Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Utrecht.

2326 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, kostprijs voor houten prefabwoning, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, een aantal grote verbouwklussen bij een woning realiseren, casco bouwen water en winddicht, kelder van 50 m2, het totaal renoveren van 4 appartementen, uitbouw achterzijde huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Utrecht:

zondag 14 juli 2019

Fundering op staal ten behoeve van een uitbouw

Medio september wil ik starten met de uitbouw van mijn recent aangeschafte woning. De aanbouw aan de achterzijde van de woning wordt circa 4 x 5 meter en wil ik funderen op staal, middels het EPS elementen of een keuze naar jullie inzicht. Het casco zal ik bouwen met HSB wanden/constructie. Hebben jullie voor mij een prijs voor het funderen? - Grondverzet in eigen beheer - Koudebrug oud-nieuw kan ik e.v.t. zelf verzorgen - Exacte maatvoering volg - Zie tekeningen
zondag 14 juli 2019

Een serre realiseren aan de achterzijde van een woning

Ik zoek een aannemer die een serre van 360 bij 260 cm kan realiseren achter onze woning. De serre komt op een locatie waar hij al 3 muren (keuken/woonkamer/buren) om zich heen heeft. De serre moet aluminium kozijnen hebben en verder casco worden opgeleverd. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.
zondag 14 juli 2019

Waterschade aan plafond herstellen

Ik wil graag mijn plafond laten herstellen, er zitten nu vlekken en scheuren door waterschade. Wil het graag laten witten. Het gaat om een verzekeringskwestie.
donderdag 11 juli 2019

Uitbouw achterzijde

Graag ontvangen wij een offerte voor een uitbouw van 11 mtr breed x 2 mtr diep en 2,6 mtr hoog. Het moet casco opgeleverd worden, de buitenkant moet van steen en glas zijn. Er moet ook een fundering in komen. Elektra en stucwerk is niet nodig.
donderdag 11 juli 2019

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Een draagmuur van +/- 2 meter moet gesloopt worden en een stalen bind verzonken geplaatst worden in het houten balken plafond. Voor de afwerking zorgen wij zelf. Graag ontvangen wij een offerte en op welk termijn dit kan.
donderdag 11 juli 2019

Casco horeca naar bezorg/afhaal restaurant

Een casco horecapand van 120 m2 moet verbouwd worden tot een afhaal en bezorg restaurant. Er moet nog elektriciteit waterleidingen afgelegd worden. Verder moet een keuken, balie, voorraadkamer, WC, kantoor geplaatst worden. Dus dit is van elektriciteit en loodgieterswerk tot vloer, plafon en muren. Muren zullen stucklaar zijn en vloer zal geegalisseerd zijn. Keuken ca. 60m2 moet betegeld worden, derest geverfd en gestuct. Vloer moet volledig worden betegeld.Tevens moet er een sanitaire voorziening gerealiseerd worden. Wij zien uw reactie en vrijblijvende offerte tegemoet. Op dit moment zijn wij bezig met de aanvraag voor de vergunningen, het liefste beginnen wij in september.
woensdag 10 juli 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een complete uitbouw realiseren van 3*3. Aan beide kanten staat al een binnenmuur, één binnenmuur (bijkeuken) moet aan drie zijden 40 cm opgehoogd worden + nieuw dak. De uitbouw zelf bestaat derhalve uit een vloer (op zandgrond), een dak (met 6 vaks zadeldak lichtstraat) een h-balk tussen woonkamer en uitbouw en een tweedelige kiep schuifpui (HR+++, RAL 9001) over de volle breedte (3 meter). De afwerking is dekvloer met vloerverwarming, verlichting, stucwerk, etc.
woensdag 10 juli 2019

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Op de tweede verdieping hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 4,2 x 5,03 meter. Hierop zouden wij graag een extra kamer creëren. De zijmuren staan er al. In de extra kamer zouden we graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds een andere slaapkamer (met kraan) aanwezig.
woensdag 10 juli 2019

