Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht.

2333 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand herenhuis bouwen, bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, uit- / aanbouw achter de woning bouwen, opbouw op de woning laten bouwen, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

donderdag 22 februari 2018

Huis energieneutraler maken

Mijn vriendin en ik wonen in een tussenwoning, met 1 verdieping en plat dak, dubbel glas, gebouwd in jaren '60, en willen ons huis energie neutraler maken. Daarbij denken we aan een het installeren van een combinatie van: 1. Zonnepanelen 2. Zonneboiler 3. HR ketel 4. Vloerverwarming onderverdieping (vloer boven kruipruimte, houten balken) 5. Vloerisolatie. 6. Hierbij moet de meterkast waarschijnlijk ook vervangen worden gezien deze op leeftijd is. We vinden het belangrijk dit als 1 klus aan te pakken, zodat alles goed afgestemd en ingeregeld is.
dinsdag 20 februari 2018

Erker aan voorzijde huis maken

Wij willen een erker van ongeveer 3,5 x 1,5 meter plaatsen met daaraan vast een dakje voor de voordeur. Wij mogen 1,5 meter uitbouwen met een maximum van 6 m2. Graag maximaal glas, of kozijn met aan de zijde van de buren dan panelen in plaats van glas.
maandag 19 februari 2018

Uitbouw achter de woning bijbouwen

2,5 x 6 m
maandag 19 februari 2018

Dakopbouw op de woning maken

Ik zou graag willen uitzoeken wat het kost om een dakopbouw voor mijn nieuwe woning te maken. Ik heb een foto toegevoegd van mijn huis (nummer 5) en zal denk ik een zelfde soort opbouw moeten zijn als dat van de buren (nummer 7).
maandag 19 februari 2018

Slaapverdieping uit laten bouwen

Uitbreiding slaapkamers. Uitbouw 8 m x 5 m op verdiep
zondag 18 februari 2018

Transformation of the attic

We need to fix the inner work of the dormer (dakkapel). And we would like to make 2 bedrooms and create a storage place between the roof and the rooms to keep things in the attic. The attic is very high aprox. 5.8 metres high. The surface is 9 metres long and 5.4 wide. In one of the bedrooms we would like to create a bathroom (plumbing etcetera already installed). Can you please contact me to discuss options.
donderdag 15 februari 2018

Verbouwing badkamer

De badkamer die ik graag verbouwd zou willen is 1,77 bij 1,00 meter. Hierin wil ik een nieuwe thermostaatdouche, een schuifwand voor de douche, hoektoilet en fontein geïnstalleerd, de leidingen weggewerkt en betegeld. In de badkamer zit een verwarming en expansievat dat op dezelfde plek kan blijven.
donderdag 15 februari 2018

Prefab opbouw op plat dak

Ik wil een prefab opbouw van 7.80 bij 3.85 meter laten maken op mijn woning. De vergunning aanvraag loopt en de tekeningen van de architect zijn beschikbaar. Ik wil dit casco geleverd hebben maar wel inclusief het plaatsen van de trap en het uitvlakken van de vloer. Water en elektra doe ik zelf.
maandag 12 februari 2018

Opbouw op een plat dak bouwen

Ik wil een opbouw op het platte dak. Graag willen we de mogelijkheden en prijsverschillen weten.
maandag 12 februari 2018

Vochtschade herstellen

Door een lekkage bij de buren is er wat vochtschade bij mij op een muur (onderaan 1e verdieping en doorgesijpeld bovenaan de begane grond) ontstaan. De muur is inmiddels droog. Graag zou ik de muur laten herstellen. Het gaat om een stuk van 40 bij 50 en 20 bij 20 cm verdeeld over 2 verdiepingen op dezelfde wand.
maandag 12 februari 2018

Balkonvloer waterdicht maken

Mijn beneden buurvrouw heeft last van lekkage van mijn balkon. Er zijn al meerdere loodgieters wezen kijken, maar het blijft een terugkerend probleem. Graag komen kijken en dan een offerte voor een definitieve oplossing. Er zal in beiden woningen gekeken moeten worden. Aangezien de benedenbuurvrouw met een bakje zit om het water op te vangen en een stekker uit het stopcontact heeft getrokken hoop ik dat jullie deze week kunnen komen kijken. Het betreft een balkon van ongeveer anderhalve meter bij een meter.
maandag 12 februari 2018

Totaal verbouwing van een woonhuis

Ik wil graag een jaar 1900 huis kopen. Maar er moeten totale verbouwing plaats vinden. En ik ben bezig met allerlei prijzen te verzamelen, zodat ik weet wat ik moet uitgeven.
maandag 12 februari 2018

Aanbouw / uitbouw aan koopwoning bouwen

Aanbouw van 4 bij 6 meter realiseren. Wij willen een badkamer en slaapkamer op de begane grond realiseren. Aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant van het huis (waar nu de garage staat). Het slopen van de garage doen wij zelf. Wij hebben nog geen vergunning voor deze werkzaamheden aangevraagd.
zondag 11 februari 2018

Stenen dakopbouw opbouwen

We willen graag een traditionele stenen dakopbouw laten bouwen op een bestaand plat dak. De opbouw wordt 5,4 x 5. 2 = 28,08 vierkante meter. Ik wil in deze ruimte 1 grote slaapkamer en 1 badkamer. Ik wil geen casco oplevering, maar met afwerking, elektriciteit etc. Ik beschik al over een omgevingsvergunning alsmede een bouwtechnische tekening van een architect. Ook de buren hebben interesse in exact dezelfde opbouw, dus graag ontvang ik de hoogte vd korting die we kunnen krijgen.
zondag 11 februari 2018

