Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht.

2301 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken, kelder met garage bouwen, budget kubuswoning bouwen, kelder tegen woonhuiskelder bouwen, kelder in tuin maken, uitbouw en dakopbouw plaatsen, funderingsherstelwerkzaamheden uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of zolderverbouwing in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

woensdag 18 oktober 2017

Kelder plaatsen naast huis

Ik woon op een hoekhuis en naast mijn huis heb ik een strook grond van circa 14 bij 5 meter. Ik zou graag hier een kelder in willen laten plaatsen welke ik vanuit mijn huis kan benaderen. De offerte moet zowel het plaatsen van de kelder alsook de toegang tot de kelder vanuit mijn huis moeten bevatten. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.
woensdag 18 oktober 2017

Erker vervangen

Graag zouden wij de erker aan de voorzijde vervangen voor een exemplaar bij u op de site met ramen tot beneden en vakjes. Het huis is nog niet gekocht maar op voorhand willen we graag een offerte . Ook decdaklijn dient recht gemaakt te worden en een nieuwe goot met zo'n zelfde sierraad er om heen als die van de erker. Huis is 7 mete r breed en erker zal 250cm breed worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur verwijderen. Deze is ongeveer 3 bij 2.30 meter. Daarna wil ik dus een constructiebalk geplaatst hebben. Eventueel kan het puin afgevoerd worden tegen een goede prijs.
maandag 16 oktober 2017

Slopen van een draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter lang en 2.25 meter hoog. Graag inclusief het plaatsen van een draagbalk en het maken van een constructieberekening ten behoeve van de omgevingsvergunning. Het puin zullen wij zelf gaan afvoeren en de afwerking zal door derden uitgevoerd gaan worden.
zondag 15 oktober 2017

Asbest dak verwijderen

Schuur dak 60m2
zaterdag 14 oktober 2017

Plat dak opbouwen

Wij willen graag een opbouw dak op ons platte dak en de afmetingen zijn ongeveer 8.50 meter lang en 6 meter breed. De klant wil een nieuwe verdieping op het platte dak. De afwerking mag zowel plat als in een punt zijn, de vakman speelt daarin als een adviserende rol. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan de auto voor zijn deur kwijt. De afvoer van het afval mag apart op de offerte worden gezet.
vrijdag 13 oktober 2017

Draagmuur deels verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden(zie foto's). Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken (zie plattegrond).
vrijdag 13 oktober 2017

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden(zie foto's). Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken (zie plattegrond).
woensdag 11 oktober 2017

Dakopbouw plaatsen

Ik wil een tweede verdieping laten plaatsen op een plat dak. Of stukje aanbouwen aan de eerste verdieping op de bovenkant van de woonkamer. Graag prijsindicatie voor beide.
woensdag 11 oktober 2017

Opbouw op een plat dak

We hebben een huis gekocht en willen deze vergroten, meer m2 woonoppervlak maken. Optie 1: een tweede verdieping bouwen op het platte dak van de woonkamer. Optie 2: een opbouw (puntdak) op de eerste verdieping. Gemetselde opbouw als dat mogelijk is. De tekeningen van de woning krijgen wij na oplevering. Kunt u eventueel ons begeleiden met de aanvraag voor de vergunning? Graag een prijsindicatie voor allebei opties.
dinsdag 10 oktober 2017

Stortkelder maken

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een stortkelder. Deze zou moeten worden geplaatst onder een vrijstaande woning uit 2005, in de kruipruimte. Het gat naar de kruipruimte zit in de hal van de woning en zou ook de toekomstige ingang moeten worden. Het toekomstig gebruik van de kelder is vooral die van opslag inclusief koelkast/diepvries. De oppervlakte zal ongeveer 3 bij 3 meter, maar weet niet of dit grote impact heeft op de prijs. De kelder dient casco opgeleverd te worden en de elektra doorgetrokken. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.
dinsdag 10 oktober 2017

Schoorsteen verwijderen bij hoekwoning

Het betreft een hoekwoning waar voldoende ruimte is voor steiger of zelfs een hoogwerker. Aan de buitenste zijde wil ik de schoorsteen verwijderen en gedeeltelijk op de zolder verdieping, betonvloer. De schouw zit half steens in de muur. En zou ook graag willen dat het dak dicht wordt gemaakt inclusief met pannen.
dinsdag 10 oktober 2017

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Uitbouw van de woning aan de achterzijde. Breedte circa 5,5 meter, diepte circa 3,4 meter. Voorafgaand eerst slopen bestaand schuurtje. Elektrawerk (lichtpunt, stopcontacten (ook 1 buiten)). Eventueel (apart offreren) stuken (glad). Ik heb geen voorkeur voor prefab, metselwerk of houtskeletbouw. Ik wil daar meer informatie over van de vakman.
maandag 9 oktober 2017