Opbouw woning

Momenteel ben ik mij aan het oriënteren voor de mogelijkheden voor de opbouw van mijn woning met een plat dak. De opbouw moet ongeveer 8 x 4 meter worden en ik denk van hout. De oplevering graag casco. Er is een vergunning nodig, deze wil ik laten regelen door de vakman.
maandag 8 juli 2019

Grote verbouwing koopwoning

Wij hebben recent een nieuw huis gekocht, en zullen eind december 2019 de sleutel krijgen. In januari/ februari 2020 zouden wij dan het volgende willen verbouwen: 1. Verwijderen open haard en schoorsteen in de woonkamer (er komt een nieuwe gashaard bij de buitenmuur). NB: Het lijkt erop dat deze schoorsteen een dragende functie heeft, hier moet vermoedelijk dus iets blijven staan of voor terugkomen. Er zitten elders in de woonkamer en buiten stalen kolommen voor de draagconstructie (buiten geel geverfd, drie stuks in de woonkamer in zilvergrijs, zie foto's en tekeningen). Wellicht dat een zelfde stalen kolom zou kunnen worden teruggezet in plaats van de schoorsteen? 2. Verwijderen huidig verlaagd plafond in woonkamer. 3. Aanbrengen nieuw akoestisch plafond in woonkamer, aanbrengen nieuwe (LED?) inbouwspots (ongeveer tussen de 5 en de 10 spots)en stucen van alle plafonds op de begane grond. De oppervlakte van het plafond in de woonkamer is 60 m2. De oppervlakte van het totaal te stucen plafond is 125 m2. Daarnaast zijn er nog een aantal andere klussen met minder tijdsdruk. Deze zouden eventueel/liefst ook direct gebeuren maar kunnen anders ook later: vervangen van de dakgoten, vervanging dakbedekking deel platte daken en opnieuw voegen klein muurtje aan voorzijde bij oprit. In bijlage een aantal foto's van het huis alsmede de plattegrond van de begane grond en bouwtekeningen (originele bouwtekeningen uit 1990 en bouwtekening van de laatste verbouwing uit 2001).
zondag 7 juli 2019

Aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren van ongeveer 5 m x 3 m met een platdak. Het liefst zien wij dit in een prefab format gerealiseerd. Woning staat te Nieuwegein. De fundering zal eerst geplaatst moeten worden en eventueel een kozijn of deur erin.
zondag 7 juli 2019

Dak opbouw

Ik wil graag een offerte voor een dak opbouw gaat ongeveer 40 vierkante meter. Extra hele laag er op met ruimte voor 2 kamers. Mijn buurman en ik zijn geïnteresseerd in dezelfde soort opbouw, kan skelet of prefab worden, de meest voordelige versie. Er zal ook een vergunning aanvraag gedaan moeten worden, begeleiding wordt op prijs gesteld.
zaterdag 6 juli 2019

Uitbouw achterzijde in rijtjes huis

Ik wil graag een aanbouw serre met een dak 5.00 m br bij 4.00 lang. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering en een houten constructie.
zaterdag 6 juli 2019

Geïsoleerde serre achterzijde rijtjeswoning

We willen graag een geïsoleerde serre aan onze tussenwoning uit 1949 toevoegen. De serre moet 5 bij 2 meter groot worden. De voor- en bovenkant van de serre moet van glas zijn. Beide zijkanten zou ik graag gemetseld willen hebben. Daarnaast zou ik graag kunststof of aluminium kozijnen terug zien in de serre. De achtergevel bevat een gevel-vullend kozijn met een stalen kolom om het dak te ondersteunen. Deze zal waarschijnlijk ondersteund moeten worden.
donderdag 4 juli 2019

Uitbouw achterzijde realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw van 4 meter diep 5,75 meter breed kan realiseren. De keuze tussen prefab dan wel gemetseld is nog niet gemaakt. Fundering moet ook nog aangelegd worden. Het is de bedoeling dat de uitbouw twee verdiepingen krijgt.
woensdag 3 juli 2019

