Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht.

2307 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

maandag 17 februari 2020

Het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande woning kan realiseren. Ik heb recentelijk een toezegging gekregen om op een perceel een woning te laten ontwikkelen. Ik zoek nu een aannemer die een woning van 6 bij 11 meter kan bouwen. Dit moet een woning zijn met begane grond, eerste en tweede verdieping. De woning moet een puntdak hebben. Wat betreft het soort oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer. Daarnaast moet er een garage en bijwoning gemaakt worden op het perceel. De bijwoning om te verhuren en de garage voor eigen gebruik.
maandag 17 februari 2020

Een erker achter een woning laten bouwen

Ik zoek een aannemer die een kleine erker kan maken aan de achterzijde van onze tussenwoning. De erker mag 270 bij 150 cm groot zijn en woon-klaar worden opgeleverd. De woning is bereikbaar via een brandgang. Overige specificaties wat betreft de uitbouw bespreek ik met de vakman.
zondag 16 februari 2020

Vervanging kozijn en glas achterzijde garage

Ik heb een kozijn van 235 bij 55 cm met enkel glas in oude, dertig jaar verwaarloosde garage. Pand staat achter mijn woning. Glas is zwart bespoten.
zondag 16 februari 2020

Opbouw plat dak

Wij willen een prefab houten opbouw realiseren op ons plat dak. Veel huizen , inclusief aan één kant de buren, hebben opbouw. Ik ben ook bezig het huis meerwaarde toe te voegen. Een opbouw kan dus interessant zijn. Het gaat om 8 m lang bij 4.33 m breed. Wij laten ons verder graag adviseren.
zaterdag 15 februari 2020

Balkon plaatsen

Ik wil een balkon laten plaatsen, zij balken zijn aanwezig waarop het balkon geplaatst kan worden, verder moet het worden voorzien van een hekwerk. De hele straat beschikt over een balkon, ik denk niet dat hiervoor een vergunning nodig is.
vrijdag 14 februari 2020

Egaliseren plavuizen vloer t.b.v. plak PVC

Egaliseren van 80 m2 tegelvloer om daarna plak pvc over heen te leggen. Strakke tegel vloer met relatief smalle iets ondiepere voegen tov tegels. Het PVC regelen wij zelf, het materiaal voor het egaliseren laten wij graag door jou verzorgen.
donderdag 13 februari 2020

Verbouwing binnen het huis

Ik zoek een aannemer die een aantal (herstel)klussen in mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om: - Een poortje maken in een draagmuur. - Een poortje maken in een muur in de woonkamer. - Een wandje er tussen zitten. Daar een wastafel maken en een deur voor. - Elektra vervangen en stoppenkast uitbreiden - Badkamer betegelen. - WC betegelen en zwevende pot maken. - Open geizer vervangen - Plek voor de wasmachine maken (afvoer). - Herstel werkzaamheden in buitenpui (nieuwe deuren en kozijnen of herstel). - Bouwtechnisch onderzoek is uitgevoerd.
donderdag 13 februari 2020

Dakopbouw 45m

Ik wil boven op mijn huis met plat dak een Dakopbouw realiseren van 9 x 5 meter. Vergunning niet bekend. Graag een casco oplevering, constructie nog niet bekend.
woensdag 12 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde met de maten van 5 m bij 2 m. Geen vergunning niet nodig. We zijn ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden. We willen een gemetselde constructie en een complete oplevering. Voor de fundering zijn er denk ik 2-3 palen nodig.
dinsdag 11 februari 2020

Tuindeuren plaatsen met kozijn waar nu nog schuifpui zit

Onze schuifpui is verzakt (oorzaak is waarschijnlijk rottende balk onder de huidige pui). Er moet dus een nieuwe komen, maar we overwegen openslaande tuindeuren. Diverse huizen in onze straat hebben inmiddels openslaande deuren, dus dat moet prima passen. Alle andere kozijnen in huis zijn van hout, dus de deuren en bijbehorend kozijn moeten ook van hout worden. Afmeting huidige schuifpui is 180 breed en circa 240 hoog.
maandag 10 februari 2020

Aanbouw achterzijde woning

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning van ong. 3x3 meter en een erker aan de voorzijde van ong. 1x3 meter. Graag een casco oplevering met een metsel constructie. Indien nodig, de vergunning opnemen in de offerte.
maandag 10 februari 2020

Afbouw badkamer

Ik zoek iemand voor de afbouw van een nieuw te plaatsen badkamer van 8,16 m2. Dus enkel de afbouw. Al het sanitair is reeds aangeschaft. De tegels ook. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden en ook geen stucwerk.
zondag 9 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Ik heb interesse in een aan/uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. Woning is 5 m breed en zou de woonkamer graag met 2 m willen verlengen Dit mag zowel prefab als traditionele bouw zijn. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Zonder fundering
zaterdag 8 februari 2020

