Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht.

2313 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, prefab huis bouwen met 5 slaapkamers, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

vrijdag 27 maart 2020

Zolder verbouwen

Ik wil de zolder splitsen en 1 slaapkamer maken. Scheidingswanden (gips) t/m ter hoogte kast (zie foto) plaatsen, deuropening. Wasmachine gescheiden middels wand. Laminaat, sauzen, electra verplaatsen. Totale opp ca. 16m2.
donderdag 26 maart 2020

Schuur deels vervangen

Wij willen graag onze schuur deels weer op laten bouwen ivm verrotte stenen. Het gaat om 1 zijkant en 1 voorkant. Doen jullie dit ook en zo ja wat zijn hier de kosten. Dus geen volledige schuur maar gedeeltelijk? Bijgevoegd zijn de foto's van hoe het er nu uitziet.
dinsdag 24 maart 2020

Semi complete aanbouw metselwerk inclusief fundering

Ik wil kijken hoeveel het kost om een aanbouw te realiseren. Afmeting is ong 3.00 x 3.00. Zijkant van de woning moet dan ook doorgebroken worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Daar komt nml een keuken. Op de aanbouw moet gelopen kunnen worden en moet veel lichtinval komen. Aan de achterkant moeten dan openslaande deuren of schuifpui komen. Kom graag in contact met een aannemer die de situatie kan komen bekijken en kan adviseren wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 24 maart 2020

Houten kozijnen en raampartijen vervangen door kunststof

Graag wil ik de houten kozijnen vervangen in kunststof kozijnen. Zie bijgaand de foto. Gaat om alle raampartijen op 1e en 2e verdieping. Afmetingen op 1e verdieping 175 x 165 (badkamer) en 305 x 165 (slaapkamer) Op de 2e verdieping 100 x 145 en 200 x 145 Verdeling wat draai, vast en draaikiep moet worden graag in overleg Zie foto
maandag 23 maart 2020

Houten schuur met fundering laten bouwen als motorstalling

We hebben een schuur nodig in de tuin. Een stenen schuur is ons te duur en het zal dus een houten schuur van circa 2 x 3 meter moeten worden Er moet wel een fundering komen. Dat kunnen we niet zelf. In de schuur is alleen elektra nodig Het is voor de stalling van de motor. We hebben de vijver al verwijderd en daar zit kleihoudende gornd. Misschien belangrijk voor de fundering Uitvoering heeft geen bloedspoed maar we willen het graag deze zomer gerealiseerd hebben.
zondag 22 maart 2020

Een opbouw realiseren op een garage

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn garage. Voor de opbouw dient er eerst een carport te worden gemaakt.Diepte huis 9,4m, breedte garage 2,94m. De opbouw dient casco te worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.
zondag 22 maart 2020

Badkamer renoveren

Ik heb een deel van de badkamer gedaan met mijn vader, echter door rugproblemen kan hij de klus niet afmaken. Ik ben op zoek naar iemand die oude tegels van de muur kan slopen en afvoeren, opnieuw kan betegelen en een verwarming kan vervangen.
zaterdag 21 maart 2020

Dakopbouw op platdak

Wij willen een uitbouw realiseren van +/- 25 m2 op een platdak in een L-vorm. We hebben al een dakterras, dus er is al een trap en gat aanwezig. Het dakluik moet overigens wel verwijderd worden. Tevens moeten er zonnepanelen verplaats worden van het bestaande dak naar de dakopbouw. Aan de voor- en achterzijde van willen we een aluminium pui met glas hebben, waarbij de achterzijde functioneel moet zijn en open kunnen. De opbouw willen we in dezelfde steen kleur als het huis hebben. En er moet een waterleiding doorgetrokken worden van de tweede verdieping naar de dakopbouw.
zaterdag 21 maart 2020

Opening maken in dragende muur om raam te plaatsen

In een dragende muur op de tweede verdieping van mijn maisonnette wil ik een raam plaatsen (dubbel kiep/draai) van ca. 175 cm x 80 cm (b x h) totaal. Daartoe moet een opening gemaakt worden in de muur en een kozijn geplaatst worden. Voor de klus zal een kraantje of stijger benodigd zijn. Van binnen uit is de plek waar het raam moet komen prima toegankelijk.
vrijdag 20 maart 2020

Uitbouw achterzijde aan woonruimte

Wij willen een uitbouw om onze woonkamer te vergroten. De maten zullen ongeveer +/- 3 meter lang bij 5.07 meter breed zijn. Er moet een stukje vloerverwarming bij komen in de rest van de kamer ligt het al. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en een fundering. De uitbouw zou rond eind juli begin augustus gedaan moeten worden.
vrijdag 20 maart 2020

