Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht.

2291 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, nieuwe woning op een kavel bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, huis bouwen t-kap, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

dinsdag 12 december 2017

Extra etage bouwen op een plat dak

Heb een tussenwoning en wil op een plat dak een extra etage
dinsdag 12 december 2017

Uitbouw aan rijtjeswoning maken

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn rijtjeswoning. De ruimte dat ik graag wil laten aanbouwen is 5.50 bij 2 meter. Het huidige kozijn wil ik graag in de uitbouw laten her gebruiken. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken, verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er is een meldplicht voor het plaatsten van de uitbouw, verder hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden.
maandag 11 december 2017

Gelijmd tapijt verwijderen en herstelwerk aan plafond

Wij gaan binnenkort verhuizen en hebben inmiddels de sleutel van ons nieuwe huis. We willen daar graag het gelijmde tapijt, inclusief de tapijtresten laten verwijderen uit 3 slaapkamers van in totaal ongeveer 42 m². In 1 van die slaapkamers is een kast verplaatst en daarbij is een deel van het plafond beschadigd met zaagsneden. We willen dat ook laten repareren en een stukje van ongeveer 10 m² laten glad stuken. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Kelder maken van een kruipruimte

Van onze kruipruimte of een gedeelte ervan willen we een kelder maken. De ondergrond bestaat uit droog zand, de hoogte is ongeveer 1,30 meter. Graag horen we wat de mogelijkheden zijn, en de globale kosten. Het gaat om een totaaloppervlak van ongeveer 50 m2. Wij willen weten hoeveel het ongeveer gaat kosten.
maandag 11 december 2017

Stucwerk in kelderruimte opknappen

Wij willen graag de muren langs de kelder trap laten opknappen. Het pleisterwerk en verflaag brokkelt enorm af. Ook is er een klein stukje op de grond,0.5 m2, waar een laagje overheen moet. Binnen de opdracht zouden we graag het oude stuukwerk willen laten verwijderen, tot ongeveer de witte buis. Aan de ene kant zit er een trapleuning, waarvan ik niet zeker weet of die er makkelijk af kan. Aan de andere kant, gaat het alleen om het stukje onder de tegels. Graag zo opleveren dat het gelijk geschilderd kan worden. De startdatum is flexibel. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zondag 10 december 2017

Prefab kelder onder horecapand maken

Een kelder maken onder bestaande adres. Het is voor onder een horecapand. Een kelder van circa 35 m2. Met stahoogte.
donderdag 7 december 2017

Schoorsteenmantel slopen

Het betreft het slopen van de schoorsteenmantel met gashaard op de begane grond en het ondersteunen van de schoorsteen die doorloopt naar de verdieping erboven. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het verwijderen van het puin. Het afwerken van de muur zullen wij zelf verzorgen.
donderdag 7 december 2017

Asbest dakgolfplaten verwijderen

Kunt u een hele grove schatting geven daar ik een bod wil gaan doen! Zeer hartelijk
woensdag 6 december 2017

Fundering maken voor een schuur

Wij willen een nieuwe houten schuur/garage gaan bouwen van 11 x 7 meter op veengrond. Er is al een bouwtekening aanwezig. We zoeken een aannemer voor het maken van de fundering. Door een constructeur is berekend, dat er 120 strekkende meters buispalen nodig zijn van 168,8 mm diameter. Dat kan met 8 palen van 15 meter of 10 palen van 12 meter. We willen hiermee in het voorjaar laten starten. We ontvangen graag uw offerte.
woensdag 6 december 2017

Asbest plafond platen verwijderen

Het betreft verwijderen en afvoeren van gespijkerde asbest plafond platen in de garage. De oppervlakte is ongeveer 3,15 bij 6 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.
zondag 3 december 2017

Zolder verbouwen in kamers en wasruimte

Momenteel ruime, maar kale zolder, van ongeveer 8m bij 5. 40m met een schuin dak vanaf het knieschot beiderzijds. De nok van het dak zit op 4. 60m, idealiter zouden we op zolder van een nu volledig open ruimte toegaan naar 2 kamers en een wasruimte. Aan beide zijden van de zolder zit een dakraam (klap/kiepraam), maar idealiter zouden we daar 1 of - afhankelijk van de kosten die dit met zich meebrengt - 2 dakkapellen van willen maken.
zondag 3 december 2017

Kelder onder bestaande woning en aanbouw maken

Kelder onder bestaande woning maken. Vergunningen lopen en zijn als concept al goedgekeurd. Een kelder van 25 m2. Het betreft een bestaand huis waar we willen aanbouwen. De keuken is nu onderkelderd, maar moet 100 cm dieper worden, dat is circa 10 m2. En er komt stuk onder de te plaatsen aanbouw, dat is 15 m2. De kelder is dan meteen de fundering voor de aanbouw. In totaal 25 m2 kelder, in trapeze-vorm, wand de buitengevel loopt schuin weg. We willen graag een offerte.
zondag 3 december 2017

