Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoogland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoogland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoogland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoogland of directe omgeving.

242 klanten uit Hoogland bevelen een bij Casius in Hoogland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoogland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Hoogland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoogland:

Houten schuur aanbouwen

Wij willen graag een casco houten schuur tegen de achtergevel van de woning laten maken. Lengte 580 cm breedte ongeveer 350 cm. In iedere korte wand willen wij een deur. Geen ramen. Graag in februari realiseren.

Kelder in de achtertuin

Mijn zoon zoekt een drumruimte. Mijn vraag is wat kost het om een kelder te maken in mijn achtertuin, die waterdicht is? Ik heb geen idee wat voor afmetingen mogelijk zijn. Ik wil het liefst een zo goedkoop mogelijke oplossing, maar toch een ruimte dat voldoende is voor mijn zoon om te drummen. Daar ontvang ik graag advies over. Een trap kan eventueel in de schuur geplaatst worden. De schuur is: 2.5 x 2.5 meter. De tuin is: 10 meter lang en 6- 8 meter breed. Elektra wil ik graag en stucen weet ik nog niet zeker. Verder wil ik een nette afwerking. Een vergunning is niet nodig.

Opbouw plat dak

Dakopbouw met balkon/terras op dak van 6.30 bij 10. Het moet compleet opgeleverd worden en mijn voorkeur gaat uit naar prefab, met elektra, zonder stucwerk. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen.

Complete uitbouw achterzijde

Ik ben mij aan het oriënteren over een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. De afmetingen zijn: 520 cm breed en 250 cm diep. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden zoals een fundering, eventuele vergunning, etc. De uitbouw moet opgeleverd worden met o.a. een schuifpui aan de tuinzijde en glad stucen aan de binnenzijde.

Extra verdieping op plat dak

Het dakoppervlak is 10 x 6,3 meter. Daarvan een verdieping maken. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik wil er 2 kamers + wc en doucheruimte Totaal oppervlak +/- 45 m2 inclusief trap van beneden naar bovenste verdieping. Graag een prijsindicatie.

Een houten dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op mijn huidige 2e verdieping een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 6 meter lang en 4 meter breed worden. Het moet gaan om een houten constructie. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen met dubbel glas in de opbouw. Ook moet er een gat in het huidige betonnen dak gemaakt worden ten behoeve van een trap naar de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Bouw kelder onder kantoor/bijkeuken

Ik wil een kelder bouwen onder de kantoor/ bijkeuken bouwen als berging/garage dus met oprit AFM. 3 x 6m De hele woning staat op heipalen. Als optie denken we over een uitbreiding naar een totaal van +/_ 55 m Complete oplevering? Nee, Casco. Vergunning nodig? Ja, maar die heb ik al aangevraagd Fundering? Kan wel, maar daar moet ik nog even naar kijken Er moet misschien ook gemetseld worden. Elektra doe ik zelf Het moet een specialist zijn in kelders. En het moet waterdicht zijn.

fundering en tuinmuur in T vorm metselen

Wij willen een houten schutting in onze achtertuin gaan vervangen door ene gemetselde tuinmuur. De schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Het muurtje is voor twee woningen. Deels scheiding van de tuinen en deels de achterzijde van de tuin waarin twee nieuwe poortdeuren foto 3 / 3b moeten komen. het komt neer op een "T"vorm. Bovenzijde poort deuren afdekken met lood. Er zal evenens een kleine fundering moeten worden gelegd. Zie foto 1 /1b voor gewenste voorbeeld. De achterzijde is 490 cm lang (van schuur tot schuur) en haaks daarop in het midden is 155 cm lang. De gewenste hoogte van de muur is 190 cm vanaf de vloer. Na aftrek van de breedte van 2 poortdeuren a 90 cm is dit omgerekend 8,5 m2. De muur moet ook worden gevoegd. De bak stenen moeten komen in kleur van schuur / huis te weten geelachtig zie foto 2 /2b. Werkzaamheden in maart/april en/of in overleg. Graag kosten poortdeueren, fundering, kosten stellen en metselen apart van elkaar aangeven. Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden horen wij dit graag. Wij willen graag een offerte en zullen daarna een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken.

Kachelpijp verwijderen

Ik heb een houtkachel in de woonkamer met een pijp naar het dak. Ik wil graag de pijp uit de woonkamer verwijderen. De rest kan blijven zitten. Daarnaast wil het gat in het plafond afgedekt/gedicht hebben. De kachelpijp loopt recht omhoog en is in de woonkamer on-geïsoleerd.

Rioolbuizen verleggen en dakraam plaatsen

In verband met de verbouwing van onze inpandige badkamer willen wij graag op ons platte dak (60 m2) de mogelijkheden tot een dakraam of een lichtkoepel (die dus open kan) inventariseren. Daarnaast zal er ook een nieuw gat in het dak moeten worden gemaakt voor de rioolontluchting/hemelwaterafvoer omdat we deze buizen mogelijk willen verplaatsen van het midden naar de zijkant van de kamer. Wij willen graag weten of dit mogelijk is en wat de mogelijke risico's voor onze dakbedekking zijn. Waarschijnlijk kan er na augustus gestart worden met de klus.