Kelder maken onder jaren '30 woning

Gaat om kelder onder twee onder 1 kap; ongeveer 50 m2. Kruipruimte is nu ongeveer 70 cm; huidige vloer mag er uit, effectieve hoogte graag rond 240 cm; kelder komt grotendeels tussen kelder buren en onze eigen bestaande kelder. Graag af werken vloer (vloerverwarming geïsoleerd, plafond cement en afwerken met stuk net als de wanden. Aantal licht en elektra punten. Trap van woonkamer naar de kelder. Gaat dus om goede fundering maken, afgraven/uitzuigen, wanden en plafonds en vloeren leggen, trap installeren en afwerken.
donderdag 19 maart 2020

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen een afgewerkte uitbouw laten realiseren van 5 x 3 meter met een plat dak. Er moeten openslaande deuren in en een groot raamkozijn. De buitenkant moet gemetseld zijn en er moet een betonnen fundering gelegd worden. Het is een woning uit de jaren 80. Heeft u interesse? Dan is het misschien iets om een afspraak ter plaatse te maken om het e.e.a. door te nemen. In afwachting van een reactie van u kant,
donderdag 19 maart 2020

Kozijnen en ramen vervangen van een uitbouw

Ik zoek een kozijnenspecialist die een tiental kozijnen van een uitbouw kan vervangen. De bestaande kozijnen hebben houtrot. Ik zou deze 5 rechte en 5 schuine ramen inclusief kozijnen willen laten vervangen door nieuwe/kunststof kozijnen. Ik wissel graag verdere informatie uit met de vakman.
donderdag 19 maart 2020

Erker zijkant hoekwoning

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een erker van 3 x 1 meter voor de zijkant van onze hoekwoning. Het is de bedoeling dat dit op een casco overlevering. Het is bedoeling dat dit met een HSB gerealiseerd is.
woensdag 18 maart 2020

verbouwing badkamer

Ik wil graag voor mijn dochter de badkamer laten opknappen. Die is door vorige eigenaar erin gezet. Tegelwerk is nog utitstekend en tijdloos, willen we laten zitten. Maar al het sanitair is echt aan vervanging toe. Wensen: douche/badcombinatie ipc douche, zwevend toilet ipv huidig toilet, wastafelmeubel ipv losse wastafel, afzuiging. Alles op dezelfde plek als nu dus geen weinig leidingenwerk. Bad en wastafelmeubel hebben we al op het oog. Oud sanitair verwijderen doen we zelf. Maar goed installeren moet een vakman doen! Afmeting badkamer 2.00 breed, 2.60 diep, 2.45 hoog. Foto's zijn biijgevoegd.
dinsdag 17 maart 2020

3 deurs kleding kast in elkaar zetten

Ik heb 3 deurs kleding kast die moet in elkaar gezet worden.
maandag 16 maart 2020

Kruipruimte saneren

Graag willen we onze kruipruimte laten schoon zuigen en weer vervangen door zand; lekke rioolpijp heeft circa 30 m2 van de kruipruimte gevuld met rioolslib. Deze wegzuigen en vervangen door zand. Kruipruimte is circa 50-60 cm hoog en toegankelijk via kruipluik bij voordeur. Voordeur direct aan de straat en makkelijk te bereiken.
vrijdag 13 maart 2020

Kelder met complete uitbouw

Wij willen een uitbouw van 10 x 5 met daaronder een kelder. Hoog grondwaterpeil. Veengrond. Het betreft een voormalige recreatiewoning. We zijn al enige tijd bezig met de vergunningen van de gemeente. De architect komt morgen voor de eerste schetsen. De locatie bevindt zich op een stuk eigen land met water erom heen. Er mogen geen vrachtauto's over de brug. Er zal met een platbodem moeten worden gewerkt. Prefab wordt mogelijk lastig.(schip). Complete afwerking inclusief koekoek voor de kelder voor lichtinval. Een gedeelte van een onderheid terras kan worden gebruikt voor de fundering.
woensdag 11 maart 2020

Doorgang met deur tussen twee kamers maken

Wij hebben een nieuwe woning aangekocht en willen een extra doorgang tussen woonkamer en werkkamer realiseren. Onze gedachten gaan uit naar een glazen deur. Het gaat om een dragende muur, Het gaat moet ongeveer 50 cm zijn. Verder zouden wij het fijn vinden als de vakman even langs komt om samen met ons de situatie te bekijken.
woensdag 11 maart 2020

Schouw verwijderen en plafond dichten

Wat zijn de kosten voor het verwijderen en afvoeren van de haardschouw, en het dichten en afwerken van het plafond? Wij weten nog niet of we het willen doen, dit is afhankelijk van de prijzen en wensen. Het gaat om onze verbouwplannen van de begane grond van volgend jaar waarvoor we nu rond willen oriënteren en informatie willen krijgen. Daarom willen we eerst een beeld krijgen van de kosten.
maandag 9 maart 2020

Diverse werkzaamheden: meerdere deuren en kozijnen vervangen en versmallen en toiletruimte maken

