Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest plafond platen verwijderen:

Asbest plafond platen verwijderen

Het betreft verwijderen en afvoeren van gespijkerde asbest plafond platen in de garage. De oppervlakte is ongeveer 3,15 bij 6 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest plafond platen verwijderen uit heel Nederland:

Asbest verwijderen

Het plafond in mijn garage moet verwijderd worden. Het gaat om 21 m2 aan dunne platen en het is staand goed bereikbaar. De platen zijn gespijkerd en er is al een sloopmelding gedaan bij de gemeente (en goedgekeurd), en een asbest onderzoek is ook gedaan. Zover ik weet moet ik alleen 2 dagen voordat de werkzaamheden plaatsvinden aangeven wie het gaat doen. Wanneer werkzaamheden gepland zijn, zal ik zorgen dat de ruimte leeg en vrij toegankelijk is. Ik ben opzoek naar iemand die hier pragmatisch maar secuur mee om kan gaan. Bijgevoegd is het asbest inventarisatie rapport. Het liefst wil ik de werkzaamheden zo snel mogelijk laten gebeuren, maar daar ben ik flexibel in. Eventueel wil ik weten hoeveel het kost om het af te voeren.

Plat dak van bungalow renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 125 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een geschakelde bungalow met 2 daken op de begane grond en 1 dak opbouw. Bouwjaar 1992 onderdeel van de Bouw Rai Almere. Het is een bitumen dak met grind. Vorig jaar een kleine lekkage bij de regen afvoer op de begane grond, dit is verholpen. Op de dak opbouw lichte condens? Vorming in het plafond nu te zien. Het is tijd om het dak te vervangen daarom denk ik er over na om het dak ook gelijk goed te isoleren om voor bereid te zijn op de toekomst. De dakopbouw heeft aan 3 zijden glasplaten en een zijde is metselwerk. Graag een offerte voor wat mogelijk is op dit dak.

Asbest plafond verwijderen

We hebben een asbest plafond in de garage. 18 m2 gespijkerd 11

Asbestplaatjes uit het plafond verwijderen

Ik heb in mij garage van plus minus 15 mm2 dunne plafond plaatjes van asbest zitten, deze zijn geniet tegen de balken aan. Graag zou ik willen weten waar ik ongeveer vanuit moet gaan, wat hier de kosten van zijn.

Asbest plafond verwijderen

Onze nieuwe woning bevat in de huiskamer en keuken een asbesthoudend plafond, chrysotiel 2-5%/amosiet 10-15%, niet-hechtgeboden en bovendien beschadigd. Dit betreft ongeveer 50 m2. Daarboven bevindt zich nog een oud plafond, bestaande uit plafondtegels tussen balken, chrysotiel 10-15%, hechtgebonden. Aantal m2 voor dit plafond is onbekend daar er het onder het andere plafond zit. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig, wel zal er deze week het asbest beoordeeld worden.

Asbest plafond in ketelruimte verwijderen

Er zijn 2 platen asbest in de ketelruimte (plafond) die ik graag weg wil laten halen

Asbest plafondplaten uit garage verwijderen

In de garage zijn platen met asbest als plafond gebruikt. Weghalen: 17 m2. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt, maar het is wel zeker dat het asbest is.

Plafond uit de kelder weghalen

Het plafond van de kelder, laag - geen trap nodig, bevat vermoedelijk ongehecht asbest. De ruimte is kleiner dan 5 m2 en er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd. Het plafond dient te worden verwijderd en afgevoerd.

Asbest plafondplaten en wandplaten uit garage verwijderen

Het gaat om het verwijderen van asbesthoudende wand- en plafondplaten. Plafond 10 x 3.30 meter = 33 m2. Wanden circa 40 m2. Dit mag allemaal weg. Optioneel is afvoeren van de materialen, kunt u dit apart vermelden in de offerte. Locatie is goed bereikbaar.

Verlaagd plafond op zolder saneren

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om het verlaagde plafond van de zolder te saneren. Ik heb geen idee of er überhaupt asbest is. Maar ik zou graag een globale kostenindicatie hebben. Het gaat om een schuin plafond van ongeveer 30 m2.

Partners

Partners van Casius