Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Abcoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Abcoude heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Abcoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Abcoude of directe omgeving.

212 klanten uit Abcoude bevelen een bij Casius in Abcoude aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Abcoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, kelder bouwen onder nog te bouwen schuur, aanbouw over 2 verdiepingen, een dakopbouw realiseren op een garage of bestaande uitbouw, uitbouw woonkamer, uitbouw achterzijde, dak opbouw op plat dak, uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Abcoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Abcoude:

Uitbouw/serre achterzijde woonkamer

Wij willen een serre/uitbouw aan een door ons aangeschaft huis realiseren van 2 meter diep en 5,20 meter breed. De gehele achterzijde huis. Het is een tussenwoning waarbij de aangrenzende woningen aan beide zijden ook een serre/uitbouw hebben van 2 meter. De vergunning moet ik nog aanvragen en ik wil graag dat het compleet opgeleverd word met elektra.. Stuc/metselen en fundering in overleg. Verder wil ik dat de uitbouw van kunststof gemaakt word. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Volledige verbouwing tussenwoning

Wij hebben net een tussenwoning uit 1975 aangekocht met een oppervlakte van 120 m2. Daar de woning verouderd is zal er een hoop aangepakt moet worden. Het leeghalen zullen wij zelf verzorgen, voor onderstaande zoeken wij een vakman: - vloerverwarming aanleggen begane grond - keukenvoorbereidingen - nieuwe badkamer realiseren - wanden op de begane grond en eerste etage stucen - diverse kleinere constructiewerkzaamheden - elektriciteit vernieuwen. ER zal en nieuwe stoppenkast en extra groepen geplaatst moeten worden. De bedrading willen wij laten controleren. De CV ketel is 3 jaar oud en in orde.

Stenen schuur halveren

Graag willen we onze garage halveren (12 m2) zodat we meer achtertuin hebben. Het is een stenen garage die aan de garage van de buren vast zit. Zij laten hem wel staan. Ik ben benieuwd hoeveel het gaat kosten om dit voor elkaar te krijgen.

Balkonrenovatie

Wij hebben een balkon van 3 × 1 m wat opgeknapt moet worden.

Stenen schuur slopen en afvoeren

De oude schuur is 10 bij 4 meter, de helft is vannacht in elkaar gestort. Bakstenen en dakpannen. Verder veel houten balken. De schuur staat op een cementen vloer en ik denk dat hij meer dan 200 jaar is.

Betonrot herstellen aan balkon

Een van de balkons heeft aan de onderzijde betonrot wat wij graag willen laten repareren. Daarnaast zijn beide balkons toe aan een nieuwe bovenlaag, deze zijn ruw geworden en dienen te worden geëgaliseerd. De balkons zijn ongeveer 3 bij 1 meter groot.

Casco uitbouw plaatsen

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw van 6 bij 3 meter laten plaatsen. In de nieuwe achterpui komen openslaande deuren en er zal een fundering geplaatst moeten worden. De uitbouw mag casco worden opgeleverd en vergunningsvrij geplaatst.

Schuin dak op uitbouw maken

Naast de woning hebben wij een uitbouw. Hier zouden wij graag een opbouw op plaatsen met aan de achterzijde een dakkapel van 2 meter breed. De opbouw zal ongeveer 2 meter breed worden bij 3.80 meter diep. In de zijgevel dient er een opening gemaakt te worden en de afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte. De vakman zal ook de vergunning moeten aanvragen.

Scharnierkap vernieuwen

Bestaande jaren '70 bungalow. 11 bij 8 meter, scharnierkap dak en hoek mag niet meer dan 45 graden. 4 dakkappellen. We willen van de bungalow een semi-bungalow.

Plafonds verwijderen en schoorsteenmantel

Gestucte gips plafonds verwijderen uit 2 onder 1 kap huis uit 1965. Plafonds in totaal een oppervlakte van 110 m2. Verwijderen schoorsteenmantel op de begane grond. Regel zelf een container, hier mag alles in afgevoerd worden.

Huis renovatie

The start date of the renovation is beginning of Sept 2017. Total of 107 m2 and 3 floor building. You can find the house on: http://www.funda.nl/koop/abcoude/huis-49284569-proostdijstraat-22/ ground floor: - remove wall - new floor - concrete on the floor - heating in the floor First floor: - Bath room moving/extending Attic: - isolating - change dormer Through the whole hous electra and pipeline painting kitchen

Serre aan de voorzijde plaatsen

Wij willen een serre aan de voorzijde van onze woning. Maximaal 1 meter diep. Liefst met een luifel boven de voordeur. Dak zo recht mogelijk. Ontwerp passend bij onze woning uit '59. We hebben eerder een ontwerp laten maken voor een erker, maar dit wordt te duur als al onze wensen worden opgevolgd. Ik voeg de tekening wel bij zodat u een indruk kunt krijgen wat wij voor ogen hadden. Ons is nu een serre aangeraden om te zorgen dat het dakpakket niet te dik wordt, aangezien we dat niet zo vinden passen bij de woning. We willen aan een zijde graag een deur. Hopelijk kunt u uit de voeten. L met deze info. Alvast hartelijk

Balkon dicht bouwen

Ik wil graag een balkon laten dicht bouwen van 4 x 1 meter.Hiervoor is een glazen dak en glazen voorgevel nodig.

Klussen in en om het huis

Ik zoek iemand die in mijn woning diverse klussen kan uitvoeren. Zoals; - houten vloer schuren en opnieuw in wax zetten, circa 40 m2; - plinten leggen, circa 30 meter; - plafond schilderen, circa 40 m2, verf is aanwezig; - eventueel de douchecabine vervangen, de bak en wand/cabine zelf aangeschaft; - 2 houten kozijnen maken + plaatsen (circa 82x82 cm) en daar dubbel glas in zetten, op de eerste verdieping. Graag uw offerte voor deze klussen.