Uitbouw achter het huis bouwen

We willen graag weten wat de kosten zijn van een uitbouw van ongeveer 3 meter diep en 5 meter breed ongeveer. Eventueel samen met nog 2 buren die interesseert zijn.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een verbouwing. Wij willen graag extra ruimte creëren, maar weten qua prijs niet goed waar wij aan toe zijn. Graag zouden wij een prijsopgave laten maken voor een dakopbouw van 7 bij 9 meter. Er zal vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en elektra, water en verwarming doorgetrokken. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd maar wij zouden wel graag separaat een kostenpost zien voor het plaatsen van tussenwanden met deurkozijnen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe platen monteren

Asbest golfplaten van 2 schuurtjes verwijderen en nieuwe golfplaten monteren, ongeveer 200 m2. Graag een offerte voor het totale plaatje van zowel de sanering alsmede de plaatsing.

Golfplaten met asbest verwijderen

Ik wil ongeveer 200 m2 aan asbestplaten verwijderen en de golfplaten weer monteren.

Convectorputten verwijderen en dichtmaken

Het compleet verwijderen van twee convectorputten. CV installatie legen en sloopwerk. Leegmaken, afdoppen en verwijderen oude convectorputten. 2x dichtmaken convectorputten en afwerken met beton. Totale lengte 7,40 meter en breedte 40 cm. Per 1 augustus krijgen we de sleutel van de woning. Half augustus komt er vloerverwarming dan moet het beton uitgehard zijn.

Tegelvloer en vloerverwarming verwijderen

100 m2 tegelvloer (en vloerverwarming) slopen en afvoeren.

Houten terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een houten terrasoverkapping die aansluit op het dak van de bestaande schuur. De breedte is ongeveer 5 meter en de diepte ongeveer 4 meter. Wij willen graag een prijsopgave in- en exclusief het materiaal. Na akkoord willen wij de klus z.s.m. laten uitvoeren.

Kattenluik plaatsen in buitenmuur

We willen een kattenluik laten plaatsen in een buiten draag muur in 1 opdracht. Dus gat boren en luik plaatsen, het luik bestellen we zelf.

Platte dakopbouw op een rijtjeshuis

We verhuizen half november naar onze nieuwe woning in Hoogland. Op deze woning zouden wij een dakopbouw willen laten plaatsen. We hebben de woning nog niet, maar willen vast voorwerk doen en een grove inschatting van de kosten en mogelijkheden ontvangen. De buitenmaten zouden 600 x 800 cm zijn. Aan de voor- en achterzijde willen wij graag een balkon. Van binnen is geen afwerking nodig, alleen het plaatsen van de trap. Aan de buitenkant moet het wel afgewerkt worden. Er zijn veel huizen in de straat die deze dakopbouw al hebben, wij verwachten dus geen problemen met de vergunning bij de gemeente. Om u een idee te geven van hoe het eruit zou moeten zien kan ik u een link naar Google Maps toezenden.

Geïsoleerde betonvloer storten in de tuinkamer

Ik wil graag een goed geïsoleerde, betonnen vloer verstevigd met betonijzer in de glazen tuinkamer, maat 6,30 x 3,00 meter. Er ligt nu een composiet vloer: half hout en half kunststof. De bouwer wil de vloer verwijderen en de vloer afgraven naar de gewenste diepte. De tuinkamer is gebouwd tegen de woonkamer (lange zijde) en tegen een slaapkamer (korte zijde). De andere twee zijden bevinden zich tegenover de tuin. Aan de tuinkant is een gewone deur. Er kan met een wagen tot aan de tuin gereden worden. Graag een vrijblijvende offerte. Bij voorkeur in de middag of avond even bellen om een afspraak te maken.

Schoorsteen verwijderen

Wij willen de schoorsteen vanaf de eerste verdieping tot aan het dak laten verwijderen. Op de begane grond hebben wij geen schoorsteen of schouw. Het gaat alleen om het verwijderen van de schoorsteen, de afwerking zullen wij zelf verzorgen. Er is een foto beschikbaar.

Herstellen van waterschade

Graag ontvang ik een offerte wegens waterschade op zolder door lekkage van de CV-ketel. De werkzaamheden zijn: 5 m2 herstellen van laminaat, 15 m2 opnieuw sauzen (muur), 1 m2 plafond opnieuw sauzen, vervangen van MDF plinten ongeveer 1,5 strekkende meter (9 cm hoog) en het schilderen van de plinten. De uitvoering pas nadat de verzekeraar akkoord is.

Dakopbouw op de zolderverdieping plaatsen

Dakopbouw voor en achterzijde op de zolderverdieping. Er moet een dubbele nokverhoging op de zolder komen. De nokverhoging zal zo'n 5-6 meter breed moeten worden. Wij krijgen 7 april de sleutel. De ruimte kan nu al bekeken worden. Er is nu 1 slaapkamer, door er een dubbele nokverhoging erop te plaatsen wil ik er twee slaapkamers van maken en ik wil de overloop wat groter maken. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning.

Verbouwing garage

Er is nu een halfsteens garage, die zou ik willen laten verbouwen tot een dubbele garage. Of de huidige slopen en een heel nieuwe dubbele garage neerzetten. Wat zou dat ongeveer kosten?

Badkamerlekkage en gevolgschade repareren

Door lekkende douchecabine waterschade in wc beneden en het halletje. Stucwerk moet hersteld worden in hal en wc. Plaatsen nieuwe douchecabine met daarbij behorende werkzaamheden.