Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in De Bilt of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in De Bilt:

Plat dak verhogen en 5 nieuwe dakkapellen

Plat dak van ca. 70 m2 verhogen met circa 60 cm/3 dakpannen en tevens 3 dakkapellen van 1. 40 X 1. 10 helling 60 vervangen en 1 aan de achterzijde 1 bestaande verwijderen en 2 nieuwe plaatsen.

Bestaande kelder dieper maken

Er is al een onderbouwing van 1.70 meter diep en die wil ik graag verdiepen tot 2,30 m2. De oppervlakte bedraagt ongeveer 9 m2. De kelder heeft een goede pomp waardoor er weinig last is van water, maar om de kelder te gaan gebruiken moet de kelder helemaal waterdicht worden. Ook moet het gat (trap) naar de kelder vergroot worden zodat de kelder beter toegankelijk is.

Een opbouw realiseren boven een bestaande uitbouw

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn woning boven een uitbouw een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 250 bij 550 cm groot worden. De opbouw moet bereikbaar zijn vanaf de eerste verdieping van de woning. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties van de opbouw in onderling overleg.

Opbouw op een plat dak bouwen

Ik wil een opbouw op het platte dak. Graag willen we de mogelijkheden en prijsverschillen weten.

Houten vloerbalken door stalen balk vervangen

Wij hebben een woning (1917) onder voorbehoud gekocht. Er is een bouwkundige keuring gedaan. Daaruit bleek dat een aantal houten balken rot zijn (bruinrot) en dat de kruipruimte beter geventileerd moet worden. Wij vragen ons af wat het vervangen van alle houten balken kost en wat het kost om de kruipruimte beter te ventileren.

Erker aan de zijkant van het huis bouwen

Graag willen wij aan de zijkant van het huis een erker van 4,5 meter breed en 1 meter diep. Er hoeft niet geheid te worden in verband met zandgrond. Graag willen we hardhout. Ik heb een paar foto's van serre's/ erkers die ons aanspreken.

Schoorsteen deels verwijderen

Schoorsteen (zie foto) is 5,1 meter hoog (79 steenlagen) exclusief de twee pijpen. De bovenste 55 lagen (442 stenen + voegen = 1,03 m3), de twee pijpen en de metalen bevestiging aan het dak moeten verwijderd worden. Daarna moet de schoorsteen met zeil en spanbanden (of anderszins) waterdicht gemaakt worden totdat de verbouwing zal beginnen. Opruimen en afvoeren doe ik zelf. Mogelijk zijn de twee pijpen asbesthoudend.

Schoorsteen verwijderen van zadeldak

Wij hebben op ons zadeldak onder in het schuine dakvlak een gemetselde schoorsteen staan van 5,1 meter hoog (79 lagen metselwerk). Wij willen de bovenste 55 metsellagen, de twee pijpen en de metalen bevestiging aan het dak laten verwijderen. Het gaat om 442 stenen met voegen. Daarna moet de schoorsteen met zeil en spanbanden of anderszins waterdicht gemaakt worden totdat onze verbouwing zal beginnen. Opruimen en afvoeren van het puin verzorg ik zelf. Mogelijk zijn de twee pijpen asbesthoudend, dat moet nog nader worden onderzocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Erker aan zijkant huis maken

Wij willen graag een erker aan de zijkant van ons huis van 1 meter diep bij 4 meter lang. Vooral glas en van hout. We hebben een woning uit 1910.

Betonrot in vloer begane grond verwijderen

Ik heb een woning op het oog maar de begane grond vloer bevat betonrot. Ik weet niet in welke mate het is,maar de oppervlakte van de vloer is ongeveer 400 m2 denk ik. Het gebouw is gebouwd in de jaren 80 als ik het goed heb. Graag zou ik een schatting krijgen wat betreft de kosten, zodat ik weet waar ik aan toe ben voordat ik de woning koop.

Draagmuur doorbreken en constructieberekening maken

Doorbreken draagmuur woonkamer naar badkamer en keuken naar badkamer. Wij willen graag de muur van de woonkamer naar de badkamer door laten breken en een steunconstructie (staal, onder de balken) laten plaatsen. Het gaat om een muur van 2. 53 cm hoog en 3. 35 cm breed. Daarnaast willen we ook de muur van de keuken naar de badkamer door laten breken en een steunconstructie (staal, onder de balken) laten plaatsen. Het gaat om een muur van 2.53 cm hoog en 200 cm breed. De oude en huidige plattegrond heb ik bij toegevoegd.

Boktor laten bestrijden

Ik denk dat we last hebben van boktor. Dit horen we op het toilet (wanden zijn helemaal van hout). Ik zie niets, maar ik hoor wel geluid/geknaag.

Erker aan het woonhuis bouwen

Ik wil graag een erker van 10 bij 1.50 meter aan de zijkant van het huis.