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn woning. Hiervoor ben ik op zoek naar een aannemer die 4 deuren en kozijnen kan vervangen voor smallere deuren en een deur kan verplaatsen in een gipswand. Ik heb nog geen kozijnen en deuren uitgezocht, als u dit zou kunnen zou dat super zijn! De huidige deur is 88 cm breed, maar ik durf niet goed te zeggen hoe breed deze moet worden. De gang is namelijk zodanig smal dat de deur blijft hangen aan de muur er tegenover als je hem opent. Daarnaast laat ik graag een ruimte voor een toilet maken en daarvoor de hal verlengen. Het is op de boven verdieping. Als je daar met de trap omhoog loopt zit daarnaast een wc ruimte, daar komt de wasmachine. In de bestaande slaapkamer van 5 bij 4 moet een deel ervan wc worden. Hiervoor moeten er muren worden verplaatst. het moet een standaard toilet van ongeveer 1,20 bij 1 m worden. De afwerking ervan hoeft niet, het gaat alleen om het opbouwen van de muren, ik heb iemand voor de afwerking ervan. Ik weet niet goed van wat voor soort materiaal de muren gemaakt moeten worden. Ik had een aannemer, maar die heeft het af laten weten op het laatste moment en daarom ben ik zo spoedig mogelijk opzoek naar een andere aannemer die deze klus voor mij kan uitvoeren.
zondag 8 maart 2020

Zolderverbouwing

Graag ontvang ik een kosteloze en vrijblijvende offerte voor een zolderverbouwing. De verbouwing dient plaats te vinden in de periode van medio mei tot uiterlijk eind juni. De verbouwing betreft: •Vervangen van twee dakkapellen (voor- en achterzijde) in gelijkblijvend formaat als de huidige. Materiaal: kunststof. •Doorbreken van vliering boven de twee zolderkamers •Dakisolatie binnenzijde •Samenvoegen twee zolderkamers (tussenmuur verwijderen) •Deur van zolderkamer 1 vervangen door muur/wand •Afwerking door aanbrengen van gipsplaten waar nodig •Stucen waar nodig Indien bezichtiging noodzakelijk is voor het uitbrengen van een offerte moeten wij hiervoor een afspraak plannen met de makelaar. Wij vernemen in dat geval graag of dit komende week schikt op woensdagmiddag of vrijdag.
zaterdag 7 maart 2020

Dakopbouw plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw laten plaatsen. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden, en de constructie moet houtskelet of prefab zijn. Vergunning moet nog aangevraagd worden. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 6 maart 2020

Volledige renovatie van een woning

Hoi, ik heb een woning gekocht en wil deze compleet laten strippen en renoveren. - Alle elektra opnieuw aanleggen, verwarmingen opnieuw leggen (pijpen liggen nu overal), stucen, verven, etc. - Ik wil de aanbouw ophogen tot dezelfde hoogte van het plafond in de woonkamer (houd rekening met de aanbouw erboven) en ik wil deze wat inkorten (kleiner maken) - De "garage" bij de woning trekken en alle muren in de woonkamer zoveel mogelijk weghalen. - Badkamer en keuken laten we doen door een specialist maar de aansluitingen e.d moeten er wel komen. - Ramen voor op 1e verdieping moeten ook omgezet worden naar dubbelglas. Ik ben nu op zoek naar een schatting van de kosten (op 10.000 nauwkeurig zeg maar), hoef nog niet een precies bedrag want daar moet ik nog veel keuzes voor maken, maar wel graag een opsplitsing per onderdeel. Bijgevoegd een aantal afbeeldingen.
vrijdag 6 maart 2020

Dakopbouw realiseren

Het betreft een aanvraag voor het opbouwen van een dakopbouw identiek aan de opbouw van de buren. Het is een jaren 20 rijtjeshuis waarbij het grootste deel van de huizen al een vergelijkbare opbouw heeft geplaatst. De opbouw is in totaal 28 m2. Eén van de twee buren heeft een identieke opbouw, waarbij de muur al deels op ons dak is geplaatst, deze muur kan dus gebruikt worden. De opbouw heeft aan de voorkant een schuin dak wat daarna tot de achterzijde plat doorloopt (zie tekeningen). Er dient ook een trap, water en elektra aangelegd te worden. Er zijn reeds tekeningen in ons bezit van de opbouw van een van de buren. We zijn bezig met het aanvragen van een vergunning. We willen graag weten wat de kosten zijn voor zowel een complete als een casco oplevering. Er hoeven 3 gevels gemetseld te worden, wel moet de vierde van binnen nog geïsoleerd en afgewerkt worden. We willen 2 Franse balkons en 2 Velux dakramen en misschien een lichtkoepel. De achter gevel willen we gemetseld houden, de andere gevels weten we nog niet zeker hoe we dat willen bekleden. Graag kom ik met u in contact indien u interesse heeft.

Partners

Partners van Casius