Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Baarn of directe omgeving.

360 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Baarn:

Tweezijdige nokverhoging

Het betreft een tweezijdige nokverhoging die ik graag wil realiseren. De verhoging zou ongeveer 5,5 meter breed moeten worden. Ik weet verder nog niet wat er allemaal nodig is en welk materiaal er gebruikt moet worden.

Kelder onder bestaand huis

We zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden en kosten voor een kelder onder een bestaand huis. Het zou dan gaan om 30-40 m2. Ik weet er niks over en zou graag een korte indicatie willen hebben. Wij moeten nog langs de gemeente.

Uitbouw woning realiseren

Aan de achterzijde van onze (tussen)woning willen wij graag een uitbouw realiseren. In de uitbouw zal tevens onze toekomstige keuken geplaatst gaan worden. De totale breedte van de uitbouw is 6 meter. De diepte dient op de helft te verspringen (keukenhelft 3.5 meter), (eetkamergedeelte 2.5 meter). Het uitbouw gedeelte dat 2.5 meter breed is, komt tegen een bestaande uitbouw van onze buren aan. Dit is een al geïsoleerde muur waarvan het buitenblad op onze grond staat. De uitbouw willen wij graag voorzien van kunststofkozijnen met houtverbindingslook. De nieuwe achterdeur dient te zijn voorzien van meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag. Ten behoeve van de toekomstige keuken dienen hier de nodige elektra-aansluitingen te worden gemaakt. Wij koken nu al op inductie (2 groepen) en er hoeft dus geen gasaansluiting te komen. Wij willen in de vloer van zowel de uitbouw als de reeds bestaande begane grondlaag (hal + woonkamer = 33 m2) vloerisolatie en vloerverwarming (als hoofdverwarming) laten aanbrengen. In de uitbouw hoeven dus ook geen radiatoren te komen.

Houten balkon repareren

Ik wil nieuwe houten vlonderplanken op mijn balkon. Ongeveer 20 m2. De oude moeten verwijderd worden. Ik heb een deel van de nieuwe planken al op voorraad.

Garage laten verbouwen tot schuur met veranda

Ik wil de garage laten verbouwen tot een deel schuur en de rest veranda. Het dak moet geheel vernieuwd worden. Bij voorkeur inclusief buitenkeuken, er zijn aansluitingen voor gas water en elektra aanwezig. Liefst op korte termijn uit te voeren.

Huis behangen, schilderen en van laminaat voorzien

In mijn woning op de benedenverdieping wil ik graag werk in de woonkamer, keuken, hal en trapopgang laten uitvoeren. Het oude behang dient te worden verwijderd en glasvezelbehang aangebracht. Hierna dient dit gesaust te worden. De oppervlakte ligt tussen de 60 en 75 m2. Verder dient het plafond gesaust te worden en de kozijn geschilderd. Verder moet het oude laminaat verwijderd worden en afgevoerd. Hierna wil ik graag nieuw laminaat en plakplinten laten plaatsen. De vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2.

Aanbouw of verbouw van woning

Aannemer/onderaannemer die zelfstandig een aanbouw en/of verbouwing kan doen. Aanneem som in overleg. Een bedrijf/ luxor bouw. Haalt werken op bij klanten. Luxor maakt een prijs, deze gaat naar de klant toe. Indien prijs akkoord gaat de aanvraag naar de aannemer. Gezocht aannemer die goed werk levert en wil samenwerken.

Wanden van een schuur demonteren

Voormalige koelcel is aan de binnen en buitenkant bekleed met asbest platen Maten zijn ruwweg 3.5 meter lang 2 meter breed en 2.50 meter hoog Wordt nu gebruikt als fietsen schuur

Uitbouw aan de achter- en zijkant aanbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in een L vorm waarin ook een keuken moet komen. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. De uitbouw zal 10.50 bij 8.20 meter moeten worden. De hoogte van de binnenmuur moet 2.60 meter zijn. De schuifpui aan de zijkant van 4 meter en aan de achterzijde van 10.50 meter kunnen we eventueel ook zelf inkopen. In de uitbouw moet ook vloerverwarming komen en alle aansluitingen voor de keuken, eiland. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Schoorsteen verwijderen bij hoekwoning

Het betreft een hoekwoning waar voldoende ruimte is voor steiger of zelfs een hoogwerker. Aan de buitenste zijde wil ik de schoorsteen verwijderen en gedeeltelijk op de zolder verdieping, betonvloer. De schouw zit half steens in de muur. En zou ook graag willen dat het dak dicht wordt gemaakt inclusief met pannen.

Gat naar buiten boren voor pellet kachel

Gat van 90 mm boren naar buiten. Binnenmuur beton.

Gat zagen in een betonnen plafond

Om in het dak van de uitbouw aan de achterzijde van ons huis een lichtstraat aan te leggen dient er gat gezaagd te worden in het plafond, wat een voortzetting is van de betonnen vloerplaat tussen begane grond en 1e etage. Het betreft een huis uit 2011. Gewapend beton. Wat wij nu willen doen is een gat zagen van 4.00 x 1.50 meter, indien mogelijk. Hier zit enige flexibiliteit in, afhankelijk van of dit überhaupt technisch mogelijk is. Het liefst zagen wij een zo groot mogelijk gat met zo min mogelijk noodzaak tot extra ondersteuning. Inclusief afvoeren van materiaal.