Asbest golfplaten van carport verwijderen

In mijn carport zitten golfplaten aan de zijkant verwerkt. Deze platen lijken geklemd te zitten en er zijn geen schroeven of spijkers zichtbaar. Ik wil deze laten verwijderen. Het gaat totaal om 8 m2. Er is geen inventarisatie rapport aanwezig, de toestemming vanuit de gemeente is er wel.
zondag 3 december 2017

Draagmuur en draagbalken verwijderen en nieuwe balk plaatsen

Op de begane grond hebben wij een draagmuur van 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog waar op dit moment 2 stalen balken op rusten. Dit dient te worden verwijderd en 1 stalen balk terug geplaatst. Hiervoor is al een berekening voor gemaakt. Het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.
zondag 3 december 2017

Deel van een draagmuur slopen

2 meter 70 draag muur slopen van keuken .. voor open keuken puin voer ik zelf af.. is gasbeton .. houten vloeren zowel begane grond als tweede verdieping
donderdag 30 november 2017

Terras overkapping aan huis maken

Ik wil een terrasoverkapping aan achtermuur geplaatst hebben. Deze overkapping moet 6 bij 3 meter worden met een hoogte van 2,4 meter. Ook moeten er 2 lichtkoepels van ongeveer 1,20 bij 1,20 geplaatst worden. Dit moet met geïmpregneerd hout, vijverfolie en een betonnen voet als fundering palen. Modern strak.
donderdag 30 november 2017

Heipalen slaan voor uitbreiding bergruimte

Ik wil 2 heipalen slaan voor de uitbreiding bestaande bergruimte. Breedte doorgang is 1,70 meter. De ruimte is goed toegankelijk vanaf de weg.
donderdag 30 november 2017

Prefab kelder in tuin plaatsen

Wij willen in onze tuin een kelder laten plaatsen, tuin 11 x 12 meter, wij willen een kelder van ongeveer 4 x 8 meter, 30 a 35 m2. Kunt u mij een prijs indicatie geven van wat er zoal mogelijk is, graag gebaseerd op een volledig geleverd en afgewerkt product . Ter info onze woning is uit 2005 geschakelde twee onder en kap woning aan het water in Leidsche Rijn in Utrecht.
woensdag 29 november 2017

Uitbouwen in de achtertuin

Wij willen graag 3 meter bij 5 meter dubbele uitbouw met plat dak. Een schuifpui vanuit de woonkamer. En vanuit de keuken een deur en raam. Eventueel ook een dubbele etage. Het gaat om een bestaande woning bouwjaar 1963.
dinsdag 28 november 2017

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

Wij willen onze woning aan de achterzijde laten uitbouwen. Hij moet 2 meter lang worden en 5,2 meter breed. Er staan al 2 muren, er moet dus alleen een overkapping en een voorkant komen.
maandag 27 november 2017

Wand op zolder laten plaatsen

Wij willen op de zolder een wand plaatsen van 6 meter breed en 2,75 hoog incl deur. Het gaat erom dat het wasgedeelte en slaapgedeelte gescheiden wordt.
maandag 27 november 2017

Complete jaren '30 woning renoveren.

Renovatie van een jaren ´30 woning. Dus inclusief nieuwe elektra, leidingen, stucen, vloerverwarming en een uitbouw van 4 x 6 meter.
maandag 27 november 2017

Draagmuur deels slopen

Wij willen een deur verplaatsen zodat ons woongedeelte groter wordt. De deur moet iets naar links verplaatst worden. Er moet dus niet een hele muur gesloopt te worden maar er moet een nieuw gat gemaakt worden in de muur voor de deur. Deze klus zouden we graag begin januari uitgevoerd willen hebben indien mogelijk. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.
maandag 27 november 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Het betreft het verwijderen van ongeveer 1700 m2 abc golfplaten van 2 staldaken, inclusief afvoeren van het materiaal. Inclusief asbestinventarisatie, een correcte factuur ivm subsidie en registratie in het LAVS. Het betreft een locatie in Utrecht, goed bereikbaar. De sanering kan aanvangen vanaf 2 februari en moet klaar zijn voor 22 februari.
maandag 27 november 2017

Stenen schuur bouwen

Ik overweeg om een stenen schuur te bouwen in mijn achtertuin. Het doel hiervan is om te gebruiken als hobby/werkruimte. De schuur moet buitenmaats 5 x 3.50 meter zijn. Voorzien van puntdak. Met pannen. Een toegangsdeur aan de achterzijde, lange zijde. Met inbraakwerend beslag. Zonder ramen. Aan de voorzijde. Tuinzijde, een toegangsdeur en een kozijn, nader te bepalen. De bodem bestaat uit een dikke kleilaag. Zelf denk ik aan 4 heipalen en een betonnen vloer. Een en ander dient wind en waterdicht te worden opgeleverd. Binnenafwerking isolatie en installatiewerkzaamheden doe ik zelf.

Partners

Partners van Casius