Asbest verwijderen

Ik heb als makelaar een tussenwoning uit bouwjaar 1956 in de verkoop. De riolering en de standleiding is uitgevoerd in gres. In de convectorput is eveneens een asbestverdachte plaat aangetroffen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de verwijderingskosten. Ik zal de offerte aan de potentiële kopers doorgeven.

Muur doorbreken en H-balk plaatsen

In een draagmuur tussen 2 slaapkamers moet een opening gemaakt worden van 2 meter breed bij 2 meter hoog. Er moet een H-balk geplaatst worden. Graag een offerte inclusief en exclusief het afvoeren van het puin. Ik laat deze klus het liefst uitvoeren in de week van 22 februari.

Betonvloer storten rondom het zwembad

Rondom het zwembad moet de grond opgehoogd worden en moet er beton gestort worden. De tegels zullen worden verwijderd, er ligt dan alleen nog zand onder. Het gaat in totaal om 50 m2. De afstand naar de weg is minimaal 10 meter.

Badkamer renoveren op zolder

Ik wil de badkamer op zolder renoveren. Oppervlakte circa 5,5 vierkante meter. 1. nu verhoogde douchebak. Wij willen een inloopdouche met muurtjes, afvoer aanpassen. 2. riool doortrekken van 1e verdieping naar zolder. Wc op 1e verdieping zit vrijwel pal onder badkamer op zolder. 3. vloer en muren opnieuw betegelen. 4. ingebouwde wastafel vervangen. Moet op maat gemaakt kastje onder wastafel worden ingebouwd. Standaard model niet mogelijk aangezien muur schuin loopt. Afmeting ongeveer 2,5 x 2,5 meter. 3 te betegelen wanden.

Renovatiewerk in de woning

Graag zou ik wat leidingen weg willen laten werken in de muur, stopcontacten/elektra lager en in de muur weg willen laten werken. En een kast weg willen laten halen, inbouw. Verder zoek ik iemand die de wc eruit wilt slopen en een inbouw toilet wilt plaatsen, dus gehele toilet vernieuwing. Mocht het niet te duur zijn wil ik ook de woon en eetkamer en 2 slaapkamers laten stucen.

Slaapkamer verbouwen en zolder aanpassen

We willen graag op de eerste verdieping van ons huis een slaapkamer veranderen. Het gaat daarbij om het volgende: 1) Scheidingswand aanbrengen in de kast onder de trap naar de zolder en deuren plaatsen aan de andere kant zodat de kast vanuit twee kamers gebruikt kan worden. 2) Het schuine dak in de slaapkamer is nu vanaf ongeveer 1.50 meter hoog afschot. Wij willen de kamer groter maken door het schot op ongeveer 75 cm hoogte te plaatsen. Hierdoor winnen we ongeveer 30 centimeter kamer.

Draagmuur verwijderen

Gaat om het verwijderen van een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer van een jaren '30 woning. Afmetingen ongeveer 4. 00 (lengte) x 3. 00 (hoogte)

Draagmuur verwijderen

Ik ben op zoek naar een kostenspecificatie voor het verwijderen van een dragende muur tussen de keuken en de woonkamer in een jaren '30 woning. De muur is ongeveer 4 meter lang x 3 meter hoog. Voor de afwerking ontvangen wij graag een separate offerte.

Terrasoverkapping leveren en plaatsen

We willen graag een terrasoverkapping van ongeveer 580 cm breed en 300 cm diep. Graag vrijblijvend prijsopgave. Plat dak. Betreft het leveren en plaatsen van de terrasoverkapping. Qua materiaal zijn we er nog niet helemaal uit, waarschijnlijk aluminium of kunststof.

Renovatie schuur en deels garage

Het betreft nieuwe voor- en achterkant van schuur van 6 meter breed.( kunstof schroten) Daarnaast moet er een nieuw dak op met dakbedekking van ongeveer 15 vierkante meter( kunstof). Ook nieuwe dakbedekking op de garage van ongeveer 18 vierkante meter. Nieuw raam in garage en dubbele deuren in schuur. Daarnaast moet er een nieuw houten deelbaar tuinhek worden gemaakt met een totale breedte van ongeveer 3 meter en ongeveer 1,5 meter hoog.

Renovatie zolder

Doordat onze zoon, die op zolder in een zelf gemaakte kamer woonde, het ouderlijk huis heeft verlaten, willen wij de zolder renoveren. Het moet een logeerkamer worden en een plaats waar een modelspoorbaan gerealiseerd kan worden. Er moeten twee veluxramen in komen. De zolder moet geisoleerd worden en de wanden moeten bekleed worden met gipsplaten.

uitbouw huis en garage, doorbreken muur

In ons nieuwe huis gaan we de muur tussen keuken en huiskamer uitbreken en over de volle breedte (6.15m) komt een uitbouw van 2,5-3 m. Hierin komt een lichtstraat van 4 m x 1,50 m. Direct aan het huis vast zit een garage die 4 meter wordt uitgebouwd. Daar moet een (gewone) deur en raam in komen) Er is op zand gebouwd dus er hoeft niet geheid te worden.