Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor woning optoppen met een opbouw:

Woning optoppen met een opbouw

In december/januari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd in Zwolle. Deze klus hoeft niet in de winter uitgevoerd. Het gaat om een tussenwoning met een plat dak. Voor op het dak moet er een dakopbouw komen. Hiervoor zit ook (deels)technisch tekening in de bijlagen. De opbouw moet ongeveer de afmetingen krijgen van ongeveer 3700mm x 2500mm x 3000mm (hoogte). Er moeten ook (triple glas) ramen in komen. Zoals nu op de tekening staat zijn dit 4 ruiten. In overleg kan dit ook anders worden. Verder moet er een deur naar buiten in komen. Deze moet nog uitgekozen worden. Dit kan ook in overleg (en op advies). Verder moet het allemaal kloppen met de goede afvoer voor regenwater. Er is een wapenvrije zone die doorbroken moet worden voor een vaste trap naar de dakopbouw. Graag dit ook meenemen in de offerte. Naast de dakopbouw moet er ook rondom een hekwerk om het dakterras geplaatst worden. Dit zal ongeveer 19,5 m lang zijn rondom. We zoeken een professional die ons hiermee kan helpen en uitvoeren. Graag komen we in gesprek om samen te bespreken hoe we het kunnen gaan uitvoeren. We staan open voor eventuele andere oplossingen.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning optoppen met een opbouw uit heel Nederland:

Optoppen van woning met extra woonlaag

Wij willen ons huis op laten toppen met op een plat dak 1 extra woonlaag. De extra woonlaag is 8 x 5 meter en zal ingedeeld worden in 2 slaapkamers en 1 berging. De vaste trap dient geplaatst te worden en de elektra doorgetrokken. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zijn er in de wijk al meerdere opbouwen geplaatst.

Woning over volledig oppervlak optoppen

We willen een opbouw over de hele breedte en lengte van het huis. Het huis is 800 x 430 cm. De gevel op de bovenste verdieping is zowel aan de voor- en achterkant tot 1.10 meter recht. Vanaf dat punt is het een schuin dak. Ik wil overal stahoogte hebben op de verdieping. Hoe kan dat gerealiseerd worden en wat kost dat?

Garage tegen de zijkant van het huis optoppen

Ik wil graag een opbouw op de garage van de woning die we binnenkort kopen. De opbouw zal 5.50 x 3.14 meter gaan worden. Ik wil graag 1 zijkant tegen woning, inclusief een opening voor een deur naar de rest van het huis. Het dak van de garage heeft misschien niet voldoende draagkracht. De garage is tijdens de bouw meteen aan het huis gezet. De garage sluit aan op de garage van de buren, de muur ertussen is een gemetselde muur. De voor- en achterzijde hebben een pui dan wel een raampartij van kunststof kozijnen. De wijze van opbouwen laat ik aan u over, als het maar in dezelfde stijl als de rest van het huis is. Elektra en verwarming doortrekken naar het nieuwe gedeelte. Graag uw offerte met en zonder afwerking van de binnenzijde.

Optoppen van een woning

We willen graag weten wat ongeveer de kosten zijn van het opmetselen van de gevels, zodat er grotere kamers ontstaan en zodat we een zolder kunnen realiseren waar kan worden gestaan. Ook willen we weten wat ongeveer de kosten zijn voor het aanvragen van een vergunning hiervoor. We hebben bouwtekeningen opgevraagd. Het zijn hele globale tekeningen. We willen graag het hele basishuis omhoog hebben. We willen graag weten of de fundering sterk genoeg is hiervoor. We willen graag de bovenkant optoppen met een meter ongeveer. Het is ongeveer 45 m2, deze loopt nu schuin, hier begint het schuine dak. We willen graag vierkante kamers ervan maken. Ook willen we de nok van de zolder verhogen van 1.50 meter naar stahoogte. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Woning volledig optoppen

Ik wil graag een extra verdieping op mijn huis laten bouwen. Tekeningen en constructieberekeningen worden al gemaakt. Ik wil graag een 70 graden dak op een bestaand dak, inclusief een vaste trap, Velux ramen in beide kamers en kanten, aansluitingen en elektra.

Woning van extra verdieping voorzien

Ik wil mijn huis optoppen met een extra verdieping van ongeveer 50 m2. We willen graag een offerte voor het plaatsen van de constructie, het gat in het plafond en het plaatsen van de tweede trap. Ook de elektra doortrekken om laten airco´s op te hangen. Het afbouwen van de extra verdieping willen wij in eigen beheer doen.