Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde woning en nieuw dak:

Uitbouw achterzijde woning en nieuw dak

Ik wil de achterzijde van mijn semi bungalow 3 x 11 meter uitbouwen en bovenverdieping slopen, een zelfdragend dak plaatsen 12 x 11 meter (180 m2 dakopervlak), topgevels weer opbouwen en een berging 6 x 3 meter plaatsen aan de uitbouw. Alles casco, wind en water dicht. Fundering op palen 4 meter diep. Kan ik hier een offerte voor krijgen?
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde woning en nieuw dak uit heel Nederland:

Aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.

Uitbouw woonkamer

Ik wil de woonkamer uitbouwen aan de achterzijde. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 3,5 meter worden. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, en of er elektra aangelegd moet worden. Er moet wel gestuct worden. Ik weet ook nog niet of er een fundering in moet. De uitbouw moet van kunststof zijn. Ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn.

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een casco uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 2,4 bij 5,1 meter groot worden. Het moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de bestaande kunststof kozijnen hergebruikt worden in de uitbouw.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 meter diep en 4,5 meter breed. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus geen elektra en stucwerk, wel een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik laat mij door u adviseren.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen mogelijk een casco uitbouw realiseren van onze nieuwbouw woning uit 2017. Daarbij willen we de pui zoals hij nu is gebruiken. ( ramen en 2 deuren). Hij moet aangebouwd worden aan de uitbouw Vd buren, dus maar 1 zijkant realiseren. Op de foto is er nog geen terras gerealiseerd deze ligt er nu wel. Hij moet 2.5 x 5.70 worden.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Uitbouw van 2.5m x 5m om meer leefruimte en zonlicht te hebben. Er is geen vergunning nodig, het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik laat mij adviseren.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw laten realiseren. De maten zijn 5,40 bij 3 m. De bedoeling is dat er een lichtstraal in het dak komt. De achterzijde een kunststof kozijn met schuifdeur. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk een fundering en stenen zijmuren. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Realiseren van een uitbouw van 5,4 m. Breed en 1,7 m lang grenzend aan uitbouw buren en garage. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik er elektra en stucwerk in hebben, en een fundering. Ik weet nog niet zeker of het compleet opgeleverd moet worden, dat is nog even in overleg. De uitbouw moet van cement zijn. Bestaande kozijnen moeten behouden worden. Vloerverwarming moet aangebracht worden. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde

vrijblijvende offerte aanvraag voor casco uitbouw van ongeveer 5 x 2,5 meter. Openslaande deuren met raampartij ernaast. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word (prefab) met een stenen buitenkant, en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Fundering op staal ten behoeve van een uitbouw

Medio september wil ik starten met de uitbouw van mijn recent aangeschafte woning. De aanbouw aan de achterzijde van de woning wordt circa 4 x 5 meter en wil ik funderen op staal, middels het EPS elementen of een keuze naar jullie inzicht. Het casco zal ik bouwen met HSB wanden/constructie. Hebben jullie voor mij een prijs voor het funderen? - Grondverzet in eigen beheer - Koudebrug oud-nieuw kan ik e.v.t. zelf verzorgen - Exacte maatvoering volg - Zie tekeningen