ik nog aanvragen Complete oplevering? Ja

Roest op onderslagbalk kruipruimte verwijderen

Het gaat om roest op een onderslagbalk, enkel het stuk op de foto, in kruipruimte/kelder ter ondersteuning van de vloer waar roest op aanwezig is, in bouwtechnische keuring werd gesproken over het schuren/verven van de balk zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Uitbouw achterzijde bouwen

Een uitbouw van 2,5 meter naar achter, 6.5 meter breed. Met lichtkoepels. De achter pui kan opnieuw gebruikt worden. Tevens de complete woonruimte voorzien van vloerverwarming totaal dan 50 m2 tevens afwerken met plavuizen naar keuze.

Tekening, fundering en vloer maken

Ik heb in de achtertuin een stenen schuur van ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Deze wil ik over de gehele breedte van de tuin hebben ongeveer 5 x 2,5. Nu heb ik daar alleen een tekening, de fundering en de betonnen vloer voor nodig. Metselen en het dak is geen probleem.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij gaan zelf een aanbouw/uitbouw plaatsen en daarvoor moet de dragende buitenmuur verwijderd worden en een draagbalk neergelegd worden. Er word op dit moment een constructie berekening voor ons gemaakt. De balk moet ongeveer 4.60 meter zijn. Wij zouden dit graag op korte termijn gedaan willen hebben.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij zijn bezig met een uitbouw van onze woning. De buiten muur moet worden verwijdert en dan moet er een draagbalk geplaatst worden. Er moeten ook 2 stalen buizen aan de buiten zijde van de balk geplaatst worden. De woning is 4.5 meter breed.

Uitbouw achter het huis bouwen

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen van 6 bij 2,25 meter. Ik weet niet of er al een fundering ligt. Ik wil het liefst prefab maar laat mij graag adviseren. In overleg afwerken.

Dakterras tot extra slaapkamer ombouwen

Wij willen het dakterras laten dichtbouwen en daar een extra slaapkamer van maken. Afmeting 3x 5,5 mtr