Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Amersfoort of directe omgeving.

3148 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, zolderverbouwing of verbouwing in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Amersfoort:

Prefab aanbouw op plat dak plaatsen

Op aan te kopen woning is een gedeeltelijke verdieping met daar bij een stuk plat dak. Dit willen we vergroten door middel van een prefab aanbouw. Zie bijlage voor vergelijkbare opbouw.

Zolderverdieping van maisonnette verbouwen

Verbouwing van 2 naar 3 kamers op de tweede (zolder)verdieping van een maisonnette. Onder een schuin dak (rechte wand 4.50 meter hoog) een duurzame oplossing maken, inclusief plaatsing van 2 kleinere en 1 groot kantelraam/dakraam. Verder de plaatsing van een extra toilet en er moet een houtkachel geplaatst worden, maar daarvoor zou ik ook een andere vakman kunnen benaderen. De klus zou op korte termijn van start kunnen gaan (vanaf 1 december aanstaande).

Draagpaal verwijderen

Bij eerdere uitbouw is de draagmuur helaas niet verwijderd. Deze willen wij graag verwijderd willen hebben. Het gaat om een paal van 56 x 36 x 250 cm. Aan de paal zit een lamp, die ook weg moet. Onze woning is 5 meter breed.

Eenzijdige nokverhoging maken

Aan de achterkant van ons dak hebben wij al een eenzijdige nokverhoging. Wij zouden nu graag ook de voorkant willen uitbreiden en ook de bovenkant. Op de voorkant zouden we ook graag een dakkapel hebben, zoals bij de achterkant ook het geval is. In de bijlage vind je een foto een eerdere aanvraag, vorige bewoners. De bestaande situatie is ongewijzigd. De nieuwe situatie zou die op de foto zijn, alleen dan met dakkapel erbij en een punt (nok) erbij. Ik gok dat de afmeting ongeveer 5 x 1,5 meter zijn van de voorkant. Hopelijk is dit voldoende uitleg.

Keuken, douche en toilet verbeteren

Ik wil in mijn woning diverse onderhouds- en renovatieklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken. KEUKEN: In de keuken wil ik over de hele lengte een keukenblad met spoelbak laten installeren (Duropal 32 mm met rechte randafwerking) het gasstel komt bovenop het blad, de koelkast er onder. Er zit een kraan en afvoer van de niet meer aanwezige wasmachine die verplaatst/afgesloten moeten worden, misschien kan er later een vaatwasmachine. Een stopcontact moet verwijderd worden en het bestaande stopcontact dat 25 cm hoger zit moet een extra contact krijgen. De aanwezige kraan die gehandhaafd kan worden, en wil ik graag voorzien van een flexibel verlengstuk zodat de spoelbak makkelijk schoon gemaakt kan worden. DOUCHERUIMTE: Hier wil ik een meubel met lades met een wastafel laten installeren, een spiegel erboven (Hera badmeubel Gamma 60 cm breed). De bestaande kraan kan gehandhaafd blijven. Wel is er een nieuwe glazen plank nodig. De douchekop en doucheslang moeten vervangen worden. TOILET: Het fonteintje moet vervangen worden (moet ik nog uitzoeken). De afvoer moet worden ingefreesd in de muur. zodat de leiding niet meer zichtbaar is. Het beton-email dat er nu zit wordt dan beschadigd, maar dit vind ik geen probleem, als het maar glad afgewerkt wordt.

Uitbouwen met kelder

Wij willen ons huis uitbouwen aan de achterzijde met 22 m2 met daaronder een kelder van dezelfde oppervlakte of nog groter. Voorzijde huis alleen een grote kelder. Wat we willen hangt helemaal van de prijzen en mogelijkheden af.

Draagpaal verwijderen

Bij onze uitbouw in de woonkamer is een dragende paal die wij graag verwijderd willen hebben. Het gaat om een paal van 56 x 36 x 250 centimeter. Aan de paal zit een lamp, die ook weg moet. Onze woning is 5 meter breed. De afvoer van het afval mag door de vakman worden meegenomen in de offerte.

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 6 x 2 meter aan de achterzijde van onze nieuwe woning. Zijkanten opgetrokken uit baksteen. Fundering van de woning is een strokenfundering. Bij de woning dragen alleen de buiten muren. er is geen profiel nodig. Bij de achterpui willen wij een schuifpui van hout met hr++ glas. (4 delen). De pui graag in de kleur antraciet. Graag contact per mail en anders maandagmiddag pas na 2 uur s'middags

Kelder plaatsen naast huis

Ik woon in een hoekhuis en naast mijn huis heb ik een strook grond van circa 14 bij 5 meter. Ik zou graag hier een kelder in willen laten plaatsen welke ik vanuit mijn huis kan benaderen. De offerte moet zowel het plaatsen van de kelder alsook de toegang tot de kelder vanuit mijn huis moeten bevatten.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur verwijderen. Deze is ongeveer 3 bij 2.30 meter. Daarna wil ik dus een constructiebalk geplaatst hebben. Eventueel kan het puin afgevoerd worden tegen een goede prijs.

Schuifdeuren maken onder het schuine zolderdak

Ik wil op mijn zolderverdieping aan beide zijden onder het schuine dakvlak bergruimte creëren door daar schuifdeuren te laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Draagmuur wegbreken

Graag ontvang ik een offerte. Zie bijlage. Dank u wel. Mvg,

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen. Ik wil dat er vervolgens een steunbalk wordt geplaatst. Ik heb een bijlage die ik via de mail kan sturen. De muur is 3 bij 2.40 meter ongeveer.

