Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amersfoort of directe omgeving.

3299 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amersfoort:

Een erker achter een woning laten bouwen

Ik zoek een aannemer die een kleine erker kan maken aan de achterzijde van onze tussenwoning. De erker mag 270 bij 150 cm groot zijn en woon-klaar worden opgeleverd. De woning is bereikbaar via een brandgang. Overige specificaties wat betreft de uitbouw bespreek ik met de vakman.

Balkon plaatsen

Ik wil een balkon laten plaatsen, zij balken zijn aanwezig waarop het balkon geplaatst kan worden, verder moet het worden voorzien van een hekwerk. De hele straat beschikt over een balkon, ik denk niet dat hiervoor een vergunning nodig is.

Uitbouw achterzijde

Ik heb interesse in een aan/uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. Woning is 5 m breed en zou de woonkamer graag met 2 m willen verlengen Dit mag zowel prefab als traditionele bouw zijn. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Zonder fundering

Aanbouw zijkant woning

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van de woning van ongeveer 4 bij 8 meter. Daar is geen vergunning voor nodig. Fundering zal nodig zijn, maar welk soort heb ik geen idee van. Graag compleet en casco oplevering vermelde op de offerte. We willen metselwerk. Tekeningen zouden ook nog gemaakt moeten worden.

Slopen bestaande uitbouw + plaatsen nieuwe

Huidige uitbouw moet gesloopt worden. Deel vanaf de keuken tot en met de berging. Vervolgens moet er een nieuwe uitbouw van 2,5 tot 3 meter over de gehele breedte geplaatst worden en moet de badkamer naar boven verplaatst worden, boven de keuken grofweg. Zie plattegrond. Graag een complete oplevering, nog geen voorkeur voor constructie.

Egaliseren t.b.v. PVC Vloer

Recent heb ik een nieuw huis gekocht, deze staat volledig leeg omdat het een oude huur woning is. Ik ben van plan om de gehele vloer (-de badkamer) met PVC te beleggen, om dit te realiseren is het dan ook nodig om de vloer egaal te hebben. Ik ben benieuwd hoe veel dit gaat kosten. De plattegrond met alle maten is bijgevoegd in de bijlagen. Afmetingen zijn ongeveer 7 x 6 meter

Huidig balkon vervangen door Frans balkon

Ik wil de balkonplaat en hekwerk laten verwijderen en netjes afwerken. Hiervoor wil ik graag een Frans balkon laten plaatsen.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een prefab dakopbouw aanschaffen. Afmeting is 460 x 800 cm. Het dak loopt ongeveer 1 meter af, dit zal eerst moeten worden opgelost. Lengte is 8.50 x 4,90. De leidingen naar buiten zitten op dit moment op het dak, hier moet een koof voor moeten komen. Trap + Trapgat realiseren.

Dubbele nokverhoging, dak vernieuwen, vloer leggen, zonnepanelen plaatsen

Ik heb een aantal klussen die gedaan moeten worden. Het zou gaan om: - De zolder van mijn woning is een bergzolder, deze zou ik graag verhogen door middel van een nokverhoging Waar ik dus naar opzoek ben: Dubbele nokverhoging: circa 6 meter breed. Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag door u aanvragen. Graag de nokverhoging van kunststof. Het officiele dak ligt er nog, deze is wel aan vervanging toe. - Dak vernieuwing: dak is op dit moment niet geïsoleerd. Van binnenuit kijk je tegen de dakpannen. Het dak wil ik vernieuwen door een dak dat bij de huidige tijd past. Door de nokverhoging zal denk ik het grootste gedeelte van de dakconstructie er af moeten en een nieuwe er weer op. over het isolatiemateriaal wil ik graag advies. Vanbinnen- of vanbuiten uit isoleren maakt niet zo uit. - Plaatsen zonnepanelen: op nokverhoging en net ervoor. Het zou om ongeveer 6 panelen gaan. - Verplaatsen en vervangen HR Ketel. Deze hangt op moment op de plek waar de vaste trap naar zolder kan komen. Het is een ketel uit 2007 en wil deze direct voor een nieuwe HR ketel vervangen. Het is een huis uit de jaren '50. - Plaatsen van vaste trap naar zolder. Aan de ene kant kan deze uitgebroken worden, aan de andere kant kan deze blijven zitten en een vleor eroverheen gelegd worden. De vaste trap van hout. De plafondhoogte is 2.30 m. - Vervangen vloer op zolder en geschikt maken voor bewandeling (loopt nu niet door aan alle kanten en er missen sommige planken). Er moet een hele nieuwe vloer komen. Wat voor graag bespreken. Dit zou om ongeveer 35 m2 gaan. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. Bijgevoegd foto van dubbele nokverhoging bij buren in de straat.

Tuinmuur plaatsen

Het plaatsen van een gladde witte tuinmuur van omstreeks 26 meter met 2 tuindeuren en twee hoeken. Deze aangesloten aan ene zijde het stenen huis en andere zijde houten schuur.

Uitbouw achterzijde rijtjeswoning

Wij willen een complete uitbouw van 2.5 meter richting onze achtertuin. Aan de zijkanten muur. Voorkant zoveel mogelijk open kunnen en glas. Het dak van glas dat ook open kan. Verder wil ik dat er elektra aangelegd word en dat er gestuct word. Vanuit de woning moet eea doorgebroken worden uiteraard en wellicht ook ondersteund als het dragend is.

