Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor serre opknappen:

Serre opknappen

Onze serre heeft na 20 jaar onderhoud nodig. Onder andere laten de rubbers laten los en 2 (gebogen) glazen zijn lek.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serre opknappen uit heel Nederland:

Houten achterpui vervangen of opknappen

Wij willen graag een harmonicadeur of een schuifpui. Betreft een opening van 5630 mm breed en de hoogte is 2800 mm hoog. Hier zit nu een serredak boven. Ook zou ik dit dak willen laten vernieuwen. De serre is nu van hout en glas. Ik zou graag de verschillende mogelijkheden met de vakman door willen lopen.

Wanden en plafonds repareren en sauzen

Wij hebben twee weken geleden het appartement gekocht. Dat appartement kunnen wij per 1 november aanstaande gaan betrekken en wij wilden in de dagen direct daarna het laten opknappen, zowel wat betreft de plafonds als de wanden. Die zijn op dit ogenblik enigszins verkleurd en soms wat gehavend, dus er is her en der reparatie nodig en het geheel moet gesausd worden. Rond 8 november zouden wij de inhuizing willen laten plaatsvinden en dan zou het opknapwerk dus klaar moeten zijn. Het heeft een oppervlakte van 160 m2 (min de twee buitenterrasjes), met daarin een grote woonkamer met serre, drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een ruime provisiekast. Dit moet in een lichte champagnekleur worden gesaust.

Serre renoveren of opknappen

Ik wil mijn bestaande serre renoveren, deze is ongeveer 4 bij 6 meter. Over de hele breedte zitten nu harmonicadeuren, deze moeten met de schuifrails worden vernieuwd. Maar wellicht wil ik liever schuifdeuren, dit graag in overleg. Daarnaast moet het dak, wat nu een soort ondoorzichtig plastic is, worden vervangen door glas. Het is een plat dak wat iets schuin afloopt.

Raamkozijnen en dakoverstek opknappen en schilderen

Wij willen graag enkele onderhoudswerkzaamheden laten verzorgen aan onze vrijstaande woning. De woning heeft een zadeldak met overstekken aan de voor- en achterzijde. We willen de overstek aan de achterzijde laten schilderen. Verder hebben we een aangebouwde serre met raamkozijnen waar verschillende rotte plekken in zitten. Ook die raamkozijnen laten we graag herstellen en schilderen.

Serre renoveren en opknappen

Ik wil mijn serre weer 100% hebben. De serre staat op een betonnen ondergrond. Hij staat echter niet meer horizontaal. Ik wil dat hij opnieuw wordt recht gezet. De serre is ongeveer 3x3 meter.

Houten serre renoveren of opknappen

Er is aan onze woning een houten serre aangebouwd, die op een aantal plekken lekt. Op het serredak liggen isolatieruiten. We laten dit graag even beoordelen, bij voorkeur op een vrijdag of zaterdag. Daarna ontvangen we graag uw prijsopgave voor de benodigde reparaties. We ontvangen graag een reactie van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Aangebouwde serre opknappen

Mijn huis heeft een aangebouwde serre (ongeveer 3 x 2 meter) tussen de keuken en de muur van de buren. Het dak is van kunststof platen en er is een houten kozijn met openslaande deuren en enkelglas. Nu lekt het dak en is het kozijn rot. Ik wil de aanbouw vernieuwen met een nieuw kozijn met openslaande deuren met HR++ isolatieglas. Het dak moet ook vervangen worden. Ik wil deze renovatie financieren middels een energie-bespaarlening. Dit houdt in dat de offerte duidelijk moet maken welke energiebesparend materiaal wordt gebruikt, zoals HR++ glas. Ik wil ook graag advies over de vloer, of het nuttig is om de vloer te isoleren en zo ja, dit dan gelijk meenemen in de verbouwing. Ik maak hiervoor graag een afspraak.

Golfplaten vervangen op de aanbouw

Wij hebben aan onze woning een serre / aanbouw, waarop een dak van 24 m² donkere kunststof golfplaten ligt. We zijn de aanbouw aan het opknappen en ontdekten toen veel kleine haarscheurtjes in de golfplaten. Er is momenteel ook lekkage. Er liggen ongeveer 14 platen op die we graag laten vervangen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Serre renoveren en opknappen

Wij willen het kunststof serre dak vervangen door een dak van isolatieglas. De diepte van de serre is 430 cm, de breedte is 370 cm. Het hoogste punt is 263 cm en het laagste punt is 222 cm.

Koopwoning opknappen

Voor onze recent aangekochte woning ben ik me aan het orienteren. Het gaat om de volgende aanpassingen: 1. Serre afbreken(1. 50x2. 50) en opbouwen met metselwerk, dak(e.v.t. daklicht), kozijnen. Doorbreken achtergevel naar deze uitbouw. 2. Doorbreken draagmuur(strakke afwerking) tussen woonkamer en keuken 3. Achterpui vervangen door schuifpui of harmonicadeur. Ca. 3 meter breed 4. Plaatsen dakkapel achterkant zolder. 5 meter breed. NB. Achterste 2 meter van de woning hebben geen verdieping boven. Zie bijgevoegd document. Gaarne voor nu grove prijsindicatie zonder bezichtiging ter plaatse.