Extra verdieping bij laten bouwen

We willen graag een extra verdieping bij bouwen van ongeveer 50 m2. Moet wel duurzaam zijn en lang mee kunnen gaan. Betreft een rijtjes huis.
zaterdag 10 februari 2018

Gehele renovatie van een boerderij

De bestaande boerderij dient volledig gerenoveerd te worden en te worden voorzien van 2 gescheiden woningen (2-onder-1-kap). De voorkant is ooit bewoond geweest. Achterste deel was een hooischuur. De werkzaamheden dien wij voorzien is dat alleen de buitengevel blijft staan, maar de voorziene werkzaamheden zijn alle sloopwerlzaamheden bestaande binnenwanden en dakafwerking aan de binnenzijde, geheel nieuw kap, volledig isoleren vloeren, gevels en dak. Plaatsen binnenwanden en deuren, geheel elektra, totale CV, toiletgroepen. Achterpui geheel vervangen door nieuwe, incl. geïntegreerde glaspui.
vrijdag 9 februari 2018

Verplaatsen van bestaande keuken

Wij denken erover om onze keuken te verplaatsen. Het gaat om een spoeleiland en een semi-los kookeiland (zit aan 1 kant aan de muur). En eventueel ook opslaande deuren en raam partij vervangen door een vouwdeurwand van glas. Het gaat eventueel ook om eerst verleggen van gas, electra en afvoer (dit is deels al aanwezig op de nieuwe plekken).
donderdag 8 februari 2018

Nieuw raam in achtergevel maken

We zouden het huidige raam (56x99 cm) graag willen laten vervangen door een raam van ca 120x120 cm. De muur is van hout gemaakt. Zou u hiervoor een offerte kunnen maken? Hartelijke groet, Fleur de Leeuw
dinsdag 6 februari 2018

Uitbouw tussen uitbouwen bouwen

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw plaatsen van 1,50 meter diep en 5,50 meter breed. De aanbouw zal tussen de uitbouw van de buren geplaatst worden. De openslaande deuren willen wij graag opnieuw gebruiken en verder mag deze casco opgeleverd worden. Ik denk dat de uitbouw vergunningsvrij geplaatst mag worden, maar weet dit niet zeker. Het betreft een woning uit 2015.
maandag 5 februari 2018

Dakopbouwen

Lezer, Wij zijn op zoek naar een aannemer die 4 dakopbouwen kan realiseren in Utrecht. In de bijgevoegde foto's voeg ik dan ook de technische omschrijving. De bouwvergunning hebben wij inmiddels gekregen. We zouden graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor in eerste instantie alleen het realiseren van de dakopbouw van 1 woning. Graag horen wij van jullie wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet,
maandag 5 februari 2018

Dakterras aan laten passen

Ik wil het hekwerk op het dakterras aan 1 zijde anderhalve meter verplaatsen, zodat het terras groter wordt. Het betreft 1 zijde van 3 meter lengte. Er moet daarvoor ook een bijpassend stuk hekwerk geleverd en geplaatst worden.
maandag 5 februari 2018

Dakopbouwen in Utrecht

Lezer, Wij zijn op zoek naar een aannemer die 4 dakopbouwen kan realiseren in Utrecht. In de bijgevoegde foto's voeg ik dan ook de technische omschrijving. De bouwvergunning hebben wij inmiddels gekregen. We zouden graag een gespecificeerde offerte ontvangen voor in eerste instantie alleen het realiseren van de dakopbouw van een woning. Graag horen wij van jullie wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet,
maandag 5 februari 2018

Stormschade aan een blokhut en regenpijp repareren

Er is wat stormschade ontstaan aan mijn blokhut van 2,5 x 3 meter. Er zijn singels weggewaaid die en deze zullen opnieuw geplaatst moeten worden. Verder dient de regenpijp bij mijn woning te worden vernieuwd. Deze is ongeveer 8 meter lang.
zondag 4 februari 2018

Dakopbouw maken / verdieping uitbouwen

Ik wens gaarne mijn zolderverdieping uit te laten bouwen (op de meest optimale manier qua prijs/kwaliteit). Zoals u in de bijlages kunt zien bestaat onze woning uit 3 verdiepingen. De eerste twee zijn qua afmeting aan elkaar gelijk. De hoogste verdieping is echter kleiner. Ik wens dit gaarne uit te bouwen zodat qua afmeting 3 gelijke verdiepingen ontstaan. De binnenmaat van de (mogelijke) uitbouw is ongeveer 5,1 meter breed en 3 meter lang. De bedoeling is dus een kamer erbij op zolderverdieping. Het algehele traject (vergunning/bouwtekeningen/uitbouw) dient door uw bedrijf verzorgd te worden. Graag wens ik een offerte te ontvangen voor de verzochte werkzaamheden. Voor een bezoekafspraak of contact voor meer informatie, zie mijn contactgegevens in de email afsluiting. De binnenafwerking zou ik eventueel zelf willen doen. Elektra leidingen mogen wel getrokken worden.
zondag 4 februari 2018

Schilderen, behangen en laminaat leggen in de woning

Ik wil mijn woning van binnen laten schilderen, behangen en laminaat laten leggen (60 m2). Beneden sierpleister, dit moet geschilderd worden. Boven verdieping behangen en voorzien van tapijt.

Partners

Partners van Casius