Zolder verbouwen

Graag hulp gezocht bij het verbouwen van onze zolder. We willen graag: - een nieuw plafonds over de gehele lengte en breedte van de woning. Inclusief inbouwspots. - een vliering - vervangen huidige dakraam - plaatsen van tussenwand met 1 deur(kozijn) - knieschotten - inbouwkast

Waterschade aan muren en plafond herstellen

Wij hebben na een lekkage waterschade aan onze muren en plafond en willen graag een offerte/expertiserapport om de schade te herstellen.

Zolder verhogen en dakkapellen plaatsen

We hebben momenteel een zolder met een vaste trap. We willen deze zolder zowel in de breedte als in de hoogte (nok) uitbouwen.

Volledige woning strippen en renoveren

Ik ben op dit moment bezig met een huis en als ik hem koop wil ik hem strippen en opnieuw laten metselen en dak renoveren. Huis is ongeveer 9 x 9 meter vrijstaand en volgens mij is het metselwerk tussen 250-300 vierkante meter. Hoeveel zou dit ongeveer kosten?

Trapgat zagen in de vloer

Wij willen graag een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een gat moeten worden gezaagd/geboord in een betonnen kanaalplaatvloer.

Uitbouw en dakopbouw bouwen

We verwachten half november de sleutel van onze nieuwe woning in Hoogland. Op deze woning zouden wij een dakopbouw willen laten plaatsen en een uitbouw aan de achterzijde. We willen vast voorwerk doen en een grove inschatting van de kosten en mogelijkheden ontvangen. De buitenmaten zijn 600 x 950 cm. Van binnen is geen afwerking nodig, alleen het plaatsen van de trap en doortrekken leidingen tbv CV. Aan de buitenkant moet het wel afgewerkt worden. De uitbouw betreft de volledige breedte en een diepte van 200cm. Hier moet de buitenkant afgewerkt zijn en binnen zijde is voor opdrachtgever. In de uitbouw willen wij een schuifpui/wand over de hele breedte. Er zijn veel huizen in de straat die deze uitbouw en dakopbouw al hebben, wij verwachten dus geen problemen met de vergunning bij de gemeente. Om u een idee te geven van hoe het eruit zou moeten zien kan ik u een link naar Google Maps toezenden en/of foto's. De afvoer van het afval wordt gedaan door de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Draagmuur verwijderen

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 2003 en willen daar graag een draagmuur laten verwijderen bij de keuken. We ontvangen in week 37 een constructieberekening voor de benodigde steunbalk. Daarna kan de klus wat ons betreft snel worden uitgevoerd. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Verdieping opbouwen

Wij willen eventueel een woning kopen. Echter zouden wij op de plat dak graag een extra verdieping laten bouwen. Voordat wij het kunnen kopen willen wij een offerte hebben om na te gaan of her mee te financieren is. De afmetingen van de woning is 9,72 lang en 4,29 m breed. Ik wil dat er elektra leidingen naar de opbouw toe worden getrokken en dat de keuze van de opbouw gemaakt wordt samen met de vakman. Ik wil het in dezelfde stijl als de buren hebben en volgens mij is dat prefab.

Schoorsteen laten verwijderen en afvoeren

De schoorsteen op het dak wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Het rookkanaal wordt niet gebruikt maar mag blijven zitten. Het dak moet daarna netjes worden gedicht en dakpannen geplaatst. Het gaat om een jaren '30 woning.

Façade renoveren

I'd like to get to know an approximate price per line: 1. Repair cracks underside of the concrete canopy (as far as I know it requires removal of the corrupted layer of concrete first) 2. Fix chimney (clean & fix joints) 3. Replace some bricks (~10 bricks) in the wall 4. Repair excavated joints 5. Clean a wall (sandblasting or steam) - optional 6. Replace parts of brickwall around a window - optional 7. Replace a whole wall (facing side) - optional 8. Install insulation into a wall (cavity insulation) - optional The property is a standard intermediate house.

Schuurtje in tuin laten bouwen

Schuurtje in de tuin bouwen. Er staan nu al twee muren van steen en er ligt een betonnen vloer. De bedoeling is dat er twee muren worden bijgebouwd en een deur wordt gemaakt die afsluitbaar is en een dak van mastiek erop. De afmeting van de ene muur is lang 3.15 en hoogte tussen de 2.25 en 2.40 en de andere muur is lang 2.50 en hoog 2.25 meter. De vloer die er nu al is is van beton. Hier staat het huidige schuurtje, dat we zelf afbreken op. Op dit moment is er al een afvoergoot en een pijp. Het schuurtje is bestemd voor het bergen van fietsen. Graag een realistische inschatting van prijs. Mag best eerst globaal zijn zodat we elkaar niet op kosten jagen.

Nieuwbouw onderkelderen

Wij hebben een bouwkavel in Amersfoort en gaan hier onze nieuwe woning op laten bouwen. Bouwoppervlak is 8.00 x 12.00 meter. Wij willen graag het huis onderkelderen, maar zijn nog aan het nadenken of we dit onder het hele huis moeten gaan doen of dat we voor een prefabkelder gaan. De sondering moeten wij nog uitvoeren. Wij zijn dus benieuwd wat de prijzen zijn voor prefab en die van volledig het huis onderkelderen.