Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amersfoort of directe omgeving.

3209 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amersfoort:

Achterzijde van de woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 5 x 1.80 meter (bxd).

Huis laten opknappen

Wij overwegen een huis te kopen. De prijs van de verbouwing bepaalt of de aankoop haalbaar is. De plattegrond is van een zeer vergelijkbaar huis. Wat er moet gebeuren: - Keuken: oude keuken slopen incl. L-vormig muurtje. Volledig nieuwe keuken. IKEA-kwaliteit. Strook van 3 meter aan keuken (met gas of keramisch). En extra kastjes als kookeiland met barretje. En twee hoge voorraadkasten. Afzuigkap is er nu nog niet. - Vloer: Beneden overal PVC-vloer. Boven overal nieuwe simpele vloer. Overal plinten. - Muren: Letterlijk alle muren moet gewit worden en evt. Behang eraf (veel nu geverfd in felle kleuren of behangen). - Tussenmuur van 4/5 meter: om de woonkamer (denk woonkeuken weg) in tweeën te delen. Met lichtdoorlatende muur/deur. Dus bv. Openslaande deuren of mooie schuifdeuren. - Toilet beneden: willen we verplaatsen. Moet naar de hoek van de woonkamer verplaatst worden, met deur die uitkomt op de hal bij de entree. Evt. Hal iets verlengen. Oude toiletruimte moet gestript worden en bij voorraadhok getrokken worden (incl. Vierkante meter voor in de hal). Oude muur van woonkamer moet daarvoor afgebroken worden. - Verwarming: de verwarmingsbuizen uit de woonkamer willen we graag weggewerkt hebben in de muur. - Stopcontacten: we willen in twee hoeken van de woonkamer stopcontacten laten maken (nu nog niet aanwezig). - Badkamer: we willen de badkamer volledig vernieuwen. - Rolgordijnen: we willen rolgordijnen o.i.d. plaatsen boven de ramen in de woonkamer en keuken. - Dubbel glas: in de woonkamer en keuken zitten twee kleine enkelglas raampjes (o.a. boven de buitendeur). Die willen we graag vervangen door dubbelglas. - Overkapping: een overkapping in de tuin bouwen (op de plek van de "overkapping" op de plattegrond). - Badkamer: de badkamer moet volledig vernieuwd worden. En er moet aparte douche bij komen. - (Verwarming: graag een prijsoptie om boven ook de verwarmingsbuizen weg te werken. ) - (Aarden: graag een prijsoptie voor het laten aarden van alle

Sleuven in beton frezen voor de elektraleiding

Ten behoeven van de electraleidingen voor mijn Sonos speakers wil ik graag sleuven laten slijpen in mijn betonnen muur. De sleuven moeten waarschijnlijk 1 meter verticaal omhoog gaan en vervolgens vanaf dat punt 2 meter naar links én 2 meter naar rechts. Het huis is al bewoond en gemeubileerd. Kunt u mij een indicatie geven welke kosten en tijd hiermee gepaard gaat.

Betonnen leefkelder bouwen

Ik heb uw website gevonden via Google. Voor ons nieuw te bouwen huis willen we een leefkelder realiseren. Het huis is 9 meter bij 13 meter. De kelder moet 4 koekoeken bevatten van circa 3 meter lang. Grondwater etcetera is normaal. Ik wil in de kelder graag een natte cel en en slaapkamer, dus van belang dat het uit goed geïsoleerde wanden en vloer bestaat. Evenals een grondpomp. Aan de bovenzijde van de kelder wil ik ramen. Er komt geen terras op de kelder. Tekeningen van de kelder worden aangeleverd door de architect. De afmeting zal 7 x 13 x 2.60 hoog zijn. Ik ben voor nu op zoek naar een schatting van de kosten. Over 2 maanden (februari) wordt er gebouwd. Dank voor uw antwoord.

Uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Uitbouw woning van 3 meter, de woning is 5 meter breed en 2,5 meter hoog.

Prefab dakopbouw op schuin dak plaatsen

Wij willen extra ruimte creëren door een prefab dakopbouw te plaatsen. Het dak loopt schuin. We willen het zo snel mogelijk realiseren. Met andere woorden we willen een nokverhoging. Ik wil namelijk geen dakkapel. Ik wil een hele extra verdieping creëren.

Deuropening aan de zijkant van de woning maken

Aan de zijkant van het huis willen wij een opening maken en een deur plaatsen. Het moet een standaard binnendeur ingang worden. Dus ongeveer 90 bij 210 cm. Eventueel kan de vakman het puin afvoeren.

Zolder opknappen

Ik wil graag de zolder opknappen. Een nieuwe zolderraam plaatsen (op een ander plek dan de huidige plek). De zolder isoleren en gipsplaten aanbrengen. De klant

Schoorsteenmantel slopen

Het betreft het slopen van de schoorsteenmantel met gashaard op de begane grond en het ondersteunen van de schoorsteen die doorloopt naar de verdieping erboven. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het verwijderen van het puin. Het afwerken van de muur zullen wij zelf verzorgen.

Asbest plafond platen verwijderen

Het betreft verwijderen en afvoeren van gespijkerde asbest plafond platen in de garage. De oppervlakte is ongeveer 3,15 bij 6 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Geïsoleerde betonvloer weg slopen

Het slopen en afvoeren van circa 28 m2 ongeïsoleerde betonvloer van circa 200 mm1 dik.

Gat in het plafond repareren

Bij het dichten van een gat in de cv leiding is een gat in het betonnen plafond gemaakt. Het gat is ongeveer 25 cm doorsnee en 10 à 15 cm diep. Dit moet weer gedicht en afgewerkt worden. Ik heb mij laten vertellen dat dit middels een beton reparatie met 2 componenten systeem kan. Het plafond is goed bereikbaar voor de vakman.

