Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor extra verdieping met plat dak:

Extra verdieping met plat dak

Wij hebben een uitbouw aan ons huis, aan de zijkant, en vragen ons af wat de mogelijkheden zijn voor een extra etage op deze uitbouw. Het gaat om circa 15 m2. Buitenkant afgewerkt met bakstenen in de stijl van de woning. Ramen aan voor- en achterzijde. Binnenzijde werken we denk ik zelf af. Alles hangt nog af van of het van de gemeente mag. Maar ik wilde al graag wat inzicht in de prijzen die hierbij komen kijken.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra verdieping met plat dak uit heel Nederland:

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Uitbouw extra verdieping op huis

Ik wil graag een extra verdieping (50m2) laten bouwen boven mijn huidige woning met plat dak. Ben nog oriënterend opzoek naar de mogelijkheden en de kosten. Ik heb nog geen vergunning.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen een opbouw op onze nieuwe woning bij verschillende andere huizen al gedaan. Afmeting zal ongeveer 6 bij 7 meter zijn. Wij wensen dit compleet met alvast leiding werk voor een badkamer op deze verdieping. Bijgevoegde bestanden geven een indruk. Tekening enz kan ik allemaal delen met de vakman, vergunning is al aangevraagd

Draagkracht berekening plat dak tbv dakterras

Ik wil een dakterras bouwen op een plat dak. Afmetingen van het dakterras zijn 6,82 x 3,37m. Het betreft een terras op de 2e verdieping van een uitbouw. Zie de bijgevoegde bouwtekening voor nadere informatie. Tbv de aanvraag van een omgevingsvergunning wil ik graag een draagkrachtberekening laten uitvoeren.

2e verdieping aan achterzijde verlengen

De tweede verdieping (plat dak) loopt bij ons niet helemaal door tot aan de achtergevel. Nu willen we deze verdieping aan de achterzijde verlengen met een ruimte van 4,85 meter x 4,07 meter. Tekening is er al. In de nieuwe achterpui moeten 2 kozijnen komen. Tevens uitbreiden van elektra en een radiator plaatsen en aansluiten.

Dak opbouw (plat dak)

Afmetingen buitenmaten 490cm bij 640 cm Hier moeten 2 ramen in komen. De ramen zijn 2 bij 1 meter. Totaal dus 4 ramen waarvan 2 vaste ramen zijn en 2 ramen moeten kantel kiesbaar zijn. Er moeten in totaal 4 dakdoorvoeren komen. Waarvan 3 op een plek en een op een andere plek. Er moet een trap komen van de bestaande verdieping naar de nieuwe verdieping. Het geheel moet enkel voorzien zijn van de buiten afwerking. Dus dak wanden en kozijnen. Binnen wanden plafonds isolatie stroom en water regel ik allemaal zelf :)

Dakopbouw (mogelijk met 5 overige buren)

Wij willen een dakopbouw (circa 40 m2) met plat dak op het betonnen dak van de 1e verdieping. Er is tijdens de bouw al rekening mee gehouden en ook qua uitzagen van een trapgat (op die plek geen betonijzer aanwezig). Tevens een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Ook wil ik er een badkamer in met toilet en een wasmachine-aansluiting. En 1 of 2 lichtkoepels die open kunnen. De cv-ketel die nu op 1e verdieping hangt ook verleggen naar de 2e verdieping. Er zijn in onze straat meerdere buren geïnteresseerd en in de nabij gelegen straat ook. Het zou dan gaan om in totaal 6 opbouwen. Wij hebben zowel de vergunning als de tekening al binnen. Ik ben de tevens contactpersoon voor de andere buren.

Dakopbouw op een plat dak

Sleuteloverdracht van onze woning is begin september 2020. Ik wil graag daarna meteen een dakopbouw laten plaatsen op het platte dak van de 1e verdieping. Beide buren hebben dit al gerealiseerd, zie foto van de gevel. Ik zou graag de volgende dingen in de offerte verwerkt willen hebben: 1) Casco prijs, plaatsen van dakopbouw, met cementvloer, vurenhouten trap en aansluitingen voor water (wasmachine/badkamer) . 2) Casco plus/Standaard. Als voorgaande maar met kamerindeling/scheidingsmuren zonder afwerking. 3) Totaalprijs. Alle bovenstaande maar dan met volledige afwerking van de muren en plafond.

Dakrenovatie

Het betreft een bestaande woning uit 1928. De bovenste verdieping heeft een platdak met een hellend dak naar dit plat dak toe. Het gaat om een vrijliggend dak waarbij dus alle 4 de zijden nu dakpannen hebben. Het platdak is ca. 2 jaar geleden vernieuwd. Het hellend dak beslaat ca. 75/80m2 en er zitten 3 hoeken in (geen 4 doordat voorzijde woning iets anders is). De dakplint naar het platdak toe is ook vernieuwd met rockwool boeiboorden. Tevens zijn er 3 nieuwe dakvensters in geplaatst. Op 1 lange zijde bevindt zich een dakkapel. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van het realiseren van een zinken dak i.p.v. dakpannen. En het bekleden van de dakkapel met zink.

Casco-Dakopbouw met terras op betondak

Op onze (hoek)bovenwoning (1e verdieping) met plat betonnen dak willen wij een opbouw en een dakterras. De woning is 8,50 meter breed en 8,50 meter lang. Aan de voorzijde willen we de eerste 2,50 meter over de volle breedte een dakterras met balustrade en de resterende 6 meter een opbouw met een plat dak. Er zal dus ook een trapgat uitgezaagd moeten worden voor een vaste trap. Graag casco-oplevering in houtskelet. Totale dakoppervlakte is circa 72 m2. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Partners

Partners van Casius