Kelder uitdiepen en groter maken

Ik wil graag mijn bestaande kelder groter maken. Het huis is in 1970 gebouwd. De hele straat heeft de kruipruimtes uit uit laten diepen. Betreft gewoon zand. Er is een goede fundering. De kelder is nu ongeveer 15 m2. Ook hebben we een kruipruimte, deze willen we graag laten uitdiepen, om zo de kelder te vergroten. Deze is ongeveer 50-60 cm diep. Er hierdoor zo'n 40 m2 kelder bijkomen.

Serre demonteren, vervoeren en weer monteren

Serre met schuifduiren van 5,00 x 3. 13 plastic dakplaten en 1 zijwand van glas. En voorkant schuifdeuren van glas. Hoogte zijwand met 3 ramen erin 3 x 3 meter. Schuinaflopend. Moet van Gemert naar Baarn. Graag demonteren en weer monteren. Wat zijn de kosten hiervan? Eventueel alleen demonteren en vervoeren als de kosten mij te hoog worden en daar zou ik ook graag een berekening van ontvangen.

Schouw uit de woonkamer verwijderen

Het betreft het verwijderen van de schouw uit de woonkamer. De schouw bestaat uit 2 luchtkanalen naar het dak toe, 1 van mijzelf en 1 oude van mijn onderbuurman die zijn schouw al heeft gesloopt. Beide kanalen mogen dus worden verwijderd. De afwerking van de muren hierna zullen wij zelf verzorgen.

Buiten stucwerk verwijderen

De gevel van een vrijstaand huis is gestuct. Vier jaar geleden is daar een dunne laag overheen gezet. Deze laag moet eraf. Hij is circa 5 mm dik. Het totale oppervlak is circa 70 m2. Op de begane grond en eerste verdieping. Ik heb al een offerte voor zandstralen maar ik wil een offerte voor het frezen van de laag omdat ik van mening ben dat dat beter is.

Asbestplaat verwijderen

Een asbestplaat in een stookhok van circa 4 x 2.50 meter verwijderen. De plaat is heel en geschilderd. Het zou grijs asbest zijn. Is er nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.

Erker aan een woning bouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waarvan de oplevering zal plaatsvinden op 29 juni. Wij willen aan de voorzijde van de woning graag een erker laten aanbouwen. De woonkamer is daar 375 cm breed. We willen een erker met een kunststof kozijn. We maken graag een afspraak met vakman die ook de tekening en vergunningsaanvraag kan begeleiden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Gewapende betonvloer maken in de schuur

Er ligt nu een betonvloer van 10 cm bewapend beton in het schuurtje. Ik wil hier bovenop graag een betonvloer van bewapend beton (15 cm). De schuur is 2 bij 4 meter.

Zolder verbouwen

De zolder dient te worden opgeknapt. De oude radiator onder het raam van de dakkapel is verwijderd en dient door een nieuwe (in ons bezit zijnde) radiator te worden vervangen. Er dient een constructie achter het schot onder het raam van de dakkapel te worden gemaakt ten behoeve van de ophanging van de nieuwe radiator. De radiator dient te worden opgehangen en te worden aangesloten op de bestaande CV-leiding. De oude plafondplaten zijn verwijderd en dienen door gipsplaten te worden vervangen. Er dienen (27 m²) gipsplaten te worden geleverd en op maat te worden gemaakt en te worden bevestigd. Daarna dienen de gipsplaten en (15.60 m²) muren te worden gestuukt (totaal 27 m² + 15.60 m² = 42.60 m²). Graag verneem ik voor welk bedrag (inclusief materialen, arbeidsloon en BTW) deze klus verricht kan worden.

Aanbouw en nokverhoging realiseren

Graag een offerte voor een aanbouw rijtjeswoning 5 x 3 meter, plat dak en openslaande deuren + nokverhoging 1 zijdig met dakraam.

Dakopbouw op de 1e etage bouwen

Wij willen een dakopbouw op de eerste etage. Dit zal een verlenging van de zolder worden naar een plat dak.Het gaat dus om het plaatsen van de opbouw en het doorbreken van een buitengevel. De maten zullen ongeveer zijn 6 x 6 meter zijn. Het gaat in eerste instantie om het plaatsen van een casco opbouw, de afwerking kan eventueel door de vakman uitgevoerd worden. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Betonrot in de kruipruimte renoveren

Op 4 plaatsen in de kruipruimte zit betonrot: allen bij leiding doorvoeren, aanrecht, wc afvoer, elektriciteit en afvoer water badkamer. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie waarbij elke gedeelte separaat vermeld dient te worden. Het werk dient snel uitgevoerd te worden in verband met de vloerisolatie. Er zijn gedeeltes van 20 cm, 30 cm, 40 cm en 50 cm zichtbaar.

Kruipruimte toegankelijk maken via de woonkamer

In verband met de aankoop van een nieuw huis en de keuring van de kruipruimte (waar we niet bij kunnen) moet er toegang tot de kruipruimte worden verschaft om zo duidelijkheid te kunnen geven over de staat van de vloer. Dit kruipluik zal wel in de aanwezige laminaat vloer gelegd moeten worden. Vandaar mijn vraag wat dit zou gaan kosten.

Houten aanbouw laten plaatsen

Ik wil graag een houten aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van de bedrijfswoning met een afmeting van 3 x 4 meter. Een bestaand dubbel raam moet deur worden. Een zijde is dicht, de andere zijde heeft een raam. De wand aan de tuin zijde is van glas. De vloer en dak moeten geïsoleerd zijn conform bouwbesluiten. De aanbouw kan deels rusten op een trapgat, aan de voorkant zal een stukje fundering gemaakt worden.