Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eemnes of directe omgeving.

100 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eemnes:

Betonrot verhelpen onder het huis

Het gaat om de reparatie van een aantal kleine betonrot plekken in de kruipruimte. Zie foto's en plattegrond voor meer informatie.

Binnenmuren realiseren

Nieuwe binnenmuren in huiskamer maken om 3 kamers te formeren. Met blokken/gipswanden, graag advies over materiaal. (Er is een tekening). Gaat om 1 lange muur van 10 m., dan een muur van 4 1/2 m dwars erop en nog 2 muurtjes van 3 m en 1 m. Er moeten 3 deuren in, die de klant al in bezit heeft.

Betonrot in de kruipruimte behandelen

Er is onder onze vloer in de kruipruimte betonrot geconstateerd in de betonnen balken die de vloer dragen. Ik heb hiervan enkele foto's gemaakt maar ben er niet zeker van dat dit het enige is. Ik ben in de kruipruimte geweest en ik zie een aantal plekken. Kunt u inspecteren of er meer plekken zijn en alle plekken behandelen. Na de behandeling wil ik een certificaat en garantie hebben.

Isolatie- en installatiewerk

Offerte voor toilet en isolatie schuur

Betonvloer aanbrengen voor de garage / berging

Er is een houten garage/tuinberging gebouwd waar nog een cement/betonvloer in moet. De afmeting is 5.50 bij 4.50 meter.

Pyriet uit het beton verwijderen

De galerij met een oppervlakte van ongeveer 250 m2, in ons appartementencomplex, zit vol met pyrietvlekken. Na verwijdering en uitboren dient de oppervlakte weer geheel te worden hersteld met anti-sliplaag. Er zijn foto´s beschikbaar.

Vloerbalken op begane grond vervangen

Uitgaande van een kameroppervlak van 30 m2 met kruipruimte van 40 cm in jaren 30-huis. Wie kan me een gemiddelde rekenprijs verstrekken voor behandelen en herstellen van balken onder de vloer? (lengte 4. 88 m)

Rookkanaal en schoorsteen plaatsen

Schoorsteen plaatsen voor een voorzetkachel voor gas. Pijp moet recht omhoog door eerste verdieping, zolder en dak. Kachel is er nog niet, ik heb er wel een gezien.

aanbouw plaatsen

Uitbouw van 3 meter bij 6 meter. Achterdeur en openslaande deuren. Slopen van huidige schuur. Keukenleidingen verplaatsen van achterkant naar voorkamer Huiskamer deur verplaatsen naar andere muur. Gat van huidige deur dichtmaken. Stucen

Aanbouw

Aanbouw achterkant woning van 3 bij 6 meter. Plaatsen 1 groot raam met rooster(vast) en 1 buitendeur. Orginele buitenmuur wordt binnenmuur, alleen raamkozijn tot de vloer wegzagen.(wordt doorgang) Gemetselde muren, fundering, plat dak. Evt. afwerking van binnen. Eerst een globale indicatie. Ik kan mijn huurwoning kopen en moet voor de hypotheek naar de bank. Ik wil dan ook graag de financiering voor de uitbouw regelen dus hier heb ik een globale prijs voor nodig. Later offerte.

uitbouwen woning

Wij willen onze woning met drie meter uitbouwen over de volle breedte van de woning (van hart binnemuur tot hart binnenmuur 6m). We overwegen o.a. een lichtstraat, gashaard en DBE verwarmingsysteem te plaatsen in de uitbouw. Ik weet niet of er geheid moet worden.

Verbouwing open zolder tot 2 kamers ...

Verbouwing open zolder tot 2 kamers inclusief plaatsen dakkappel waarvan 1 slaapkamer met inbouwkasten en creeren van een douche met wastafel. Totaal oppervlakte om en naij 45m2.

Wij willen een aanbouw aan de keuken ...

Wij willen een aanbouw aan de keuken laten maken van ongeveer 2.5m x 2.5m, nieuwe keuken plaatsen, de benedenverdieping van een nieuwe vloer voorzien, de openhaard eruit, woonkamer stucen tot zolder aan toe, toilet beneden vervangen, vloerverwarming aanleggen, gehele badkamer veranderen, en op zolder willen we één of een dubbele dakkapel laten plaatsen. De trap van beneden naar boven aan onze wensen laten voldoen. De nodige sloopwerkzaamheden. Gas/water/licht laten aanleggen (badkamer + keuken). Aftimmeren van de zolder.

Plaatsing openslaande deuren met ...

Plaatsing openslaande deuren met zijruit. Nieuwe keuken incl. tegelwerk, plaatsen nieuwe deur en vervangen beglazing, vervangen dakleer. Aanpassing CV.