Zolder veranderen in zelfstandig appartement

Wij willen onze woning ( 2 woonlagen op de 3e en 4e verdieping) splitsen in 2 appartementen. Op de zolder moeten 2 kamers doorgebroken worden tot 1 grote ruimte, er moet een keuken geplaatst worden en water en electra moeten worden gesplitst . Het appartement op zolder moet een eigen meterkast krijgen .

Uitbouw klompenhok achterzijde

Wij willen een klompenhok laten aanbouwen van 2,5 bij 2 meter. Ik heb een foto bijgevoegd van de huidige situatie. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, misschien een fundering en een stenen of houten afwerking. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Renovatie

Wij overwegen de aankoop van een nieuwe woning, een woning waar veel moet gebeuren. Een keukendeur moet vervallen, keuken dient verwijderd te worden, vloeren en muren glad, badkamer en toilet compleet, openslaande deuren naar de tuin, elektra dient aangepakt te worden, kozijn vervangen en wegwerken van de verwarmingsleidingen. Persoonlijk schat ik in dat twee mensen een week nodig zullen hebben. We zitten in de fase waarin we kosten moeten afwegen alvorens tot aankoop over te gaan, ik wil u niet vragen om een gedetailleerde kosten opgave, de aanschaf is immer nog niet zeker, maar kunt u een grove schatting van de kosten geven? Nogmaals ik wil u niet op werk jassen, een schatting van de kosten zou voor de beraming van de kosten wel erg helpen.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak. Ik gok dat de opbouw tussen de 30 m2 en 40 m2 is. Maar dat is maar een gok. Ik heb foto's bij gestuurd van eventueel opbouwen van ons in de buurt. Een vergunning is waarschijnlijk wel nodig. Het maakt ons niet heel veel uit wie dit doet, dit willen we graag overleggen. Of het dak sterk genoeg is weten we niet. We willen waarschijnlijk een casco oplevering. Is het mogelijk om de kosten voor elektra en stucwerk apart te vermelden? De constructie maakt ons niet heel veel uit, de kosten spelen wel een rol. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Lekkage klein dakraam verhelpen

Niet altijd als het regent, maar als het stortregent, komt er water door het kleine zolderdakraam. Waarschijnlijk moet het verouderde rubber om het kozijn vervangen worden. Het raampje is 50 bij 50 ongeveer.

Plaatsen kozijn + raam achterzijde woning

Wij willen graag een kozijn en raam laten plaatsen in de achtermuur naar de schuifpui. Afmeting raam 150 cm hoog en 100 cm breed. Het liefst geplaatst voor week 47 ivm stucadoor / schilder.

Uitbouw achter verzakking herstellen en liften

Wij willen de verzakking van de uitbouw van ruim 5 meter bij 2.75 laten stoppen en liften

Erker aanbouwen

Wij willen de keuken iets ruimer hebben. Hiervoor willen wij een erker van 4.50 x 1.50 meter laten plaatsen aan de zijkant van onze woning. Ik sta open voor een complete oplevering. Er is geen vergunning nodig.

Begane grond opnieuw inrichten

Wij willen van de begane grond grond een ruimte maken door twee tussenwanden te verwijderen, badkamer te demonteren muren herstellen en vloer opnieuw leggen. Het gaat om ongeveer 5 meter muur, 30 m2 meter vloer, tegels verwijderen, bad verwijderen, douche verwijderen.

Dakopbouw plat dak

Een dakopbouw met rondom stenen muur (eventueel steenstrips), ongeveer 45 m2. Wel prefab. De binnenmuren graag gipsblokken. De directe buren aan 1 kant hebben al een opbouw (zijkant Trespa). Graag het gehele traject meenemen in de offerte (constructieberekening, vergunning, etc). Eventueel (optioneel) zonnepanelen. Het betreft de woning met blauw-grijze deur op de foto. De oplevering graag compleet, inclusief elektra. Ik denk dat het huis een dakopbouw kan houden, maar wij hebben wel een uitbouw aan de achterzijde. Het is voor een extra etage. De kamers en muren worden hetzelfde als op de 1e verdieping.

Trap naar zolder verplaatsen en 3 dakramen maken

Wij willen op zolder 3 dakramen laten plaatsen. De trap naar zolder komt nu midden in de zolder uit. Dat zouden we graag anders zien. We denken aan en nieuwe trap en trapgat van 160 x 80 cm. Graag komen we in overleg met de vakman tot een plan. Woning is uit bouwjaar 1928 en heeft houten vloeren.

Kozijnen inclusief naar binnen slaande deuren bij een winkel vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die de entree van mijn winkel kan voorzien van een deur en kozijn met 2 naar binnen slaande deuren. De bestaande deuren dienen eerst verwijderd te worden. Of het houten, kunststof of aluminium kozijnen moeten worden bespreek ik graag met de vakman.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 2,40 bij 5 meter plaatsen. De zijmuren staan er al. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met een beton fundering, en een bakstenen buitenkant. Elektra en stucwerk is in overleg.

Serredak renoveren

Wij willen graag de huidige polycarbonaat platen laten vervangen voor nieuwe. Afmetingen van het dak zijn 1,20 bij 2,4.