VBI PS renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Ik heb mijn oude beton vloer (45 m2) gesloopt en wil een PS renovatievloer laten leggen. Het huis staat in Abcoude en de begane grond verdieping is 45 m2. Hiervan wil ik 25 m2 houten vloer en 20 m2 tegels (keukengedeelte). Beide vloertypen wil ik vloerverwarming. De afwerkvloeren doen we zelf (houten en tegel).

Draagmuur slopen in een bungalow

Wij hebben een bungalow gekocht en daarvan is volgende week de overdracht. We willen daar de badkamer gaan vergroten door een draagmuur tussen de badkamer en slaapkamer te slopen. De muur is 1,5 tot 2 meter breed en ongeveer 240 cm hoog. De bungalow heeft een betonnen dak. Dit is een klus die we graag direct na de overdracht willen laten verzorgen. We hebben de sleutel nu al, dus er kan al even worden gekeken naar de omvang van de muur en de constructie. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Stalen kozijnen met bovenlichten vervangen

Opdracht is: De bovenlichten & stalen kozijnen van de binnendeuren verwijderen. Het zijn er 5 stuks, verdeeld over 2 verdiepingen, en nieuwe kozijnen plaatsen. De nieuw kozijnen en deuren waarschijnlijk van hout. De nieuwe deuren plaatsen. De gehele hal stuken (2/3 verdiepingen. Wanden en plafonds. Er zit nu spachtelputz op de wanden. De hal/overloop schilderen wat gestuct. Graag een gedetailleerde kostenindicatie (materiaal en arbeidsloon, inclusief BTW)

Vloer slopen en afvoeren

Het slopen van 200 m2 vloer. Bestaande uit marmeren tegels en een zandcementvloer. Gemiddeld 8 cm dikte. Sommige stukken ligt er vloerverwarming, die moet er ook uitgehaald worden. De vloer eruit halen en afvoeren. Uiterlijk over twee weken moet de klus gestart zijn. En er moet aaneengesloten gewerkt worden.

Prefab kelder laten bouwen

Wij gaan een vrijstaande woning bouwen in project "Land van winkel" en overwegen een prefab kelder van bijvoorbeeld 3 x 10 meter of groter indien mogelijk 4 meter x 15 meter? Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen. Het betreft een nieuwbouwproject en de bouw moet nog beginnen. De kelder kan vooraf geplaatst worden. Er is wel al een tekening voor de woning gemaakt en daarbij rekening gehouden met een kelder.

Garage renoveren

Gaarne ontvang ik van u een offerte aangaande de volgende werkzaamheden aan mijn garage van 3 x 6 meter groot. 1. Verwijderen van grind van het dak. Vervangen van dakbedekking mastiek 3 x 6 meter. Aanhelen mastiek met bekende garage. Terugbrengen van grind op het dak. Zinken rand herstellen. Boeidelen vervangen rondom. 2. Zijmuur 6 x 2.46 meter voegwerk deels uitkrabben en opnieuw voegen. 3. Kozijn garage deur vervangen.

Verhoogde stalen aanbouw plaatsen

Ik wil graag een verhoogde aanbouw aan de achterkant van mijn woonkamer met staal en veel glas, met lichtinval ook van bovenaf. Het zal gaan om een breedte van 6 meter en een diepte van ongeveer 3 meter.

Koopwoning opknappen

Voor onze recent aangekochte woning ben ik me aan het orienteren. Het gaat om de volgende aanpassingen: 1. Serre afbreken(1. 50x2. 50) en opbouwen met metselwerk, dak(e.v.t. daklicht), kozijnen. Doorbreken achtergevel naar deze uitbouw. 2. Doorbreken draagmuur(strakke afwerking) tussen woonkamer en keuken 3. Achterpui vervangen door schuifpui of harmonicadeur. Ca. 3 meter breed 4. Plaatsen dakkapel achterkant zolder. 5 meter breed. NB. Achterste 2 meter van de woning hebben geen verdieping boven. Zie bijgevoegd document. Gaarne voor nu grove prijsindicatie zonder bezichtiging ter plaatse.

Schilderen en timmerwerk

Per 23 augustus krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Abcoude, waar we 30 augustus (!!! ) gaan intrekken. We hebben een aantal urgente klussen die voor 30 augustus af moeten zijn: Witten van de muren en plafonds van de bgg, 1ste en 2de verdieping; Deuren netjes verven Hang- en sluitwerk deuren herstellen en/of vernieuwen; Vloerbedekking en inbouwkast 1ste verdieping weghalen ;

Aanbouw aan achterzijde van het huis plaatsen

Ik ben na een val opgenomen in een verpleeghuis. Ik mis bovendien beide onderbenen. Ik kan alleen weer thuis gaan wonen, als ik beneden kan slapen en verzorgd kan worden. Daarom willen wij aan de achterzijde van onze bungalow een aanbouw laten maken. We maken graag een afspraak om een en ander te bespreken.

Kelder en aanbouw laten maken

Wij gaan binnenkort verhuizen naar Abcoude en willen daar gaan uitbouwen: een aanbouw en eronder een kelder. De maat van de aanbouw is ongeveer 6 x 3 meter. De kelder misschien iets kleiner? Aan een zijde de aanbouw aan de muur van de buurman zetten, de andere zijkant metselen. De achterkant met openslaande deuren. Het dak kan gewoon een plat dak. Kan er iets prefab geleverd worden? Ik zoek naar een slimme uitvoering hiervan. Met het plaatsen van de kelder meteen de fundering voor de aanbouw maken. Graag willen wij hiervoor een richtprijs / offerte om dit te realiseren. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.