Dakopbouw plat dak

Graag ontvang ik een prijs indicatie voor een prefab dakopbouw plat dak van ongeveer 20 m2, het is een ander adres dan mijn huidige adres waar het om gaat en ik verwacht dat een vergunning geen probleem zal zijn, omdat er al een dakopbouw in dezelfde straat is. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, wel stucwerk, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 7 februari 2020

Uitbouw achterhuis

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 5 meter. De elektra en stucwerk kan ik zelf. Er moet wel een fundering in komen. De constructie is nog in overleg. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 6 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Huis nog niet aangekocht. Geen achterom, we zien graag een vrijblijvende offerte tegemoet voor een uitbouw achterzijde (alleen begane grond) met openslaande deuren 5m breed en 3m diep. Keuken zal in de uitbouw worden geplaatst. Buren aan één zijde hebben een uitbouw van 1,5m diep.
donderdag 6 februari 2020

Vervangen trap en toilet op begane grond

Graag vraag ik een offerte aan voor het vervangen van de trap en de wc in ons huis op de begane grond. Na het verwijderen van de trap en toilet, zou ik deze graag van plaats laten wisselen, zodat de wc op de oude plek van de trap komt en de trap op de oude plek van de wc. In de bijlage heb ik een bouwtekening opgenomen hoe het er nu uit ziet. Meer specifiek betreffen de werkzaamheden: - Verwijderen oude trap & wc - plaatsen nieuwe trap - plaatsen nieuwe wc en wastafel - tegelen & stucwerk - verleggen van de leidingen die nu in de kast onder de huidige trap zitten
woensdag 5 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw met daarop een dakterras realiseren die past bij mijn huis uit 1895. De breedte van mijn huis is 5,30 m en de diepte van mijn huidige balkon/toekomstige dakterras op de uitbouw is 1,5 m diep. Fundering, het is een metselskelet dat gaat worden. Ik zal graag een mooie afwerking met zwarte stalen palen. Inclusief bouwtekening, vergunningen. Ik ga graag in gesprek met een partij die mij volledig kan adviseren en dit proces kan uitvoeren.
woensdag 5 februari 2020

Opbouw garage realiseren

Wij willen graag een opbouw op de garage en de garage laten ophogen en isoleren. De garage heeft nu een plat dak en is 7,5 bij 3 meter. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Zie foto
woensdag 5 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Uitbouw aan de achterzijde van het huis van 2 x 6 m. Ik zit te twijfelen tussen kunststof of steen voor de uitbouw. Ik weet nog niet of een vergunning nodig is, zo ja, regel ik deze zelf. Er moet denk ik een fundering komen. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stukwerk.
dinsdag 4 februari 2020

Dakopbouw realiseren

Graag zou ik een dakopbouw van 3 m bij 3,5 m willen. Het gaat om een hooggelegen dak met daartussen een goot en een lager dak. Ik wil dat de binnenkant helemaal afgewerkt word met elektra en stucwerk, en mijn voorkeur gaat uit naar een prefab constructie. De vergunning moet nog aangevraagd worden.
dinsdag 4 februari 2020

Vloerbalken controleren na aanleiding van bouwkundig rapport

In het midden van de kamer voel ik de vloer soms trillen, bewegen als iemand loopt. Tijdens het bouwkundig rapport kwam naar voren dat de stenen palen onder de houten balken beter opgebouwd moeten worden. We hebben een kruipruimte, deze is vrij hoog, goed bereikbaar en ook droog. Het gaat om ongeveer 40 m2. Een balk lijkt voornamelijk door te zakken. Zouden jullie een keer willen komen kijken of er met de vloer aan de hand is?
dinsdag 4 februari 2020

Uitbouw achter verbinding huis en schuur om serre te realiseren

Wij wonen op een hoekhuis en hebben een voor-, zij- en achtertuin. Op 3 m tegenover ons huis staat onze schuur. Wij hebben het idee opgevat om een serre te plaatsen tussen onze woning en de schuur, om zo meer leefruimte te creëren, meer lichtinval, meer verbinding met de tuin en een droge en warme verbinding met de veelgebruikte schuur. Echter hebben we geen idee of dit überhaupt mogelijk is en hoeveel dat zou gaan kosten. Ons huis is 6 a 7 meter breed. Breedte woonkamer is ongeveer 4 m. Het dak willen wij graag veel glas, ook in de muren. Er zal een vergunning nodig zijn. Graag een casco oplevering. Ik denk dat er een fundering nodig is. Graag hoor ik van jullie hoe jullie hier over denken. Of misschien zouden jullie langs willen komen om het te komen bekijken? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.
dinsdag 4 februari 2020

Dakkapel aan de voorzijde

Ik denk aan prefab kunststof dakkapellen van rond de 3 meter, de afmeting ligt eraan hoe breed dit maximaal kan. Ik heb een offerte nodig waarbij de vergunning aanvraag er ook bij zit. De maten van de dakkapel weet ik nog niet, dit is afhankelijk van de prijs. De oplevering graag compleet.
dinsdag 4 februari 2020

Dakraam realiseren

Ik zoek iemand om een mk04 Velux raam te monteren . Momenteel een schuin dak zonder raam

Partners

Partners van Casius