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Eerst moet de bestaande bovenverdieping recht doorgetrokken worden. Vervolgens dient er een dakopbouw van ongeveer 4,5 bij 7 meter op gerealiseerd te worden. De opbouw moet met een (deels) schuin dak gerealiseerd worden. Daarnaast moet er elektra, een trap, een vloer en water aanwezig zijn in de opbouw. Ook zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.
woensdag 3 juli 2019

Fundering tuinhuis uitgraven

Het gaat om het uitgraven van een fundering met vorstrand 12 x 4 meter en bekisting en beton storten met ijzer.
dinsdag 2 juli 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een complete uitbouw van de achterzijde van de woning realiseren. Maat 5,18 x 1,5 a 2 meter. We twijfelen tussen een gewone uitbouw of iets in de richting van een serre. Bijgevoegd een foto van de huidige kamer. De werkzaamheden zouden indien mogelijk in oktober moeten plaatsvinden. Hoor graag wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn! Bedankt!
dinsdag 2 juli 2019

Metselwerk muur

Ik ga per augustus beginnen met mijn bedrijf. Het wordt een hair & beauty salon. Ik zou graag een behandelingskamer willen, de ruimte is 3 bij 4 en er moet een muur gemetseld worden.
maandag 1 juli 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw achterzijde 2.60 m x 4.80 m. Gemetselde uitbouw met een grote schuifpui over de breedte. Vergunning is niet nodig. Casco oplevering. Daarnaast moet er in huis ook een draagmuur verwijderd worden.
maandag 1 juli 2019

Woning bouwen op een vrije kavel

Wij willen graag een woning bouwen op een vrije kavel (1650 vierkante meter), woning van ongeveer 1400 kubieke meter (inclusief kelder). Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in komen, stucwerk en een fundering. Verder moeten er 5 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 kelder, 1 keuken, 3 badkamers (waarvan 2 met een toilet) en 1 toilet.
maandag 1 juli 2019

Vervangen badkamerraam + kozijn

Sinds oktober wonen wij in onze aangekochte woning, het badkamer raam is alleen best rot en aan vervanging toe. We willen graag een kozijn waarin een bovenraampje uitgeklapt kan worden en een groot raam naar buiten kan scharnieren. Het kozijn is 50 cm bij 1,20 meter.
zondag 30 juni 2019

Verbouwen woning

Wij willen het huis dat wij willen kopen flink verbouwen, het is namelijk wat verouderd. De klussen behelzen: - Begane grond: Houten vloer in de woonkamer, linoleum in de open keuken, nieuwe keuken, trap lakken (1 laag). In voordeur een nieuwe ruit, net als de 2 ruitjes naast de deur. Hal: schrootjes verwijderen, vermoedelijk daarna stuken. Stoppenkast vervangen. Toilet geheel vernieuwen - Eerste verdieping: dubbel glas en kozijnen in 3 raampartijen op de 1e verdieping. Laminaat leggen in alle kamers, 1 muur behangen per kamer, kastenwand voorzien van nieuwe deurtjes/ opknappen. 2 ruitjes in binnendeur vervangen - Zolder: Laminaat leggen
zondag 30 juni 2019

Fundering voor bijgebouw plaatsen

Er komt een bijgebouw van 10 x 12 meter 5 meter hoog, en ik heb hier een fundering voor nodig. Het moet 10 x 12 meter worden. Graag een offerte hiervoor.
zaterdag 29 juni 2019

Buitendeur en kozijn plaatsen

Wij willen een goed isolerende buitendeur met een houten kozijn laten plaatsen in de slaapkamer (2 meter bij 90 cm) , met een hr++ ruit erin. Er is nu nog geen deur. Ik wil ook een muur isoleren. De muur is 4 meter breed en 2,20 hoog.

Partners

Partners van Casius