Schouw van gashaard verwijderen

De schouw van de gashaard staat zowel op de begane grond als de 1e verdieping. Deze schouw willen we verwijderen. De schouw biedt ondersteuning aan het schoorsteentje op het dak. Aangezien we deze willen behouden moet deze wel op een andere manier ondersteund worden.
zondag 8 oktober 2017

Schuifdeuren maken onder het schuine zolderdak

Ik wil op mijn zolderverdieping aan beide zijden onder het schuine dakvlak bergruimte creëren door daar schuifdeuren te laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna graag uw offerte.
zondag 8 oktober 2017

Verdieping bovenop huis bouwen

Ik woon in een straat waar al een aantal woningen er een verdieping op hebben laten maken. Dit willen wij ook graag maar ik wil eerst weten wat dit ongeveer gaat kosten.
zaterdag 7 oktober 2017

Aanbouw/vernieuwing schuur aan garage

Wij willen aan onze garage een nieuwe aangebouwde schuur laten maken, met gebruikmaking van een deel van de fundering van de oude schuur. Wij hebben onze oude schuur, deels van hout en deels met bakstenen muren, reeds gesloopt. Er is al voor 15 % een fundering aanwezig en ook een stuk fundering al uitgegraven. Wij zoeken nu een vakman voor het graven en storten van de fundering, opmetselen van de buitenmuren en 2 tussenmuren, storten van een gewapende betonnen vloer en plaatsen van een nieuw dak. Dat doek moet in het verlengde van het garagedak worden gebouwd en sterk genoeg zijn voor het dragen van zonnepanelen. De totale afmeting is ongeveer 40 m². Ik ben in het bezit van een onprofessionele bouwtekening. Ik laat de klus hier graag even helemaal inmeten en ontvang daarna uw offerte.
zaterdag 7 oktober 2017

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Uitbouw zowel begane grond als eerste verdieping met schuin dak van 7,5 meter breed en 4 meter diep. Gelijk ook dakkapel van 8 meter laten plaatsen. Het is een stenen huis uit de jaren '80. Op de plek waar de fundering komt, ligt nog wel een oude septictank.
vrijdag 6 oktober 2017

Houten balk onder de vloer vervangen

Voor een huis uit 1906 in Lombok wil ik aan zijde van de voorgevel één houten balk onder mijn vloer laten vervangen (ongeveer 4,5 meter). Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor inclusief materiaalkosten, plaatsingskosten en de kosten voor het weghalen van de huidige balk. De kruipruimte is toegankelijk, maar slechts zeer beperkt en het gat is onvoldoende om een dergelijke balk doorheen te voeren. De vloer zal ergens moeten worden opengemaakt (dat kan ik zelf doen). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen in de offerte.
vrijdag 6 oktober 2017

Vliering met vlizotrap laten maken

Realiseren van een vliering op de 2e verdieping. De vliering vult de volledige nok en is ± 2800mm breed en 3500mm lang. Over de lengte komen vuren balken (75x175mm) met daarin een opklapbare vlieringtrap verwerkt. De vloer wordt afgewerkt met underlayment (Varelplex) en de onderkant (plafond) in overleg met een houtplaat of gipsplaten (ik zou het nieuwe plafond direct willen laten stuken/sausen). In het plafond wordt een lichtpunt aangebracht (aangezien de huidige verlichting de vliering zal verlichten). Deze kan vanuit huidige lichtpunt in de nok worden afgetapt.
donderdag 5 oktober 2017

Draagmuur wegbreken

Graag ontvang ik een offerte. Zie bijlage. Dank u wel. Mvg,
donderdag 5 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen. Ik wil dat er vervolgens een steunbalk wordt geplaatst. Ik heb een bijlage die ik via de mail kan sturen. De muur is 3 bij 2.40 meter ongeveer.
woensdag 4 oktober 2017

Draagmuur verwijderen en H-profiel plaatsen

Draagmuur verwijderen van Lengte 6 meter Hoogte 2,8 meter Plaatsen H profiel Afvoeren puin Ik wil een draagmuur in mijn woning slopen. Deze is 2,8 bij 6 meter. Ik wil dat er erna een H balk geplaatst wordt en het puin wordt afgevoerd.
woensdag 4 oktober 2017

Opbouw op een plat dak

Wij willen een oppervlakte van ongeveer 30 m2 graag gebruiken voor een aanbouw. Het komt op een plat dak. Ik wil dat de aanbouw gemetseld wordt. Aan de voorkant wil ik 1 raam en aan de achterkant een deur en twee ramen, zodat ik een dakterras kan creëren. Er moeten ook water/elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, omdat ik daar ook een badkamer zou willen plaatsen met toilet en eventueel een radiator.
woensdag 4 oktober 2017

Buitendeur maken in uitbouw

Wij willen een buitendeur creeren in een uitbouw. Er is nu geen deur. Het twijfelen over het plaatsen van een enkele of dubbele deur. We ontvangen graag een overzicht van de prijzen.

Partners

Partners van Casius