Prefab aanbouw op plat dak plaatsen

Op aan te kopen woning is een gedeeltelijke verdieping met daar bij een stuk plat dak. Dit willen we vergroten door middel van een prefab aanbouw. Zie bijlage voor vergelijkbare opbouw.

Zolderverdieping van maisonnette verbouwen

Verbouwing van 2 naar 3 kamers op de tweede (zolder)verdieping van een maisonnette. Onder een schuin dak (rechte wand 4.50 meter hoog) een duurzame oplossing maken, inclusief plaatsing van 2 kleinere en 1 groot kantelraam/dakraam. Verder de plaatsing van een extra toilet en er moet een houtkachel geplaatst worden, maar daarvoor zou ik ook een andere vakman kunnen benaderen. De klus zou op korte termijn van start kunnen gaan (vanaf 1 december aanstaande).

Draagpaal verwijderen

Bij eerdere uitbouw is de draagmuur helaas niet verwijderd. Deze willen wij graag verwijderd willen hebben. Het gaat om een paal van 56 x 36 x 250 cm. Aan de paal zit een lamp, die ook weg moet. Onze woning is 5 meter breed.

Eenzijdige nokverhoging maken

Aan de achterkant van ons dak hebben wij al een eenzijdige nokverhoging. Wij zouden nu graag ook de voorkant willen uitbreiden en ook de bovenkant. Op de voorkant zouden we ook graag een dakkapel hebben, zoals bij de achterkant ook het geval is. In de bijlage vind je een foto een eerdere aanvraag, vorige bewoners. De bestaande situatie is ongewijzigd. De nieuwe situatie zou die op de foto zijn, alleen dan met dakkapel erbij en een punt (nok) erbij. Ik gok dat de afmeting ongeveer 5 x 1,5 meter zijn van de voorkant. Hopelijk is dit voldoende uitleg.

Keuken, douche en toilet verbeteren

Ik wil in mijn woning diverse onderhouds- en renovatieklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken. KEUKEN: In de keuken wil ik over de hele lengte een keukenblad met spoelbak laten installeren (Duropal 32 mm met rechte randafwerking) het gasstel komt bovenop het blad, de koelkast er onder. Er zit een kraan en afvoer van de niet meer aanwezige wasmachine die verplaatst/afgesloten moeten worden, misschien kan er later een vaatwasmachine. Een stopcontact moet verwijderd worden en het bestaande stopcontact dat 25 cm hoger zit moet een extra contact krijgen. De aanwezige kraan die gehandhaafd kan worden, en wil ik graag voorzien van een flexibel verlengstuk zodat de spoelbak makkelijk schoon gemaakt kan worden. DOUCHERUIMTE: Hier wil ik een meubel met lades met een wastafel laten installeren, een spiegel erboven (Hera badmeubel Gamma 60 cm breed). De bestaande kraan kan gehandhaafd blijven. Wel is er een nieuwe glazen plank nodig. De douchekop en doucheslang moeten vervangen worden. TOILET: Het fonteintje moet vervangen worden (moet ik nog uitzoeken). De afvoer moet worden ingefreesd in de muur. zodat de leiding niet meer zichtbaar is. Het beton-email dat er nu zit wordt dan beschadigd, maar dit vind ik geen probleem, als het maar glad afgewerkt wordt.

Uitbouwen met kelder

Wij willen ons huis uitbouwen aan de achterzijde met 22 m2 met daaronder een kelder van dezelfde oppervlakte of nog groter. Voorzijde huis alleen een grote kelder. Wat we willen hangt helemaal van de prijzen en mogelijkheden af.

Draagpaal verwijderen

Bij onze uitbouw in de woonkamer is een dragende paal die wij graag verwijderd willen hebben. Het gaat om een paal van 56 x 36 x 250 centimeter. Aan de paal zit een lamp, die ook weg moet. Onze woning is 5 meter breed. De afvoer van het afval mag door de vakman worden meegenomen in de offerte.

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 6 x 2 meter aan de achterzijde van onze nieuwe woning. Zijkanten opgetrokken uit baksteen. Fundering van de woning is een strokenfundering. Bij de woning dragen alleen de buiten muren. er is geen profiel nodig. Bij de achterpui willen wij een schuifpui van hout met hr++ glas. (4 delen). De pui graag in de kleur antraciet. Graag contact per mail en anders maandagmiddag pas na 2 uur s'middags

Kelder plaatsen naast huis

Ik woon in een hoekhuis en naast mijn huis heb ik een strook grond van circa 14 bij 5 meter. Ik zou graag hier een kelder in willen laten plaatsen welke ik vanuit mijn huis kan benaderen. De offerte moet zowel het plaatsen van de kelder alsook de toegang tot de kelder vanuit mijn huis moeten bevatten.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur verwijderen. Deze is ongeveer 3 bij 2.30 meter. Daarna wil ik dus een constructiebalk geplaatst hebben. Eventueel kan het puin afgevoerd worden tegen een goede prijs.

Schuifdeuren maken onder het schuine zolderdak

Ik wil op mijn zolderverdieping aan beide zijden onder het schuine dakvlak bergruimte creëren door daar schuifdeuren te laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Draagmuur wegbreken

Graag ontvang ik een offerte. Zie bijlage. Dank u wel. Mvg,

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen. Ik wil dat er vervolgens een steunbalk wordt geplaatst. Ik heb een bijlage die ik via de mail kan sturen. De muur is 3 bij 2.40 meter ongeveer.