Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw plat dak:

Opbouw plat dak

Dakopbouw met balkon/terras op dak van 6.30 bij 10. Het moet compleet opgeleverd worden en mijn voorkeur gaat uit naar prefab, met elektra, zonder stucwerk. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen.
Onze klant uit Hoogland (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw plat dak uit heel Nederland:

dak opbouw, aanbouw nok verhoging

Een dak opbouw op plat dak 3m bij 10 m houten prefap platdak. Een aanbouw zijkant rechts huis 3.3m bij 6.7m houten met achterzijden opslaande deuren. Nok verhoging 6m bij 2m Optioneel met 2de verdieping prefap offerte casco en afbouw appart. En een garage 30 vierkante meter afbeken.

Extra verdieping bouwen

We hebben ongeveer twee jaar geleden een vergunning aangevraagd voor een extra verdieping op onze huis (plat dak), maar deze is afgewezen omdat het huizen blok was als een geheel ontworpen en er is een raam drie huizen verder op die dan tegen te opbouw zou kijken. Hebben jullie ervaring met het aanvragen en regelen van een vergunning en vervolgens ook het bouwen daarvan? Hoor het graag.

Opbouw plat dak

Wij willen een prefab houten opbouw realiseren op ons plat dak. Veel huizen , inclusief aan één kant de buren, hebben opbouw. Ik ben ook bezig het huis meerwaarde toe te voegen. Een opbouw kan dus interessant zijn. Het gaat om 8 m lang bij 4.33 m breed. Wij laten ons verder graag adviseren.

Dakopbouw plat dak

De opbouw moet circa 5,5 x 6,5 m worden op een plat dak. Zo mogelijk ontvangen we graag een casco en een complete offerte. We hebben een helder beeld van onze wensen. De constructie graag van hout. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag een bouwgarantie.

Complete verdieping realiseren

Wij willen een complete verdieping op de huidige hoekwoning plaatsen. We hebben de wensen wat wij willen, al contact gehad met adviseur voor de hypotheek. Er is vergunning nodig, deze aanvraag besteden wij graag uit. Wij hebben een plat dak, deze kan de opbouw dragen, meerdere in de straat hebben een opbouw. In de straat hebben ze allemaal kunststof, maar wij willen de zijkanten graag gemetseld hebben. Casco oplevering, wind- en waterdicht.

Opbouw op plat dak realiseren

Ik wil graag aan dakopbouw van 4.5 meter breed bij 9 meter lang. Ik weet niet hoeveel dit zou kosten, afhankelijk of ik het kan betalen of niet dat het een paar maanden later uitgevoerd gaat worden. Graag ontvang ik een offerte voor een prefab constructie met een casco en een complete oplevering. Graag wil ik het verschil in prijzen van constructies en het soort oplevering weten. Vergunning moet nog, in overleg wie. Het is een plat dak en meerdere buren hebben een opbouw, ik vermoed dat het dak dus sterk genoeg is.

Dak renoveren

Bestaand plat bitumen dak van opbouw op 2e verdieping is 27 jaar oud en moet vervangen worden inclusief zinken dakranden. Ca. 6 m. breed achter, 5 m. breed voor en 8 m. diep. Gemeentelijk monument. Vanwege stormschade 9 feb hebben we er haast mee. Graag groendak. Platte dak op 1e verdieping graag meteen meenemen. Is ongeveer 1 meter breed rondom dakopbouw, totale lengte ca. 25 meter. Hierop ligt bitumen met grind en de dakrand is van zink en in goede staat.

Opbouw volledige verdieping

Wij willen graag een opbouw op ons bestaand plat dak. In de buurt bij ons is dit al regelmatig gedaan. De afmeting is ongeveer 10 x 6 meter. Compleet/casco oplevering is in overleg. Ik wil wel dat er elektra en stucwerk gedaan word, en dat de opbouw van houtskelet en steen gemaakt word. Hier is een vergunning voor nodig maar dat word al geregeld. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw realiseren

Wij willen een offerte voor het plaatsen van een dak opbouw op bestaand plat dak. ??Vragen aan user: Welke fase? Oriënterende fase. Vergunning? Deze is nodig. Afmeting? Ongeveer 7 m bij 15 m. Constructie? Graag advies, maar ik denk prefab. Casco of compleet? Graag een prijs beide.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een opbouw op ons plat dak. Onder dit stukje plat dak zijn al 2 kleine kamers. Daarboven willen wij hetzelfde. Afmetingen zijn 2,5 bij 6 meter Vergunning opnemen in de offerte. Voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie.

Partners

Partners van Casius